AnasayfaBlogÜcretsiz Sertifika Programları ile Kariyerinize Yön Verin
Sertifika

Ücretsiz Sertifika Programları ile Kariyerinize Yön Verin

04 Şubat 2019
Yüzünde parlak bir gülümsemeyle başparmağını kaldıran bir kadının yakın çekimi. Gözleri tamamen açık ve ağzı hafifçe açık. Sarı bir gömlek giymiş ve kolunu kaldırmış, başparmağını havaya kaldırmış. Koyu renk saçları at kuyruğu şeklinde arkaya toplanmış. Arka planda bulanık mavi bir çanta ve ön planda bir dizüstü bilgisayarda çalışan bir grup insan görülüyor. Sağda beyaz bir nesnenin yakın çekimi, solda ise bir elin bulanık görüntüsü görülüyor. Daha solda, dizüstü bilgisayarda yazı yazan bir kişinin yakın çekimi ve dizüstü bilgisayar kullanan bir kişinin başka bir yakın çekimi yer alıyor. Görüntünün ortasında bir kadının kolunun yakın çekimi ve sağda bir erkeğin yüzünün yakın çekimi yer alıyor. Tüm insanlar ve nesneler keskin odakta olup ilginç ve ayrıntılı bir görüntü sağlıyor.
KonuAçıklamaÖnem
Ücretsiz Sertifika Programlarıİstanbul İşletme Enstitüsü tarafından verilen, iş hayatına yön veren online eğitimler.Kişinin mevcut mesleki yeterliliklerini geliştirmesi ve yeni alanlarda uzmanlaşması için önemli bir fırsat.
Sertifika Programlarının ÖnemiSertifikalar, bir alanda uzmanlaşıldığının kanıtıdır ve işe alımlarda önemlidir.Sertifikalı personeller, kendilerini alanında kanıtlamış ve güncel bilgi ve becerilere sahip kişilerdir.
Sertifika Sahibi Olmanın Psikolojik AvantajıSertifika sahibi olan kişiler, kendilerini daha güvende hisseder ve kendi potansiyellerine dair daha fazla bilinç sahibi olur.Motivasyon, kişisel gelişim ve iş performansında önemli bir faktördür.
Sertifikalı Personellerin AyrıcalıklarıSertifika sahipleri, iş yaşantısına daha geniş bir bakış açısı ile ve daha fazla yeteneğe sahip olma fırsatı bulur.Kişisel gelişim ve kariyer ilerlemesi için önemli
Uzaktan Eğitimİstanbul İşletme Enstitüsü'nün zaman, mekân ve ücret sınırlamalarını ortadan kaldıran online eğitimler.Eğitim almanın en etkin ve esnek yolu.
Yazılım ve Bilişim Eğitimleriİleri Excel, SEO ve Sosyal Medya Uzmanlığı gibi popüler ve pratik eğitimler.Dijital dönüşüm ve iş hayatında rekabet avantajı sağlama.
Kişisel Gelişim EğitimleriKişinin kendini geliştirme ve yeteneklerini artırma imkanı sunan eğitimler.Bireysel ve profesyonel başarının arttırılması.
Satış ve Pazarlama EğitimleriSatış teknikleri ve pazarlama stratejileri hakkında bilgi sağlayan eğitimler.İş dünyasında başarılı olmak ve müşteri memnuniyetini arttırmak için önemli.
Yabancı Dil EğitimleriFarklı dil becerileri kazandıran eğitimler.Globalleşen dünyada çalışma ve iletişim imkanlarını genişletmek için önemli.
İnsan Kaynakları EğitimleriPersonel işe alımı, değerlendirme ve yerleştirme gibi konularda bilgi sağlar.Firmaların personel yönetimini etkin ve verimli yürütmeleri için önemli.

Çocukken "Büyüyünce ne olacaksın?" diye sorulduğunda hep farklı cevaplar vermişizdir. Hiçbir zaman hayalimizde kurduğumuz meslekleri yapamayız. Ya eğitim alacak maddi durumumuz yoktur ya da yeterli derecede çalışma hayatına adapte olamamışızdır. Ancak günümüzde iş hayatına atılmak para kazanmak isteyen herkes bir şekilde bir yerlerde çalışıyor.

Üniversite okuyanlarda artış olsa bile okuyamayan vasıfsız çok eleman var ortada. Sadece üniversite bitirmiş olmak için hiç ilgi duymadıkları bölümleri okumakta veya mezun olunca kendi mesleklerini yapmamaktadır.

İş hayatına atılmak için nereden başlayacağını bilemeyenler için ücretsiz sertifika programları adeta biçilmiş bir kaftan. İstanbul İşletme Enstitüsü uzman kadrosu ile birlikte verdiği online eğitimler ile uzun zamandır popülerliğini koruyor. 

Sertifika Programlarının Önemi

İşe alımlarda niteliksiz kadrolar yerine o alanda uzmanlaşmış olunmasına bakıldığından dolayı, kişilerin aldıkları sertifikalar ile gerekli kadrolara yerleştirme yapılmakta. Böylece kişiler sertifikaların avantajlarından daha belirgin olarak faydalanıyor.

Sertifika neden önemli? Ücretsiz sertifika programları, iş arayanlara yeni nitelik kazandırması nedeniyle iş bulmada tercih edilen personel haline getirmekte ve herhangi bir işte çalışan kişilere de o alanda daha faydalı pozisyona gelmelerini sağlamakta. 

Beğenmediği zaman iş kolunu değiştirebilme şansı da sertifika sahiplerinin ulaşabildiği bir ayrıcalık. Ayrıca kişiler sertifika sahibi olmasının sağladığı psikolojik bir avantaja da sahip. Bu psikolojik avantajların başında ise, kişinin güven sahibi olması gelmekte.

Sertifika ile kazanılan ayrıcalıklar nelerdir? Ücretsiz sertifika programları diğer bir yandan, iş yaşantısına daha farklı ve daha geniş bakabilme yeteneğine sahip personel olunmasının önünü açmaktadır. Bu etki kişinin sürekli eğitim almasının donanımını gün geçtikçe artmasını sağlamaktadır.

Bu Programlar Hangi Eğitimleri Kapsıyor 

Ücretsiz sertifika programları bünyesindeki uzman eğitim kadrosu bu alanlarda inceleme yapmış, bilgi sahibi ve konusunda kendini kanıtlamış kişilerden oluşmaktadır. Derslerin içeriği ise, değişen durumlara ve ihtiyaçlara göre sürekli güncellenmekte ve devamlı artmaktadır.

Kişilere nitelik kazandıracak ücretsiz sertifika programları çok geniş bir kapsama sahip.

Kişisel gelişim eğitimleri, satış ve pazarlama eğitimleri, yabancı dil eğitimleri ve insan kaynakları eğitimleri sadece sunulan eğitim hizmetlerinden birkaçı.

İstanbul İşletme Enstitüsü kendi bünyesinde daha fazlasıyla online eğitimler veriyor.  İş hayatına yön veren ve bilinmesi neredeyse şart olan farklı eğitimlerde mevcut. Yazılım ve Bilişim Eğitimleri kapsamında alacağınız İleri Excel Eğitimi, SEO Eğitimi veya son yıllarda çok popüler olan Sosyal Medya Uzmanlığı Eğitimi mutlaka sizlere çok fayda sağlayacak.

Sertifikalı Personel Çalıştırmak Önemli Mi?

Uzman personel çalıştıran firmalar iş dünyasında kurumsal olmaya çok büyük adım atmaktadırlar. Personelin uzman olunmasının kanıtı da almış olduğu sertifikalardır.  Ayrıca sertifikalı personel alanında tam bilgiye sahip olunması firmaların rekabet güçleri arttırmaktadır. Yapılan işlerin kanuni standartlar da yapılması firmaların da en fazla önem verdiği bir durumdur. Ücretsiz sertifika eğitimlerinde uzmanlar tarafından kişiye tecrübe yüklenmesi sayesinde firmalar çok büyük paralar harcamadan istedikleri tecrübeye sahip oluyorlar.

Bazı firmalar ise, ücretsiz sertifika programları sayesinde kısa zamanda personeline yeni beceriler kazandırabilmektedir.

Uzaktan Eğitim Çok Popüler

Bilindiği gibi örgün eğitim sınıf ortamında verilmektedir. Ancak eğitimin paralı olması ve farklı bir yere gitmeyi gerektirmesi nedeni ile çok fazlar rağbet görmemektedir.  İstanbul İşletme Enstitüsü uzman kadrosu ile birlikte zaman, mekân ve ücret sorununu ortadan kaldıran ücretsiz eğitim programları düzenlemektedir.

Bu nedenle uzaktan eğitim alanların sayısı son yıllarda oldukça fazladır.  İnternet üzerinden verilen bu eğitimlere olan ilgi son derece yüksektir. Masraflar nedeni ile başka bir yere gidemeyen ve eğitim alamadığı için meslek sahibi olamayan kişilere ücretsiz sertifika programları çok büyük avantajlar sağlanmaktadır.  Türkiye’nin önde gelen kurumu İstanbul İşletme Enstitüsü tarafından düzenlenen bu online eğitimleri uzmanlaşmış öğretim görevlileri vermekte.

Bu eğitim programı sayesinde not tutma kavramı yok olmuştur. Eğitim notları devamlı olarak sisteme yüklenir. Profesyonelce yürütülen bu yeni nesil eğitim sistemi sayesinde mevcut işinizi ilerletebilirsiniz. Ücretsiz ve online olarak verilen bu eğitimlerden kendi becerinize veya mesleğinize uygun olanı seçmeniz mümkün. 

Siz de güvenilir İstanbul İşletme Enstitüsü uzaktan eğitim ile ücretsiz sertifika programları sayesinde kariyerinize yön verebilirsiniz.

Ücretsiz Sertifika Programları, İstanbul İşletme Enstitüsü tarafından verilen, iş hayatına yön veren online eğitimler, Kişinin mevcut mesleki yeterliliklerini geliştirmesi ve yeni alanlarda uzmanlaşması için önemli bir fırsat, Sertifika Programlarının Önemi, Sertifikalar, bir alanda uzmanlaşıldığının kanıtıdır ve işe alımlarda önemlidir, Sertifikalı personeller, kendilerini alanında kanıtlamış ve güncel bilgi ve becerilere sahip kişilerdir, Sertifika Sahibi Olmanın Psikolojik Avantajı, Sertifika sahibi olan kişiler, kendilerini daha güvende hisseder ve kendi potansiyellerine dair daha fazla bilinç sahibi olur, Motivasyon, kişisel gelişim ve iş performansında önemli bir faktördür, Sertifikalı Personellerin Ayrıcalıkları, Sertifika sahipleri, iş yaşantısına daha geniş bir bakış açısı ile ve daha fazla yeteneğe sahip olma fırsatı bulur, Kişisel gelişim ve kariyer ilerlemesi için önemli, Uzaktan Eğitim, İstanbul İşletme Enstitüsü'nün zaman, mekân ve ücret sınırlamalarını ortadan kaldıran online eğitimler, Eğitim almanın en etkin ve esnek yolu, Yazılım ve Bilişim Eğitimleri, İleri Excel, SEO ve Sosyal Medya Uzmanlığı gibi popüler ve pratik eğitimler, Dijital dönüşüm ve iş hayatında rekabet avantajı sağlama, Kişisel Gelişim Eğitimleri, Kişinin kendini geliştirme ve yeteneklerini artırma imkanı sunan eğitimler, Bireysel ve profesyonel başarının arttırılması, Satış ve Pazarlama Eğitimleri, Satış teknikleri ve pazarlama stratejileri hakkında bilgi sağlayan eğitimler, İş dünyasında başarılı olmak ve müşteri memnuniyetini arttırmak için önemli, Yabancı Dil Eğitimleri, Farklı dil becerileri kazandıran eğitimler, Globalleşen dünyada çalışma ve iletişim imkanlarını genişletmek için önemli, İnsan Kaynakları Eğitimleri, Personel işe alımı, değerlendirme ve yerleştirme gibi konularda bilgi sağlar, Firmaların personel yönetimini etkin ve verimli yürütmeleri için önemli
ücretsiz sertifika programları sertifikalar ücretsiz sertifika online eğitimler sertifikalı eğitim sertifikalı eğitim programları uzaktan eğitim kurslar
Görüntüdeki adam bir gözlük ve mavi bir gömlek giyiyor. Kısa, açık renkli saçları ve temiz traşlı bir yüzü var. Gömleğinin rengiyle uyumlu ince çerçeveli gözlükleri var. Yüzünde sakin ve kendinden emin bir ifadeyle doğrudan kameraya bakıyor. Kollarını göğsünde kavuşturmuş ve dik bir duruş sergiliyor. Arka plan düz beyaz bir duvardır ve odakta olan tek şey onun kıyafetidir. Mavi gömlek beyaz duvarla parlak bir kontrast oluşturarak adamın varlığını vurguluyor.
Korcan Evin
İçerik Editörü

İstanbul İşletme Enstitüsünde içerik editörü olarak görev almaktadır. Kişisel gelişimle ilgili blog içerikleri ve tanıtım yazıları yazıyor.

Benzer Yazılar
Doğru ve faydalı bilgiler sağlama konusunda kararlı olan uzman ekibimizle blogumuzu her zaman yeni makaleler ve videolarla güncelliyoruz. Güvenilir tavsiyeler ve bilgilendirici içerikler arıyorsanız, blog sayfamıza mutlaka göz atın.
Gözlüklü ve saatli yakışıklı bir adam, siyah metinli sarı bir arka planın önünde duruyor. Sakallı ve ceketinin yakasının altından görünen bir gömlek giyiyor. Sağ kolu çaprazlanmış ve göğsüne yaslanmış, sol eli ise kalçasında. Saati sol bileğinde görülebilmektedir. Adam uzaklara bakarken yüzünde ciddi bir ifade vardır. Gözlükleri yansıtıcı olduğundan gözlerini görmek zor.
5
(26)

Kariyer Yönetimi Eğitimi

23 Konu4 Saat
Bu fotoğrafta bir kitap rafının önünde duran bir eğitmen görülüyor. Sakalı var ve kravat takıyor. Eğitmen gülümsüyor, güven ve bilgi yayıyor. Yüzü yakın çekimle çerçevelenmiş ve yüz hatlarının detayları gösterilmiş. Daha yakından bakıldığında bir kol düğmesi ve bir kemer görülüyor. Arkasındaki kitaplar engin bilgisini ve entelektüel merakını simgeliyor. Raftaki bir kitabın yakın çekimi, eğitmenin öğrenme tutkusunu vurguluyor. Raftaki kitap sırası da konu hakkındaki uzmanlığını gösteriyor. asticaVision ai bu fotoğraftaki eğitmeni öğretme konusunda tutkulu ve alanında bilgili biri olarak tanıyabilir.Dr. Mesut Öztırak
1102464
Açık mavi gömlek giyen bir adam başparmağıyla onaylıyor. Yüzünde kocaman bir gülümsemeyle sevinçli bir ifade var. Gözleri kapalı ve sakalları düzgünce kesilmiş. Ağzı hafifçe açık ve beyaz dişleri görünüyor. Sağ elini kaldırmış, başparmağını ve işaret parmağını uzatarak başparmak işareti yapıyor. Sol eli yanında, rahat bir şekilde duruyor. Duruşu rahat ve kendinden emin. Arka planda beyaz bir duvarın olduğu aydınlık bir odada duruyor. Odanın ışığı yüzünden yansıyarak sıcak bir parıltı veriyor.
5
(29)

E-Ticaret Eğitimi

25 Konu15 Saat
Resimdeki adam ışıl ışıl gülümsüyor, gözleri neşe ve sevinçle kırışıyor. Dişleri tamamen düzgün ve beyaz, yanakları mutlulukla parlıyor. Açık mavi bir gömlek giymiş ve koyu renk saçları düzgünce taranmış. Ellerini önünde kavuşturmuş, yüzünde memnuniyet ve tatmin ifadesi var. Rahat bir duruşu var, rahatlık ve konfor hissi veriyor. Resmin arka planı açık gri, bu da onun parlak gülümsemesini daha da öne çıkarıyor. Görüntü mükemmel bir şekilde yakalanmış, neşe ve memnuniyet hissi yayıyor.Sedat Ateş
22771322