AnasayfaBlogOfis Programları Kursunun İş Hayatına Etkisi
Online Eğitim

Ofis Programları Kursunun İş Hayatına Etkisi

11 Eylül 2019
Bu, turuncu kapaklı bir kitabın yakın plan görüntüsüdür. Kitabın başlığı kitabın üst kısmında beyaz metinle yazılmıştır. Kitabın sağ alt köşesinde beyaz arka planlı ve turuncu kenarlıklı bir logo bulunmaktadır. Logo, ortasında bir tasarım bulunan bir dikdörtgen şeklindedir. Kitabın ortasında, üzerinde metin bulunan mavi ve beyaz dikdörtgen bir işaret vardır. Kitap, kapağın net bir şekilde görülmesini sağlayan beyaz bir arka planla çevrelenmiştir. Kitabın ve logonun renkleri canlı ve beyaz arka plana karşı öne çıkıyor. Kitabın ayrıntıları keskin ve nettir ve kitabın ayrıntılı bir şekilde görülmesini sağlar. Kitabın dokusu pürüzsüz ve parlak, bu da kitaba profesyonel bir his veriyor. Genel olarak bu görsel, beyaz metinli ve logolu turuncu bir kitabın yakın plan çekimidir.
Ofis ProgramıÖnemiKursun Kazanımları
ExcelMatematiksel işlemler ve analizlerin gerçekleştirilmesiVeri listeleme, mali rapor ve grafik oluşturma yeteneklerini geliştirme
WordDoküman oluşturma ve düzenlemeDaha etkili ve profesyonel dokümanlar oluşturma yeteneği
Microsoft OfficeTüm ofis uygulamalarının kullanımıZaman yönetimi ve iş verimliliğini arttırma
Özel formüller ve tablolarVerileri analiz etme ve yönetmeÖzel tablo ve formül oluşturma yeteneği
İleri ExcelRaporlama ve analiz etmeAnaliz paylaşım yöntemleri ve makro yönetiminin anlaşılması
Online EğitimErişilebilirlik ve esneklikEğitimlere her yerden bağlantı ve tekrar etme imkanı
SertifikaCV'nizde fark yaratmakDaha hızlı iş bulma ve kariyer hedeflere ulaşma
Ofis Program KurslarıMesleki gelişim ve kariyer basamaklarını çıkmaYetenek ve yeterlilik artışı, verimlilik ve üretkenlikte artış
Uzaktan ve Örgün EğitimDeğişik eğitim modellerine erişimEsnek öğrenme olanağı, zamandan tasarruf
Profesyonel Ofis Programları Kursuİleri düzey bilgi ve becerilerin kazanılmasıİleri düzey yetenekler ve kariyere katkı

Önemli şirketlerde meslek sahibi olmak ve kariyer basamaklarını emin adımlarla tırmanmak adına, tam donanımlı hale gelmek gerekir. Özellikle rakipleri bir adım geride bırakmak ve hem kurumsal hem de bireysel açıdan başarı yakalamak için teknolojiyi takip etmek çok önemlidir. Bu konuda özellikle office programları başta geliyor. 

İlgili eğitim: Ofis Programları Kursu

Excel kursu ne için gerekli?

Günlük işleri daha kolay ve pratik şekilde gerçekleştirmek; sektör açısından tüm işleri zamanında ve düzenli şekilde tamamlayabilmek için Word ile excel kursu büyük öneme sahiptir. Özellikle excel matematiksel açıdan ele alınması gereken pek çok işlem ve farklı analiz ile raporlama doğrultusunda büyük ayrıcalıklar tanımaktadır. Bu ayrıcalıkları elde edebilmek için güncellenmiş profesyonel eğitim doğrultusunda, uzman eğitmenler ile en iyi desteği almak gerekmektedir. 

Microsoft Office ile Profesyonel Kazanım

Mesleki açıdan daha yukarıya çıkabilmek için mutlaka excel eğitimi alınması gerekmektedir. Bu konuda elde edilecek olan üst düzey ve ileri seviyede sertifika, CV üzerinden daha hızlı iş sahibi olma imkanı vermektedir. İster sıfırdan başlansın ister profesyonel düzeye çıkılmak istensin, her amaç doğrultusunda excel eğitimi almak mümkün. Böylece verilen kurs bünyesinde pek çok konuda profesyonel düzeye gelinebilir.

Ofis kursu neden almalıyım?

  • Veri listeleme işlemleri

  • Mali rapor sayfaları çalışması

  • Grafik ve hesaplama çalışmaları

  • Analiz paylaşım yöntemi

  • Analizleri yönetebilmek için makro

  • Özel tablo ve formül becerileri kazanımı

Bu gibi daha pek çok beceri için profesyonel ofis programları kursu alabilirsiniz. 

Her Açıdan Ayrıcalıklar Sağlayan Ofis Programları

Amaca bağlı olarak yaşamı her kulvarda daha kolay hale getirebilmek için, Word ile excel kursu büyük öneme sahiptir. Özellikle excel mükemmel elektronik tablo işlevi sayesinde mesleki açıdan her iş için vazgeçilmez unsurlar arasında yer almaktadır. Raporlama ve analizlerin düzenli şekilde senkronize hale getirilebilmesi için excel mutlaka kullanılmaktadır. 

Uzaktan ve örgün eğitim kapsamında profesyonel eğitmenler eşliğinde excel eğitimi elde edebilirsiniz. Böylece zamandan kayıp yaşamadan Excel’i temelden öğrenmek ya da ileri düzeye taşıma konusunda, bu desteği güvenli şekilde alabilirsiniz. Masaüstü versiyon ya da mobil destekli olarak kursları her yerden katılmak mümkün. 

En İyi Temel ve İleri Excel Kursu

Yaşamın her alanında ofis programları kursu çok önemli ayrıcalıklar sağlar. Hem bireysel açıdan hem de kurumsal kapsamda ve iş amaçlı etkin çözüm yöntemleri sağlamaktadır. Bu çözümleri daha kolay hale getirmek ve kariyer hedefine ulaşabilmek konusunda excel bir avantaj sunar. Özellikle özgeçmişin olmazsa olmazları arasında yer alan ve kişiyi iş hayatına hazırlayan excel kursu, uzaktan ve örgün eğitimde profesyonel düzeyde sağlanmaktadır.

Güncel eğitim müfredatı üzerinden gerçekleştirilen kurslar, katılımcıların alacakları maksimum faydaya odaklanmak suretiyle destek sağlar. Özellikle uzaktan online eğitimler sayesinde her katılımcı anlamadığı konuyu sınırsız tekrar etme özelliğiyle imkan sağlamaktadır. Böylece excel konusunda gelişim süreci tamamlanabilir ve yaşam içerisindeki amaca daha kolay ulaşılabilir. 

Excel Kursu ile Elde Edecek Farklı Kazanımlar

Profesyonel düzeyde ele alınan ofis programları kursu sayesinde, yaşamdaki pek çok amaç çok daha kolay hale getirilmektedir. Özellikle excel sayesinde elde edilecek pek çok farklı kazanım bulunmaktadır.

  • İş organizasyonlarını daha iyi yönetebilme imkanı

  • Yetenek ve beceri ile yeterliliği en üst noktaya çıkarmak

  • Bilgi verimlilik ve üretkenlikte artış sağlamak

  • Bireysel ve kurumsal olarak doğru analiz ve raporlama imkanı

  • Rakiplerin bir adım önüne geçerek farklı sektörler için doğru işi bulmak

Bu gibi daha pek çok olanak excel üzerinden alınacak kurs ile gerçekleştirilmektedir. Bu olanağı üstelik uzaktan ve örgün eğitim sayesinde çok uygun fiyatlarla ele alabilirsiniz. Her yerden bağlantıyla konusunda tecrübe sahibi olan uzman eğitmenler eşliğinde, excel açısından ileri düzeyde profesyonel noktaya ulaşabilirsiniz.

Ofis Programları Kurslarının Faydaları Nedir?

Günümüzde pek çok amaç doğrultusunda farklı office program kursları verilmektedir. Profesyonel düzeyde gerçekleştirilen bu kurslar sayesinde farklı faydalar sunar.

  • Sertifika sahibi olarak bilgi teknolojisinde çalışma imkanı yakalamak

  • Rekabetçi her sektörde kariyer hedefine ulaşmak

  • Office program sertifikası sayesinde iş arama sürecinde özgüven sahibi olmak

  • İş süreçlerinin disiplinli, güvenilir ve senkronize şekilde gerçekleştirilmesine olanak elde etmek

Verimlilikle beraber gelişmiş kurumsal performansı yükseğe çıkarabilme imkanı sağlayan excel başta olmak üzere ofis programları, kişinin geleceğe umutla bakmasına olanak tanır.

Excel, Matematiksel işlemler ve analizlerin gerçekleştirilmesi, Veri listeleme, mali rapor ve grafik oluşturma yeteneklerini geliştirme, Word, Doküman oluşturma ve düzenleme, Daha etkili ve profesyonel dokümanlar oluşturma yeteneği, Microsoft Office, Tüm ofis uygulamalarının kullanımı, Zaman yönetimi ve iş verimliliğini arttırma, Özel formüller ve tablolar, Verileri analiz etme ve yönetme, Özel tablo ve formül oluşturma yeteneği, İleri Excel, Raporlama ve analiz etme, Analiz paylaşım yöntemleri ve makro yönetiminin anlaşılması, Online Eğitim, Erişilebilirlik ve esneklik, Eğitimlere her yerden bağlantı ve tekrar etme imkanı, Sertifika, CV'nizde fark yaratmak, Daha hızlı iş bulma ve kariyer hedeflere ulaşma, Ofis Program Kursları, Mesleki gelişim ve kariyer basamaklarını çıkma, Yetenek ve yeterlilik artışı, verimlilik ve üretkenlikte artış, Uzaktan ve Örgün Eğitim, Değişik eğitim modellerine erişim, Esnek öğrenme olanağı, zamandan tasarruf, Profesyonel Ofis Programları Kursu, İleri düzey bilgi ve becerilerin kazanılması, İleri düzey yetenekler ve kariyere katkı
ofis programları excel excel eğitimi kariyer sertifika online eğitimler
Görüntüdeki adam bir gözlük ve mavi bir gömlek giyiyor. Kısa, açık renkli saçları ve temiz traşlı bir yüzü var. Gömleğinin rengiyle uyumlu ince çerçeveli gözlükleri var. Yüzünde sakin ve kendinden emin bir ifadeyle doğrudan kameraya bakıyor. Kollarını göğsünde kavuşturmuş ve dik bir duruş sergiliyor. Arka plan düz beyaz bir duvardır ve odakta olan tek şey onun kıyafetidir. Mavi gömlek beyaz duvarla parlak bir kontrast oluşturarak adamın varlığını vurguluyor.
Korcan Evin
İçerik Editörü

İstanbul İşletme Enstitüsünde içerik editörü olarak görev almaktadır. Kişisel gelişimle ilgili blog içerikleri ve tanıtım yazıları yazıyor.

Benzer Yazılar
Doğru ve faydalı bilgiler sağlama konusunda kararlı olan uzman ekibimizle blogumuzu her zaman yeni makaleler ve videolarla güncelliyoruz. Güvenilir tavsiyeler ve bilgilendirici içerikler arıyorsanız, blog sayfamıza mutlaka göz atın.
Resimde muhtemelen bir CV görüşmesine hazırlanan takım elbiseli bir adam görülüyor. Gözlüklü, sakallı ve düğmeli gömleğiyle kendinden emin ve iyi giyimli görünüyor. Arka planda metal bir kutunun yakın çekimi, bir saat ve bir kol görülebiliyor. Bu görüntü, bir CV görüşmesine nasıl hazırlanılması gerektiğine dair mükemmel bir örnektir.
4.6
(50)

CV Hazırlama Eğitimi

6 Konu3 Saat
Bu, koyu mavi takım elbise giyen bir adamın fotoğrafı. Arkasında beyaz bir duvar olan parlak ışıklı bir odada durmaktadır. Adamın kısa siyah saçları var ve yüzünde ciddi bir ifadeyle önüne bakıyor. Beyaz bir elbise gömleği, mavi çizgili bir kravat ve koyu mavi bir takım elbise ceketi giymektedir. Ayrıca siyah elbise pantolonu ve siyah elbise ayakkabıları giymektedir. Elleri yanındadır ve sol bileğinde bir saat takılıdır. Adam kendinden emin ve sakin görünüyor.Dr. Bilal Şentürk
1162464
Bu görselde ileri Excel eğitimi için dizüstü bilgisayar kullanan bir kişi yer almaktadır. Dizüstü bilgisayar açık ve kullanıcı klavyede yazıyor, bu da kursa aktif olarak katıldığını gösteriyor. Arka planda, öğrenme atmosferine katkıda bulunan siyah metinli bir tabela ve ahşap bir yüzey üzerinde bir tabak antep fıstığı görülebiliyor. Ayrıca, muhtemelen kurs sırasında içilen bir fincan kahvenin yakın çekimi ve rahatlatıcı ve konforlu bir ortam yaratan bir bitkinin yakın çekimi de bulunmaktadır. Dizüstü bilgisayar ekranında, kullanıcının aktif olarak verileri analiz ettiğini gösteren bir grafik görülebiliyor. Tüm bunlar bir araya gelerek bu ileri düzey Excel eğitim kursu için ideal bir öğrenme ortamı oluşturuyor.
4.9
(302)

İleri Excel Eğitimi

25 Konu4 Saat
Bu çevrimiçi kurs görselinde kıvırcık kahverengi saçlı, siyah gömlek ve kolye takmış bir kadın görülüyor. Gülümsüyor, bu da onun mutlu ve memnun olduğunu gösteriyor. Görüntü kadının yüzünün yakın çekimidir, böylece izleyiciler kıvırcık saçları ve gözleri gibi özelliklerini takdir edebilirler. Ayrıca, arka planda bir hastane yatağının bulanık bir görüntüsü vardır, bu da kadının tıbbi bir ortamda olduğunu düşündürmektedir. Genel olarak bu resim, bulunduğu ortamdan memnun ve rahat olan bir kadının harika bir temsilidir.
4.7
(239)

Tıbbi Sekreterlik Kursu

10 Konu5 Saat
Yuvarlak gözlüklü, mavi kot ceketli ve beyaz gömlekli bir kadın resmi. Saçları kahverengi ve at kuyruğu şeklinde geriye doğru toplanmış, yüzü dümdüz karşıya bakıyor. Arka planda birkaç dekoratif bitkinin göründüğü bej renkli bir duvarın önünde duruyor. Yirmili yaşlarının başında olduğu anlaşılıyor ve gözlerinde kararlı ve odaklanmış bir ifade var. Kendinden emin bir pozda duruyor, kolları iki yanında ve çenesi yüksekte. Kıyafetleri şık ve modern, ifadesi ise kararlı ve güçlü.Göksel Yılmaz
1257524