AnasayfaBlog2021'in En İyi Sertifika Programları
Sertifika

2021'in En İyi Sertifika Programları

24 Ocak 2021
Siyah beyaz gömlekli, gözlüklü ve çiçek desenli tişörtlü bir kadın masada oturuyor. Arka planda bir tabelanın yakın çekimi ve elinde bayrak tutan bir kişinin gölgesi görülüyor. Tabelada siyah ve mavi bir metin ve beyaz zemin üzerine siyah bir harf var. Kadın dümdüz karşıya bakıyor, gözlükleri ışığı yansıtıyor. Odaklanmış ve düşünceli görünüyor. Yüz ifadesi sakin ve soğukkanlı. Oda sessiz ve hareketsiz.
Sertifika ProgramıKazandırdıklarıKimler İçin Uygun
Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika ProgramıSosyal medyada başarılı olma stratejileri, network geliştirme ve müşteri sayısını artırma tekniklerini öğrenmeSosyal medyayı aktif kullananlar, trendleri takip etmek isteyenler, markalarını büyütmek isteyenler
Yaşam Koçluğu Sertifika Programıİnsanların yaşamlarını daha iyi hale getirme ve kişisel gelişimlerine destek olma becerileriKişisel gelişime ilgi duyanlar, insanlara yardım etmek isteyenler
Üniversitelere bağlı sürekli eğitim merkezlerinde alınan sertifikalarÇeşitli alanda uzmanlaşma ve özgeçmiş zenginleştirmeİlgili alanda eğitim almak ve uzmanlaşmak isteyenler
Özel eğitim kurumlarından alınan sertifikalarÖzel yetenekler ve beceriler kazanmaÖzel yeteneklere ve becerilere sahip olmak isteyenler
Dil okullarından alınan sertifikalarYabancı dil becerisi kazanma ve dil yeterliliğini belgelemeYabancı dil öğrenmek ve bu beceriyi belgelendirmek isteyenler
Online sertifika programlarıEvden veya herhangi bir yerden eğitim alma ve yeni beceriler kazanmaZamanı olmayanlar veya evden eğitim almayı tercih edenler
Uzaktan eğitim sertifika programlarıİstediği zaman ve yerden eğitim alma imkanıÇalışan bireyler, seyahat gerektirmeyen eğitimlere ihtiyaç duyanlar
Ücretsiz eğitim sertifika programlarıEğitim ve öğrenim maliyetinden tasarrufTasarruf etmek isteyenler, belli bir bütçe olmadan öğrenmek isteyenler
Kariyer odaklı sertifika programlarıKariyer geliştirme ve terfi etme imkanıKariyer alanında ilerlemek isteyenler
Kişisel gelişim sertifika programlarıKişisel gelişim ve yeteneklerin yönlendirilmesiKendi yeteneklerini ve becerilerini artırmak isteyenler

"Öğrenmek istediğim çok şey var ama vaktim hepsine yetmez", "şu programı kullanmayı bilseydim şirketteki pozisyonu kaçırmazdım", "özgeçmişime bu sertifikayı da eklersem işe alınırım" ve daha birçok cümle sertifika programlarıyla tanışmanıza aracılık eder. Eğer siz de yeni şeyler öğrenmeye açık, gelişime canı gönülden hazırsanız bu programlar tam size göre.

Aklınıza gelen veya gelmeyen, daha önce duyduğunuz veya duymadığınız birçok konuda uzmanlaşabilme imkanı sunan sertifika programları bir bilgisayar kadar uzağınızda. O halde neyi bekliyoruz, başlayalım.

Sertifika Programı Nedir?

Bazılarımız kariyerlerinin başında, bazılarımız dönüm noktalarında yeni arayışlar içinde, bazılarımız ise alanında kendini daha ne kadar geliştirebileceğine kafa yormaktadır. İşte bu durumlarda bilgisayarımızın başına geçip arattığımız şeylerdir sertifika programları. Özgeçmişlerimizi süsleyen, bizleri belli bir alanda uzmanlaştırmayı hedefleyen ve karşılığında belli yerlerde geçerlilik sözü verdiği sertifikaları sağlayan eğitim paketleridir. Günümüzde bu paketleri hem yüz yüze hem online eğitimler alabiliyoruz ki bu büyük bir avantajdır. Özellikle zaman sıkıntısı yaşayan, çalışan bireyler için uzaktan eğitim modelleri çok işe yarar.

Sertifika programları ilgili alanda profesyonel kişiler tarafından verilir. Sertifika programlarına ulaşabileceğiniz kurumlar şöyle sıralanabilir:

  • Üniversiteler

  • Üniversitelere bağlı sürekli eğitim merkezleri

  • Özel eğitim kurumları

  • Dil okulları

Aldığınız eğitimin sonunda elde ettiğiniz başarı sertifikasının nerelerde geçerli olduğu, hangi kurum tarafından onaylandığı önemlidir. Özellikle bu sertifikaları iş hayatında kullanacak kişiler bu hususa dikkat etmelidir. İstanbul İşletme Enstitüsü olarak verdiğimiz eğitimlerin sertifikaları uluslararası, resmi ve özel kurumlarda geçerlidir.

Sertifika Programları Bizlere Ne Kazandırır?

Kariyerimizi daha ileri seviyelere taşımak için çeşitli eğitimler almak isteriz. Bazılarının ön lisans, yüksek lisans gibi uzun süreli bir programı olur. Zamanı olmayanlar veya tasarruf etmek isteyenler için ise sertifika programları çok avantajlıdır. Daha kısa sürede birçok bilgiyle donatılabileceğiniz programlardır. Pratik uygulamaya dayalı birçok sertifika programı da akılda kalıcılığının yüksek olması sebebiyle insanlara daha cazip gelir. Tek cazip kısmı zaman da değil, ekonomik açıdan da çok avantajlı olması yine sertifika programlarını cazip kılıyor. Çok cüzi fiyatlarla bulabildiğimiz gibi ücretsiz eğitim sertifika programları da oldukça yaygın.

Sadece kariyerinizle ilgili değil farklı alanlarda da istediğiniz programlara katılabiliyor olmanız kişisel gelişiminiz için olumlu yönde olacaktır. Sertifika programlarına katılımınız sizin yeniliklere ne kadar açık olduğunuzu, azminizi ve başarınızı gösterir. Bu sayede bir fark yaratabilir, terfi konusunda bir adım önde olabilirsiniz. 

İlgili yazı: Başarılı İnsanlar Cezalandırılıyor Mu?

Her gün yeni bir bilgi ortaya çıktığı gibi teknoloji de hız kesmeden ilerlemeye devam ediyor. Peki siz bu yeniliklere ne kadar ayak uydurabiliyorsunuz? İşte sertifika programları sizin güncel yenilikleri takip etmenizi kolaylaştırarak kariyerinizde geriye düşmenize izin vermez. Yeni bir program mı kullanılmaya başladı ofisinizde? Eminim ilgili konuda bir sertifika programı olacaktır. 

Ne kadar eğitim basamaklarını çıkmış olursanız olun fark yaratacak şey sizin kendinizi ne kadar geliştirdiğinizdir. Geleceğe ayak uydurabilir miyim diye endişelenmek yerine bunun için bir şeyler yapmalısınız. Üstelik imkanların bu kadar geniş olduğu bir devirde eminim ki çok zor olmayacaktır. 

Bu Yılın En İyi Sertifika Programları

Arama motoruna sertifika programları yazsanız önünüze bilgi yığınları serilecektir. Peki bu kadar fazla seçeneğin arasında işinize en yararları ve gelecek vadedenleri nasıl ayıracaksınız? Bizler sizin için bir araştırma yürüttük ve 2021 yılı için en iyi sertifika programlarını kısa özetleriyle listeledik. Gerek yüz yüze gerek ise online olarak alabileceğiniz birçok sertifika programı var. Çok da uzatmadan başlayalım öyleyse, buyurun!

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı

Günümüzde artık sosyal medyanın en büyük reklam araçlarından olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Ulaştığı kişi sayısı olsun hitap ettiği her yaştan kitleler olsun sosyal medya popülaritesi çığ gibi büyüdü, büyümeye de devam ediyor. Sosyal medya sayesinde hayatlarımıza da birçok yeni meslek girmiş oldu. Sosyal medya uzmanlığı bunlardan biri. Konuya ilgiliyseniz, trendleri takip etmek benim işim diyorsanız, markanızı büyütüp adını daha çok duyurmak istiyorsanız sosyal medya uzmanlığı sertifika programı tam size göre. Sosyal medyada nasıl başarılı olabileceğinizi, networkünüzü geliştirerek müşteri sayınızı nasıl artıracağınızı, sosyal medyaya dair birçok stratejiyi öğrenebileceğiniz bir programdan söz ediyoruz. Edineceğiniz birçok bilgiyle beraber kazandığınız sertifikayla da özgeçmişinizi zenginleştirebilirsiniz.

Yaşam Koçluğu Sertifika Programı

Hayatın karmaşası, iş hayatının stresi, aile sorunları veya ruhsal değişkenlikler. Bazen istediğimiz hedeflere giderken tökezler veya yolumuzu kaybederiz. İşte yaşam koçları bu durumlarda hayatlarımıza güzel dokunuşlar yaparlar. Yaşam koçları ve danışanı arasında güven temelli bir ilişkiyle bağ oluşur. Yaşam koçu, danışanını dinleyerek hayatında neler yapmak istediğine, istediği her alanda başarıya ulaşmasında ona yardımcı olur. Son zamanlarda isminden çok söz ettiren mesleğimize sahip olmak için ilgili sertifika programlarına katılmanız gerekir. Yaşam koçluğu ve Profesyonel Yaşam Koçluğu gibi gerekli eğitimlerle donandıktan sonra ve zamanın verdiği tecrübeyle kendinizle gurur duyacağınız işler başarabilirsiniz. Bir insanın hayatına olumlu yönde dokunmak şüphesiz en iyi hislerden biridir.

Dijital Pazarlama Sertifika Programı

2021 yılından söz açarız da dijitallikten nasıl bahsetmeyebiliriz, imkansız! Özellikle bulunduğumuz pandemi koşullarının bizi sürüklediği hayat dijital hayat. Herkesin evlere kapanıp işlerini yürütmek için çabaladığı bir sene geçirdik. Belki mecburendi belki de bu geçişin tam zamanıydı, kim bilir? Gözümüzü boyayan ürünler, reklamlar ve bunların perde arkasındaki dijital pazarlama stratejileri. İşte dijital pazarlama sertifika programı markanızı dijital platformlarda nasıl pazarlayacağınızı tepeden tırnağa öğreten bir eğitimdir. Rekabetin kızıştığı bu yıllarda artık ürününüzü öne çıkarmak için daha yaratıcı fikirlere ihtiyacınız var. Dünyaya ayak uydurmak istiyorsanız, ben bu iş için yaratılmışım diyorsanız sertifika programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

İnsan Kaynakları Yönetimi Uzmanlığı Sertifika Programı

Kariyerinize insan kaynakları alanında yön vermeye ne dersiniz? Eğer lisans mezunuysanız sertifika programına katılarak insan kaynakları yönetiminde çalışma imkanına sahip olabilirsiniz. Bitmedi. Halihazırda insan kaynakları çalışanıysanız, yöneticiyseniz veya adaysanız da insan kaynakları yönetimi uzmanlığı sertifika programıyla kendinizi geliştirebilirsiniz. Bir yönetimden bahsediyorsak stratejiyi es geçemeyiz. Bu eğitim çerçevesinde yönetime dair birçok stratejiyi öğrenecek, insan kaynaklarındaki trendlerden haberdar olacak ve kendinize yeni bakış açıları kazandırabileceksiniz. Her insan birbirinden farklıdır ve her insana da hitap etmek için başka yollar kullanılır. Doğru insan yönetiminin getirisi olarak başarılı olacak ve çevrenizin gözünde de değer kazanacaksınız. 

Siber Güvenlik Uzmanlığı Sertifika Programı

Dijital hayata geçiş dedik, peki bunun riskleri yok mu? Siber saldırı adını verdiğimiz güvenlik ihlallerine karşılık vermeyi nasıl öğreniriz? sertifika programının temel taşı bu, siber güvenliği sağlayarak insanların internet ağını sağlıklı bir şekilde kullanmaları. bir web siteniz var ise veya yöneticisiyseniz, güvenlik alanında çalışıyorsanız sertifika programımız sizlere çok şey katacaktır. siber saldırıların boyutu öngörülemediği gibi çok ciddi suçlara da sebep olabiliyor. bilişim teknolojileri, yazılım geliştirme gibi alanlarda çalışıyorsanız 2021 yılının parlak sertifika programını şiddetle öneririz.

IIBA İş Analizi Metodolojisi Sertifika Programı

IIBA tarafından tanımlanan iş analizi metodolojisini öğrenip pratik uygulamalar yapabileceğiniz bir sertifika programıdır. İş analizi uzmanlığıyla ilgili geniş çaplı bilgiler edineceğiniz bir eğitim. Aynı zamanda uluslararası bir program olan IIBA ‘nın uzmanlık sınavları için de temellerinizi atmış olacaksınız. Sertifika programı teorikle beraber pratiğin de yer aldığı bir eğitim içerir.

Veri Bilimi Uzmanlığı Sertifika Programı

Teknolojinin ulaştığı bilgiler, topladığı datalar devasa boyutlarda, bunun farkındayız. Peki bu verileri avantaja çevirmek kimin işi? Veri bilimi uzmanları işte bu amaçla stratejiler geliştirmekle, verileri analiz edip modellemekle yükümlüdür. Geleceğe yönelik ihtiyaçlara cevaplar arayan, üzerine çok büyük yatırımlar yapılan veri bilimi uzmanları 2021’in en iyilerine girmeye ön sıradan hak kazandı. Veri bilimi uzmanlığı sertifika programı sayesinde veri biliminin ne demek olduğundan başlayıp veri görselleştirmeye varan geniş bir eğitim süreci geçireceksiniz. Analiz yeteneği yüksek olan, saman yığını içinde değerli olan iğneyi bulabilen kişiler için sertifika programını tavsiye edebiliriz.

Satış Teknikleri Sertifika Programı

Dijital pazarlama gibi yine çok revaçta olan bir programdan söz ediyoruz. Satış ve pazarlamanın yetenek istediğini biliyoruz. Müşteri odaklı satış teknikleri sertifika programıyla bu yeteneğinizi geliştirecek, en güncel bilgilerle satışlarınızda fark yaratabileceksiniz. Müşteri temsilcileri, bankacılar, satış ve pazarlama personelleri, yöneticiler, reklam sektöründekiler veya bu alanda kariyer yapmak isteyenler için öne sürebileceğimiz bir sertifika programı. Her müşteri birbiriyle aynı karakterde olmadığı gibi satış ve pazarlama da belli kalıplardan ibaret değildir. İşte bu eğitimle bunun gibi ve daha birçok konuda bilgilendirileceksiniz.

İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifika Programı

Her mesleğin beraberinde taşıdığı riskler vardır. Bu riskler bazı mesleklerde daha ön planda iken bazılarında daha arkalara atılır. Meslek ne olursa olsun çalışanın sağlığı ve güvenliği her şeyden önce gelmelidir. Bu bilince sahip olan, olmayanı da bilinçlendiren bir sertifika programından bahsediyoruz. İş sahasının genişliğini de göz önünde bulundurarak en iyiler arasında olduğunda karar kıldık. Programdan kazanılan sertifika sayesinde işletmeleri denetleme hakkına sahip olan iş sağlığı ve güvenliği uzmanları çalışma şartlarının güvenilirliğini test eder. Amaç olası iş kazalarının önüne geçilmesi ve trajik olaylara mahal vermemektir.

Diksiyon Eğitimi Sertifika Programı

Bir topluluğa hitap etmekten tutun bire bir görüşmelerde dahi diksiyonun önemi yadsınamaz. İş görüşmelerinde, işe alımlarda karşılaştığımız sorunlardan biri diksiyon yetersizliğidir. Meslek ayrımı yapmaksızın herkesin bu eğitimi alabileceğini, kendine yeni şeyler katarak kişisel gelişimine katkı sağlayabileceğini söyleyebiliriz. Diksiyon eğitimi sertifika programıyla güzel ve etkili konuşarak iş hayatınızda gözle görülen bir değişiklik yaratabilirsiniz. Özellikle bir ekibe liderlik yapıyorsanız, yöneticiyseniz, kariyerinizi diksiyon eğitmenliği alanında ilerletmek istiyorsanız sertifika programımızın katacakları çok işinize yarayacaktır.

İlgili eğitim: Etkili Liderlik Eğitimi

SEO Uzmanlığı Sertifika Programı

Geleceğin mesleklerinden de sayılıp adından söz ettiren SEO uzmanlığı alanında kariyer yapmaya ne derdiniz? Arama motorlarının nasıl çalıştığından tarihine, tıklanmasından analizine kadar "bunun sırrı bu muymuş" diyeceğiniz bir eğitim programı. Uzun ismiyle "search engine optimization". Bir web siteniz var ama bir türlü Google’da öne alamıyor musunuz? SEO eğitimiyle bunların yolunu öğrenecek ve Google’nin sırlı dünyasını keşfe çıkacaksınız. Herkesin alabileceği bir eğitim programı olmasının yanında özellikle bu alanda belli bir kurumda veya kişisel olarak çalışabilmeniz için sertifikaya ihtiyacınız olacak.

İş İngilizcesi Sertifika Programı

İngilizcenin başına neden ‘iş’ getirdik diye merak ediyor musunuz? Hemen açıklayalım. Birçok iş ilanında İngilizce bilen kişiler arandığı yazılıyor. İş İngilizcesi diye bahsettiğimiz alanda çeşitli sektörlerde iletişimi sağlayabilecek kadar ve resmi bir kullanımla İngilizceyi kullanabilenler kast ediliyor. Bu sertifika programı için belli bir seviyede İngilizce bilgisine sahip olmanız gerekir. Program süresince mülakatlara hazırlık, mail, CV hazırlama, terim ve kalıplar, kısaltmalar gibi konu başlıklarında eğitimler alacaksınız. Dille ilgili her eğitim gibi bu eğitimin de kariyerinize katkı sağlayacağı su götürmez bir gerçektir.

3D Studio Max Sertifika Programı

Mimari, endüstri, animasyon, tasarım gibi birçok sektörde ismi geçen bir program. Yaratıcı bir fikriniz var ama gerçeğe dönüştürmeden önce sanal ortamda tartmanız mı gerekiyor? 3D Studio Max eğitimini alabileceğiniz sertifika programı sizlere bunu öğretiyor. Programı tüm detaylarıyla, kısa yollarıyla, modelleme teknikleriyle aktarıyor. Özgeçmişinize yazacağınız değerli ve ilginç bir sertifika programı olduğunu düşünerek sizlerle paylaşmak istedik.

E-Ticaret Uzmanlığı Sertifika Programı

Girişimci ruhlar aranıyor! 2021’e hatta son beş yıla damga vuran bir alan e-ticaret. Hemen hemen tüm firmalar artık dijital alanda bir yer sahibi. Gözümüz pencerelerde beklediğimiz kargolar, sosyal medyada önümüze düşen linklerde kendimizi kaybettiğimiz alışveriş siteleri…

E-ticaret uzmanlığı sertifika programıyla sitelerin yönetimi, planlaması, e-ticaret ödeme yöntemleri ve ilgili birçok konu hakkında bilgiler edinebilirsiniz. Dijital sektördeki rakipleriniz arasında parlamak veya her daim bir adım önde olmak için bu eğitimi alabilir ve bilgilerinizi güncel tutabilirsiniz.

Dijital Dönüşüm Yönetimi Sertifika Programı

Dijital dönüşüm kavramını duymuş muydunuz? Duymayanlarımız için hemen söyleyelim. Dijital hayatın gelişimine paralel olarak toplumun da ihtiyaçları zamanla değişiklik gösterir ve buna uyum sağlamak da dijital dönüşüm adı altında gerçekleştirilen çalışmaların görevidir. Dijital dönüşüm yönetimi sertifika programında zaten dijital dönüşümün temelinden geleceğine birçok konuda aydınlatılıyorsunuz. Sanırım bu sertifika programı için inovasyon kavramını anahtar kelime olarak kullanabiliriz. Kariyerini bu alanda idame ettirmek isteyenler veya kendini geliştirmek isteyenler için çok iyi bir sertifika programı olduğunu belirtelim.

Marka Yönetimi ve İletişimi Sertifika Programı

‘Bilmem ne markasının ürünlerine güvenim tam’ dediğimiz veya bir ürünü alırken hangi markaya ait olduğuna özellikle dikkat ettiğimiz oluyor. İşte bir marka bu başarıyı elde edebilmek için müşteriyle iyi bir iletişime sahip olması gerekir. Marka yönetimi ve iletişimi sertifika programı ile marka ve pazarlama arasındaki ilişkiyi tüm detaylarıyla öğrenecek, imajın nasıl yaratılabileceğine dair bilgiler edineceksiniz.

Front-End-Web Geliştirme Sertifika Programı

Bir web sitesine tıkladığımızda önümüze çıkan sayfadan bahsedeceğiz. Bazı siteler tasarımıyla gözlerimizi doyururken bazı siteler içlerinde değerli bilgiler saklasa dahi karmaşıklığı sebebiyle o kadar değer görmez. Tabii burada sadece görsellikten bahsetmiyoruz. Sitenin kullanım seçeneklerinden, fonksiyonelliğinden de söz ediyoruz. İşte bunların tümünden sorumlu olmak isteyenler, yeteneğine ve sabrına güvenenler, tasarımcı ruhlular için front-end-web geliştirme sertifika programı oldukça idealdir.

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı, Sosyal medyada başarılı olma stratejileri, network geliştirme ve müşteri sayısını artırma tekniklerini öğrenme, Sosyal medyayı aktif kullananlar, trendleri takip etmek isteyenler, markalarını büyütmek isteyenler, Yaşam Koçluğu Sertifika Programı, İnsanların yaşamlarını daha iyi hale getirme ve kişisel gelişimlerine destek olma becerileri, Kişisel gelişime ilgi duyanlar, insanlara yardım etmek isteyenler, Üniversitelere bağlı sürekli eğitim merkezlerinde alınan sertifikalar, Çeşitli alanda uzmanlaşma ve özgeçmiş zenginleştirme, İlgili alanda eğitim almak ve uzmanlaşmak isteyenler, Özel eğitim kurumlarından alınan sertifikalar, Özel yetenekler ve beceriler kazanma, Özel yeteneklere ve becerilere sahip olmak isteyenler, Dil okullarından alınan sertifikalar, Yabancı dil becerisi kazanma ve dil yeterliliğini belgeleme, Yabancı dil öğrenmek ve bu beceriyi belgelendirmek isteyenler, Online sertifika programları, Evden veya herhangi bir yerden eğitim alma ve yeni beceriler kazanma, Zamanı olmayanlar veya evden eğitim almayı tercih edenler, Uzaktan eğitim sertifika programları, İstediği zaman ve yerden eğitim alma imkanı, Çalışan bireyler, seyahat gerektirmeyen eğitimlere ihtiyaç duyanlar, Ücretsiz eğitim sertifika programları, Eğitim ve öğrenim maliyetinden tasarruf, Tasarruf etmek isteyenler, belli bir bütçe olmadan öğrenmek isteyenler, Kariyer odaklı sertifika programları, Kariyer geliştirme ve terfi etme imkanı, Kariyer alanında ilerlemek isteyenler, Kişisel gelişim sertifika programları, Kişisel gelişim ve yeteneklerin yönlendirilmesi, Kendi yeteneklerini ve becerilerini artırmak isteyenler
2021 en iyi sertifika programları 2021 yılı en iyi sertifika programları en iyi sertifika programları sosyal medya uzmanlığı sertifika programı e- ticaret sertifika programı SEO uzmanlığı sertifika programı İş İngilizcesi sertifika programı insan kaynakları yönetimi sertifika programı 3D studio max sertifika programı front-end web geliştirme sertifika programı yazılım ve bilişim sertifika programları diksiyon eğitimi sertifika programı iş sağlığı ve güvenliği sertifika programı iş analizi ve görev tanımı sertifika programı ingilizce sertifika programları yaşam koçluğu sertifika programı
Bu fotoğraf bir tarlada oturan bir kadını gösteriyor. Beyaz uzun kollu bir gömlek, mavi kot pantolon ve kahverengi botlar giyiyor. Saçları düşük bir at kuyruğu şeklinde geriye toplanmış ve gözlük takıyor. İki eli kucağında ve uzaklara bakıyor. Tarla yemyeşil, uzun otlar ve arka planda birkaç ağaç var. Gökyüzü güzel bir mavidir ve birkaç beyaz bulut etrafa dağılmıştır. Kadın huzurlu ve çevresinden memnun görünüyor. Görüntü boyunca yayılan sakin bir özgüveni var.
Beyda Çalışkan
Blog Yazarı

Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği 4. sınıf öğrencisidir. Okumak, yazmak, araştırmak dışında müzikle ilgilenmeyi seviyor. Fakülte sosyal kulüplerinden birinin de kurucuları arasında. 

Benzer Yazılar
Doğru ve faydalı bilgiler sağlama konusunda kararlı olan uzman ekibimizle blogumuzu her zaman yeni makaleler ve videolarla güncelliyoruz. Güvenilir tavsiyeler ve bilgilendirici içerikler arıyorsanız, blog sayfamıza mutlaka göz atın.
Bir kadın masada oturmuş, sarı bir kalemle bir kâğıda bir şeyler yazıyor. İşine odaklanmış, dikkatle yazarken gözleri konsantrasyonla hafifçe kısılıyor. Masa çeşitli eşyalarla - bir dizüstü bilgisayar, bir kupa, bir kalem - darmadağınık ama kadının tüm dikkati önündeki kağıtta. Arka planda renkli bir nesnenin ve bir kişinin elinin bulanık görüntüsü de görülebiliyor. Yanındaki masanın üzerinde yeşil yapraklı sarı bir elma var. Kadın derin düşüncelere dalmış gibi görünüyor, dikkatle çalışırken başı hafifçe eğik.
Online Eğitim

Ücretsiz Sertifika Programları

08 Kasım 2018
Bir kişi elinde bir tablet kullanmakta ve sağ elinde bir kalem tutmaktadır. Tablet açık ve ekranında bir e-öğrenme logosu var. Kişi yakın plandadır ve gözleri konsantrasyonla ekrana odaklanmıştır. Sol eli cihazı kavrıyor ve işaret parmağı logoyu gösteriyor. Tabletle çalışırken kalemi sağ elinde sıkıca tutuyor. Yüzlerinde kararlı bir ifade var ve vücutları hafifçe öne eğilmiş, sanki görevlerine başlamak için sabırsızlanıyorlar.
E-Sertifika

Ücretsiz E-Sertifika Programları

10 Eylül 2019
Bu resim bir dizüstü bilgisayarın başında oturmuş, klavyede bir şeyler yazan bir kişiyi gösteriyor. Dizüstü bilgisayar açık ve ekranda bir dizi rakam ve kırmızı bir ok var. Kişi dikkatle konsantre olmuş, elleri klavyenin üzerinde duruyor. Mavi bir gömlek giymektedir ve sakalları vardır. Dizüstü bilgisayar düz bir yüzeye yerleştirilmiş ve kişinin diğer eli dizüstü bilgisayarın yan tarafına dayanmış. Arka plan açık mavidir ve sağ üst köşede açık renkli bir pencere görünür. Işık dizüstü bilgisayar ekranına yansıyor ve kişinin yüzü ışık tarafından aydınlatılıyor. Kişi elindeki işi bitirmeye odaklanmış ve kararlıdır.
Online Eğitim

Ücretsiz Sertifika Programları 2018

18 Ocak 2018
Bu resimde takım elbiseli ve kravatlı bir adam görülüyor, görünüşe göre genel muhasebe eğitimine katılıyor. Odaklanmış ve meşgul görünüyor, bu da kursu ciddiye aldığını gösteriyor. Resimde ayrıca bir hesap makinesi ve muhtemelen eğitimle ilgili siyah zemin üzerine beyaz bir harf görülüyor. Genel olarak, bu adamın muhasebe konusunda değerli bir ders aldığı görülüyor.
5
(537)

Genel Muhasebe Eğitimi

8 Konu4 Saat
Özel dikim siyah takım elbise giyen ve kravat takan yakışıklı, iyi giyimli bir adam uzun boylu ve kendinden emin bir şekilde duruyor. Takım elbisesinin altında açık renkli düğmeli bir gömlek vardır ve güçlü çene hattı özenle bakımlı yüz saçlarıyla vurgulanmıştır. Duruşu rahattır ve elleri cebinde durur, bu da ona kendine güvenen bir hava verir. Koyu renk saçları taranarak şekillendirilmiş ve gözleri kararlı bir bakışla doğrudan ileriye bakıyor.Dr. Mustafa Kalafat
1102545
Bu çevrimiçi kurs görselinde kıvırcık kahverengi saçlı, siyah gömlek ve kolye takmış bir kadın görülüyor. Gülümsüyor, bu da onun mutlu ve memnun olduğunu gösteriyor. Görüntü kadının yüzünün yakın çekimidir, böylece izleyiciler kıvırcık saçları ve gözleri gibi özelliklerini takdir edebilirler. Ayrıca, arka planda bir hastane yatağının bulanık bir görüntüsü vardır, bu da kadının tıbbi bir ortamda olduğunu düşündürmektedir. Genel olarak bu resim, bulunduğu ortamdan memnun ve rahat olan bir kadının harika bir temsilidir.
4.7
(239)

Tıbbi Sekreterlik Kursu

10 Konu5 Saat
Yuvarlak gözlüklü, mavi kot ceketli ve beyaz gömlekli bir kadın resmi. Saçları kahverengi ve at kuyruğu şeklinde geriye doğru toplanmış, yüzü dümdüz karşıya bakıyor. Arka planda birkaç dekoratif bitkinin göründüğü bej renkli bir duvarın önünde duruyor. Yirmili yaşlarının başında olduğu anlaşılıyor ve gözlerinde kararlı ve odaklanmış bir ifade var. Kendinden emin bir pozda duruyor, kolları iki yanında ve çenesi yüksekte. Kıyafetleri şık ve modern, ifadesi ise kararlı ve güçlü.Göksel Yılmaz
1257524