AnasayfaBlogSempati Ve Destek İçin Kullanılacak İngilizce İfadeler
Yabancı Dil Eğitimi

Sempati Ve Destek İçin Kullanılacak İngilizce İfadeler

22 Şubat 2023
Sempati ve destek için kullanılacak İngilizce ifadeleri listeledik.
İfadeTürkçe Karşılığı Kullanım Durumu
I'm sorry for your lossBaşınız sağ olsunBir kayıp durumunda destek mesajını ifade etmek için kullanılır.
I'm here for youBen buradayım / seninleyimBirine tüm koşullarda destek olduğunuzu belirtmek için kullanılır.
You're in my thoughtsAklımdasınKendi sempatinizi belirlemek ve birine düşündüğünüzü belirtmek için kullanılır.
My heart goes out to youKalbim seninleBirinin zor durumunda duyduğunuz üzüntüyü ifade etmek için kullanılır.
You're not aloneYalnız değilsinBirine yalnız olmadığını ve destek olduğunuzu hatırlatmak için kullanılır.
It's okay to feel this wayBöyle hissetmen normalBirinin duygularını kabul ettiğinizi ve anladığınızı belirtmek için kullanılır.
Take your timeZamanını al / acele etmeBirisi zor bir durumu çözme veya düşünme sürecindeyken sabırlı olmanız gerektiğini ifade etmek için kullanılır.
Don't give upVazgeçmeBirine moral verip, pes etmemesini söylemek için kullanılır.
I can only imagine what you're going throughNe yaşadığını sadece tahmin edebiliyorumBaşkasının zor bir durumda olduğunu onaylamak için kullanılır.
Remember to take care of yourselfKendine iyi bakmayı unutmaBirini kendi sağlığı ve iyi oluşu konusunda hatırlatmak için kullanılır.

Günümüzde iletişim teknolojilerinin gelişmesiyle birlikte insanlar arasındaki etkileşim daha da artmış durumdadır. Bu artan iletişim ihtiyacı, farklı dilleri konuşan insanların birbirleriyle etkileşim kurmasını da zorunlu hale getirmektedir.

Bu zor zamanlarda anlayış, destek ve sempati ifade etmek için kullanabileceğiniz İngilizce ifadeler hakkında bilgi vereceğiz.

Ayrıca İngilizce öğrenmek isteyenlerin, özellikle bu zor zamanlarda, İngilizce kurslarımıza katılmalarını öneriyoruz. İngilizce öğrenmek, konuşmak ve yazmak için gerekli becerileri kazanmak için, İngilizce kurslarımız size yardımcı olacaktır.

İlgili kurslar: İngilizce Kursları

Sempati ve Destek İçin Kullanılacak İngilizce Cümleler

Türkçe konuşan biri olarak, İngilizce konuşan birisiyle etkileşim kurarken bazı temel ifadeleri bilmek oldukça faydalı olabilir. Özellikle sempati ve destek ifadeleri, diğer kişiyle aranızdaki bağı güçlendirmek ve ona olan ilginizi göstermek açısından önemlidir. Bu blog yazısında, İngilizce konuşan birisiyle sempati ve destek göstermek için kullanabileceğiniz bazı ifadeleri ele alacağız.

Sistemli bir şekilde İngilizce öğrenmek için telegram kanalımıza katılın
Her gün İngilizce kelime öğrenin, İngilizce becerilerinizi eğlenceli ve interaktif bir şekilde geliştirin. Zor kelime ve ifadeleri öğrenmek için ihtiyacınız olan tüm yardımı alın.
I'm sorry for your loss, Başınız sağ olsun, Bir kayıp durumunda destek mesajını ifade etmek için kullanılır, I'm here for you, Ben buradayım / seninleyim, Birine tüm koşullarda destek olduğunuzu belirtmek için kullanılır, You're in my thoughts, Aklımdasın, Kendi sempatinizi belirlemek ve birine düşündüğünüzü belirtmek için kullanılır, My heart goes out to you, Kalbim seninle, Birinin zor durumunda duyduğunuz üzüntüyü ifade etmek için kullanılır, You're not alone, Yalnız değilsin, Birine yalnız olmadığını ve destek olduğunuzu hatırlatmak için kullanılır, It's okay to feel this way, Böyle hissetmen normal, Birinin duygularını kabul ettiğinizi ve anladığınızı belirtmek için kullanılır, Take your time, Zamanını al / acele etme, Birisi zor bir durumu çözme veya düşünme sürecindeyken sabırlı olmanız gerektiğini ifade etmek için kullanılır, Don't give up, Vazgeçme, Birine moral verip, pes etmemesini söylemek için kullanılır, I can only imagine what you're going through, Ne yaşadığını sadece tahmin edebiliyorum, Başkasının zor bir durumda olduğunu onaylamak için kullanılır, Remember to take care of yourself, Kendine iyi bakmayı unutma, Birini kendi sağlığı ve iyi oluşu konusunda hatırlatmak için kullanılır
ingilizce kursu ingilizce kelime ingilizce öğren ingilizce cümleler ingilizce kelimeler sesli ingilizce cümleler sesli ingilizce örnek paragraflar ingilizce öğrenmek ingilizce ifadeler sesli ingilizce ifadeler sempati ile ilgili ingilizce kelimeler destek ile ilgili ingilizce kelimeler sempati ve destek için kullanılacak ingilizce ifadeler
Genç bir kadın yakın plan bir portrede görülüyor. Açık tenli, yüksek elmacık kemikli ve belirgin bir çene hattına sahip. Gözleri parlak ve büyüleyici, uzun kirpikleri ve kapakların etrafındaki hafif gölgesi var. Dudakları dolgun ve açık pembe bir renge boyanmış. Saçları koyu kahverengi ve yüzünün etrafına yumuşak dalgalar halinde dökülüyor. Güzelliği yayan kendinden emin ama nazik bir ifadesi var.
Meryem Winstead
Blog Yazarı

Hacettepe Üniversitesi Aile ve Tüketim Bilimleri Bölümü mezunuyum. Blog yazarlığı ve insan kaynakları yönetimi sertifikalarım var. İngilizce dilinde yüksek lisans derecem var ve 3 yıl ABD'de yaşadım.

Benzer Yazılar
Doğru ve faydalı bilgiler sağlama konusunda kararlı olan uzman ekibimizle blogumuzu her zaman yeni makaleler ve videolarla güncelliyoruz. Güvenilir tavsiyeler ve bilgilendirici içerikler arıyorsanız, blog sayfamıza mutlaka göz atın.