AnasayfaBlogGoogle Ads İle Pazarlamanın Kilidini Açın
SEO

Google Ads İle Pazarlamanın Kilidini Açın

25 Aralık 2019
Bu görüntü kapalı bir ortamda gözlük takan bir kadın ve erkeği gösteriyor. Adam mavi bir gömlek giyerken, kadının koyu renk saçları ve kırmızı ruju var. Üzerinde video oyun konsolu veya kumandası gibi görünen bir şey de dahil olmak üzere çeşitli eşyalar bulunan bir rafın önünde durmaktadırlar. Arka planda bir tür logo veya sembolü temsil edebilecek noktalar ve çizgiler içeren siyah beyaz bir daire de var. Ayrıca çerçevenin sağ üst köşesinde kediye benzeyen bulanık bir görüntü daha var. Sahnenin geneli, sessiz renkleri, yumuşak odağı ve keskin ayrıntılarının olmaması nedeniyle neredeyse rüya gibi bir niteliğe sahip. Bu görüntü, gözlük veya oyun ürünlerinin reklamının bir parçası olarak kullanılabileceği gibi, yüz tanıma veya nesne algılama görevleriyle ilgili bilgisayarla görme modellerinin eğitimi için veri kümeleri oluşturmak amacıyla da kullanılabilir.
Google Ads'ın TanımıGoogle Ads'ın İşleviGoogle Ads ile İlgili Notlar
Google’ın arama sonuçları sayfasında işletmelerin reklamlarının yayınlanmasını sağlayan çevrimiçi bir reklamcılık hizmetiİşletmelerin reklamlarını yayınlayarak daha fazla potansiyel müşteriye ulaşmasını sağlarTıklama başına ödeme modelini kullanır
Google Adwords olarak da bilinen dijital pazarlama aracıİnternet üzerindeki potansiyel müşterilere ulaşmayı ve işletmenizin görünürlüğünü artırmayı hedeflerKullanıcıların arama sonuçları sayfasında reklamlarını gösterir
Hedef kitleye ulaşmayı ve web sitesi trafiğini artırmayı amaçlayan bir dijital reklam platformuBelirli anahtar kelimeleri hedefleyerek işletmelerin doğru müşteri kitlesine ulaşmasını sağlarReklam içeriği, hedef kitle ve bütçe belirlenerek bir reklam kampanyası oluşturulur
Google'ın çevrimiçi reklamcılık hizmetiİşletmelerin online görünürlüğünü artırmak ve daha fazla müşteri çekmek için kullanılırİşletmeler, belirli bir ücret karşılığında arama sonuçlarının üstünde yer alabilir
Dijital pazarlama kampanyaları oluşturmak için kullanılan bir araçÖdeme yaptığınız her tıklama için işletmenizin web sitesine trafiği yönlendirirKullanıcıların ne zaman ve nerede reklamınızın gösterileceği konusunda tam kontrol sağlar
İşletmelerin Google arama motoru üzerinden reklamlar yayınlamasını sağlayan bir hizmetİşletmelerin sattığı ürün veya hizmetler hakkında farkındalık yaratmaya yardımcı olurReklamlarının ne zaman ve hangi koşullarda gösterileceğini belirlemek işletmelere bağlıdır
Google'ın sağladığı online reklamcılık platformuİşletmelerin geniş bir kitleye ulaşmak için kullandığı etkin bir pazarlama aracıdırDetaylı raporlama özellikleri ile reklam performansını ölçümleyebilir
İşletmelerin çevrimiçi reklam kampanyaları oluşturması için kullanılan bir hizmetİşletmelerin müşterilere doğru zamanda ve doğru yerde ulaşmasını sağlar Kullanıcıların reklamlarını tıkladığında işletmelerin ödeme yapmasını gerektirir
Google tarafından sağlanan çevrimiçi bir pazarlama platformuHedef kitleyi belirli anahtar kelimeler aracılığıyla bulmayı ve hizmetlerini onlara tanıtmayı sağlarReklamlar arama motoru sonuç sayfasında en üstte veya en altta gösterilir
İnternet üzerinde reklam verme hizmetiPotansiyel müşterilerin dikkatini çekmek ve onları web sitesine yönlendirmek için kullanılırReklamcılara tıklama başına maliyetlendirme seçeneği sunar

İşletmenizi internette büyütmenize yardımcı olmak ve internet sitenizin ziyaretçilerini müşterilere dönüştürmek için kullanabileceğiniz en etkili dijital pazarlama yöntemi Google Ads ile reklam kampanyası oluşturmaktır. Google Adwords olarak da bilinen Google Ads sayesinde, işletmenizin hedeflerine yönelik belirlediğiniz stratejileri uygulayabilecek, çevrimiçi dijital platformda pazarlamanın kilidini açacaksınız.

Markanızın bilinirliğini sağlamak, potansiyel müşterilerinizi oluşturmak ve satış rakamlarınızı arttırmak maksadıyla Google Ads aracılığıyla 1 Dolar gibi düşük bir maliyetle Google'da reklam verebilirsiniz. Bunun için bir reklamcı olarak yapmanız gerekenler oldukça basittir.

Öncelikle bir Google Ads hesabı açın, reklam için bütçe belirleyin, kritik anahtar kelimeleri seçin ve reklam kampanyanızı oluşturun. Ardından yapılacak tek şey, reklam kampanyanızın markanızı yükselişe geçiren performansını izlemek olacaktır.

Google Ads (eski adıyla Google AdWords), Google’ın arama sonuçları sayfasında işletmelerin reklamlarının yayınlanmasını sağlayan çevrimiçi bir reklamcılık hizmetidir. Reklamlar, normal arama sonuçlarıyla neredeyse aynı görünür; tek fark yeşil renkli küçük 'Reklam' kelimesidir. Google Ads ile oluşturulan reklamlar, arama sonuçlarının kullanıcıya gösterildiği sayfanın en üstünde ve en altında gösterilir.  

Google Ads, bir işletmenin kendi reklamlarını kendi yönetici panelinden yönetebildiği, Google’ın tıklama başına ödeme (PPC) reklamcılık platformunun bir parçasıdır. Reklam kampanyası, reklamcı tarafından oluşturulur. Yayınlanmaya başladıktan sonra bu reklamlar, arama sonuçlarının gösterildiği sayfaların üst ve alt kısımlarında Google tarafından kullanıcılara gösterilir.

Reklamların kullanıcılara nasıl ve ne zaman gösterileceği; anahtar kelimeler, reklam içeriği, cihaz türleri, günün saati ve kullanıcının bulunduğu yer de dahil olmak üzere bir dizi faktör dikkate alınarak, Google tarafından hazırlanan algoritmalara göre belirlenir. Reklamcı ödemesini yalnızca, reklamın gösterildiği kullanıcı reklama tıkladığı takdirde yapar. 

Google Ads Reklam Kampanyası Nasıl Oluşturulur?

Google Ads ile reklam kampanyası oluşturmak için öncelikle bir Google Ads hesabınızın olması gerekir. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkacak Reklam Yöneticisi panelindeki '+' simgesini tıklayarak yeni kampanya oluşturma işlemini başlatırsınız. Daha sonra, her bir güne ayıracağınız reklam giderinizi yani günlük bütçenizi belirlersiniz. Hedeflediğiniz konum ve anahtar kelimeleri seçtikten sonra da reklamınızı yazarak kampanyanızı oluşturursunuz. 

Yeni kampanya oluşturma işleminiz tamamlandıktan sonra Google tarafından reklamınız incelenir. Bu incelemenin sonuçlanması genellikle 24 saate kadar sürer. Reklamınız Google’ın reklamcılık politikalarından herhangi birini ihlal etmiyorsa onaylanır ve yayınlanır.

Ardından, seçtiğiniz anahtar kelimelere ve kampanya ayarlarına dayalı olarak arama sonuçlarında görüntülenmeye başlar. Yayınlanmış olan bir reklam kampanyanızda; anahtar kelimeleri ve bütçeyi değiştirmek veya kampanyayı duraklatmak da dahil olmak üzere performansını artırmak için gerek duyduğunuz her türlü ayarlamayı yapabilirsiniz.

Başarılı bir Google Ads kampanyası; kullanıcıların ne aradığını, ne zaman arama yaptığını ve hangi reklam metninin en ilgi çekici olacağını içerir. Bu nedenle; titizlikle oluşturulmuş ve yayınlanmış bir reklam kampanyası sayesinde, hem ucuz bir reklam gideri karşılığında potansiyel müşterilerinizi kazanabilir hem de satışlarınızı büyük ölçüde artırabilirsiniz. 

Etkili Bir Google Ads Reklamı Nasıl Hazırlanır?

İnsanların tıklaması için göz alıcı ve çekici bir reklam kampanyası hazırlamak kolay değildir. Reklamı görecek kullanıcıya teklifinizi net bir biçimde sunmak istersiniz. Bununla birlikte işletmenizin ne yaptığını açıkça belirtmek ve onlara reklamınızı tıklamaları için bir neden sunmak için sınırlı sayıda karaktere sahipsiniz. Ancak sektörünüzdeki rakipleriniz de aynı koşullarda reklam veriyorlar.

O zaman, hazırlayacağınız etkili bir reklam ile arama sonuçlarında rakiplerinizin üzerinde yer alabilirsiniz.  Bunun için; hedeflediğiniz anahtar kelimeleri dikkatle seçerek reklam kampanyanızda kullanın. Reklamın gösterileceği coğrafi bölgeyi hassasiyetle belirleyin. Teklifinizi netleştirerek reklamınızın tıklanma olasılığını arttırın.  

Google Ads ile reklam verme sürecinde kampanyanızı oluştururken aşağıda belirtilen hususları göz önünde bulundurmanız, kullanıcıların reklamınıza tıklama olasılığını arttıracaktır. 

  • Anahtar kelimelerinizi reklamınızda kullanın: Google’ın, kullanıcı aramalarıyla alakalı olup olmadığını tespit edebilmesi için, kampanya oluştururken girdiğiniz anahtar kelimeleri reklamınızda kullanın.

  • Yerel tanımlayıcıları kullanın: Eğer yerel bir işletme iseniz Google’da yapılacak aramalarda keşfedilmek üzere, bulunduğunuz konumu belirten terimleri reklamınızda kullanma fikrini değerlendirebilirsiniz. Nasıl mı? Birisi “gölcük yabancı dil kursu” için arama yapıyorsa, “Gölcük'teki En İyi Yabancı Dil Eğitimi” başlıklı reklamınızın sonuçlarda gösterilmesi ve bölgenizde yabancı dil kursu arayan bir kişi için son derece alakalı olması muhtemeldir.

  • Tekliflerinizi açıkça belirtin: Kullanıcı, işletmenizin ne olduğunu ve aradığı şeyle ilgili ona nasıl yardımcı olabileceğinizi hemen bilmelidir. Birçok farklı ürün sunan bir mağazanız varsa, hedeflediğiniz anahtar kelimelerle reklamınızı eşleştirdiğinizden emin olmalısınız.

  • Kullanıcılara reklamınızı tıklamaları için bir neden sunun: Google arama sonuçlarının gösterildiği ilk sayfada onlarca sonuç var. Onlara, bu sonuçların arasından neden sizi seçmeleri gerektiğini göstermelisiniz. Daha uygun fiyatlı, kaliteli veya güvenilir misiniz? Harika yorumlarınız ve puanlarınız mı var? Bu bilgileri reklamınızda mutlaka paylaşın.

  • Net bir eylem çağrısında bulunun: İstatistiklere göre, kullanıcılara bir eylem çağrısında bulunulduğu takdirde bir reklamı tıklama olasılıkları artıyor. 'Ücretsiz fiyat teklifi için bugün arayın' veya 'Size en yakın mağazaları bulmak için posta kodunuzu girin.'

  • Bir promosyon ekleyin: 'Saatlerde Bugüne Özel %30 İndirim!' veya 'Kargo Bedava!' gibi bir teklif eklemek isteyebilirsiniz. Reklamınızda yapacağınız küçük ama anlaşılabilir bir indirim teklifi sitenize yeni müşteriler çekebilir.

  • Reklam uzantılarını kullanın: Uzantılar, işletmenize dair telefon numaralarınız, mağaza puanınız veya adresiniz gibi ek bilgileri gösterir. Uzantıları reklamınızda kullandığınız takdirde sonuçlar sayfasında kapladığınız alan miktarı artar ve daha yüksek bir tıklanma oranına sahip olursunuz. Ayrıca, uzantıları reklamınıza dahil etmenin ek bir maliyeti yoktur. 

Google Ads’in Dijital Pazarlamadaki Önemi

Baskıdan dijitale, pazarlama son beş yılda önceki yıllara nazaran çok daha hızlı bir şekilde değişti. Bu hızlı evrim yavaşlama belirtileri de göstermiyor. Artık pazarlamacılar potansiyel müşterileri kazanmak için genellikle SEO, sosyal medya, içerik pazarlama, ücretli reklam veya e-posta pazarlamasına güveniyorlar.

Bu nedenle; dijital çağda yaşanan güncel gelişmeler ile sosyal medyada pazarlama yöntemi olarak nasıl kullanıldığına ilişkin başlıkları içeren ve Enstitü tarafından online eğitim olarak verilen Dijital Pazarlama Eğitimi’ni mutlaka incelemelisiniz.   

Dijital pazarlama çeşitleri arenasında her geçen gün, önceden hayal dahi edemeyeceğimiz önemli değişikliklere tanık oluyoruz. Bu gelişmeler dijital pazarlama evreninde bulunan herkesi yakından ilgilendiriyor. Yapay zeka, sanal asistan, akıllı teknolojiler, video pazarlama, içerik pazarlaması, çok kanallı pazarlama gibi hayatımıza giren bu yeni teknolojiler dijital pazarlama sektöründe bulunan herkesi, geleceğe daha hazırlıklı olması yönünde zorluyor.  

Dijital pazarlama alanında yapay zeka; tüketici davranışlarını, arama modellerini inceleyebilir, sosyal medya platformlarındaki verileri kullanabilir hale geldi. Siri ve Google gibi popüler sanal asistanların yaptığı hatalar, geçmiş zamanlara göre çok daha akıllı hale gelen yapay zeka tarafından düzeltiliyor.  

Video ile pazarlama, günümüzün en önemli pazarlama trendlerinden bir tanesidir. Teknolojinin bu denli hızlı gelişmesi neticesinde video pazarlaması, öncüsü YouTube'un bile ötesine geçmiştir. Günümüzde dijital pazarlamanın aktörleri, video pazarlama yöntemini Facebook, Instagram ve LinkedIn platformlarında da aktif olarak kullanmaktadır. Teknolojinin bu denli hızlı gelişmesi, dijital pazarlama sektöründeki rekabeti de kızıştırmaktadır.  Bu da küçük büyük her işletmeyi Google Ads kullanmaya zorunlu kılmaktadır.

Google’ın arama sonuçları sayfasında işletmelerin reklamlarının yayınlanmasını sağlayan çevrimiçi bir reklamcılık hizmeti, İşletmelerin reklamlarını yayınlayarak daha fazla potansiyel müşteriye ulaşmasını sağlar, Tıklama başına ödeme modelini kullanır, Google Adwords olarak da bilinen dijital pazarlama aracı, İnternet üzerindeki potansiyel müşterilere ulaşmayı ve işletmenizin görünürlüğünü artırmayı hedefler, Kullanıcıların arama sonuçları sayfasında reklamlarını gösterir, Hedef kitleye ulaşmayı ve web sitesi trafiğini artırmayı amaçlayan bir dijital reklam platformu, Belirli anahtar kelimeleri hedefleyerek işletmelerin doğru müşteri kitlesine ulaşmasını sağlar, Reklam içeriği, hedef kitle ve bütçe belirlenerek bir reklam kampanyası oluşturulur, Google'ın çevrimiçi reklamcılık hizmeti, İşletmelerin online görünürlüğünü artırmak ve daha fazla müşteri çekmek için kullanılır, İşletmeler, belirli bir ücret karşılığında arama sonuçlarının üstünde yer alabilir, Dijital pazarlama kampanyaları oluşturmak için kullanılan bir araç, Ödeme yaptığınız her tıklama için işletmenizin web sitesine trafiği yönlendirir, Kullanıcıların ne zaman ve nerede reklamınızın gösterileceği konusunda tam kontrol sağlar, İşletmelerin Google arama motoru üzerinden reklamlar yayınlamasını sağlayan bir hizmet, İşletmelerin sattığı ürün veya hizmetler hakkında farkındalık yaratmaya yardımcı olur, Reklamlarının ne zaman ve hangi koşullarda gösterileceğini belirlemek işletmelere bağlıdır, Google'ın sağladığı online reklamcılık platformu, İşletmelerin geniş bir kitleye ulaşmak için kullandığı etkin bir pazarlama aracıdır, Detaylı raporlama özellikleri ile reklam performansını ölçümleyebilir, İşletmelerin çevrimiçi reklam kampanyaları oluşturması için kullanılan bir hizmet, İşletmelerin müşterilere doğru zamanda ve doğru yerde ulaşmasını sağlar,  Kullanıcıların reklamlarını tıkladığında işletmelerin ödeme yapmasını gerektirir, Google tarafından sağlanan çevrimiçi bir pazarlama platformu, Hedef kitleyi belirli anahtar kelimeler aracılığıyla bulmayı ve hizmetlerini onlara tanıtmayı sağlar, Reklamlar arama motoru sonuç sayfasında en üstte veya en altta gösterilir,  İnternet üzerinde reklam verme hizmeti, Potansiyel müşterilerin dikkatini çekmek ve onları web sitesine yönlendirmek için kullanılır, Reklamcılara tıklama başına maliyetlendirme seçeneği sunar
google ads adwords pazarlama reklamcı dijital pazarlama
Bu, profesyonel bir ortamda duran iyi giyimli bir adamın görüntüsüdür. Beyaz gömlekli siyah bir takım elbise giymekte ve desenli bir kravat takmaktadır. Saçları düzgünce taranmış ve yüzünde ciddi bir ifade var. Bir eli cebinde, diğer eli yanında, sade bir arka planın önünde duruyor. Kendinden emin ve başarılı görünüyor. Duruşu kendinden emin ve kararlı görünüyor. Doğrudan kameraya bakıyor, bu da çevresinin farkında olduğunu gösteriyor. Bu adam güç ve sofistike bir hava yayıyor ve muhtemelen alanında önemli bir figür.
Murat Çelik
Blog Yazarı

Çalıştığı resmi kurumda halen Şube Müdürü olarak görev yapmakta olup liderlik, etkili iletişim ve ekip çalışması konularında yeterli tecrübeye sahiptir. Elektrik-Elektronik Mühendisliği mezunudur. Editör ve blog yazarı kimliğinin yanısıra amatör fotoğrafçı ve satranç hakemidir.

Benzer Yazılar
Doğru ve faydalı bilgiler sağlama konusunda kararlı olan uzman ekibimizle blogumuzu her zaman yeni makaleler ve videolarla güncelliyoruz. Güvenilir tavsiyeler ve bilgilendirici içerikler arıyorsanız, blog sayfamıza mutlaka göz atın.
Bu görüntü kırmızı ve siyah ekose pazen gömlekli bir adamı gösteriyor. Tam sakallı ve saçları yüzünün yanlarından görünüyor. Gömlek yakasına kadar düğmeli ve kırmızı renk gömleğe hakim. Gömleğin kumaşı dokulu ve küçük siyah ve beyaz karelerle dokunmuş. Adam düz beyaz bir arka plan üzerinde durmaktadır. Hafifçe sola bakıyor ve ifadesi nötr. Kolları yanında dik durmaktadır ve elleri görüntüde görünmemektedir.
4.7
(26)

Ads (Adwords) Eğitimi

27 Konu5 Saat
Genç bir adam, parlak kırmızı ve siyah ekose bir gömlek giymiş, düz bir arka planın önünde duruyor. Kısa siyah saçları var ve kollarını kavuşturmuş hafifçe gülümsüyor. Siyah kot pantolon ve siyah ayakkabı giyiyor. Duruşu kendinden emin ve rahat. Yirmili yaşlarının sonunda ya da otuzlu yaşlarının başında, genç ve sağlıklı bir ten rengine sahip gibi görünüyor. Dörtte üçlük bir pozda duruyor ve doğrudan kameraya bakıyor. Yüzünde dostça bir ifadeyle anın tadını çıkarıyor gibi görünüyor.Oğuzhan Yılmaz
1286464
Bu görüntü, Facebook ve Instagram Reklamcılığının temellerini öğreten çevrimiçi bir kursa aittir. Etkili reklamlar ve hedefli kampanyalar oluşturma hakkında ayrıntılı bilgiler içeren slaytlar içeren bir bilgisayar ekranının yakın çekimidir. Kurs, kullanıcıların platformların nüanslarını anlamalarına ve erişimlerini en üst düzeye çıkarmak için stratejiler oluşturmalarına yardımcı olmak üzere tasarlanmıştır. Reklam hesaplarının oluşturulması, kampanyaların oluşturulması ve sonuçların ölçülmesi gibi konular da ele alınıyor. Bu bilgilerle kullanıcılar daha etkili kampanyalar oluşturabilir ve istedikleri hedeflere ulaşabilirler. Eğitim, kullanıcıların sosyal medya reklamcılığı dünyasında başarılı olmalarına yardımcı olacak araçları ve bilgileri sağlamaktadır.
Kalın, koyu renk sakallı, orta yaşlı bir adam krem rengi bir duvarın önünde duruyor. Yüzünde ciddi bir ifade var ve siyah bir gömlek giyiyor. Sakalları düzgünce kesilmiş ve göğsüne doğru uzanıyor. Gözleri doğrudan kameraya bakıyor ve yüzünde hafif bir gülümseme var. Başı hafifçe yana eğiktir ve saçları düzgünce taranmıştır. Ellerini iki yanına koymuş bir şekilde ayakta durmaktadır.Burak Ertan
1245464
Bu görüntü SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) hakkında bir çevrimiçi kursu yansıtıyor. Bir ekranın önünde konuşan takım elbiseli bir adam görülüyor. Adam gözlük ve kahverengi bir gömlek giyiyor ve sağ eliyle bir şeyi işaret ediyor. Arka planda, beyaz metinli bir tabelanın yakın çekimi ve beyaz zemin üzerinde sarı bir sayı var. SEO eğitimi ve kursları, işletmelerin web sitelerini ve içeriklerini arama motorları için nasıl optimize edeceklerini daha iyi anlamalarına yardımcı olabilir. Doğru SEO teknikleri sayesinde işletmeler arama motoru sonuç sayfalarında daha üst sıralarda yer alarak web sitelerine daha fazla trafik çekebilir ve daha fazla müşteri kazanabilirler. SEO kurslarının yardımıyla işletmeler, anahtar kelimeleri stratejik olarak nasıl kullanacaklarını, arama motoru algoritmalarına hitap eden içerikleri nasıl oluşturacaklarını ve çevrimiçi pazarlamanın nüanslarını nasıl anlayacaklarını öğrenebilirler.
4.9
(28)

SEO Eğitimi

11 Konu5 Saat
Gözlüklü ve kırmızı ceketli beyaz bir adam mavi bir duvarın önünde durmaktadır. Yüzünde ciddi bir ifadeyle dosdoğru ileriye bakıyor. Saçları kısa ve kahverengidir ve gözleri gözlüklerin arkasında gizlidir. Kırmızı ceketinin altında açık mavi bir gömlek, siyah pantolon ve siyah ayakkabılar giyiyor. Kollarını önde kavuşturmuş ve ayaklarını hafifçe açarak ayakta duruyor. Yirmili yaşlarının sonunda ya da otuzlu yaşlarının başında gibi görünüyor.Yemliha Toker
550419
Bu görsel dijital pazarlama alanında bir online kursu tasvir etmektedir. Sakallı ve bıyıklı bir adam çerçevenin ortasında parmağıyla işaret ediyor. Beyaz gömleği ve sarı arka planı parlak ve canlı bir kontrast oluşturuyor. Arka planda ayrıca bir bileziğin ve bir adamın yüzünün yakın çekimini görebiliyoruz. Bu görsel, dijital pazarlama kursunun ideal bir temsili olup, ön planda materyalin önemini gösteren bir erkek yer almaktadır. Renklerin, nesnelerin ve yüz ifadelerinin birleşimi, görsele dijital pazarlama için bir coşku ve heyecan hissi veriyor. Bu görsel, dijital pazarlamanın getirebileceği bilgi ve heyecanın mükemmel bir temsili.
4.9
(331)

Dijital Pazarlama Eğitimi

15 Konu5 Saat
Resimdeki adam ışıl ışıl gülümsüyor, gözleri neşe ve sevinçle kırışıyor. Dişleri tamamen düzgün ve beyaz, yanakları mutlulukla parlıyor. Açık mavi bir gömlek giymiş ve koyu renk saçları düzgünce taranmış. Ellerini önünde kavuşturmuş, yüzünde memnuniyet ve tatmin ifadesi var. Rahat bir duruşu var, rahatlık ve konfor hissi veriyor. Resmin arka planı açık gri, bu da onun parlak gülümsemesini daha da öne çıkarıyor. Görüntü mükemmel bir şekilde yakalanmış, neşe ve memnuniyet hissi yayıyor.Sedat Ateş
775519