AnasayfaBlogHayatınızı Değiştirecek 10 Eğitim
Kişisel Gelişim

Hayatınızı Değiştirecek 10 Eğitim

01 Ekim 2021
İki el birbirine kenetlenmiş ve üzerinde kalın siyah harflerle 'change' (değişim) yazan bir kağıt parçası tutmaktadır. Sol el kâğıdı yumruk şeklinde kavrarken, sağ el işaret parmağı yukarı bakacak şekilde uzatılmıştır. Kâğıt tutuş nedeniyle kırışmış ve 'change' kelimesi beyaz arka planda göze çarpıyor. Görüntü, arka planda bir logo ve uzaktaki bir el de dahil olmak üzere birkaç başka nesneyle birlikte ellerin yakın çekimidir. Işık yumuşak ve eller iyi aydınlatılmış. Görüntü kararlılık ve güç hissi uyandırıyor.
Eğitim AdıEğitim İçeriğiNasıl Yardımcı Oluyor
Kariyer Yönetimi EğitimiSWOT analizi yapma, kariyer yolunu çizme ve plan yapma becerileri öğretilmektedir.İstediğiniz kariyere ulaşmanızı ve hedeflerinizi belirlemenizi sağlar.
Yetenek İnovasyonu EğitimiYeteneklerinize odaklanarak yeni alanlar yaratmanızı sağlamaktadır.Kendinizi geliştirmenize ve ilgi alanlarınızı genişletmenize yardımcı olur.
CV Hazırlama EğitimiEtkili bir CV hazırlama ve iş görüşmelerinde nasıl davranılacağıyla ilgili teknikler verilir.İş başvurularında daha etkili olmanızı ve işe kabul edilme şansınızı yükseltir.
Barista EğitimiKahve kültürü ve kahve türleri hakkında genel bilgilendirmeler yapılmaktadır.Kendi kariyer yolunuzu belirlemenize yardımcı olur ve kişisel gelişiminize katkıda bulunur.
İkna Oyunları Eğitimiİkna teknikleri ve başkalarının düşüncelerini etkileme yöntemleri öğretilmektedir.Hem iş hayatında hem de sosyal yaşamda etkili bir iletişim yeteneği geliştirmenize yardımcı olur.
Kişilik Analizi EğitimiKişilik özelliklerinizi ve yeteneklerinizi keşfetme konusunda yardımcı olur.Kendinizi daha iyi anlamanıza ve kariyer yönünüzü belirlemenize yardımcı olur.
Zaman Yönetimi EğitimiEtkili zaman yönetimi teknikleri ve planlama becerileri öğretilmektedir.Hem iş hem de kişisel yaşamınızı düzenlemeniz için faydalıdır.
Özgüven EğitimiÖzgüveninizi artırmak ve daha pozitif bir yaşam sürdürmek için teknikler öğretilmektedir.Hem sosyal yaşamınızda hem de iş yaşamınızda daha başarılı olmanızı sağlar.
Liderlik EğitimiBir liderin sahip olması gereken özellikler ve liderlik teknikleri öğretilmektedir.Bir takım veya bir organizasyon içinde liderlik rolü üstlendiğinizde, size bu rolü daha etkili bir şekilde yerine getirme imkanı sağlar.
Finansal Okuryazarlık EğitimiFinansal planlama ve yönetim becerilerinin temelleri anlatılmaktadır.Paranızı daha etkili bir şekilde yönetmenize yardımcı olur ve finansal hedeflerinize ulaşmanızı sağlar.

Hayatınızı iyileştirip değiştirmenin harika yolu ücretsiz eğitimlere katılmaktır. Daha mutlu ve sağlıklı bir yaşam istiyorsanız geleneksel ve rutin yaşam tarzını bir kenara bırakmalısınız. Benzersiz ve havalı bir yaşamı kim istemez ki? Benzersiz olmanın ne anlama geldiğini düşünmek için kendinize biraz zaman ayırın. Diğer insanlardan farklı ne yapıyorsunuz?

İnsanları oldukları kişi yapan tüm her şeyi düşünün. Düşünceleri, inançları, alışkanlıkları, değerleri, yetenekleri... Bunu anladıktan sonra kendinize bir dönüp bakın. Nasıl bir yaşam sürüyorsunuz? Hayatınızın iyi olduğunu düşünüyorsanız elbette sorun yok ama en iyiyi bulmak için kendinize diğerlerinden farklı bir şey katmalısınız.

Kişiliğinizi ve yetenekleri yani sizi değiştirecek bir hayat kurmak için yeni şeyler öğrenin. Herkesin yapamadığı ve korktuğu şey yenilik, yeni şeyler öğrenmek. Bunu yapabilirsiniz. Korkmayın, tüm bunları ücretsiz eğitimlerle de yapabilirsiniz. İstanbul İşletme Enstitüsü bunun için kurulmuş bir yer. 

Hayatınızı Değiştirecek 10 Ücretsiz Eğitim

Hayatınızı daha iyi hale getirecek ve kendinizi geliştirebileceğiniz 10 ücretsiz eğitimi sizinle paylaşıyorum. Yapmanız gereken eğitimin sayfasına gidip hemen başla butonuna tıklamak ve bununla birlikte değişimi başlatmak. 

1 - Kariyer Yönetimi Eğitimi

Üniversitede okuyor olabilirsiniz, yeni bir kariyer yolu çizmek istiyor olabilirsiniz. Kendinizi tanımak için öncelikle bir SWOT analizi yapmanız öncesinde faydalı olacaktır. Daha sonra nelerden hoşlanıyorsanız kendinize bir yol belirleyin.

Bu yolu belirlemek için kariyer yönetimi eğitimine katılabilirsiniz. Üstelik bu bir İnsan Kaynakları alanı olduğu için hem bir işveren, ik uzmanı açısından hem de kendi açınızdan bir kariyer yönetimi planı oluşturabilirsiniz. Belirlediğiniz hedefe ulaşmak kariyer yönetiminden geçiyor. Kim hayalindeki işi yapmak istemez ki? Bu ücretsiz eğitimle hayatınızı değiştirmeniz mümkün. Ücretsiz olarak Kariyer Yönetimi Eğitimi'ne katılabilirsiniz.

2 - Yetenek İnovasyonu Eğitimi



Bilgi ve becerilerinizi geliştirmenin anahtarı yetenek inovasyonu. Hayatınızı değiştirirken tam anlamıyla bir yenilik oluşturuyorsunuz. Sürekli yaygın olan ya da dayatılan meslekleri yapıyoruz. Ama belki de hiç olmadık iş kapılarını ve fırsatlarını kendimiz de açabiliriz. 

Yetenek inovasyonu tam olarak yeteneklerinize odaklanarak yeni alanlar yaratmanızı sağlar. İş yaşamından normal hayatınıza kadar her alanda kendinizi geliştirmenize yardımcı olur. Bu alan pek yaygın olmasa da çok önemli çalışmalar var. Enstitü bu eğitimi bünyesinde barındırarak bize bir hazine sunuyor. Kesinlikle yeni şeyleri hayatınıza dahil etmek istiyorsanız ve yeteneklerinizi geliştirmek istiyorsanız Yetenek İnovasyonu Eğitimi’ne ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

3 - CV Hazırlama Eğitimi

Bu zamana kadar belki sürekli iş başvurularında bulundunuz bir türlü olmadı. Ama burada eksik olan tek şey kendinizi tam olarak ifade edememek. CV’niz sizin özgeçmişiniz. Sonuç olarak bir yere iş başvurusu yaparken daha önce ne yaptıklarınıza bakıyorlar. Özgeçmişiniz ne kadar etkili? Tecrübeniz de olmayabilir ancak öyle bir özgeçmiş verirsiniz ki o iş için en uygun aday siz olursunuz.

Üstelik Bilal Şentürk geçtiğimiz haftalarda bir videoyu ve içeriği sizinle paylaştı. "İşverenler neden deneyim istiyor?" bununla ilgili bir İK uzmanı olarak tecrübelerini ve bilgilerini paylaştı. Yine Bilal Şentürk tarafından verilen bu eğitim kesinlikle CV’nizi güçlendirmek ve iş konusunda ne istediğinizi tam olarak ifade edebilmeniz için harika bir eğitim.

Burada öğrendiğiniz bilgilerle hayatınızı değiştireceksiniz. Üstelik yine tamamen ücretsiz bir eğitim. CV Hazırlama ve İş Görüşmesine Hazırlık Eğitimi’ne mutlaka katılın. Burada öğrendiğiniz tekniklerle hayatınızı değişterecek işe gireceğinizi garanti ediyorum.

4 - Barista Eğitimi

Barista eğitimi nedir diyeceksiniz ama kahvenin de bir adabı vardır elbette. Üstelik etrafta bununla ilgili birçok caps görmüşsünüzdür. Starbucks’a gidince hangi kahve hangi bardak ekstra shot olsun mu olmasın mı nasıl sipariş edilir konusu ile ilgili çok dalga geçildi.

Barista Eğitimi alanında uzman eğitmen tarafından veriliyor ve kahve kültürü, türleri hakkında benzersiz bilgiler öğreneceksiniz. İlla barista olarak çalışmanıza gerek yok, bu eğitimi tamamlayıp kendinizi geliştirebilir kahve konusunda bile hayatınızı değiştirebilirsiniz. Kesinlikle katılın.

5 - İkna Oyunları Eğitimi

İkna etmek istediğiniz kişi belki bir işveren, belki bir ik uzmanı, belki bir arkadaşınız ya da çalışıyorsanız müşteriniz. Bazı ikna teknikleri var ve insanlara düşüncelerinizi ifade ederken profesyonel gözükmenizi sağlar. Başkaları tarafından entelektüel biri olarak anılmak istiyorsanız kesinlikle ikna oyunlarını öğrenin.

Hoş bir örnek olmayacak belki ama dolandırıcıların kullandığı ikna teknikleri var ve birçok insanı kandırıyorlar. Harika bir şeyler bildiklerinden mi? Elbette hayır. Bir şey bilmeseniz de aptal yerine konmamak için insanları ikna etmenin yollarını bilmenizde fayda var. İkna Oyunları Eğitimi'ne ücretsiz katılın.

6 - Çatışma Yönetimi Eğitimi

Hem iş hayatında hem de sosyal hayatında mutlaka fikirlerimizin çatıştığı insanlarla karşılaşacağız. Bir şekilde onları idare edebilmelisiniz. Yani çevrenizde uyumsuz biri olarak nitelendirilmek istemezsiniz. Kim ister ki?

çatışma yönetimi eğitimi’nde bu durumlarla nasıl başa çıkmanız gerektiğini öğreneceksiniz. hayatınızı değiştirmek için harika bir eğitim. bir düşünsenize sorunlu insanlarla veya sorun olan bir konuda çatışmaları yönetebildiğinizi… ücretsiz olarak katılın. hemen öğrenmeye başlayın.

7 - Hayır Diyebilmek Eğitimi

Çatışma yönetiminin yanında bir de hayır diyebilmek eğitimini önermeden geçmek istemedim. Ücretsiz eğitimlerin arasında önerebileceğim eğitimlerden biri de Hayır Diyebilmek Eğitimi. Zaten hayatımızda istemediğimiz şeylere rahatlıkla hayır diyebilsek çok şey değişecek. Katılmanızı öneririm. Tamamen ücretsiz bir eğitim.

8 - Sinemada Türsel Okumalar Eğitimi

Boş zamanlarımızda film izlemeye bayılırız. Şahsen benim de en sevdiğim aktivite. Üstelik izlediğimiz kurguların ya da yapımcısının da altında yatan belli düşünce temelleri var. Sinemada Türsel Okumalar Eğitimi’nde bir filmi izlerken veya sinemayı ele alırken eleştirel düşünebilme yeteneklerinizi geliştirebileceksiniz.

Hayatınızı değiştirmek istiyorsanız ufkunuzu genişletmelisiniz. Çünkü rutin ve herkesin yaptığı şeylerden kurtulabilmek için farklı bir bakış açısı kazanmalısınız. Farkı kültürleri tanımanın yollarından biri de sinemalar. Filmleri değerlendirirken bakış açınız gelişecek.

9 - Dünya Kültürleri ve Destinasyonları

Farklı kültürlere değinmişken dünyadaki diğer ülkelerin kültürleri, alışkanlıkları, bakış açıları ve yaşam tarzları hakkında bilgi edinebileceğiniz eğlenceli bir eğitimden bahsedeceğim. Dünya Kültürleri ve Destinasyonları Eğitimi her alanda işinize yarar, özellikle ülkelerden insanları tanımak harika bir şey. Bu eğitime ücretsiz olarak katılabilirsiniz. Toplumsal bakış açılarını anladıkça insanlara yaklaşımınız da değişecek. Her insanın olduğu gibi her ülkenin de kendine has karakteri var. Bu eğitimde öğrenebilirsiniz.

10 - Tükenmişlik Sendromu Eğitimi

Özellikle olumsuz durumlar hepimizin başını ağrıtıyor ve dönem dönem hiçbir şey yapamayacak gibi hissedebiliyoruz. Bir şekilde motivasyonumuz kırılıyor. İş hayatında bununla çok sık karşılaşılıyor ama normal hayatımızda da karşımıza çıkıyor. Bu olumsuz durumdan kurtulmak için ücretsiz Tükenmişlik Sendromu Eğitimi’ne katılabilirsiniz.

Bir şekilde bu durumu anlayacaksınız ve tükenmişlik sendromuna yakalanmadıysanız da bunun önüne geçebileceksiniz. Bu eğitimi almak için illa bu sendroma yakalanmak gerekmiyor. Kesinlikle katılın.

Enstitü’de birçok farklı eğitim mevcut. Kısa dönem olan bu eğitimler hayatınızda uzun vadeli ve büyük bir değişimi yaratacak. Farklı eğitimlere de katılabilirsiniz. Ücretsiz eğitimler kategorisinden diğer tüm eğitimleri inceleyebilirsiniz. Ücretsiz eğitimlerde genellikle kontenjan olsa da bu kontenjanı aşması durumunda çok büyük ücretler ödemezsiniz. Kendinizi geliştirmek için buna değer.

Sizin de hayatınızı değiştiren farklı eğitimler varsa onları da yorumlarda belirtirseniz sevinirim. Hayatınızda başarılar diliyorum!

Kariyer Yönetimi Eğitimi, SWOT analizi yapma, kariyer yolunu çizme ve plan yapma becerileri öğretilmektedir, İstediğiniz kariyere ulaşmanızı ve hedeflerinizi belirlemenizi sağlar, Yetenek İnovasyonu Eğitimi, Yeteneklerinize odaklanarak yeni alanlar yaratmanızı sağlamaktadır, Kendinizi geliştirmenize ve ilgi alanlarınızı genişletmenize yardımcı olur, CV Hazırlama Eğitimi, Etkili bir CV hazırlama ve iş görüşmelerinde nasıl davranılacağıyla ilgili teknikler verilir, İş başvurularında daha etkili olmanızı ve işe kabul edilme şansınızı yükseltir, Barista Eğitimi, Kahve kültürü ve kahve türleri hakkında genel bilgilendirmeler yapılmaktadır, Kendi kariyer yolunuzu belirlemenize yardımcı olur ve kişisel gelişiminize katkıda bulunur, İkna Oyunları Eğitimi, İkna teknikleri ve başkalarının düşüncelerini etkileme yöntemleri öğretilmektedir, Hem iş hayatında hem de sosyal yaşamda etkili bir iletişim yeteneği geliştirmenize yardımcı olur, Kişilik Analizi Eğitimi, Kişilik özelliklerinizi ve yeteneklerinizi keşfetme konusunda yardımcı olur, Kendinizi daha iyi anlamanıza ve kariyer yönünüzü belirlemenize yardımcı olur, Zaman Yönetimi Eğitimi, Etkili zaman yönetimi teknikleri ve planlama becerileri öğretilmektedir, Hem iş hem de kişisel yaşamınızı düzenlemeniz için faydalıdır, Özgüven Eğitimi, Özgüveninizi artırmak ve daha pozitif bir yaşam sürdürmek için teknikler öğretilmektedir, Hem sosyal yaşamınızda hem de iş yaşamınızda daha başarılı olmanızı sağlar, Liderlik Eğitimi, Bir liderin sahip olması gereken özellikler ve liderlik teknikleri öğretilmektedir, Bir takım veya bir organizasyon içinde liderlik rolü üstlendiğinizde, size bu rolü daha etkili bir şekilde yerine getirme imkanı sağlar, Finansal Okuryazarlık Eğitimi, Finansal planlama ve yönetim becerilerinin temelleri anlatılmaktadır, Paranızı daha etkili bir şekilde yönetmenize yardımcı olur ve finansal hedeflerinize ulaşmanızı sağlar
Kariyer Yönetimi Eğitimi Yetenek İnovasyonu Eğitimi CV Hazırlama Eğitimi Barista Eğitimi İkna Oyunları Eğitimi Çatışma Yönetimi Eğitimi Hayır Diyebilmek Eğitimi Sinemada Türsel Okumalar Eğitimi Dünya Kültürleri ve Destinasyonları Tükenmişlik Sendromu Eğitimi Hayatınızı Değiştirecek 10 Ücretsiz Eğitim
Resimdeki kadının omuzlarına dökülen uzun, siyah saçları var. Kısa kollu, bol kesim siyah bir gömlek giyiyor. Yüzü hafifçe sola dönük ve kendinden emin bir ifadesi var. Gözleri badem şeklindedir ve yüksek elmacık kemiklerine sahiptir. Dudakları hafifçe ayrık ve kaşları kavisli. Küçük bir burnu vardır ve çene çizgisi görülebilir. Arka planında beyaz bir duvar olan ışık dolu bir odada durmaktadır. Duruşu rahattır ve kolları iki yanındadır. Meraklı bir ifadeyle doğrudan kameraya bakıyor.
Sezin Gök
Blog Yazarı

Akdeniz Üniversitesi İşletme bölümü mezunudur. Üniversiteden fakülte derecesi ile mezun olmuştur. Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi ile çevresine katkıda bulunmuştur. Gönüllü olarak sosyal sorumluluk projesini devam ettirmektedir. İşletme ve alanları ile ilgili yazılar yazmaktadır.

Benzer Yazılar
Doğru ve faydalı bilgiler sağlama konusunda kararlı olan uzman ekibimizle blogumuzu her zaman yeni makaleler ve videolarla güncelliyoruz. Güvenilir tavsiyeler ve bilgilendirici içerikler arıyorsanız, blog sayfamıza mutlaka göz atın.
Resmi takım elbiseli bir kadın sol elinde bir hesap makinesi ve sağ elinde bir kağıt parçası tutmaktadır. Kağıda ve hesap makinesine bakıyor ve işine odaklanmış görünüyor. Yüz ifadesi biraz ciddi ve saçları arkadan bağlı. Kâğıt beyazdır ve üzerinde bazı çizgiler ve yazılar vardır; hesap makinesi ise kırmızıdır. Arka plan bulanık ve mavi bir çiçek gibi görünüyor. Resmin sağ tarafında hafif bulanık ve odak dışı bir insan başı var. Kadının kıyafeti koyu renk ve profesyonel, bu da onu oldukça iş adamı gibi gösteriyor.
Online Eğitim

Muhasebeciler İçin Online Eğitimler

22 Ağustos 2021
Beyaz gömlekli ve mavi kot pantolonlu bir kadın yeşil bir arka planın önünde durmakta ve sağ elini havada sallamaktadır. Kısa, açık kahverengi saçları var ve sol kolunda bir saat takıyor. Arka planda, içinde siyah yazı olan büyük yeşil bir daire ve kadının sağında beyaz bir daire içinde siyah bir X işareti var. Resmin alt kısmında ise siyah beyaz bir logo yer alıyor. Kadın gülümsüyor ve elini bir karşılama jestiyle kaldırmış. Etrafında hareket edebileceği geniş bir alan olan açık bir alanda durmaktadır.
Online Eğitim

Sosyologlar İçin Online Eğitimler

30 Haziran 2021
Ahşap bir masanın üzerindeki fincan tabağının üzerinde bir fincan kahve ve yanında bir dergi duruyor. Kahve sade ve dumanı tütüyor, yüzeyinden birkaç parça beyaz buhar yükseliyor. Dergi parlak bir dergi ve renkli kapağında bir çiçek resmi var. Ahşap masanın sıcak bir tonu var ve iyi cilalanmış, birkaç ince tanecik görünüyor. Kahve fincanı ve dergi masayla hoş bir kontrast oluşturarak sahneye sıcaklık ve çekicilik katıyor.
Kişisel Gelişim

Evde İş İmkanı Sağlayan Eğitimler

12 Eylül 2019
Genç bir kadın bir kanepede oturmuş, kucağında duran bir panoya yazı yazmaktadır. Üzerinde siyah uzun kollu bir gömlek var ve sağ elinde bir kalem tutuyor. Gözleri yoğun bir konsantrasyonla panoya odaklanmıştır. Panoda çeşitli kâğıtlar vardır ve kadın bunlardan birinin üzerine yazı yazmaktadır. Arka planda, bir kedinin yüzünün bulanık bir görüntüsü görülebiliyor. Kadının hemen sağında bir kolun yakın çekimi ve sol üst köşede bir kişinin göğsünün bulanık bir görüntüsü var.
Online Eğitim

Psikologlar İçin Ücretsiz Eğitimler

01 Ağustos 2021