AnasayfaBlogFiziksel Özellikleri Tanımlamak İçin İngilizce İfadeler
Yabancı Dil Eğitimi

Fiziksel Özellikleri Tanımlamak İçin İngilizce İfadeler

13 Şubat 2023
İngilizce dilinde insanların veya nesnelerin fiziksel özelliklerini tarif etmek için kullanılan çok sayıda tanımlayıcı deyimler mevcuttur.
İngilizce DeyimAnlamıKullanımı
Small but MightyKüçük ama güçlüİnsanların veya nesnelerin küçük olmasına rağmen güçlü olduklarını tarif etmek için kullanılır.
UnsightlyKötü görünümlüİnsanların veya nesnelerin görünüşlerinin çirkin olduğunu tarif etmek için kullanılır.
The Best of All TimeTüm zamanların en iyisiİnsanların veya nesnelerin zamana rağmen en iyi özellikleri taşıdıklarını tarif etmek için kullanılır.
Very BeautifulÇok güzelİnsanların veya nesnelerin çok güzel olduğunu tarif etmek için kullanılır.
Eye-CatchingGöz alıcıİnsanların veya nesnelerin göz alıcı olduğunu tarif etmek için kullanılır.
Very InterestingÇok ilginçİnsanların veya nesnelerin çok ilginç olduğunu tarif etmek için kullanılır.
SmallKüçükBir kişi veya nesnenin küçük boyutlu olduğunu ifade etmek için kullanılır.
BigBüyükBir kişi veya nesnenin büyük boyutlu olduğunu ifade etmek için kullanılır.
TallUzunBir kişinin boyunun uzun olduğunu tarif etmek için kullanılır.
ShortKısaBir kişinin boyunun kısa olduğunu tarif etmek için kullanılır.

Konuşma ve yazma dilimiz olan İngilizce, bizim tarafımızdan kullanılan çok sayıda tanımlayıcı deyimleri içerir. Bu deyimler, insanların veya nesnelerin fiziksel özelliklerini tarif etmek için kullanılan çok güçlü bir araçtır.

Tanımlayıcı Fiziksel Özellikler İçin İngilizce Deyimler

İngilizce konuşanların, insanların veya nesnelerin fiziksel özelliklerini anlatmak için kullanabilecekleri çok sayıda deyim mevcuttur.

"Küçük Ama Güçlü" (Small but Mighty)

"Küçük ama güçlü" deyimi, insanların veya nesnelerin küçük olmasına rağmen güçlü olmalarını tarif etmek için kullanılır. Bu deyim, insanların veya nesnelerin, güçlerinin veya kabiliyetlerinin küçük boyutlara rağmen çok büyük olduğunu vurgulamak için kullanılır.

"Kötü Görünümlü" (Unsightly)

"Kötü görünümlü" deyimi, insanların veya nesnelerin görünüşlerinin çirkin olduğunu tarif etmek için kullanılır. Bu deyim, insanların veya nesnelerin görünüşlerinin çirkin olduğunu vurgulamak için kullanılır.

"Tüm Zamanların En İyisi" (The Best of All Time)

"Tüm zamanların en iyisi" deyimi, insanların veya nesnelerin zamana rağmen en iyi özellikleri taşıdıklarını tarif etmek için kullanılır. Bu deyim, insanların veya nesnelerin zamana rağmen en iyi özellikleri taşıdıklarını vurgulamak için kullanılır.

"Çok Güzel" (Very Beautiful)

"Çok güzel" deyimi, insanların veya nesnelerin çok güzel olduğunu tarif etmek için kullanılır. Bu deyim, insanların veya nesnelerin çok güzel olduğunu vurgulamak için kullanılır.

"Göz Alıcı" (Eye-Catching)

"Göz alıcı" deyimi, insanların veya nesnelerin göz alıcı olduğunu tarif etmek için kullanılır. Bu deyim, insanların veya nesnelerin göz alıcı olduğunu vurgulamak için kullanılır.

"Çok İlginç" (Very Interesting)

"Çok ilginç" deyimi, insanların veya nesnelerin çok ilginç olduğunu tarif etmek için kullanılır. Bu deyim, insanların veya nesnelerin çok ilginç olduğunu vurgulamak için kullanılır.

Sonuç

İngilizce, insanların veya nesnelerin fiziksel özelliklerini tarif etmek için kullanılan çok sayıda tanımlayıcı deyimleri içerir. Bu deyimler, insanların veya nesnelerin küçük olmasına rağmen güçlü olmalarını, çirkin görünüşlerini, zamana rağmen en iyi özellikleri taşımalarını, çok güzel olmalarını, göz alıcı olmalarını ve çok ilginç olmalarını tarif etmek için kullanılır.

küçük ama güçlü, kötü görünümlü, tüm zamanların en iyisi, çok güzel, göz alıcı ve çok ilginç gibi deyimler, bu özellikleri tarif etmek için ideal araçlardır. siz de yeni kelimeler öğrenmek ve konuşma ve yazma alışkanlıklarınızı geliştirmek için, sıfırdan ingilizce kursu (tüm seviyeler) eğitimine katılabilirsiniz. bu eğitim, ingilizcede zengin ve renkli deyimler ve cümleler kullanmanızı sağlamaya yardımcı olacaktır.

Small but Mighty, Küçük ama güçlü, İnsanların veya nesnelerin küçük olmasına rağmen güçlü olduklarını tarif etmek için kullanılır, Unsightly, Kötü görünümlü, İnsanların veya nesnelerin görünüşlerinin çirkin olduğunu tarif etmek için kullanılır, The Best of All Time, Tüm zamanların en iyisi, İnsanların veya nesnelerin zamana rağmen en iyi özellikleri taşıdıklarını tarif etmek için kullanılır, Very Beautiful, Çok güzel, İnsanların veya nesnelerin çok güzel olduğunu tarif etmek için kullanılır, Eye-Catching, Göz alıcı, İnsanların veya nesnelerin göz alıcı olduğunu tarif etmek için kullanılır, Very Interesting, Çok ilginç, İnsanların veya nesnelerin çok ilginç olduğunu tarif etmek için kullanılır, Small, Küçük, Bir kişi veya nesnenin küçük boyutlu olduğunu ifade etmek için kullanılır, Big, Büyük, Bir kişi veya nesnenin büyük boyutlu olduğunu ifade etmek için kullanılır, Tall, Uzun, Bir kişinin boyunun uzun olduğunu tarif etmek için kullanılır, Short, Kısa, Bir kişinin boyunun kısa olduğunu tarif etmek için kullanılır
Küçük ama güçlü Kötü görünümlü Tüm zamanların en iyisi Çok güzel Göz alıcı Çok ilginç
Genç bir kadın yakın plan bir portrede görülüyor. Açık tenli, yüksek elmacık kemikli ve belirgin bir çene hattına sahip. Gözleri parlak ve büyüleyici, uzun kirpikleri ve kapakların etrafındaki hafif gölgesi var. Dudakları dolgun ve açık pembe bir renge boyanmış. Saçları koyu kahverengi ve yüzünün etrafına yumuşak dalgalar halinde dökülüyor. Güzelliği yayan kendinden emin ama nazik bir ifadesi var.
Meryem Winstead
Blog Yazarı

Hacettepe Üniversitesi Aile ve Tüketim Bilimleri Bölümü mezunuyum. Blog yazarlığı ve insan kaynakları yönetimi sertifikalarım var. İngilizce dilinde yüksek lisans derecem var ve 3 yıl ABD'de yaşadım.

Benzer Yazılar
Doğru ve faydalı bilgiler sağlama konusunda kararlı olan uzman ekibimizle blogumuzu her zaman yeni makaleler ve videolarla güncelliyoruz. Güvenilir tavsiyeler ve bilgilendirici içerikler arıyorsanız, blog sayfamıza mutlaka göz atın.
Takım elbise giymiş bir adam dizüstü bilgisayarının önünde oturuyor. Elleri klavyenin üzerindedir ve gözleri ekrana odaklanmıştır. Kısa, koyu renk saçları vardır ve dizüstü bilgisayarın üzerinde mavi beyaz bir logo görülmektedir. Ellerinden birinin yakın çekimi ve siyah bir gömleğin başka bir yakın çekimi var. Arka planda bir fotoğraf görülmektedir. Adam dikkatle bir şeyler yazmakta, bakışları dizüstü bilgisayar ekranından hiç ayrılmamaktadır. İfadesi ciddi ve odaklanmış, önemli bir işle meşgul olduğunu gösteriyor. Görüntü, adam dizüstü bilgisayarında özenle çalışırken bir konsantrasyon anını yakalıyor.
5
(486)

WordPress Eğitimi

14 Konu5 Saat
Takım elbiseli bir adam kahverengi bir duvarın önünde dururken gülümsüyor. Beyaz bir elbise gömleği, siyah bir kravat ve siyah bir takım elbise ceketi giyiyor. Saçları gri ve kulağında bir küpe var. Dudakları yakın görünmektedir ve güçlü bir çenesi vardır. Arkasındaki duvarda, kahverengi yüzey üzerinde beyaz bir harf var. Sağ alt köşede, açık ve odak dışı bir ampul var.
Bu, şık takım elbiseli, iyi giyimli bir adamın fotoğrafı. Başı hafifçe yana eğik bir şekilde dik duruyor ve elleri ceplerinde. Yüzünde sakin, kendinden emin bir ifade var ve duruşu profesyonel ve gururlu. Takım elbisesi lacivert ve vücuduna göre dikilmiş, beyaz gömlekli ve desenli kravatlı. Kısa kahverengi saçları ve nazik bir yüzü vardır. Gözleri sanki derin düşüncelere dalmış gibi yana bakıyor. Zeki, başarılı ve kendinden emin görünüyor, her türlü zorluğun üstesinden gelmeye hazır.Faruk Ökenli
1102779
Bir binanın önünde büyük bir ağaç duruyor. Bina, dikdörtgen bir penceresi ve yeşil-beyaz duvarları olan tipik bir açık renkli yapıdır. Ağaç tam çiçek açmış ve yaprakları gökyüzüne karşı görülebiliyor. Yaprakları pencereye kadar uzanıyor ve binayla güzel bir kontrast oluşturuyor. Bölgedeki çimler yemyeşil ve gür, ağacın etrafına da birkaç küçük çalı serpiştirilmiş. Arka planda yeşil zemin üzerinde beyaz bir yazı görülüyor. Atmosfer huzurlu ve dingin, havada bir rahatlama hissi var.
5
(2)

Vray Render Kursu

11 Konu12 Saat
Bu, bronz tenli ve omuz hizasında dalgalı kahverengi saçlı genç yetişkin bir kadının yakın plan çekimi. Hafif bir gülümsemeyle sol tarafa bakıyor, gözleri hafifçe kapalı. Kaşları hafifçe çatılmış ve ona düşünceli bir ifade veriyor. Çenesi ve çene hattı güçlü ve yanaklarına dağılmış birkaç çili var. Beyaz yakalı açık pembe bir gömlek giyiyor.Şerife Demir
735464