AnasayfaBlogMüşteri Hizmetleri İle Konuşmak İçin İngilizce İfadeler
Yabancı Dil Eğitimi

Müşteri Hizmetleri İle Konuşmak İçin İngilizce İfadeler

21 Şubat 2023
Müşteri hizmetleri ile İngilizce konuşmak ve bu konuda deneyim kazanmak için bu ifadeleri öğrenin
İngilizce İfadelerKullanım AlanıTürkçe Anlamı
Can I speak to the customer service, please?Müşteri hizmetlerine bağlanma isteğiMüşteri hizmetleriyle konuşabilir miyim?
I have a problem with...Sorunun aktarılmasıBir problemim var...
Can you help me with...Yardım talebi...konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
My account number is...Hesap bilgilerinin verilmesiHesap numaram...
I would like to ask about...Bilgi sorgulama...hakkında bir şey sormak istiyorum.
What am I supposed to do?Adım tavsiyesi sorgulamaNe yapmam gerekiyor?
Could you explain more about...Detaylı bilgi isteme...hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz?
Can you repeat that, please?Tekrar talebiBunu tekrar edebilir misiniz?
How long does it take?Süre sorgulamaNe kadar sürer?
Thank you for your help.Teşekkür etmeYardımınız için teşekkür ederim.

Bu makalemizde, müşteri hizmetleri ile iletişim kurarken kullanabileceğiniz İngilizce ifadeleri inceledik. İngilizce öğrenmek isteyenler için İngilizce kurslarımıza katılmalarını öneriyoruz. İngilizce öğrenmek, online kurslarımız sayesinde kolay ve eğlenceli olacak. İngilizce öğrenmek, müşteri hizmetleri temsilcileri ile iletişim kurarken size çok yardımcı olacak.

Müşteri Hizmetleri Temsilcisi ile İletişim Kurarken Kullanılabilecek İngilizce Cümleler

Müşteri hizmetleri temsilcileri ile iletişim kurarken, kullanılan cümlelerin doğru ve etkili olması önemlidir. İşte müşteri hizmetleri ve temsilcileri ile iletişim kurarken kullanılabilecek bazı İngilizce cümleler:

Sistemli bir şekilde İngilizce öğrenmek için telegram kanalımıza katılın
Her gün İngilizce kelime öğrenin, İngilizce becerilerinizi eğlenceli ve interaktif bir şekilde geliştirin. Zor kelime ve ifadeleri öğrenmek için ihtiyacınız olan tüm yardımı alın.
Can I speak to the customer service, please?, Müşteri hizmetlerine bağlanma isteği, Müşteri hizmetleriyle konuşabilir miyim?, I have a problem with, Sorunun aktarılması, Bir problemim var, Can you help me with, Yardım talebi, konuda bana yardımcı olabilir misiniz?, My account number is, Hesap bilgilerinin verilmesi, Hesap numaram, I would like to ask about, Bilgi sorgulama, hakkında bir şey sormak istiyorum, What am I supposed to do?, Adım tavsiyesi sorgulama, Ne yapmam gerekiyor?, Could you explain more about, Detaylı bilgi isteme, hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz?, Can you repeat that, please?, Tekrar talebi, Bunu tekrar edebilir misiniz?, How long does it take?, Süre sorgulama, Ne kadar sürer?, Thank you for your help, Teşekkür etme, Yardımınız için teşekkür ederim
ingilizce kursu ingilizce kelime ingilizce öğren ingilizce cümleler ingilizce kelimeler sesli ingilizce cümleler sesli ingilizce örnek paragraflar ingilizce öğrenmek ingilizce ifadeler sesli ingilizce ifadeler müşteri temsilcisi ile konuşmak için İngilizce kelimeler müşteri temsilcisi ile konuşmak için ingilizce ifadeler müşteri hizmetleriyle konuşmak için İngilizce ifadeler müşteri hizmetleriyle konuşmak için ingilizce kelimeler müşteri temsilcisiyle konuşurken kullanılacak ingilizce ifadeler
Genç bir kadın yakın plan bir portrede görülüyor. Açık tenli, yüksek elmacık kemikli ve belirgin bir çene hattına sahip. Gözleri parlak ve büyüleyici, uzun kirpikleri ve kapakların etrafındaki hafif gölgesi var. Dudakları dolgun ve açık pembe bir renge boyanmış. Saçları koyu kahverengi ve yüzünün etrafına yumuşak dalgalar halinde dökülüyor. Güzelliği yayan kendinden emin ama nazik bir ifadesi var.
Meryem Winstead
Blog Yazarı

Hacettepe Üniversitesi Aile ve Tüketim Bilimleri Bölümü mezunuyum. Blog yazarlığı ve insan kaynakları yönetimi sertifikalarım var. İngilizce dilinde yüksek lisans derecem var ve 3 yıl ABD'de yaşadım.

Benzer Yazılar
Doğru ve faydalı bilgiler sağlama konusunda kararlı olan uzman ekibimizle blogumuzu her zaman yeni makaleler ve videolarla güncelliyoruz. Güvenilir tavsiyeler ve bilgilendirici içerikler arıyorsanız, blog sayfamıza mutlaka göz atın.