AnasayfaBlogGoogle My Business Nedir?
Bilişim

Google My Business Nedir?

26 Şubat 2020
Bir binanın yakın plan görüntüsünde beyaz çerçeveli ve raflı bir pencere görülüyor. Altında gökkuşağı renginde, dairesel bir tabela asılı, üstündeki pencereyi ise beyaz bir tente örtüyor. Binanın solunda, dalları gökyüzüne uzanan bir ağaç yükseliyor. Ön planda, binanın cephesine karşı kalın harflerle yazılmış bir tabela görülüyor.
Google My Business Nedir?Google My Business Kullanmanın FaydalarıGoogle My Business Nasıl Kullanılır?
Google arama sonuçlarında yer elde etmeyi kolaylaştıran hizmet. İşletmelerin Google Haritalar ve arama sonuçlarında kolay bulunurluğunu sağlar. Ücretsiz kullanım imkanı sunar.İletişim bilgilerinin kolaylaştırılması, müşteri geribildirimlerini izleyebilme, fotoğraf ekleyerek daha detaylı bilgilendirme, müşteri erişim istatistiklerini analiz etme, sürekli kontrol sağlama gibi faydaları vardır.Google hesabı ile giriş yapılarak işletme hesabı oluşturulur. İşletme bilgileri girilir ve hesap doğrulanır. Doğrulama ile Google tarafından bir doğrulama postası gönderilir ve içindeki kod ile işletme hesabı aktif hale getirilir.
Özellikle küçük ölçekli yerel işletmelerin müşteri bulma başarısını artıran bir hizmettir.Müşterilerin işletmeye daha hızlı ulaşması sağlanır. Profesyonel görünüm kazanılması ile tercih edilme hızı artar.Doğru bilgilere sahip bir Google hesabı kullanılarak hesap oluşturulur ve bilgiler güncellenir. İade edilen doğrulama kodu ile hesap doğrulanır.
Düşük reklam bütçesi olan işletmelerin çevrimiçi görünürlüğünü artıran bir hizmettir.İletişim bilgilerini kolay ve hızlı bir şekilde paylaşmayı sağlar. Bu sayede müşteriler işletmeye daha kolay ulaşır.Google My Business hesabı oluşturulur ve bilgiler girilir. Ardından doğrulama süreci tamamlanır ve hesap fonksiyonel hale getirilir.
Yerel işletmelerin online görünürlüğünü iyileştirmeye ve geniş bir kitleye ulaşmayı sağlayan bir hizmettir.Müşteri geribildirimlerinin ve yorumlarının izlenmesini sağlar, bu sayede işletmenin hizmet kalitesini iyileştirebilir.Google hesabı üzerinden Google My Business hesabı açılır, işletme bilgileri girilir ve hesap doğrulanır.
Küçük ölçekli işletmelerin Google arama sonuçlarında bulunabilme oranını artıran bir hizmettir.İşletmenin hizmetlerini ve ürünlerini potansiyel müşterilere daha iyi bir şekilde tanıtma fırsatı sunar.Google hesabı ile giriş yapılır, işletme bilgileri girilerek hesap oluşturulur ve doğrulama süreci tamamlanır.
İşletmelerin Google Haritalar ve arama sonuçlarında görünür olmanın yanı sıra müşteri geribildirimlerini yönetebilmelerini sağlayan bir hizmettir.İşletmeye dair detaylı bilgilerin paylaşılmasını sağlar ve işletme hakkındaki olumsuz deneyimlerin iyileştirilmesine yardımcı olur.Google hesabı ile giriş yapılır, işletme bilgileri girilir, doğrulama süreci tamamlanır ve hesap aktif hale getirilir.
İşletmelerin Google platformunda çevrimiçi kimliğinin ve görünürlüğünün kontrolünü sağlamaları için bir hizmettir.İşletmenin telefon, e-posta, adres gibi iletişim bilgileri ve hizmet detaylarına hızlı bir şekilde erişim imkanı sağlayarak müşteri deneyimini iyileştirir.Google My Business hesabı açılır, işletme bilgileri girilir, hesap doğrulanır ve aktif hale getirilir.
Yerel işletmelerin Google Arama ve Google Haritalar'da daha etkin görünmelerini sağlayan bir hizmettir.Yerel SEO yönetimini kolaylaştırır, işletme hakkında olumlu bir çevrimiçi itibar oluşturmaya yardımcı olur.Google My Business hesabı oluşturulur, işletme bilgileri girilir, hesap doğrulanır ve çeşitli özelliklerle işletme profilini tamamlar.
İşletmelerin Google arama sonuçlarına ve Google Haritalar'a yer vermesine olanak sağlayan bir hizmettir.Potansiyel müşterilere kolay bir şekilde hitap edilmesini ve işletmenin daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlar.Google My Business hesabı oluşturulur ve işletme bilgileri girilir. Bu bir Google hesabı ile yapılır ve doğrulama süreci tamamlanır.
İşletmelerin Google'da daha görünür olmalarını sağlayan bir hizmettir.Ulaşılabilirlik kolaylığı, daha geniş bir kitleye hitap etme ve kullanıcıların kolayca işletme hakkında bilgilere ulaşabilmesini sağlar.Google My Business hesabı oluşturulur, işletme bilgileri girilir, hesap doğrulanır ve Google My Business özelliklerinin tam anlamıyla kullanılabilmesi için doğrulama sürecinden geçilir.

Google My Business, küçük ölçekli yerel işletmeler için önemli faydalar sağlayan bir hizmettir. Küçük işletmelerin bulunabilirliğini arttırmak için ayırabilecekleri bütçe düşüktür. Düşük bütçe ile reklam ve tanıtım faaliyetlerini en üst düzeyde yürütmek zordur. Bu noktada, kullanılan yerel adıyla Google Benim İşletmem, küçük ölçekli yerel işletmelerin fazla bütçe ayırmadan Google arama sonuçlarında yer almalarını sağlamaktadır. Böylece işletmenin daha geniş kitlelere tanıtılmasına imkân vermektedir. 

Google My Business, işletmenin Google haritalar ve Google arama sonuçlarında kolaylıkla bulunabilmesini sağlayan ve işletmeye ait hesapların kontrolüne imkân veren bir araçtır. Kullanımı ücretsizdir. Ücretsiz bir şekilde böyle imkanlar sunan bu hizmetten yüksek verim alabilmek için kullanımının doğru şekilde yapılması gerekir. Aracın sağladığı en önemli imkanlardan biri yerel işletmelerin müşteriler tarafından kolay bir şekilde bulunabilmesini sağlamaktır.

İşletmeye dair bilgilerin girilmesi ile potansiyel müşterilerin büyük bir çoğunluğuna ulaşılabilir. Gerekli bilgileri içeren işletme hesabı, Google’ın arama motoru ve haritalar gibi online servislerinde yerini alır.

Bu özellikleri ile bölgesel ve yerel olan işletmeler tarafından özellikle kullanılması önemlidir. Topladığı veriler ile müşteri profillerini, müşterilerin işletmeye ulaştıkları yöntemleri ve daha pek çok bilgiyi sunar. Yerel SEO yönetimini doğru yapabilmek için gereken bilgilere böylece ulaşılabilir. Kullanmaya başlamak için yönetim aracına kayıt olduktan sonra işletme bilgilerinin girilmesi ve doğrulanması gereklidir.

Google My Business Kullanmanın Faydaları Nelerdir?

İşletmeler tarafından kullanılan Google My Business, kullanıcılara çeşitli faydalar sunmaktadır.

  • Almak istedikleri bir hizmet için işletme araması yapan kullanıcılar, işletmelerin sunduğu ürün ve hizmetler ile ilgili detaylı bilgilere erişebilmektedir. Bu sayede doğrudan kendileri için uygun olan işletmelere ulaşarak ürün ve hizmetlerden yararlanmaktadır.

  • Google My Business kullanarak işletme kaydını oluşturan işletmeler, müşteriler tarafından daha profesyonel olarak algılanmaktadır. Bu durum tercih edilme oranlarına olumlu yansımaktadır.

  • Google Haritalar ve Google arama motorunda işletmeye ait telefon, web sitesi, e-posta, adres gibi iletişim bilgilerinin yer alması nedeniyle müşterilerin işletmeler ile iletişim sağlamaları daha kolaydır.

  • Müşterilerin ürün ve hizmetlerle ilgili yaptıkları geri bildirimler izlenebilir ve cevaplandırılabilir. Bu sayede işletme hakkında olumsuz deneyimler iyileştirilerek müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi arttırılabilir. 

  • Fotoğraf ekleme özelliği ile işletmeye ait fotoğraflar eklenerek müşterilerin daha detaylı ve görsel bir şekilde bilgilendirilmeleri sağlanabilir. Yapılan analizler sonucunda fotoğraf kullanan işletmelerin haritalar uygulamasında yol tariflerine daha fazla bakıldığı görülmüştür. Ayrıca fotoğraf kullanan işletmelerin internet siteleri de daha fazla tıklanma almaktadır.

  • İşletme araması yapan müşterilerin hangi kanalları kullandığı ve hangi konumlardan işletmeye ulaştıkları ile ilgili bilgilere işletme hesabı üzerinden erişilebilmektedir. Böylece müşterilerin erişim istatistikleri analiz edilerek kanal ve konum odaklı stratejiler geliştirmek mümkündür.

  • Mobil uygulama sayesinde işletme hesabına her yerden ulaşılarak kontrolün sürekli hale getirilmesine olanak sağlamaktadır.

Google My Business Nasıl Kullanılır?

Google My Business hesabı açmadan önce işletmeye ait bir hesap olup olmadığını anlamak için Google araması yapmakta fayda vardır. İşletmeye ait bir hesap bulunmasa bile yerel arama sonuçlarında işletme listelenebilmektedir.

Hesap oluşturma işlemi için sürekli kullanılan bir Google hesabı ile uygulamaya giriş yapılmalıdır. İşletme bilgilerini girmek, güncellemek ve duyurular yapabilmek için hesap doğrulama işlemi yapılması gerekir. Bu işlemleri yaparken geçici veya işletme sahibine ait olmayan bir hesap kullanılmamalıdır.

İlk defa Google ile işletme hesabı oluşturulacaksa ileride değiştirmeye gerek duyulmayacak şekilde yeni hesap açılmalıdır. 

Doğrulama İşlemi

İşletme hesabı oluşturduktan ve giriş yaptıktan sonra gereken ön bilgileri doldurarak başlanmalıdır. Bu sayede Google işletmeyi tanıyacaktır. İşletme bilgileri ve hizmet alanı girildikten sonra doğrulama yapılmalıdır.

Doğrulama, işletme görünürlüğünü ve performansını arttıran önemli bir işlemdir. Yanlış girişleri engellemek ve adresin doğruluğunu teyit etmek için Google tarafından bir doğrulama postası gönderilmektedir. Doğrulama işlemi tamamlanana kadar veri girişi ve listeleme gibi işlemler yapılamayabilir.

Doğrulama postasının içerisinde bir doğrulama kodu gönderilmektedir. Doğrulama kodunun işletme hesabına girilerek hesabın tüm işlevleriyle aktif hale getirilmesi sağlanabilir. Yanlış işlemleri önlemek, doğru adres kullanmak ve en üst düzeyde verim alabilmek için uygulanabilir en sağlıklı yöntem budur.

İşletme Listesinin Yayınlanması

Aracın sunduğu olanakların tamamından doğru bir şekilde yararlanabilmek için işletme ile ilgili tüm bilgilerin ayrıntılı bir şekilde girilmesi oldukça önemlidir. Arama sonuçlarında alaka düzeyi en yüksek olan sonuçların listelendiği unutulmamalıdır. Bu nedenle detaylı, doğru ve ilgili bilgilerin girildiği işletmeler daha kolay bulunabilir. Tahmin içeren ve varsayım barındıran bilgilerin girilmemesi gerekir. Yapılan iş, konum, çalışma saatleri ve fotoğraflar gibi bilgiler eklenebilir. 

İşletme sayfasındaki açıklama bölümüne hedeflenen anahtar kelime bilgilerinin girişi yapılabilir. Bu kelimeler ile hizmete ilişkin yapılan arama sonuçlarında bulunma şansı arttırılabilir. Çalışma saatlerinin doğru bir şekilde girilmesi, müşterilerin ziyaret planlamalarını sorunsuz yapabilmesini sağlar. İşletme hakkında kullanıcıların bilgi edindiği en önemli araç fotoğraflardır. Bu nedenle işletme listesinde, işletmeyi en iyi şekilde anlatan görsellerin kullanılması gerekir. 

İşletme ile ilgili daha detaylı görsel kullanımı için 360 derecelik görsel işleme yöntemiyle sanal tur oluşturulabilir. Müşterilerin merakını gidermek açısından en etkili yollardan biridir. Kullanıcıların aldıkları ürün ya da hizmetler ile ilgili yorumlar yapmasını sağlayan özellik de kullanılmalıdır. Müşteri yorumları dikkate alınmalı ve mümkün olduğunca yanıtlanmalıdır. Çünkü yorumlar kadar yorumlara verilen cevaplar da tercih edilme açısından önemlidir. 

İstatistikleri Kullanma

Google My Business işletme hesaplarının geliştirilebilmesi için analitik olarak düzenlenmiş istatistik verilerini kullanıcılara sunmaktadır. İstatistik verilerinin bulunduğu bu kısım Insight adıyla yer almaktadır. Müşterilerin işletme listesinde nasıl etkileşimde bulunduğunu anlamak için kullanıcılara çeşitli bölümler sunmaktadır. Bu bölümleri inceleyelim.

  • Müşterilerin İşletme Hesabını Bulma Şekli: Müşterilerin işletme ararken kullandıkları yöntemleri türlerine göre ayırarak kullanıcılara sunmaktadır. Bu kategoriler; doğrudan aramalar, keşif aramaları ve toplam aramalardır. Her bir kategorinin içeriği müşteri davranışlarına ve arama terimlerine göre belirlenmektedir.

  • Müşterilerin İşletmeyi Buldukları Yer: Bu bölüm Google Haritalar ya da arama motorunda işletmeyi kaç müşterinin bulduğunu göstermektedir. Arama kayıtlarını listeleme seçenekleri ile beraber seçilen zaman aralığını gösterme özellikleri de mevcuttur. Ayrıca müşterilerin işletmeyi arama motorundan mı yoksa haritalar uygulamasından mı bulduğuna dair detaylı bilgilere erişilebilir.

  • Müşteri Davranışları: Müşterilerin işletme bilgileri ile karşılaştıklarında ne tür davranışlarda bulunduklarını gösteren bölümdür. Müşterilerin yol tarifi mi aldığı yoksa internet sitesine mi girdikleri bu bölümden kolayca öğrenilebilir. Böylece kullanıcı davranışlarını analiz etmek için gereken veriler elde edilir. Müşterilerin daha fazla yöneldikleri kanalları optimizasyon yaparak gelişimi sağlanabilir. Eksik kalan yönler tespit edilerek verilen iletişim hizmetlerinin geliştirilmesi için kullanılabilir.

  • İşletme Bilgileri ile Etkileşimler: Bu bilgileri içeren üç ayrı bölümden verilere ulaşılabilir. Müşterilerin ne kadarının işletmeyi bulabilmek için yol tarifi aldığı öğrenilebilir. Bu bilgi konum düzenlemeleri için önemlidir. Telefon çağrıları bölümünde müşterilerin hangi sıklıkla işletmeyi aradığı öğrenilebilir. Toplam çağrıların zaman dilimlerine göre detaylı analizine ulaşılabilir. Son olarak işletme fotoğrafları bölümünde müşterilerin işletmeye ait görseller ile nasıl etkileşime geçtiği öğrenilebilir. Böylece fotoğrafların kalitesi, sayısı ve yeterlilikleri hakkında fikir edinerek düzeltmeler yapılabilir.

Google arama sonuçlarında yer elde etmeyi kolaylaştıran hizmet İşletmelerin Google Haritalar ve arama sonuçlarında kolay bulunurluğunu sağlar Ücretsiz kullanım imkanı sunar, İletişim bilgilerinin kolaylaştırılması, müşteri geribildirimlerini izleyebilme, fotoğraf ekleyerek daha detaylı bilgilendirme, müşteri erişim istatistiklerini analiz etme, sürekli kontrol sağlama gibi faydaları vardır, Google hesabı ile giriş yapılarak işletme hesabı oluşturulur İşletme bilgileri girilir ve hesap doğrulanır Doğrulama ile Google tarafından bir doğrulama postası gönderilir ve içindeki kod ile işletme hesabı aktif hale getirilir, Özellikle küçük ölçekli yerel işletmelerin müşteri bulma başarısını artıran bir hizmettir, Müşterilerin işletmeye daha hızlı ulaşması sağlanır Profesyonel görünüm kazanılması ile tercih edilme hızı artar, Doğru bilgilere sahip bir Google hesabı kullanılarak hesap oluşturulur ve bilgiler güncellenir İade edilen doğrulama kodu ile hesap doğrulanır, Düşük reklam bütçesi olan işletmelerin çevrimiçi görünürlüğünü artıran bir hizmettir, İletişim bilgilerini kolay ve hızlı bir şekilde paylaşmayı sağlar Bu sayede müşteriler işletmeye daha kolay ulaşır, Google My Business hesabı oluşturulur ve bilgiler girilir Ardından doğrulama süreci tamamlanır ve hesap fonksiyonel hale getirilir, Yerel işletmelerin online görünürlüğünü iyileştirmeye ve geniş bir kitleye ulaşmayı sağlayan bir hizmettir, Müşteri geribildirimlerinin ve yorumlarının izlenmesini sağlar, bu sayede işletmenin hizmet kalitesini iyileştirebilir, Google hesabı üzerinden Google My Business hesabı açılır, işletme bilgileri girilir ve hesap doğrulanır, Küçük ölçekli işletmelerin Google arama sonuçlarında bulunabilme oranını artıran bir hizmettir, İşletmenin hizmetlerini ve ürünlerini potansiyel müşterilere daha iyi bir şekilde tanıtma fırsatı sunar, Google hesabı ile giriş yapılır, işletme bilgileri girilerek hesap oluşturulur ve doğrulama süreci tamamlanır, İşletmelerin Google Haritalar ve arama sonuçlarında görünür olmanın yanı sıra müşteri geribildirimlerini yönetebilmelerini sağlayan bir hizmettir, İşletmeye dair detaylı bilgilerin paylaşılmasını sağlar ve işletme hakkındaki olumsuz deneyimlerin iyileştirilmesine yardımcı olur, Google hesabı ile giriş yapılır, işletme bilgileri girilir, doğrulama süreci tamamlanır ve hesap aktif hale getirilir, İşletmelerin Google platformunda çevrimiçi kimliğinin ve görünürlüğünün kontrolünü sağlamaları için bir hizmettir, İşletmenin telefon, e-posta, adres gibi iletişim bilgileri ve hizmet detaylarına hızlı bir şekilde erişim imkanı sağlayarak müşteri deneyimini iyileştirir, Google My Business hesabı açılır, işletme bilgileri girilir, hesap doğrulanır ve aktif hale getirilir, Yerel işletmelerin Google Arama ve Google Haritalar'da daha etkin görünmelerini sağlayan bir hizmettir, Yerel SEO yönetimini kolaylaştırır, işletme hakkında olumlu bir çevrimiçi itibar oluşturmaya yardımcı olur, Google My Business hesabı oluşturulur, işletme bilgileri girilir, hesap doğrulanır ve çeşitli özelliklerle işletme profilini tamamlar, İşletmelerin Google arama sonuçlarına ve Google Haritalar'a yer vermesine olanak sağlayan bir hizmettir, Potansiyel müşterilere kolay bir şekilde hitap edilmesini ve işletmenin daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlar, Google My Business hesabı oluşturulur ve işletme bilgileri girilir Bu bir Google hesabı ile yapılır ve doğrulama süreci tamamlanır, İşletmelerin Google'da daha görünür olmalarını sağlayan bir hizmettir, Ulaşılabilirlik kolaylığı, daha geniş bir kitleye hitap etme ve kullanıcıların kolayca işletme hakkında bilgilere ulaşabilmesini sağlar, Google My Business hesabı oluşturulur, işletme bilgileri girilir, hesap doğrulanır ve Google My Business özelliklerinin tam anlamıyla kullanılabilmesi için doğrulama sürecinden geçilir
google my business google my business nedir google my business faydaları google my business kullanımı google 
Resimdeki adam şeffaf camlı bir çift dikdörtgen gözlük takıyor. Kısa, koyu renk saçları ve sakalı var. Başını hafifçe sağa eğmiş ve yana doğru bakıyor. Yakalı siyah bir gömlek giymiş, beyaz ve gri desenli bir kravat takmış. Elleri ceplerinde. Yüz ifadesi ciddi ve odaklanmış. Güçlü bir çene çizgisi ve belirgin kaşları vardır. Gözlükleri keskin ve profesyonel bir görünüm veriyor.
Cem Taşdöğen
Blog Yazarı

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldum. Eğitimime devam ederken, bir televizyon kanalında canlı yayın kameramanı olarak görev yaptım. Çeşitli kısa film projelerinde farklı görevlerde bulundum. Enstitü’den aldığım online içerik editörlüğü eğitiminden sonra yazarlık yapmaya başladım.

Benzer Yazılar
Doğru ve faydalı bilgiler sağlama konusunda kararlı olan uzman ekibimizle blogumuzu her zaman yeni makaleler ve videolarla güncelliyoruz. Güvenilir tavsiyeler ve bilgilendirici içerikler arıyorsanız, blog sayfamıza mutlaka göz atın.
Bu görüntü kırmızı ve siyah ekose pazen gömlekli bir adamı gösteriyor. Tam sakallı ve saçları yüzünün yanlarından görünüyor. Gömlek yakasına kadar düğmeli ve kırmızı renk gömleğe hakim. Gömleğin kumaşı dokulu ve küçük siyah ve beyaz karelerle dokunmuş. Adam düz beyaz bir arka plan üzerinde durmaktadır. Hafifçe sola bakıyor ve ifadesi nötr. Kolları yanında dik durmaktadır ve elleri görüntüde görünmemektedir.
4.7
(26)

Ads (Adwords) Eğitimi

27 Konu5 Saat
Genç bir adam, parlak kırmızı ve siyah ekose bir gömlek giymiş, düz bir arka planın önünde duruyor. Kısa siyah saçları var ve kollarını kavuşturmuş hafifçe gülümsüyor. Siyah kot pantolon ve siyah ayakkabı giyiyor. Duruşu kendinden emin ve rahat. Yirmili yaşlarının sonunda ya da otuzlu yaşlarının başında, genç ve sağlıklı bir ten rengine sahip gibi görünüyor. Dörtte üçlük bir pozda duruyor ve doğrudan kameraya bakıyor. Yüzünde dostça bir ifadeyle anın tadını çıkarıyor gibi görünüyor.Oğuzhan Yılmaz
1286464
Bu görüntü SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) hakkında bir çevrimiçi kursu yansıtıyor. Bir ekranın önünde konuşan takım elbiseli bir adam görülüyor. Adam gözlük ve kahverengi bir gömlek giyiyor ve sağ eliyle bir şeyi işaret ediyor. Arka planda, beyaz metinli bir tabelanın yakın çekimi ve beyaz zemin üzerinde sarı bir sayı var. SEO eğitimi ve kursları, işletmelerin web sitelerini ve içeriklerini arama motorları için nasıl optimize edeceklerini daha iyi anlamalarına yardımcı olabilir. Doğru SEO teknikleri sayesinde işletmeler arama motoru sonuç sayfalarında daha üst sıralarda yer alarak web sitelerine daha fazla trafik çekebilir ve daha fazla müşteri kazanabilirler. SEO kurslarının yardımıyla işletmeler, anahtar kelimeleri stratejik olarak nasıl kullanacaklarını, arama motoru algoritmalarına hitap eden içerikleri nasıl oluşturacaklarını ve çevrimiçi pazarlamanın nüanslarını nasıl anlayacaklarını öğrenebilirler.
4.9
(28)

SEO Eğitimi

11 Konu5 Saat
Gözlüklü ve kırmızı ceketli beyaz bir adam mavi bir duvarın önünde durmaktadır. Yüzünde ciddi bir ifadeyle dosdoğru ileriye bakıyor. Saçları kısa ve kahverengidir ve gözleri gözlüklerin arkasında gizlidir. Kırmızı ceketinin altında açık mavi bir gömlek, siyah pantolon ve siyah ayakkabılar giyiyor. Kollarını önde kavuşturmuş ve ayaklarını hafifçe açarak ayakta duruyor. Yirmili yaşlarının sonunda ya da otuzlu yaşlarının başında gibi görünüyor.Yemliha Toker
550419
Şık, koyu renk bir takım elbise giymiş bir adam bir konferans salonunun ortasında durmaktadır. Gözlük takmış ve ciddi bir ifadeyle dosdoğru önüne bakıyor. Elleri iki yanındadır. Görüntünün odağında o var ve arka plan hafifçe bulanık. Bir iş adamı gibi görünüyor ve arkasındaki siyah yazılı dikdörtgen beyaz tabela bunu gösteriyor olabilir. Sağ üst köşede bir sandalye ve sol alt köşede bir masa var, her ikisi de odak dışı.
5
(3)

SEO Uzmanlığı

5 Konu15 Saat
Gözlüklü ve kırmızı ceketli beyaz bir adam mavi bir duvarın önünde durmaktadır. Yüzünde ciddi bir ifadeyle dosdoğru ileriye bakıyor. Saçları kısa ve kahverengidir ve gözleri gözlüklerin arkasında gizlidir. Kırmızı ceketinin altında açık mavi bir gömlek, siyah pantolon ve siyah ayakkabılar giyiyor. Kollarını önde kavuşturmuş ve ayaklarını hafifçe açarak ayakta duruyor. Yirmili yaşlarının sonunda ya da otuzlu yaşlarının başında gibi görünüyor.Yemliha Toker
1403867
Bu görsel dijital pazarlama alanında bir online kursu tasvir etmektedir. Sakallı ve bıyıklı bir adam çerçevenin ortasında parmağıyla işaret ediyor. Beyaz gömleği ve sarı arka planı parlak ve canlı bir kontrast oluşturuyor. Arka planda ayrıca bir bileziğin ve bir adamın yüzünün yakın çekimini görebiliyoruz. Bu görsel, dijital pazarlama kursunun ideal bir temsili olup, ön planda materyalin önemini gösteren bir erkek yer almaktadır. Renklerin, nesnelerin ve yüz ifadelerinin birleşimi, görsele dijital pazarlama için bir coşku ve heyecan hissi veriyor. Bu görsel, dijital pazarlamanın getirebileceği bilgi ve heyecanın mükemmel bir temsili.
4.9
(331)

Dijital Pazarlama Eğitimi

15 Konu5 Saat
Resimdeki adam ışıl ışıl gülümsüyor, gözleri neşe ve sevinçle kırışıyor. Dişleri tamamen düzgün ve beyaz, yanakları mutlulukla parlıyor. Açık mavi bir gömlek giymiş ve koyu renk saçları düzgünce taranmış. Ellerini önünde kavuşturmuş, yüzünde memnuniyet ve tatmin ifadesi var. Rahat bir duruşu var, rahatlık ve konfor hissi veriyor. Resmin arka planı açık gri, bu da onun parlak gülümsemesini daha da öne çıkarıyor. Görüntü mükemmel bir şekilde yakalanmış, neşe ve memnuniyet hissi yayıyor.Sedat Ateş
775519