AnasayfaBlogİngilizce Öğrenme ve İş İngilizcesi
Yabancı Dil Eğitimi

İngilizce Öğrenme ve İş İngilizcesi

24 Eylül 2019
Bir kişi masada oturmuş, kalemle bir kitaba bir şeyler yazıyor. Odaklanmıştır ve yüzünde ciddi bir ifade vardır. Kişinin üzerinde beyaz bir gömlek vardır ve kolları kitaba doğru eğilmiştir. Masanın sağ tarafında bir bardak süt var. Odadaki ışık parlaktır ve arka plan beyaz bir duvardır. Resmin sağ üst köşesinde kişinin bir kalem tutan eli görülüyor. Kalem siyah ve gümüş uçludur. Kişinin yazdığı kitap açık ve mavi beyaz kapaklı.
KonuNeden ÖnemliDaha Fazla Bilgi
İngilizce ÖğrenmekDünyada en yaygın konuşulan dillerden biri olmasının yanı sıra her 5 kişiden biri İngilizce konuşuyorDil öğrenmek ayrıca bir kişinin perspektifini genişletir ve yeni bir kültürü anlamalarını sağlar.
İş İngilizcesiBirçok uluslararası şirketin ortak dili İngilizcedir, bu yüzden bu dili anlamak ve konuşmak büyük bir avantajdır.İş İngilizcesi, çalışanların kendilerini profesyonel bir şekilde ifade etmelerini sağlar ve iş sunumları, toplantılar ve yabancı ülkelere iş gezileri gibi durumlar için gerekli bir beceridir.
İngilizcenin Alfabesiİngilizcenin alfabesi son derece basit ve Latin harflerinden oluşurBu da dilin diğer dillere kıyasla daha kolay ve hızlı öğrenilmesini sağlar.
Seyahatİngilizce bilmek, dünya üzerinde birçok yerde iletişimde bulunmayı kolaylaştırır.İngilizce bilmek, yolculuk planlarken ve yerinde olduysanız dil engeli nedeniyle sorun yaşamamanızı sağlar.
İş BaşvurularıBirçok işveren, çalışanların İngilizce konuşabilmelerini istiyor, bu yüzden İngilizce bilgisine sahip olmak, iş başvurularında büyük bir avantajdır.İyi bir İngilizce bilgisine sahip olmak, işverenler için ilgi çekici bir nitelik olacaktır.
Profesyonel Hayatİş İngilizcesi, profesyonel iş hayatını temsil eder ve bu dili iyi şekilde konuşabilmek her profesyonel için önemlidir.Resmi kurumlarda, şirketlerde ve bazı iş kollarında İngilizce dilinde iletişime ihtiyaç duyulmaktadır.
Eğitimİngilizce öğrenmek veya İngilizcenizi geliştirmek için birçok kurs ve eğitim mevcuttur.Online eğitimler ile evinizde rahatlıkla İngilizce öğrenebilirsiniz.
Online İş İngilizcesi EğitimleriOnline İş İngilizcesi Eğitimleri sayesinde evinizden veya herhangi bir yerden istediğiniz zaman dil öğrenme imkanınız mevcuttur.Eğitim aldıktan sonra onaylı bir sertifika alabilirsiniz.
Alanınızla ilgili bilgiye erişimİş İngilizcesi, sektör hakkındaki gelişmeleri yabancı kaynaklardan da takip etmenize olanak sağlar.Alanınız ile ilgili yabancı makaleler okuyabilir ve anlamlandırabilirsiniz.
İş İngilizcesi KursuBu kurslar, kariyer hedefinize daha yakın olmanıza yardımcı olacaktır.Bu kurslara, İngilizcejisi orta düzeyde olanlar veya uluslararası bir kurumda çalışmayı planlayanlar katılabilir.

Dünya üzerinde 7 binden fazla dil olduğunu biliyor muydunuz? Yeni bir dil öğrenmek için her zaman birçok neden vardır. Yeni insanlarla tanışmanıza ve iletişim kurmanıza imkan sağlarken, olayları farklı perspektiflerden görmenize yardımcı olur. Öte yandan yeni bir kültürü tam olarak öğrenip anlamanıza katkı sağlar. Araştırmalara göre iki ve ikiden fazla dil konuşan bireyler, yaşam alanlarında daha aktif bir zihne sahiplerdir. Peki neden öncelikle İngilizce öğrenmelisiniz? Bu konuyu gelin birlikte ele alalım :)

İngilizce Öğrenmenin Faydaları Neler, Neden İngilizce?

Dünyada en yaygın konuşulan dillerden biri olmasının yanı sıra her 5 kişiden biri İngilizce konuşuyor! Dünya üzerindeki pek çok insan, anadillerinden sonra İngilizce öğrenmeyi tercih ediyor. 

İngilizce; ticaret, politika, uluslararası hukuk, diplomasi, bilim, havacılıkta kullanılan evrensel bir dildir. İngilizce bilmek ayrıca uluslararası işler yapan şirketlerde son derece önem teşkil etmektedir. Çünkü bu şirketlerde sık sık yabancı ortaklarla, iş birlikçileriniz ile iletişim halinde olmak zorundasınızdır. Ortak dil olarak genellikle İngilizce tercih edilmektedir. Kariyer hedeflerinizde iyi bir yerde çalışmak, yurtdışında bulunmak ya da yüksek ücret kazanmak varsa, İngilizce öğrenmek sizin için büyük fayda sağlar.

Latin harflerden oluşan İngilizcenin alfabesi son derece basittir. Bu nedenle öğrenmesi diğer dillere kıyasla daha kolay ve hızlıdır.

Yabancı dergi, gazete ve  internet sitelerini yakından takip edebilir, ilgi alanlarınız ya da merak ettikleriniz hakkında yeni ve farklı bilgiler edinebilirsiniz.

Dünyanın farklı yerlerine seyahat etmek artık korkulu rüyanız olmaktan çıkar. Çünkü dünyanın en yaygın kullanılan dilini bildiğinizde elbette sizi anlayan insanlarla karşılaşacaksınız. 

İş İngilizcesi Neden Önemli?

İş İngilizcesi, şirket dilini ve profesyonel iş hayatını temsil eder.

İşverenler, kendilerine iş başvurusunda bulunan adayların temel İngilizcenin yanı sıra resmi kurumlarda kullanılan İngilizcenin de bilmelerini istiyor. İşe başvurabilecek seviyede iyi bir İngilizce bilgisine sahip olmak, işverenler için ilgi çekici bir nitelik olacaktır. Ayrıca İngilizce bir mülakat ile karşılaştığınızda kendinizi çok iyi derecede ifade edebileceksiniz.

İş İngilizcesi sayesinde çalışanlar kendini daha iyi nazik ve resmi şekilde ifade etmeyi öğrenir. Mailleşme, iş sunumları, toplantı, yabancı ülkelere iş gezisi gibi süreçlerde etkin bir iletişim süreci sağlar.

Uluslararası işler yapan büyük firmalar için de son derece gereklidir. İş dünyasında kullanmanız ya da kullanmamanız gereken kelimeleri öğrenmenize yardımcı olur. İş İngilizcesi ile yurt dışındaki kuruluşlarla bağlantı kurabilirsiniz. 

İş İngilizcesi, çalıştığınız sektör hakkındaki gelişmeleri yabancı kaynaklardan da takip etmenize olanak sağlar. Mesleğiniz ile ilgili; dünyada neler oluyor, yabancı rakipleriniz ne gibi yenilikler yapmış, alanınızda ne gibi değişiklikler olmuş? Bunlar gibi pek çok güncel haberi takip edebilirsiniz. Alanınız ile ilgili yabancı makaleler okuma ve anlamlandırmada kolaylık sağlarsınız.

İş İngilizcesi Eğitimi Alabilir miyim?

Bu alanda eğitim almak tahmin ettiğinizden de kolay. İş İngilizcesi Kursu sayesinde hayal ettiğiniz kariyer hedefinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Üstelik ister evinizden ister bir kafeden, internet erişimi olan her yerden eğitim alarak öğrenmek mümkün. Nasıl mı? Tabii ki online eğitimler ile! Online eğitim, size özgürlük alanı sunar. Oturduğunuz yerden dikkatli bir şekilde dinleyeceğiniz dersler sayesinde iş İngilizcesini öğrenebilirsiniz. Üstelik eğitimden başarı elde ettiğinizde onaylı sertifika almaya hak kazanırsınız.

İş İngilizcesi Eğitimi ile Neler Öğreneceksiniz?

  • Kalıplar

  • Kısaltmalar

  • E-mail süreçleri

  • Mülakata Hazırlık

  • Cv Letter Hazırlama

  • Alansal Terimler hakkında nitelikli bilgilere sahip olmanın avantajlarını kaçırmayın. 

ingilizce eğitimine;

  • Orta düzeyde İngilizce bilgisi olanlar,

  • Uluslararası resmi bir kurum ya da kuruluşta çalışanlar,

  • Uluslararası resmi bir kurum veya kuruluşta çalışma hedefi olan adaylar katılım sağlayabilir.

İngilizceniz henüz başlangıç düzeyinde ise, üzülmeyin. İstanbul İşletme Enstitüsü farkıyla ücretsiz Yabancı Dil Eğitimlerine online şekilde katılabilirsiniz :)

İngilizce Öğrenmek, Dünyada en yaygın konuşulan dillerden biri olmasının yanı sıra her 5 kişiden biri İngilizce konuşuyor, Dil öğrenmek ayrıca bir kişinin perspektifini genişletir ve yeni bir kültürü anlamalarını sağlar, İş İngilizcesi, Birçok uluslararası şirketin ortak dili İngilizcedir, bu yüzden bu dili anlamak ve konuşmak büyük bir avantajdır, İş İngilizcesi, çalışanların kendilerini profesyonel bir şekilde ifade etmelerini sağlar ve iş sunumları, toplantılar ve yabancı ülkelere iş gezileri gibi durumlar için gerekli bir beceridir, İngilizcenin Alfabesi, İngilizcenin alfabesi son derece basit ve Latin harflerinden oluşur, Bu da dilin diğer dillere kıyasla daha kolay ve hızlı öğrenilmesini sağlar, Seyahat, İngilizce bilmek, dünya üzerinde birçok yerde iletişimde bulunmayı kolaylaştırır, İngilizce bilmek, yolculuk planlarken ve yerinde olduysanız dil engeli nedeniyle sorun yaşamamanızı sağlar, İş Başvuruları, Birçok işveren, çalışanların İngilizce konuşabilmelerini istiyor, bu yüzden İngilizce bilgisine sahip olmak, iş başvurularında büyük bir avantajdır, İyi bir İngilizce bilgisine sahip olmak, işverenler için ilgi çekici bir nitelik olacaktır, Profesyonel Hayat, İş İngilizcesi, profesyonel iş hayatını temsil eder ve bu dili iyi şekilde konuşabilmek her profesyonel için önemlidir, Resmi kurumlarda, şirketlerde ve bazı iş kollarında İngilizce dilinde iletişime ihtiyaç duyulmaktadır, Eğitim, İngilizce öğrenmek veya İngilizcenizi geliştirmek için birçok kurs ve eğitim mevcuttur, Online eğitimler ile evinizde rahatlıkla İngilizce öğrenebilirsiniz, Online İş İngilizcesi Eğitimleri, Online İş İngilizcesi Eğitimleri sayesinde evinizden veya herhangi bir yerden istediğiniz zaman dil öğrenme imkanınız mevcuttur, Eğitim aldıktan sonra onaylı bir sertifika alabilirsiniz, Alanınızla ilgili bilgiye erişim, İş İngilizcesi, sektör hakkındaki gelişmeleri yabancı kaynaklardan da takip etmenize olanak sağlar, Alanınız ile ilgili yabancı makaleler okuyabilir ve anlamlandırabilirsiniz, İş İngilizcesi Kursu, Bu kurslar, kariyer hedefinize daha yakın olmanıza yardımcı olacaktır, Bu kurslara, İngilizcejisi orta düzeyde olanlar veya uluslararası bir kurumda çalışmayı planlayanlar katılabilir
İş ingilizcesi ingilizce öğrenmek yabancı dil eğitimi online eğitim ücretsiz eğitim kariyer meslek
Koyu kıvırcık saçlı, olgun bir kadın aydınlık bir odada duruyor. Karmaşık beyaz işlemeleri olan kırmızı bir başörtüsü takıyor. Başörtüsü başının etrafına sarılmış ve çenesinin altına sıkıştırılarak yüzünü çerçeveliyor. Hafif bir gülümsemeyle önüne bakıyor, ifadesi nazik ve düşünceli. Elleri önünde kenetlenmiş, krem rengi bir üst ve uzun, desenli bir etek giyiyor. Otuzlu yaşlarının sonunda ya da kırklı yaşlarının başında gibi görünüyor.
Merve Nur Cengiz
İçerik Editörü

Kişisel gelişimle ilgili blog içerikleri ve tanıtım yazıları yazıyor.

Benzer Yazılar
Doğru ve faydalı bilgiler sağlama konusunda kararlı olan uzman ekibimizle blogumuzu her zaman yeni makaleler ve videolarla güncelliyoruz. Güvenilir tavsiyeler ve bilgilendirici içerikler arıyorsanız, blog sayfamıza mutlaka göz atın.
Bu görüntü ekranı olan bir dizüstü bilgisayarı tasvir etmektedir. Ekranda kameraya gülümseyerek bakan bir kadın var. Dizüstü bilgisayarın üzerinde turuncu bir klasör ve içinde beyaz bir kalem bulunan siyah bir kalemlik var. Dizüstü bilgisayarın yanındaki masada bir kitap ve içinde kalem olan bir fincan var. Dizüstü bilgisayarın sağında yakın çekim bir saat var. Dizüstü bilgisayar koyu renk, masa ise açık renktir. Resimdeki kadın açık renkli bir gömlek giymektedir ve saçları kahverengidir. Klasör ve fincan turuncu, kitap ise mavidir. Saat gümüş rengindedir.
Yabancı Dil Eğitimi

İngilizce Öğrenmek Şart

02 Ekim 2019
Bir kişi sarı bir kalemle bir kağıda yazı yazıyor ve görevine odaklanmış durumda. Sol elinde ekranı yukarı bakacak şekilde bir cep telefonu ve sağ elinde de siyah bir keçeli kalem tutuyor. Arka planda açık renk ahşap bir masa, üzerinde beyaz bir bilgisayar faresi ve beyaz bir kalem duruyor. Arkalarında kalem dolu bir kap ve yanında siyah yazılı sarı bir daire görülüyor. Kişinin etrafı çeşitli kâğıt ve belgelerle çevrilidir.
Yabancı Dil Eğitimi

İngilizce Öğrenme Yöntemi

09 Ekim 2019