AnasayfaBlogİş Yaşamında E-Sertifikanın Önemi
E-Sertifika

İş Yaşamında E-Sertifikanın Önemi

25 Şubat 2020
Bir grup kâğıt bir masa üzerinde düzenli bir şekilde dizilmiş. Kağıtlar krem renginde ve ortasında altın bir para bulunan bir başarı sertifikası içeriyor. Resmin köşesinde mavi beyaz bir tuvalet ve hortumunda delik olan mavi bir fil heykeli görülüyor. Resmin köşesinde, üzerine bir ağaç boyanmış veya kazınmış beyaz bir plaka görülüyor. Kağıtların hepsi düzgün bir şekilde dizilmiş ve odaklanmış.
KonuAçıklamaÖnem
E-SertifikaKişinin internet üzerinden herhangi bir alanda aldığı eğitimi ispatlayan, kurum tarafından onaylanmış belgeler.İş başvurularında size kolaylık sağlar. Kodu sosyal medya platformlarında kullanabilme imkanıyla başarınızı paylaşabilirsiniz.
E-Sertifika Nasıl Alınır?İstanbul İşletme Enstitüsü’nün barındığı pek çok farklı online eğitim alanlarıyla e-sertifika almak. Enstitüye üye olup sınavı geçtikten sonra e-sertifikayı alabilirsiniz.Online eğitimler sayesinde zaman ve mekana bağlı kalmadan eğitim alabilirsiniz.
Online Eğitim ProgramlarıKişisel Gelişim, Satış ve Pazarlama, İletişim, Finans-Muhasebe, Yabancı Dil, İşletme, İnsan Kaynakları, Yazılım ve Bilişim eğitimleri gibi çeşitli programlar bulunmaktadır.Çeşitli online eğitimlerle değişik alanlarda tecrübe ve bilgi sahibi olabilirsiniz.
E-Sertifika İş Hayatında Ne Kazandırır?Kendinizi farklı alanlarda geliştirerek iş olanaklarını genişletir ve iş hayatında tutunabilmek için gereken yeniliklere açık olmayı sağlar.İşsizlik oranının tavan yaptığı bugünlerde e-sertifika gibi eğitim belgelerine sahip olmak, iş başvurularında sizleri bir adım öne çıkaracak.
E-Sertifika ve İş OlanaklarıNe kadar çok e-sertifika programlarına başvurursanız o kadar çok farklı alanda iş olanağınız artar.Farklı alanda e-sertifika sahibi olmak, iş başvurularında diğer adaylardan öne çıkmanızı sağlar.
E-Sertifika ve CV GüncellemeE-sertifikalar CV'lerinizi güçlendirir ve bunu online sorgulanabilir olma özelliğiyle güven verir.E-sertifika sahibi olmak, işverenler tarafından takdir edilir ve bu sizin diğer adaylardan daha avantajlı olmanızı sağlar.
E-Sertifika ve Sosyal MedyaE-sertifikanın bir kodu vardır ve bu kodu sosyal medyada kullanarak başarılarınızı halka açık bir şekilde paylaşabilirsiniz.Sosyal medyada E-sertifika kodunuzu paylaşarak hem profesyonel profilinizi güçlendirir hem de sizinle aynı alanda ilgilenen kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.
Online Eğitim ve E-SertifikaOnline eğitimler, esnek zaman ve mekan imkanı sağlar ve bu eğitimlerin sonunda alınan e-sertifika referans olarak kullanılabilir.E-Sertifika, bilgisayar, akıllı telefon, tablet gibi internetin ulaşabileceği her yerden ulaşılabilen bir referanstır.
E-Sertifika ve İş BaşvurularıE-sertifika, iş başvurularında bir adım öne çıkmayı sağlar ve işverenlere başarınızı kanıtlar bir belge sunar.Online eğitim sertifikaları iş başvurularında size avantaj sağlar.
E-Sertifika ve Kariyer GelişimiFarklı alanlarda e-sertifika almakla, kişisel ve profesyonel gelişimimizi sürdürür ve kariyerimizde ilerleme şansını artırırız.E-Sertifika sahibi olmak, kendinizi ve yeteneklerinizi keşfetme, iş yaşamına karşı daha bilgili ve emin olma konusunda size fırsat sağlar.

Teknolojinin hızlı bir şekilde ilerlediği ve geliştiği bir dünyada internetin hayatımızı birçok anlamda etkilediği yadsınamaz bir gerçektir. Bu alanlardan önemli bir tanesi ise eğitimdir. Ne kadar farklı alanlarda eğitim almış olursak o kadar fazla çalışma alanlarına sahip olmuş oluruz. Zira iş hayatı ve sertifikalar, bir bütün oluşturur.Bu eğitimlere günümüz teknoloji dünyasında ulaşmak artık bir tık uzaklıktadır.

Birçok farklı alanda verilen online eğitim ve bu eğitim sonunda alacağınız e-sertifika, sizlere iş yaşamında birçok farklı kapı aralayacaktır. E-sertifika, sizin referansınız olacağı gibi aynı zamanda da başarınızın bir belgesi olacaktır. Bilgisayar, akıllı telefon, tablet kısaca internetin ulaşabileceği her cihazla bu online eğitimlere katılabilir, söz konusu eğitimle ilgili sertifika sahibi olarak hayatınızı şekillendirebilirsiniz.

E-Sertifika Nedir?

E-sertifika; kişinin internet üzerinden herhangi bir alanda aldığı eğitimi ispatlayan, kurum tarafından onaylanmış belgelerdir. Eğitiminizi başarıyla tamamladıktan sonra İstanbul İşletme Enstitüsü’nün size vereceği sertifika kodu ile sertifikanızı online sorgulatabilirsiniz. E-sertifika,  iş başvurularında size kolaylık sağlar. Kodu sosyal medya platformlarında kullanabilme imkanıyla da başarınızı dilediğiniz gibi paylaşabilir, bu sayede birçok insana ulaşabilirsiniz. 

E-Sertifika Nasıl Alınır?

İstanbul İşletme Enstitüsü’nün barındığı pek çok farklı online eğitim alanlarıyla e-sertifika almak oldukça kolaydır. Tek yapmanız gereken enstitünün internet sitesine üye olarak oradaki eğitim programlarına başvuru yapmanızdır. Program tarihleri sitede belirtilir. Bununla birlikte mailinize gelen bildirimlerle de sizlere eğitim hatırlatması yapılır. Belirtilen tarih ve saatlerde yapılan online eğitimler sonunda deneme sınavına tâbi tutularak eğitimdeki başarınız ölçülür. Sınavı geçtiğiniz takdirde e-sertifika almaya hak kazanmış olursunuz.  

Online Eğitim Programları Nelerdir?

İstanbul İşletme Enstitüsü bünyesinde barınan online eğitimler, programlar bakımından oldukça çeşitlidir. E-sertifika almak istediğiniz herhangi bir alandaki eğitimi seçebilirsiniz. İstanbul İşletme Enstitüsü, birden fazla eğitim programına dahil olabilme imkanı sağlamaktadır. Dolayısıyla pek çok farklı alanlar üzerine e-sertifika sahip olabilirsiniz. Bununla beraber aynı anda en fazla iki programa başvurabilirsiniz. Eğitim programları aşağıda sıralanan başlıklar halinde sınıflandırılmıştır:

E-Sertifika İş Hayatında Bana Ne Kazandırır?

Devamlı gelişen, değişen, tüketim hızının sürekli arttığı bir dünyada iş yaşamında tutunabilmek ancak insanın kendisini yenilemesiyle mümkündür. Yeniliklere açık olmak, daima öğrenme isteğiyle dolu olmak bizleri araştırma yapan insanlar haline getirir. Araştırma yaptıkça yeni alanlar keşfederek kendimizi bu alanlar hakkında söz sahibi  olmuş olarak buluruz. Edindiğimiz bu bilgiler aynı zamanda hayata bakış açımızı özellikle de ufkumuzu genişletir.

Kendimizi, neler yapabileceğimizi keşfederiz. Bu da başarıyı beraberinde getirir. Öğrenme arzusu hiç bitmeyecek olan kişiler için iş olanaklarından faydalanmak her zaman daha kolay olmuştur. Özellikle online alanların popülaritesinin artmasıyla hem farklı iş alanları doğmuş hem de bilginin ulaşımı kolaylaşarak birçok insan bu alanlarda kendini deneyimleme şansı yakalamıştır. Bunun en güzel örneği e-sertifika veren online eğitim programlarıdır.

Ne kadar farklı alanda deneyim kazanırsak, kendimize o kadar çok iş alanı açmış oluruz. O işi yapabileceğinizi belgeleyen sertifikalar, iş hayatında sizlerin yegane referansı olacaktır. İşsizlik oranının tavan yaptığı bugünlerde e-sertifika gibi eğitim belgelerine sahip olmak, başvurularda sizleri daima bir adım öne çıkaracaktır.

Sertifikanın online olarak sorgulanabilir oluşu hem pratiklik sağlayacak hem de başvurduğunuz şirkete güven verecektir. Cv’leriniz daha nitelikli hale gelecektir. Ne kadar çok e-sertifika programlarına başvurursanız o kadar çok farklı alanda iş olanağınız artacak, hayat standartlarınız yükselecektir.

E-Sertifika, Kişinin internet üzerinden herhangi bir alanda aldığı eğitimi ispatlayan, kurum tarafından onaylanmış belgeler, İş başvurularında size kolaylık sağlar Kodu sosyal medya platformlarında kullanabilme imkanıyla başarınızı paylaşabilirsiniz, E-Sertifika Nasıl Alınır?, İstanbul İşletme Enstitüsü’nün barındığı pek çok farklı online eğitim alanlarıyla e-sertifika almak Enstitüye üye olup sınavı geçtikten sonra e-sertifikayı alabilirsiniz, Online eğitimler sayesinde zaman ve mekana bağlı kalmadan eğitim alabilirsiniz, Online Eğitim Programları, Kişisel Gelişim, Satış ve Pazarlama, İletişim, Finans-Muhasebe, Yabancı Dil, İşletme, İnsan Kaynakları, Yazılım ve Bilişim eğitimleri gibi çeşitli programlar bulunmaktadır, Çeşitli online eğitimlerle değişik alanlarda tecrübe ve bilgi sahibi olabilirsiniz, E-Sertifika İş Hayatında Ne Kazandırır?, Kendinizi farklı alanlarda geliştirerek iş olanaklarını genişletir ve iş hayatında tutunabilmek için gereken yeniliklere açık olmayı sağlar, İşsizlik oranının tavan yaptığı bugünlerde e-sertifika gibi eğitim belgelerine sahip olmak, iş başvurularında sizleri bir adım öne çıkaracak, E-Sertifika ve İş Olanakları, Ne kadar çok e-sertifika programlarına başvurursanız o kadar çok farklı alanda iş olanağınız artar, Farklı alanda e-sertifika sahibi olmak, iş başvurularında diğer adaylardan öne çıkmanızı sağlar, E-Sertifika ve CV Güncelleme, E-sertifikalar CV'lerinizi güçlendirir ve bunu online sorgulanabilir olma özelliğiyle güven verir, E-sertifika sahibi olmak, işverenler tarafından takdir edilir ve bu sizin diğer adaylardan daha avantajlı olmanızı sağlar, E-Sertifika ve Sosyal Medya, E-sertifikanın bir kodu vardır ve bu kodu sosyal medyada kullanarak başarılarınızı halka açık bir şekilde paylaşabilirsiniz, Sosyal medyada E-sertifika kodunuzu paylaşarak hem profesyonel profilinizi güçlendirir hem de sizinle aynı alanda ilgilenen kişilerle bağlantı kurabilirsiniz, Online Eğitim ve E-Sertifika, Online eğitimler, esnek zaman ve mekan imkanı sağlar ve bu eğitimlerin sonunda alınan e-sertifika referans olarak kullanılabilir, E-Sertifika, bilgisayar, akıllı telefon, tablet gibi internetin ulaşabileceği her yerden ulaşılabilen bir referanstır, E-Sertifika ve İş Başvuruları, E-sertifika, iş başvurularında bir adım öne çıkmayı sağlar ve işverenlere başarınızı kanıtlar bir belge sunar, Online eğitim sertifikaları iş başvurularında size avantaj sağlar, E-Sertifika ve Kariyer Gelişimi, Farklı alanlarda e-sertifika almakla, kişisel ve profesyonel gelişimimizi sürdürür ve kariyerimizde ilerleme şansını artırırız, E-Sertifika sahibi olmak, kendinizi ve yeteneklerinizi keşfetme, iş yaşamına karşı daha bilgili ve emin olma konusunda size fırsat sağlar
e-sertifika online eğitim programları iş hayatında e-sertifika e-sertifika nasıl alınır e-sertifika nedir
Bu resimde ikisi de gözlük takan bir erkek ve kadın görülüyor. Adam mavi bir gömlek ve siyah bir pantolon giyerken, kadın beyaz bir gömlek ve mavi bir kot pantolon giymektedir. Her ikisinin de gözlükleri takılı ve dümdüz ileriye bakıyorlar. Adamın kolu kadının beline dolanmış ve yüzleri birbirine yakın göründüğü için birlikte bir anı paylaşıyor gibi görünüyorlar. Arka plan yumuşak, kirli beyaz bir renktedir. Işık hafif loş, görüntüye yumuşak ve sıcak bir his veriyor. Gözlüklerine rağmen, gözleri hala bir duygu belirtisi gösteriyor. Birbirlerinin varlığından memnun ve mutlu görünüyorlar.
Konuk Yazar
Blog Yazarı

İstanbul İşletme Enstitüsünde yazılarının yayınlanmasını isteyen konuk yazarlarımız için oluşturulan bilgi kartıdır. Birçok alanda ve disiplindeki yazıları bu hesap üzerinde bulabilirsiniz.

Benzer Yazılar
Doğru ve faydalı bilgiler sağlama konusunda kararlı olan uzman ekibimizle blogumuzu her zaman yeni makaleler ve videolarla güncelliyoruz. Güvenilir tavsiyeler ve bilgilendirici içerikler arıyorsanız, blog sayfamıza mutlaka göz atın.