AnasayfaBlogİş Arama Sürecini Sosyal Medyayla Hızlandırın
İş Arama Teknikleri

İş Arama Sürecini Sosyal Medyayla Hızlandırın

16 Mart 2018
Sağ elinde bir kahve fincanı tutan bir kadın sokakta duruyor. Kot ceket giyiyor ve sol elinde bir telefon tutuyor. Arka plan bulanık, ancak uzakta sarı bir direk görülebiliyor. Ön planda, yakından bir trafik lambası görülüyor. Kadının yüzü hafifçe görünüyor ve telefonla konuşuyor gibi görünüyor. Elindeki kahve fincanını sıkıca kavrıyor ve arka planda bir araba görülüyor. Görüntü biraz bulanık ama ayrıntılar hâlâ görülebiliyor. Kadın odaklanmış ve kararlı görünüyor.
İş Arama Sürecinde Yapılması GerekenlerYöntemler ve AraçlarFaydaları
Kendinizi tanıyınMesleki becerilerinizi ve ilgi alanlarınızı belirleyinİş arama sürecini daha etkili ve hedef odaklı hale getirir
Online Eğitim ve SertifikalarOnline eğitim sertifika programlarına katılım ve belgelerin CV'ye eklenmesiMesleki becerilerinizi geliştirir ve adaylar arasında öne çıkarır
Video CV OluşturunKendi iş hikayenizi anlatan bir video hazırlayınİş görüşmelerine daha güvenli ve hazırlıklı gitmenizi sağlar
Güçlü Yönleri VurgulayınCV'yi dikkat çekici ve etkili hale getirerek güçlü yönlerinizi vurgulayınİşe kabul ihtimalinizi artırır ve yöneticilerin dikkatini çeker
Sözleşmeli İşlere Açık OlunKısa süreli işlerle deneyim kazanınAdaptasyon ve beceri eksikliklerinizi giderebilir
Sosyal Medya KullanımıSosyal medyada aktif olmak ve iş ilanlarını takip etmekPotansiyel işverenlerle bağlantı kurmanızı sağlar
Ağ OluşturmaProfesyonel ağı sosyal medyada bile genişletinYeni iş fırsatlarına ulaşmanızı sağlar
Bilgi PaylaşımıUzmanlık alanınıza ait makaleleri paylaşarak bilgi yayını yapmakProfesyonel görünümünüzü ve etkilerinizi artırır
Düzenli ve Sistematik İşlemDüzenli ve planlı bir şekilde iş arama sürecinizi yürütünStresi azaltır ve daha çabuk sonuç almanızı sağlar
Yardım İstemeye Açık Olunİş arama sürecinde destek alınİş bulma sürecinizi hızlandırabilir ve daha etkili hale getirir

özellikle türkiye gibi genç nüfusun fazla ve istihdam olanaklarının az olduğu ülkelerde iş aramak ve iş bulmak bir hayli zor olmaktadır. bu aşamaları geride bıraktıktan sonra da sizi birçok adaydan ayıracak meziyetlerinizin olması gerekir. bunlar mesleki yeterlilik için gerekli tüm becerilerinizdir. i̇ş arama sürecinde ilk olarak kendinizi tanımanız önem taşımaktadır.

Kendinizi tanımadan kasıt ise mesleki becerileriniz ve ilgi alanlarınızı bilmenizdir. Sözü edilen değerlendirmeyi yaptıktan sonra eğer bir eksikliğiniz varsa online eğitim sertifika programlarına katılarak eksiklerinizi kapatmanızda büyük fayda bulunmaktadır. Online eğitimi tercih etmeniz size hem zaman kazandıracak hem de işlerinizi takip etmenize engel olmayacaktır.

Bahsedilen amaçlar için kariyerinize önemli artıları olacak iletişim, insan kaynakları ve kalite yönetimi online eğitim programı gibi kursları tercih edebilirsiniz. Enstitü bünyesinde uzaktan eğitim programlarına kayıt olarak aldığınız eğitimi kariyer hayatınızda kullanabilir, diğer adaylar arasında bir adım öne geçebilirsiniz.

Ayrıca eğitim sonunda ücretsiz sertifika programı kapsamında sertifikalarınızı alıp iş başvurusu sırasında hazırladığınız CV’lerinize gönül rahatlığıyla yerleştirebilirsiniz. Online eğitim sonunda mesleki becerilerinizden eksik olanlarını tamamlamış olacağınızdan iş görüşmelerine daha güvenli katılabilirsiniz.

Video CV Oluşturun

Günümüzde her alanda olduğu gibi iş bulma konusunda da teknolojiyi devreye sokmalısınız. Çok farklı iş arama portalları, özel insan kaynakları istihdam büroları, yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz iş siteleri bulunmaktadır. Öyle ki, ilgilendiğiniz pozisyona kaç kişinin başvurduğunu ve başvuran kişilerin özgeçmişlerinin karşılaştırıldığı siteler bile var. İlk başta iş ilanında verilen anahtar kelimelerin yer aldığı etkili bir CV hazırlamalısınız.

Hatta klasik görsel bir CV hazırlamanın ötesinde, video anlatımlı bir CV de hazırlamalısınız. Kendi cümlelerinizle kendi iş hikayenizi anlatacağınız bir videonuz olmalıdır. İş görüşmelerinde sorulacağı muhtemel olan soruları size sorulmuş gibi cevapları bu videoda vermeli, beklentiniz olan ücret yapısını da belirtmelisiniz. Bu durumda eğer yüz yüze görüşmeye çağırılırsanız, zaten önceden tüm bilgileri videoda vermiş olacağınızdan alınma şansınız çok yüksek olacaktır.

Güçlü Yönlerinizi CV'nizde Vurgulayın

İş arama teknikleri eğitimi ile; iş ilanında istenilen deneyim ve sizin deneyiminiz arasında karşılaştırma yapabilir; kısa süreli eğitimler ile eksiklikler giderilebilir mi yorumlayabilirsiniz. Kendinizi tartarak varacağınız güçlü yönlerinizi CV'nizde nasıl ön plana çıkarabileceğiniz konusunda ipuçları elde edebilirsiniz.

Sözleşme Aşamalı İşleri Değerlendirin

Uzun süreli iş edinmeyi düşünün. Ancak firma sahipleri risk oluşturmamak adına 3-6 ay süreli sözleşmeli çalışılabilecek kişilere evet demeyi tercih ediyorlar. Kadrolu bir işe yerleşmeden önce deneme süresinde adaptasyonunuzu gözden geçirebilir, bilgi eksikliklerinizin farkına varabilir ve bu eksiklikleri de sitemizden online eğitimler alarak giderebilirsiniz.

Pazarlama ve satış alanında iş arayan bir kişinin sosyal medya hesabına göz atıyorum. Yaklaşık bir yıldır işsiz. Bir satış-pazarlama uzmanı için kötü bir deneyim diyebilirim. Çünkü satış-pazarlama uzmanları iş bulmakta uzun süreli sıkıntılar çekmemelidir diye düşünüyorum. Tıpkı satışını yaptıkları ürünleri "ben bu ürünü satarım" ifadesiyle yaklaştıkları gibi "ben bu işe girerim" demeleri gerekir.

İşsiz kaldığınızda her şey daha zor gözükür insana... Yeni bir işe girmek için neler yapmanız gerektiğini pek bilemezsiniz. Çünkü işsizlik bir panik halidir. Panik insana her zaman hata yaptırır ya da olumlu hiçbir şey yaptırmaz. Bunu aşmak için hedefe odaklanmanız gerekir. Peki nasıl odaklanacağız?

İş Arama Sürecini Sosyal Medyayla Hızlandırın

İş arama sürecini hızlandırmak için sosyal medyayı etkin kullanmanız gerekir. İşte size birkaç öneri:

Tanımadığınız kişilerden bile yardım isteyebilirsiniz.

Sosyal medyada iş bulmanıza yardımcı olabilecek birçok kişiye ulaşabilirsiniz. Eskiden bu işler posta yoluyla yapılırdı. Ancak posta ya da e-postanın ulaşıp ulaşmadığı konusu pek bir bulanıktı. Şirketlerin insan kaynakları uzmanlarına iş arama sürecinde olduğunuzu ve açık pozisyonlarda değerlendirilmesini istediğinizi bildirin.

Linkedin mesajları, facebook mesajları ve Twitter kullanarak bu iletileri gönderebilirsiniz. Bunu yalnızca bir kez yapmayın. Düzenli ve sistematik olarak yaptığınızda akılda kalıcı olabilirsiniz.

İşe girdiğinizde de sizden bu şekilde yardım isteyenlere yanıt verin ve yardımcı olmaya çalışın. Çünkü yine işsiz kalabilirsiniz.

Bilgilerinizi yayın

Ben işsiz olsaydım hergün makale yayınlardım. İş arama sürecine girmişsem, uzman olduğum alanlarda bilgilerimi makale haline getirir sosyal medyada paylaşırdım. Bunu yapan birçok aday olduğunu siz de görmüşsünüzdür.

linkedin, blogger ve diğer blog sitelerinin avantajlarından yararlanıp bir blog sayfası açın. düzenli olarak sektörel tahmin, tehdit ve önerilerinizi makale haline getirerek paylaşın. i̇ş arama sürecinde size faydalı olabilecek şeylerin en başında bu gelir.

Buradaki amaç, daha ön planda olmak, akılda kalıcı olmak ve işe girmeyi hedeflediğiniz şirketlerin dikkatini çekmektir.

İş arama sürecindeki katılımcıların %5 ya da %10 u bunu yapıyor. Kim okuyacak bakışıyla yaklaşmayın.

Bir işin uzmanı olun

Herşeyi biliyorum demek yanlış bir yaklaşımdır. Ya da  geniş bir alan üzerinde uzmanlık iddia etmekte oldukça zordur. O yüzden uzman olduğunuz alanla ilgili iş arayın. Sosyal medya üzerinden bu alanda bilgiler paylaşın, soruları yanıtlayın ve bilgi transferi yapın.

Üzerinde yaşadığımız dünya rekabeti önde tutuyor. Rakiplerinizin önüne geçmek için bir uzmanlık alanında sabitlenin. Eğer bir uzmanlık alanınız yoksa hemen eğitim almaya başlayın.

Sosyal medya hesaplarınızı filtreleyin

Karmaşık cümlelerin ve ifadelerin bulunduğu içerikleri kaldırın. Sosyal medya hesapları bir şirketin internet sitesi gibidir. Sizi tanımak isteyen birisi ilk önce sosyal medya hesaplarınızı inceler. Birisi size iş teklifi yapacaksa online hesaplarınızı kontrol edecektir. Sizin bu inceleme karşısında dinamik, profesyonel ve işinin ehli olarak gözükmeniz gerekir.

Sosyal medya hesapları üzerine yukarıda açıkladıklarımı uygulayarak iş arama sürecinizi hızlandırabilirsiniz.

En İyi İş Arama Teknikleri

Günümüzde iş arama teknikleri denildiğinde aklınıza ne geliyor? Siz hangi iş arama teknikleri ve metodlarını kullanıyorsunuz? Teknoloji, hayatlarımızı ve iletişim şeklimizi ne kadar etkilese de hala hiç değişmeyecek kalıcı iş arama teknikleri vardır. Özellikle, iş insandır ve insanlar her zaman sevdikleri ve saygı duydukları insanlarla iş yapacaklardır. Bu prensiplere dayanarak en çok kullanılan iş arama teknikleri:

1 - Bir şekilde esas karar alıcılarının önüne çıkın ve onlara sadece bir özgeçmişten ibaret olmadığınızı gösterin.

Ünlü bir şirketin yönetim kurulu başkanı finansal pazarlarda çalışması gerektiğine karar verdiğinde bir alüminyum kaplama satış elemanı olarak çalışıyordu. Bir izin gününü ticaret odasında ve diğer başka günlerini sektör derneklerinde iş olup olmadığını birilerine sormak için bekleyerek harcadı.

Önemli gözüken bir adamın taksiye bindiğini gördü ve onu taksiyi beraber kullanmaları için ikna etti. Hikayenin başında "muhtemelen iş arama teknikleri hakkında bilgi sahibi değildir" diye düşünmüşsünüzdür ama o yolculukta yeni tanıştığı adamı kendisinin çok çalışkan olduğuna ve finansal pazarlarda çalışmak için bir fırsat aradığına ikna etti.

Sonunda onu finansal servis kariyerine sürükleyen mülakata gitmeyi başardı. eğer esas karar alıcıyı ikna etmek için cesur bir atak yapmamış olsaydı en prestijli yatırım bankası yerine şu anda alüminyum kaplamada olabilirdi. Yine bir iş arama teknikleri hikayesi de buna benzer şekilde arkadaşımın başından geçti. 2009 yılında kriz zamanında bir borsa şirketinde iş arıyordu. Onun için harika olacağını düşündüğü bir şirketle telefonda görüştü ama onlar onun için aynı şeyi düşünmediler.

Onları ofislerinde ziyaret etmek için uçuş aramaya başladı ve onlara oraya vardığında şöyle dedi ‘’Merhaba- Yakınlarınızdayım, 15 dakika içinde buluşalım mı?’’ Geriye dönüp baktığımızda bunun ne kadar çılgın olduğunu görebiliyoruz ama bir sebepten dolayı şirketin İnsan Kaynakları Direktörü onunla buluşmak için vakit ayırdı. Hatta daha da garibi onu sevdi ve ona işi verdi.

2 - Atılgan olun ve potansiyel işverenlerinize yeteneklerinizi rekabette öne çıkabileceğiniz şekilde gösterin

Şimdi size çok büyük bir olayı anlatacağım. Rapçi Big Sean’in Kanye West’e yerel bir hip-hop radyo istasyonunda yaklaştığında bacağı kırıldı. Gerçek anlamda Kanye’ye birkaç rap dizesi söylemek için yalvardı. Kanye sonunda acıdı, merhamete geldi ve Kanye arabasına yürürken rap yapmasına izin verdi. Gerisini zaten biliyorsunuz.

Kanye, Big Sean’ın olağandışı potansiyele sahip olduğunu gördü ve ona müzik endüstrisinde bir şans verdi. Eğer Big Sean kendi kasedini mail ile atsaydı, şu an olduğu yerde olması imkansız gibi birşeydi. Şu anda Big Sean bu rekabet ortamında diğer yetenekli rapçiler arasında kaybolmuş olurdu.

Benim üst yöneticim atılgan biri olduğundan 29 yaşında, evet yanlış duymadınız 29 yaşında şirkete CEO oldu. Bir stajyer olduğunda, STAJyER!, öğrendi ki şirketin CEO’su şirketi bizim şirketten daha üstün olan başka bir şirketin seviyesine taşımak istiyordu. Danışmak için altın standart diyebileceğimiz bir durum.

Üst yöneticim o sırada doktora çalışması yapıyordu ve okula döndüğünde bizden daha iyi olan şirketin büyüme stratejisini araştırdı ve bunu kendi üst yöneticisine  yolladı. Bundan sonra onun kim olduğunu unutmadı ve onu geri dönmeye ikna etmekle kalmadı aynı zamanda akıl hocası yaptı.

3 - Çat kapı arama veya çat kapı e-mailden hiçbir zaman korkmayın. Hikayenizi anlatmanın en mükemmel yolu ve daha da önemlisi en etkili yolu bu!

Şirketin liderlik gelişim grubunda Stratejik Planlama Grubu’nda çalıştım. Orada bir iş edinmenin size ne kadar zor olduğunu anlatmaya gelince; neredeyse herkes ODTÜ veya Boğaziçinden mezundu ve Sabancı, Koç ve Doğuş gibi deneyimi vardı. İşi aldım çünkü grupta çalışan birine aniden bir mail attım ve sonunda o kişiyle giriş niteliğinde bir arama yapmayı başardım. Bunu yaparken iş arama teknikleri hakkında tek bir satır bilgim yoktu.

İlgili eğitim: Liderlik Sertifikası

Ona kendi hikayemi anlattım ve neden gruptaki tipik işe alım kalıbına uymamama rağmen değer katabileceğimi anlattım. İşi aldıktan sonra fark ettim ki grup gerçek anlamda 3 pozisyon için 150 özgeçmiş almış ve ben onlardan birini garanti altına aldım.

Gerçekten eğer o kadına aniden bir mail atmasaydım mülakata gidebileceğimi sanmıyorum.

4 - Doğru işi bulmaktan HİÇBİR zaman vazgeçmeyin

Şimdi size iş arama teknikleri hakkında önemli bir bilgi paylaşacağım. Komedyenleri herkes sürekli eğleniyor zanneder ama aslında öyle değildir. Size ünlü bir komedyen hakkında az bilinen 8 yılını anlatacağım.

En popüler komedyenlerden biri ama çoğu insan onun çok zor bir 8 yıl geçirdiğini bilmez. 8 yıl boyunca çalıştı. Sonra oyunculuk derslerine gitti ve daha sonra kendi sanatını pratiğe dökmek için standup komedi kulüplerine katıldı. Ünlü bir TV programına çıkmadan ve onu şovunda ağırlanana kadar gerçek anlamda kariyeri kalkışa geçmemişti.

Ona komedisinin berbat olduğunu birkaç ay önce söyleyen insanlar onu bir sonraki duayen komedyen olarak gördüler. Çıkarılacak ders azimdir ve doğru iş veya başka bir şey olsun başarıyı bulmak için eziyet çekmektir.

Kendinizi tanıyın, Mesleki becerilerinizi ve ilgi alanlarınızı belirleyin, İş arama sürecini daha etkili ve hedef odaklı hale getirir, Online Eğitim ve Sertifikalar, Online eğitim sertifika programlarına katılım ve belgelerin CV'ye eklenmesi, Mesleki becerilerinizi geliştirir ve adaylar arasında öne çıkarır, Video CV Oluşturun, Kendi iş hikayenizi anlatan bir video hazırlayın, İş görüşmelerine daha güvenli ve hazırlıklı gitmenizi sağlar, Güçlü Yönleri Vurgulayın, CV'yi dikkat çekici ve etkili hale getirerek güçlü yönlerinizi vurgulayın, İşe kabul ihtimalinizi artırır ve yöneticilerin dikkatini çeker, Sözleşmeli İşlere Açık Olun, Kısa süreli işlerle deneyim kazanın, Adaptasyon ve beceri eksikliklerinizi giderebilir, Sosyal Medya Kullanımı, Sosyal medyada aktif olmak ve iş ilanlarını takip etmek, Potansiyel işverenlerle bağlantı kurmanızı sağlar, Ağ Oluşturma, Profesyonel ağı sosyal medyada bile genişletin, Yeni iş fırsatlarına ulaşmanızı sağlar, Bilgi Paylaşımı, Uzmanlık alanınıza ait makaleleri paylaşarak bilgi yayını yapmak, Profesyonel görünümünüzü ve etkilerinizi artırır, Düzenli ve Sistematik İşlem, Düzenli ve planlı bir şekilde iş arama sürecinizi yürütün, Stresi azaltır ve daha çabuk sonuç almanızı sağlar, Yardım İstemeye Açık Olun, İş arama sürecinde destek alın, İş bulma sürecinizi hızlandırabilir ve daha etkili hale getirir
İş Arama Teknikleri iş arama sürecini sosyal medyayla hızlandırın iş arama teknikleri örnekler
Bu resimde ikisi de gözlük takan bir erkek ve kadın görülüyor. Adam mavi bir gömlek ve siyah bir pantolon giyerken, kadın beyaz bir gömlek ve mavi bir kot pantolon giymektedir. Her ikisinin de gözlükleri takılı ve dümdüz ileriye bakıyorlar. Adamın kolu kadının beline dolanmış ve yüzleri birbirine yakın göründüğü için birlikte bir anı paylaşıyor gibi görünüyorlar. Arka plan yumuşak, kirli beyaz bir renktedir. Işık hafif loş, görüntüye yumuşak ve sıcak bir his veriyor. Gözlüklerine rağmen, gözleri hala bir duygu belirtisi gösteriyor. Birbirlerinin varlığından memnun ve mutlu görünüyorlar.
Konuk Yazar
Blog Yazarı

İstanbul İşletme Enstitüsünde yazılarının yayınlanmasını isteyen konuk yazarlarımız için oluşturulan bilgi kartıdır. Birçok alanda ve disiplindeki yazıları bu hesap üzerinde bulabilirsiniz.

Benzer Yazılar
Doğru ve faydalı bilgiler sağlama konusunda kararlı olan uzman ekibimizle blogumuzu her zaman yeni makaleler ve videolarla güncelliyoruz. Güvenilir tavsiyeler ve bilgilendirici içerikler arıyorsanız, blog sayfamıza mutlaka göz atın.
Bu görüntü SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) hakkında bir çevrimiçi kursu yansıtıyor. Bir ekranın önünde konuşan takım elbiseli bir adam görülüyor. Adam gözlük ve kahverengi bir gömlek giyiyor ve sağ eliyle bir şeyi işaret ediyor. Arka planda, beyaz metinli bir tabelanın yakın çekimi ve beyaz zemin üzerinde sarı bir sayı var. SEO eğitimi ve kursları, işletmelerin web sitelerini ve içeriklerini arama motorları için nasıl optimize edeceklerini daha iyi anlamalarına yardımcı olabilir. Doğru SEO teknikleri sayesinde işletmeler arama motoru sonuç sayfalarında daha üst sıralarda yer alarak web sitelerine daha fazla trafik çekebilir ve daha fazla müşteri kazanabilirler. SEO kurslarının yardımıyla işletmeler, anahtar kelimeleri stratejik olarak nasıl kullanacaklarını, arama motoru algoritmalarına hitap eden içerikleri nasıl oluşturacaklarını ve çevrimiçi pazarlamanın nüanslarını nasıl anlayacaklarını öğrenebilirler.
4.9
(28)

SEO Eğitimi

11 Konu5 Saat
Gözlüklü ve kırmızı ceketli beyaz bir adam mavi bir duvarın önünde durmaktadır. Yüzünde ciddi bir ifadeyle dosdoğru ileriye bakıyor. Saçları kısa ve kahverengidir ve gözleri gözlüklerin arkasında gizlidir. Kırmızı ceketinin altında açık mavi bir gömlek, siyah pantolon ve siyah ayakkabılar giyiyor. Kollarını önde kavuşturmuş ve ayaklarını hafifçe açarak ayakta duruyor. Yirmili yaşlarının sonunda ya da otuzlu yaşlarının başında gibi görünüyor.Yemliha Toker
550419
Şık, koyu renk bir takım elbise giymiş bir adam bir konferans salonunun ortasında durmaktadır. Gözlük takmış ve ciddi bir ifadeyle dosdoğru önüne bakıyor. Elleri iki yanındadır. Görüntünün odağında o var ve arka plan hafifçe bulanık. Bir iş adamı gibi görünüyor ve arkasındaki siyah yazılı dikdörtgen beyaz tabela bunu gösteriyor olabilir. Sağ üst köşede bir sandalye ve sol alt köşede bir masa var, her ikisi de odak dışı.
5
(3)

SEO Uzmanlığı

5 Konu15 Saat
Gözlüklü ve kırmızı ceketli beyaz bir adam mavi bir duvarın önünde durmaktadır. Yüzünde ciddi bir ifadeyle dosdoğru ileriye bakıyor. Saçları kısa ve kahverengidir ve gözleri gözlüklerin arkasında gizlidir. Kırmızı ceketinin altında açık mavi bir gömlek, siyah pantolon ve siyah ayakkabılar giyiyor. Kollarını önde kavuşturmuş ve ayaklarını hafifçe açarak ayakta duruyor. Yirmili yaşlarının sonunda ya da otuzlu yaşlarının başında gibi görünüyor.Yemliha Toker
1403867
Bu görsel dijital pazarlama alanında bir online kursu tasvir etmektedir. Sakallı ve bıyıklı bir adam çerçevenin ortasında parmağıyla işaret ediyor. Beyaz gömleği ve sarı arka planı parlak ve canlı bir kontrast oluşturuyor. Arka planda ayrıca bir bileziğin ve bir adamın yüzünün yakın çekimini görebiliyoruz. Bu görsel, dijital pazarlama kursunun ideal bir temsili olup, ön planda materyalin önemini gösteren bir erkek yer almaktadır. Renklerin, nesnelerin ve yüz ifadelerinin birleşimi, görsele dijital pazarlama için bir coşku ve heyecan hissi veriyor. Bu görsel, dijital pazarlamanın getirebileceği bilgi ve heyecanın mükemmel bir temsili.
4.9
(331)

Dijital Pazarlama Eğitimi

15 Konu5 Saat
Resimdeki adam ışıl ışıl gülümsüyor, gözleri neşe ve sevinçle kırışıyor. Dişleri tamamen düzgün ve beyaz, yanakları mutlulukla parlıyor. Açık mavi bir gömlek giymiş ve koyu renk saçları düzgünce taranmış. Ellerini önünde kavuşturmuş, yüzünde memnuniyet ve tatmin ifadesi var. Rahat bir duruşu var, rahatlık ve konfor hissi veriyor. Resmin arka planı açık gri, bu da onun parlak gülümsemesini daha da öne çıkarıyor. Görüntü mükemmel bir şekilde yakalanmış, neşe ve memnuniyet hissi yayıyor.Sedat Ateş
775519
Bu çevrimiçi kurs görselinde elinde bir mektupla gülümseyen takım elbiseli bir adam görülüyor. Bu muhtemelen bir içerik yazma kursu almanın başarısını temsil ediyor ve öğrenilen becerilerin değerini gösteriyor. Adamın etrafı saksıda bir bitki, bir logo ve bir sprey kutusu gibi diğer nesnelerle çevrilidir. Bu unsurlar muhtemelen adamın başarıya ulaşmak için çeşitli içerik yazma stillerini öğrenmesi ve bunlarda ustalaşması gerektiğini ifade ediyor. Bu görsel, içerik yazma kursu almak isteyen herkes için harika bir motivasyon kaynağıdır ve elde edebilecekleri başarıyı hatırlatır.
5
(1377)

İçerik Editörlüğü

10 Konu5 Saat