AnasayfaBlogÜcretsiz Sertifika Programları 2018
Online Eğitim

Ücretsiz Sertifika Programları 2018

18 Ocak 2018
Bu resim bir dizüstü bilgisayarın başında oturmuş, klavyede bir şeyler yazan bir kişiyi gösteriyor. Dizüstü bilgisayar açık ve ekranda bir dizi rakam ve kırmızı bir ok var. Kişi dikkatle konsantre olmuş, elleri klavyenin üzerinde duruyor. Mavi bir gömlek giymektedir ve sakalları vardır. Dizüstü bilgisayar düz bir yüzeye yerleştirilmiş ve kişinin diğer eli dizüstü bilgisayarın yan tarafına dayanmış. Arka plan açık mavidir ve sağ üst köşede açık renkli bir pencere görünür. Işık dizüstü bilgisayar ekranına yansıyor ve kişinin yüzü ışık tarafından aydınlatılıyor. Kişi elindeki işi bitirmeye odaklanmış ve kararlıdır.
KuruluşHizmetlerKuruluş Yılı
İstanbul İşletme EnstitüsüÜcretsiz Sertifika Programları2018
İstanbul İşletme Enstitüsüİnternet Bağlantılı Eğitim Hizmeti Verme2018
İstanbul İşletme EnstitüsüEğitimler Sonunda Sertifika Verme2018
İstanbul İşletme EnstitüsüTeknolojiyi Kullanarak Eğitim Verme2018
İstanbul İşletme EnstitüsüEğitimlerini Uzman Eğitmenler Tarafından Verme2018
İstanbul İşletme EnstitüsüTablet, Telefon veya Bilgisayardan Katılım İmkanı2018
İstanbul İşletme EnstitüsüSertifikalı Eğitimler Düzenleme2018
İstanbul İşletme EnstitüsüEğitimlerini Genişletme2018
İstanbul İşletme EnstitüsüBelirli Süre Verilen Eğitimler2018
İstanbul İşletme EnstitüsüEğitime Katıldığınızı Gösteren Bir Sertifika Hazırlama2018

Yeni nesil eğitim kapsamında hizmetler veren İstanbul İşletme Enstitüsü, ulusal çerçevede yer edinmiş önemli kurumlardan biridir. İnternet bağlantısı bulunan tableti telefon ya da bilgisayarlardan kaliteli ücretsiz sertifika programlarına katılarak kendinizi geliştirebilirsiniz. Teknolojinin geliştiği günümüzde eğitim alanında da teknolojinin nimetlerinden yararlanılmaktadır.

Katılımcılarına sertifikalı eğitimler düzenleyen İstanbul İşletme Enstitüsü, uzman eğitmenler kapsamında verdiği eğitimlerini 2018 yılı itibari ile genişletmiştir. Belirli süre verilen eğitimler sonunda küçük bir sınav yapılarak eğitime katıldığınızı gösteren bir sertifika hazırlanmaktadır.
Her işin eğitimini alan kişilerin sayısı arttıkça iş bulma konusunda da sıkıntılar yaşanabilmektedir.

İş hayatına rakiplerinizden önde atılmak isterseniz sertifika programları kapsamında online olarak verilen ücretsiz eğitimlere katılabilirsiniz. Hemen her alanda verilen eğitimler sonrasında hayalini kurduğunuz mesleği tam anlamı ile öğrenerek kendinize iş bulabilirsiniz. Peki, 2018 yılında verilen ücretsiz sertifika programları hangileridir?

İlgili eğitim: Ücretsiz Sertifika Programları

Ücretsiz Sertifika Programları ve Eğitim Süreçleri 

Mevcut işinizde daha da yükselmek istiyorsanız ya da kafanızda planladığınız alanda kendinizi yetiştirmek istiyorsanız online ücretsiz sertifika eğitimleri sizler için uygundur. Eğitim ile o işin gereklilikleri tam olarak öğretilir ve mesleki yetenek kazandırılır.

Eğitimler canlı olarak online verilmektedir. Ancak saatleri sizlere uymaz ise kaydedilmiş olan eğitimleri sonradan da izleyebilirsiniz. Verilen sertifikalı eğitimler için bilgi ya da deneyim şartı aranmamaktadır. Tek yapmanız gereken hangi eğitime katılmak istiyorsanız başvurmanız.
Sertifika programları sayesinde şehir değiştirmenize gerek kalmadan yetkinliklerinizi artırabilirsiniz. İşinizde yükselmek ve belirli mevkilere gelmek için ilgi duyduğunuz alanda verilen eğitimlere mutlaka katılmalısınız. Ücretsiz sertifika programları kapsamında verilen eğitimler ve eğitimlerin içeriği aşağıda anlatılmıştır.

Yönetim ve Organizasyon Eğitimi

Yönetim ile organizasyon fonksiyonlarının önemi hemen herkes tarafından bilinmektedir. Herhangi bir işletmenin hedeflerine ulaşabilmeleri için bu fonksiyonları tam olarak bilmek gerekmektedir. Bu nedenle ücretsiz sertifika programları arasında bu eğitim çok büyük ilgi görmektedir. Buna bağlı olarak da katılım konusunda herhangi bir sınırlama getirilmemiştir.

Yüksek lisans seviyesinde verilen eğitime müdür yardımcıları, şirketlerin üst düzey yöneticileri, organizasyon alanında yeteneklerini geliştirmek isteyenler ve bu alanda bir yerlere gelmek amacı taşıyan herkes katılabilir.

Kapsamlı olarak sunulan sertifikalı eğitimler sayesinde yönetim süreçlerini en iyi şekilde öğrenerek yönetim stratejilerini oluşturabileceksiniz. Yönetim adına her türlü bilgi yoğun bir şekilde sunulmaktadır.

Zaman Yönetimi Eğitimi ve Önemi Nedir?

2018 yılında en çok ilgi görecek olan sertifika programları arasında zaman yönetimi de bulunmaktadır. Genel ve sürekli bir döngü olan zaman yönetimi ile planlama ve karar verme konularında kendinizi geliştirerek bu kararları uygulama yeteneklerinizi ön plana çıkarabileceksiniz.

Çalıştığınız işyerinde daha etkili olmanızı ve görevinizi yükseltmenizi sağlayacak olan ücretsiz sertifika eğitimi sonrasında bu alanda kendinizi geliştirdiğinizi belgeniz ile ispatlayabilirsiniz. Bu özel eğitime iş hayatı ile aile hayatını aynı anda yürütemeyen ve ailesine yeterli zaman ayıramayan herkes katılabilir. Eğitim sürecinde zaman kavramı ve zamanla mücadele anlatılmaktadır.

Zor Müşteriler İle Başa Çıkma Eğitimi Nedir?

Belki de en önemli sertifika programları arasında ilk sırada yer alan bu eğitim hizmet sektöründe çalışan herkese hitap etmektedir. Her sektörde zor müşteriler ile mutlaka karşı karşıya kalınmaktadır. Bu durumda nasıl davranılması gerektiği ve hem kurum hem de müşteri için bu sorunun en etkili şekilde nasıl çözüleceği bilinmelidir.

Müşteri hizmetleri alanında çalışanlar, günlük hayatta sürekli sıkıntılı müşteriler ile karşılaşanlar ve bu alanda kendini geliştirmek isteyenler sertifikalı eğitimler kapsamında ücretsiz olarak bu eğitime katılabilirler. Eğitimde insan davranışları hakkında bilgiler verilerek zor müşteriler ile baş etmenin yolları anlatılır.

Toplam Kalite Yönetimi Eğitimi

Sektörün ne üzerine olduğu fark etmeksizin ürün ve hizmetlerin kalitelerinin artırılması önemlidir. Bu eğitim ile tüm çalışanlar arasında ortak bir sinerjinin nasıl oluşturulacağı ve bunun hizmetlere nasıl yansıtılacağı öğretilir.

İşverenler ile üst düzey yöneticiler tarafından çok daha fazla önemsenen toplam kalite yönetimi eğitimi kapsamında toplam kalite yönetiminin öncüleri, maliyetleri ve ortaya çıkan problemlerin nasıl çözüleceği hakkında bilgi verilmektedir.

Stres ile Başa Çıkabilme Eğitimi

Hangi işte çalışılır ise çalışılsın, stres kaçınılmazdır. Önemli olan bu stres ile nasıl baş edileceğinin bilinmesidir. Maalesef günümüzde bu konuda eğitim almayan kişiler hem kendilerini fazlası ile yıpratıyorlar hem de işlerini kaybedebiliyorlar.

Verilen stresle başa çıkabilme eğitimi ile yaşanan olumsuz durumlarda paniğe kapılmadan o durumdan nasıl kurtulabileceğiniz anlatılmaktadır. Stresin günlük yaşantımızdaki yeri ve gelişimi ile ilgili kapsamlı olarak verilen eğitime zor meslekte çalışanlar, sorunlu müşteriler ile karşılaşanlar, sağlık alanında çalışan ve sınava hazırlanan kişiler katılabilir.

Müşteri İlişkileri Yönetimi Yani CRM Eğitimi

Sektörlerdeki rekabet gücünün artması ile beraber müşteri ilişkileri yönetimi konusunun önemi de artmaktadır. Bu eğitim kapsamında çalıştığınız kurum ve müşterileri arasında en doğru ilişkiyi nasıl kurabileceğiniz anlatılmaktadır.

İşletmelerin bünyelerinde bulunan mevcut müşterilerini ellerinde tutmaları ve yeni müşteriler kazanmaları için CRM eğitimi çok önemlidir. Müşteri ilişkileri alanında görev yapan herkes bu eğitime katılabilir. Eğitim sonrasında kaybedilen müşteriyi geri kazanma ve mevcut müşteriyi kaybetmeme yöntemlerini öğrenmiş olacaksınız.

360 Derece Performans Değerlendirme Eğitimi

Her işletmede çalışanların daha verimli ve etkin çalışmasını sağlamak için 360 derece performans değerlendirmeye ihtiyaç duyulur. Günümüzdeki diğer performans değerlendirme yöntemlerinin adil olmadığı söylendiği için bu yöntemler pek fazla kullanılmamaktadır.

360 derece performans değerlendirme yöntemi hem ülkemizde hem dünya genelinde yaygın olarak kullanılan güvenilir bir yöntemdir. Bu eğitime insan kaynakları uzman ve yardımcıları, işverenler, işyerlerinde yönetici olanlar ve kendini bu alanda geliştirme amacı taşıyanlar katılabilir. Eğitim süresince videolar ve örnek uygulamalar ile vaka çalışmaları yapılarak işi tam anlamı ile öğrenmeniz sağlanır.

Satış – Pazarlama Teknikleri Eğitimi

Hem küçük hem de büyük ölçekli işletmelerde satış-pazarlama tekniklerinin bilinmesi çok önemidir. İhtiyaç duyulan ürünlerin belirlenmesi, ürünlerin hedef müşterilere nasıl pazarlanacağı, ürünlerin nasıl fiyatlandırılarak dağıtılacağı bu teknikler kapsamında belirlenir.

satış yöneticileri, müdürleri ve personelleri gibi satış alanında çalışan, bu alanda kendini eğitmek isteyen herkes satış ve pazarlama teknikleri eğitimine katılabilir. eğitimde pazarlama ve satış stratejileri kapsamlı bir şekilde anlatılmaktadır.

İş Hukuku Uygulamaları Eğitimi

Hem insan kaynaklarına hem de endüstriyel ilişkilere destek amacı ile geliştirilen iş hukuku eğitimi, istihdam ile ilgili her türlü bilgiyi edinmenizi sağlar. Eğitime insan kaynakları alanında çalışanlar, yeni mezun olanlar ve bu alana ilgi duyanlar katılabilir.

Eğitimde iş hukukunun temel kavramları ve insan kaynakları departmanında sürdürülen işlemler anlatılmaktadır. Eğitim için deneyim sahibi olmanıza gerek yok. İnternet bağlantınızın olması eğitim için yeterlidir.

Verilen tüm eğitimlerin sonunda öğrendiğiniz bilgileri ölçmek amacı ile sınav yapılmaktadır. Geçerli not alan kişiler ücretsiz olarak sertifika koduna ya da başarı sertifikasına sahip olmaktadır. Verilen sertifikalar hem resmi hem de özel kurumların tamamında geçerlidir. Sertifikalar soğuk damgalıdır.

İstanbul İşletme Enstitüsü tarafından sunulan eğitimler, alanında uzmanlaşmış deneyimli eğitmenler tarafından verilmektedir. Hangi alanda kendinizi daha ileri noktalarda görmek istiyorsanız o alana uygun eğitime katılmalısınız.

2018 yılında verilen eğitimlerin ne zaman başlayacağı ve biteceği önceden belirlenir. Eğitim süresince canlı olarak dersler verilir. Ancak çalışanlar ya da öğrenci olanlar için eğitimler kaydedilerek sonradan izleme şansı sunulmaktadır. Yani eğitimi kaçırma gibi bir lüksünüz kalmıyor. Ücretsiz olarak verilen diğer eğitimler şu şekildedir:

  1. Blog Yazarlığı Eğitimi

  2. Bordro Uygulamaları Eğitimi

  3. İş Görüşmesine Hazırlık Eğitimi

  4. beden dili eğitimi

  5. Etkili Sunum Teknikleri Eğitimi

  6. Finansal Yönetim Eğitimi

  7. Etkin Yönetici Asistanlığı Eğitimi

  8. Muhasebe ve Finans Eğitimi

  9. Genel Muhasebe Eğitimi

  10. İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi

  11. Yazışma Teknikleri Eğitimi

  12. İş Süreçleri Yönetim Eğitimi

  13. İşaret Dili Eğitimi

  14. İşyerinde Etik Kurallar ve Görgü Eğitimi

  15. İşletme Yönetimi Eğitimi

  16. Liderlik ve İşletme Yöneticilik Eğitimi

  17. Mülakat Teknikleri Eğitimi

  18. Mobbing Eğitimi

  19. özgeçmiş hazırlama eğitimi

İlgili eğitim: Etkili Sunum Teknikleri Eğitimi

İlgili eğitim: Liderlik Eğitimi Sertifikası

Tüm eğitimleri görüntülemek için online eğitim sayfamıza göz atınız.

İstanbul İşletme Enstitüsü, Ücretsiz Sertifika Programları, 2018, İstanbul İşletme Enstitüsü, İnternet Bağlantılı Eğitim Hizmeti Verme, 2018, İstanbul İşletme Enstitüsü, Eğitimler Sonunda Sertifika Verme, 2018, İstanbul İşletme Enstitüsü, Teknolojiyi Kullanarak Eğitim Verme, 2018, İstanbul İşletme Enstitüsü, Eğitimlerini Uzman Eğitmenler Tarafından Verme, 2018, İstanbul İşletme Enstitüsü, Tablet, Telefon veya Bilgisayardan Katılım İmkanı, 2018, İstanbul İşletme Enstitüsü, Sertifikalı Eğitimler Düzenleme, 2018, İstanbul İşletme Enstitüsü, Eğitimlerini Genişletme, 2018, İstanbul İşletme Enstitüsü, Belirli Süre Verilen Eğitimler, 2018, İstanbul İşletme Enstitüsü, Eğitime Katıldığınızı Gösteren Bir Sertifika Hazırlama, 2018
Ücretsiz Sertifika Programları 2018e-sertifika programları sertifikalı eğitim programları ücretsiz eğitimler ücretsiz online eğitim programları ücretsiz sertifika eğitimleri ücretsiz uzaktan eğitim
Sarı saçlı bir kadın, beyaz arka plan, renkli gözlü
Beyza Keskin
Sosyolog, Blog Yazarı

Dokuz Eylül Üniversitesi Psikoloji bölümünden sonra Ege Üniversitesi'nde Sosyal Psikoloji bölümünden de mezun olmuştur. Sonrasında Marmara Üniversitesi'nde Sosyal Psikoloji bölümünü bitirmiştir. 

Benzer Yazılar
Doğru ve faydalı bilgiler sağlama konusunda kararlı olan uzman ekibimizle blogumuzu her zaman yeni makaleler ve videolarla güncelliyoruz. Güvenilir tavsiyeler ve bilgilendirici içerikler arıyorsanız, blog sayfamıza mutlaka göz atın.