AnasayfaBlogAzerbaycan Dili Öğretmenliği Bölümü
Bölümler

Azerbaycan Dili Öğretmenliği Bölümü

03 Eylül 2020
Bu resim üç farklı şeridi olan bir bayrağı göstermektedir. Üst şerit kırmızı, orta şerit beyaz ve alt şerit mavidir. Bayrağın ortasında beyaz hilalli büyük yeşil bir daire görülüyor ve ay siyah bir çizgiyle belirtilmiş. Görüntünün tamamı ince beyaz bir bordürle çevrilidir. Bayrağın renkleri canlıdır ve beyaz arka plana karşı öne çıkar ve hilal açıkça görülebilir. Bu bayrak bir ülkeyi veya takımı temsil edebilir ve yeşil daire ve beyaz hilal barışı, birliği ve gücü sembolize edebilir.
KonuAçıklamaEk Bilgiler
Bakü Devlet ÜniversitesiAzerbaycan'da Devlet Üniversitesi eğitim veren en eski ve en kaliteli okullardan biridir.Eğitime 1919 yılında başlamıştır. Filoloji Fakültesi 1930 yılından bu yana eğitim vermektedir.
Azerbaycan Dili Öğretmenliği BölümüAzerbaycan dilini ileri derecede konuşma, okuma, dinleyip anlama yeteneği olan ve Azerbaycan Dili alanında araştırma, inceleme yapan mezunlar yetiştirir.Bu bölüm Türkiye'deki üniversitelerde bulunmamaktadır. Yalnızca Bakü Devlet Üniversitesi'nde eğitim verilir.
İş İmkanlarıBölüm mezunları Kültür ve Turizm Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Türk Cumhuriyetleri dil araştırma merkezleri, yayınevleri, televizyon kanalları, turizm şirketleri ve eğitim kurumları gibi birçok alanda çalışabilir.Askeri kurumlar ile farklı kurumlarda da tercüman olarak görev alırlar.
Azerbaycan Dili Öğretmenliği Bölümü DersleriDers programında Azerbaycan Dili Yapısı, Azerbaycan Dili Tarihi, Azerbaycan Dili Sentaksı, Azerbaycan Dili Morfolojik ve Aktüel Meseleleri, Güney Azerbaycan Edebiyatı, 20.Yüzyıl Azerbaycan Edebiyatı gibi dersler yer alır.Bunun yanı sıra Felsefe, Rus Edebiyatı ve Eserleri, Kadim Türk Abideleri gibi genel kültür dersleri de mevcuttur.
Azerbaycan Bakü Devlet ÜniversitesiGün geçtikçe, Azerbaycan’da üniversite okumak isteyen Türk öğrencilerin sayısı artmaktadır.Bu talebi karşılamak adına üniversite gelişim çalışmaları gerçekleştirmektedir.
Bakü Üniversitesi'nin KuruluşlarıBakü Üniversitesi; İktisat Üniversitesi, Tıp Üniversitesi, Pedagoji Üniversitesi gibi daha birçok eğitim kurumunu yapılandırmıştır.Bu kurumlar da eğitime katkı sağlamıştır.
Yükseköğretim ProgramlarıAzerbaycan Bakü Devlet Üniversitesi, uluslararası düzeyde yükseköğretim programları uygulamaktadır.Lisans, yüksek lisans ve doktora da imkanları bulunmaktadır.
Üniversite'de ÇeşitlilikÜniversite bünyesinde birçok farklı bölüm bulunmaktadır.Örneğin, Haydar Aliyev’in Türk Dili Edebiyatı okumak isteyen öğrencileri düşünmesi ile, üniversite içindeki bölümlerin çeşitliliği artmıştır.
Eğitim KalitesiBakü Üniversitesi, eğitim kalitesini artırmak adına çeşitli çalışmalar yapmaktadır.Örneğin daha kaliteli eğitim uygulaması adına çalışmalar gerçekleştirmiştir.
Azerbaycan Dilinin BenzerlikleriAzerice, hem edebiyat hem de gramer olarak dilimize çok benzemektedir.Bu, dilin öğrenilmesini kolaylaştırmaktadır.

Azerice, Türk dillerinin Oğuz grubu içerisindedir. Türk halklarından biri olan Azerilerin ana dilidir. 1919 yılında tam 1094 öğrenci ile eğitim hayatına başlayan Bakü Devlet Üniversitesi, Azerbaycan’da Devlet Üniversitesi eğitim veren en eski ve en kaliteli okullarındandır.

Azerbaycan Dili Öğretmenliği Bölümünün de yer aldığı Filoloji Fakültesi’nde 16 bölüm ve 3 laboratuar bulunmaktadır. Filoloji Fakültesinde, çoğu profesör ve doçent olmak üzere, 170 kadar öğretim görevlisi bulunmaktadır. Fakülte, eğitim hayatına, 1919 yılında bölüm olarak başlamıştır. 1930 yılından bu yana da bağımsız fakülte kimliği ile eğitim hayatına devam etmektedir.

Bakü Devlet Üniversitesi'nde bulunan bölümler şunlardır:

  • Azerbaycan Dil

  • Klasik Azerbaycan Edebiyatı

  • Azerbaycan Halk Edebiyatı

  • Türkoloji

  • Azerbaycan Dili ve Edebiyatının Eğitim Teknikleri

  • Genel Dilcilik

  • Dünya Edebiyatı

  • Türk Halkları Edebiyatı

  • Rus Dili

  • Rus Edebiyatı Tarihi

  • Beşeri Bilimler ve Rus Dili

  • Doğal Bilimler ve Rus Dili

  • İngiliz Dili

  • Alman ve Fransız Dilleri

  • Çağdaş Azerbaycan Edebiyatı

Azerbaycan Dili Öğretmenliği Bölümü Nedir?

Azerbaycan Dili Öğretmenliği Bölümü, Azerbaycan’da konuşulan dilin kültürü, kökeni ve bu dilde yazılmış eserlerin araştırılması ile ilgili çalışmalar gerçekleştiren akademik bir programdır.

Azerbaycan Dili Öğretmenliği bölümünün amacı, Azerbaycan dilini ileri derecede konuşma, okuma, dinleyip anlama yeteneği olan ve Azerbaycan Dili alanında araştırma, inceleme yapan mezunlar yetiştirmektir.

Üniversitenin Filoloji Fakültesinde eğitim verilen, 4 yıllık bir lisans bölümü olan Azerbaycan Dili Öğretmenliği bölümüne, YKS’nin TYT ve YDT puan türleri ile girilmektedir.

Azerbaycan Dili Öğretmenliği bölümü, sadece Bakü Devlet Üniversitesinin Filoloji Fakültesinde eğitim vermektedir.Türkiye’de, Azerbaycan Dili Öğretmenliği bölümü olan üniversite yoktur.

Bölüm mezunları lisans diploması ile Azerbaycan Dili Öğretmeni olmaktadırlar.

Azerbaycan Dili Öğretmenliği Mezunlarının İş İmkanları Nelerdir?

Azerbaycan Dili Öğretmenliği bölüm mezunları, özel sektörde ve kamu kuruluşlarında çalışabilir. bölüm mezunlarının çalışabileceği kurum ve kuruluşlar;

  • Kültür ve Turizm Bakanlığı ile bağlı kuruluşları,

  • Dışişleri Bakanlığı ve bağlı kuruluşları,

  • Türk Cumhuriyetleri dil araştırma merkezleri,

  • Yayınevlerinde,

  • Televizyon kanalları,

  • Turizm şirketleri,

  • Eğitim kurumları.

Ayrıca, askeri kurumlar ile farklı kurumlarda da tercüman olarak görev alırlar.

Azerbaycan Dili Öğretmenliği Mezunları Ne İş Yapar?

Azerbaycan Dili Öğretmenliği bölümünü seçen bölüm mezunları, Azerbaycan Dili Öğretmeni olarak görev yaparlar. Öğrencilerin, öğrenmeye ve öğretmeye, bildiklerini geliştirmeye ilgili olmaları gerekmektedir. Farklı bir kültüre merak da, bölüm öğrencileri için önemlidir. Hatta öğrenciler, ilgilendiği kültürü benimsediklerinde, o kültürün dilini ve kişilik yapısını çözmesi daha kolay olmaktadır.

Ayrıca Azerice, hem edebiyat hem de gramer olarak dilimize çok benzemektedir. Bu yüzden bölüm öğrencilerinin Türkçeyi de çok iyi bilmeleri gerekmektedir.

Hangi farklı dil öğrenilmek istense de, önemli olan ana dilin akıcı ve güzel konuşulmasıdır. Bölüm öğrencileri, öğrenci değişim programlarına da katıldığında, o kültürün içinde, ilgili kültürün yaşayarak dilini öğrenmesi daha mümkün olacaktır.

Azerbaycan Dili Öğretmenliği Bölümü Dersleri Nelerdir?

  • Azerbaycan Dili Yapısı,

  • Azerbaycan Dili Tarihi,

  • Azerbaycan Dili Sentaksı,

  • Azerbaycan Dili Morfolojik ve Aktüel Meseleleri,

  • Güney Azerbaycan Edebiyatı,

  • 20.Yüzyıl Azerbaycan Edebiyatı,

  • Muasır Türk Dilleri,

  • Klasik Azerbaycan Edebiyatında Yer Alan Problemler,

  • Ortaçağ ve İntibah Dönemi Edebiyatı,

  • Ortaçağ Türk Yazıtları,

  • Türk Mitolojisi,

  • Rus Edebiyatı ve Eserleri,

  • Kadim Türk Abideleri,

  • Felsefe

Azerbaycan Dili Öğretmenliği Taban Puanları ve Sıralama

Üniversite Adı

Bölüm

Puan Türü

Kont.

Taban Puanı

Başarı Sırası

BAKÜ DEVLET ÜNİVERSİTESİ

Azerbaycan Dili Öğretmenliği (Ücretli)

SÖZ

10

Dolmadı

Dolmadı

Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesi

Gün geçtikçe, Azerbaycan’da üniversite okumak isteyen Türk öğrencilerin sayısı artmaktadır.Üniversite de bu talebi karşılamak adına gelişim çalışmaları gerçekleştirmektedir.

Bakü Üniversitesi; İktisat Üniversitesi, Tıp Üniversitesi, Pedagoji Üniversitesi gibi daha birçok eğitimi kurumunu yapılandırmış ve eğitime başlamasına katkıda bulunmuştur.

Azeri öğrenciler kadar yabancı öğrenciler de üniversiteye ilgi göstermektedir.Bugüne kadar, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev gibi birçok önemli kişiye eğitim vermiş olan üniversite, eğitimin lokomotifi durumundadır.

Haydar Aliyev’in Türk Dili Edebiyatı okumak isteyen öğrencileri düşünmesi ile, üniversite içindeki bölümlerin çeşitliliği artmıştır.Daha kaliteli eğitim uygulaması adına çalışmalar gerçekleşmiştir.

Azerbaycan Bakü Devlet Hastanesi, uluslararası düzeyde yükseköğretim programları uygulamaktadır. Lisans, yüksek lisans ve doktora da imkanları bulunmaktadır.3 aşamalı eğitim veren üniversitede, lisans eğitimini başarı ile tamamlayan öğrenciler, 2 senelik yüksek lisans ve 3 senelik doktora programlarına devam edebilmektedirler.

Yurtiçinde ve yurtdışında da tanınan ve öğrencilerin yoğun ilgisi olan üniversitede, geniş alanda eğitim programları vardır. Azerbaycan’da gazetecilik okumak isteyen öğrenciler için, Avrupa standartlarında eğitim programları verilmektedir. Bakü Devlet Üniversitesinde iki bölüme aynı anda devam etme seçeneği de vardır.Üniversitede, Türklerin de aralarında olduğu 1500 yabancı öğrenci eğitim almaktadır.

Bakü Devlet Üniversitesinin, Azerbaycan Devlet Üniversitelerindeki eğitim düzeyinin gelişmesinde çok büyük payı vardır.Üniversitede, eğitim programlarını Azerice ve Rusça olarak vermektedir.Zengin akademik içeriğe sahip kütüphanesi bulunmaktadır.Böylece, dünyanın her yerinden akademisyenler gelmektedir.

Ayrıca 2006-2007 eğitim yılında İlham Aliyev’in önderliğinde Genç Yetenekler Lisesi açılmıştır.Bu şekilde, üniversite, Azerbaycan’da okumak isteyen öğrenciler için, yükseköğretim alanında kaliteli hizmetler sunmaktadır.Genç Yetenekler Lisesi ile de, ortaöğretim alanında büyük bir adım atılmıştır.Lise öğrencileri, ileri seviye eğitim görmekte ve geleceğin başarılı bilim insanları olma yolunda çalışmaktadırlar.

Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesinin kütüphanesinin içeriğine, E-Kitap uygulaması ile internet üzerinden erişilmektedir.Bakü Devlet Üniversitesi ayrıca, öğrencilerine tam donanımlı hastanesi ile sağlık hizmeti imkanı da vermektedir.

Bakü Devlet Üniversitesi, ülkenin eğitim alanında çok gelişmesini sağlamakla kalmayıp, eğitim alanında uzun zamandır tanınmakta ve tercih edilmektedir.Bakü Devlet Üniversitesi; Trakya Üniversite, Ankara Üniversitesi, Ortadoğu Teknik Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi gibi ülkemizin köklü okulları ile de işbirliği içindedir.

Bakü Devlet Üniversitesi, Azerbaycan’da okumak isteyen Türk öğrencilere de ileri seviyede eğim imkanı sunmaktadır.

Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesi bölümleri şunlardır :

  • Mekanik-Matematik Fakültesi,

  • Uygulamalı Matematik ve Sibernetik Fakültesi,

  • Fizik Fakültesi, Kimya Fakültesi, Biyoloji Fakültesi,

  • Çevre ve Tarım Fakültesi,

  • Coğrafya Fakültesi,

  • Jeoloji Fakültesi,

  • Filoloji Fakültesi,

  • Tarih Fakültesi,

  • Uluslararası İlişkiler ve Uluslararası Hukuk Fakültesi,

  • Hukuk Fakültesi,

  • Gazetecilik Fakültesi,

  • Kütüphanecilik ve Danışma Fakültesi,

  • Şarkiyat Fakültesi,

  • Sosyal Bilimler ve Psikoloji Fakültesi.

Azerbaycan Dili Öğretmenliği Mezunları Devlet Kurumlarında Çalışabilir Mi?

Evet, çalışabilir. Bunun için, KPSS’dan yeterli puanı almaları gerekmektedir. Sınavı başarı ile geçen mezunlar, devlet kurum ve kuruluşlarında görev alabilirler.

Azerbaycan Dili Öğretmenliği Mezunları Ne İş Yapmaktadır?

Bölüm mezunları, Azerice dil bilgisi ile Azerice yazılmış eserler ve Azerbaycan kültürüne ait çalışmalar gerçekleştirirler. Bu çalışmalar sonucu bazı veriler elde edilir. Bu verilerin sonucunda, hakimi olduğu dil bilgisi ve kitleleri bilgilendirirler.

Üniversitede Dil Bölümünü Seçmek İçin Nasıl Bir Yol İzlenmelidir?

Öğrenci öncelikle, hangi dile yatkınlığı ve ilgisi var onu tercih etmelidir. Bölümde neler öğretiliyor, eğitmenler kimler, mezunları ne iş yapıyor gibi soruları araştırmak, öğrencilere yol gösterecektir.İyi bir araştırma ve kendi ilgisini sorgulaması ile öğrencinin başarılı olma imkanı daha çok fazladır.

Bakü Devlet Üniversitesi, Azerbaycan'da Devlet Üniversitesi eğitim veren en eski ve en kaliteli okullardan biridir, Eğitime 1919 yılında başlamıştır Filoloji Fakültesi 1930 yılından bu yana eğitim vermektedir, Azerbaycan Dili Öğretmenliği Bölümü, Azerbaycan dilini ileri derecede konuşma, okuma, dinleyip anlama yeteneği olan ve Azerbaycan Dili alanında araştırma, inceleme yapan mezunlar yetiştirir, Bu bölüm Türkiye'deki üniversitelerde bulunmamaktadır Yalnızca Bakü Devlet Üniversitesi'nde eğitim verilir, İş İmkanları, Bölüm mezunları Kültür ve Turizm Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Türk Cumhuriyetleri dil araştırma merkezleri, yayınevleri, televizyon kanalları, turizm şirketleri ve eğitim kurumları gibi birçok alanda çalışabilir, Askeri kurumlar ile farklı kurumlarda da tercüman olarak görev alırlar, Azerbaycan Dili Öğretmenliği Bölümü Dersleri, Ders programında Azerbaycan Dili Yapısı, Azerbaycan Dili Tarihi, Azerbaycan Dili Sentaksı, Azerbaycan Dili Morfolojik ve Aktüel Meseleleri, Güney Azerbaycan Edebiyatı, 20Yüzyıl Azerbaycan Edebiyatı gibi dersler yer alır, Bunun yanı sıra Felsefe, Rus Edebiyatı ve Eserleri, Kadim Türk Abideleri gibi genel kültür dersleri de mevcuttur, Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesi, Gün geçtikçe, Azerbaycan’da üniversite okumak isteyen Türk öğrencilerin sayısı artmaktadır, Bu talebi karşılamak adına üniversite gelişim çalışmaları gerçekleştirmektedir, Bakü Üniversitesi'nin Kuruluşları, Bakü Üniversitesi; İktisat Üniversitesi, Tıp Üniversitesi, Pedagoji Üniversitesi gibi daha birçok eğitim kurumunu yapılandırmıştır, Bu kurumlar da eğitime katkı sağlamıştır, Yükseköğretim Programları, Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesi, uluslararası düzeyde yükseköğretim programları uygulamaktadır, Lisans, yüksek lisans ve doktora da imkanları bulunmaktadır, Üniversite'de Çeşitlilik, Üniversite bünyesinde birçok farklı bölüm bulunmaktadır, Örneğin, Haydar Aliyev’in Türk Dili Edebiyatı okumak isteyen öğrencileri düşünmesi ile, üniversite içindeki bölümlerin çeşitliliği artmıştır, Eğitim Kalitesi, Bakü Üniversitesi, eğitim kalitesini artırmak adına çeşitli çalışmalar yapmaktadır, Örneğin daha kaliteli eğitim uygulaması adına çalışmalar gerçekleştirmiştir, Azerbaycan Dilinin Benzerlikleri, Azerice, hem edebiyat hem de gramer olarak dilimize çok benzemektedir, Bu, dilin öğrenilmesini kolaylaştırmaktadır
Azerbaycan dili öğretmenliği bölümü Azerbaycan dili öğretmenliği Azerbaycan bakü üniversitesi Azerice
Görüntüdeki kadın kameraya ışıl ışıl gülümsüyor. Yüzü neşe ve memnuniyetle ışıldıyor. Açık tenli, uzun siyah saçlı ve sıcak bir gülümsemesi var. Gözleri kapalı ve başı hafifçe eğik. Beyaz bir üst ve siyah bir etek giyiyor ve ellerini nazikçe kucağına koymuş. Duruşu rahat ve kendinden emin. Arka plan yumuşak gri bir renktedir. Görüntü huzur ve mutluluk hissi yayıyor. Kadının neşesi bulaşıcı ve davetkâr, izleyiciye rahatlık ve neşe duygusu hissettiriyor.
Figen Atasaral
Blog Yazarı

Anadolu Üniversitesi İşletme mezunu olan Figen Atasaral, uzun yıllar özel sektörde çalıştıktan sonra home Office olarak yeni bir düzene geçti. Reklam, Etkinlik ve Organizasyon, Pazarlama alanlarında danışmanlık yapmakta. Kadın girişimcilere yönelik çalışmalar yapan bir platform kurucusu. Yazmayı seven Figen Geri artık İstanbul İşletme Enstitü’sünde blog yazarlığı yapıyor. 

Benzer Yazılar
Doğru ve faydalı bilgiler sağlama konusunda kararlı olan uzman ekibimizle blogumuzu her zaman yeni makaleler ve videolarla güncelliyoruz. Güvenilir tavsiyeler ve bilgilendirici içerikler arıyorsanız, blog sayfamıza mutlaka göz atın.
Bu görüntü, yüzeyine karmaşık yazılar kazınmış büyük bir taş sütunu göstermektedir. Bu bir yakın çekimdir ve taş orta gri renktedir. Yazı beyazdır ve bir tür logo gibi görünmektedir. Karmaşık tasarımlarla çevrili ve kelimeler düzgün, tek tip bir yazı tipiyle yazılmış. Taş oldukça eski görünmektedir ve yazı hafifçe solmuştur. Yazının anlaşılması zor, ancak bazı harfler tek tek görülebiliyor. Resmin bir tarih ve gizem duygusu var.
Bölümler

Türkoloji Bölümü Nedir?

17 Eylül 2020
Bu görüntü, üzerinde altın bir kubbe bulunan büyük bir binayı gösteriyor. Kubbe yansıtıcı bir malzemeden yapılmış ve güneş ışığı ondan yansıyarak parlak ve sıcak bir atmosfer yaratıyor. Binanın kendisi beyazdır ve gökyüzüne karşı duran uzun bir kulesi vardır. Binanın yan tarafında kırmızı bir harf ve arka planda birkaç ağaç var. En yakın ağacın yeşil yaprakları var ve görüntünün ön planında yer alıyor. Görüntünün büyük bir kısmı binanın yakın çekimidir ve mimarisinin karmaşık ayrıntılarını göstermektedir. Altın kubbe gökyüzüne karşı öne çıkıyor ve görüntüye görkemli ve muhteşem bir hava katıyor.
Bölümler

Gürcü Dilli ve Edebiyatı Bölümü

05 Aralık 2020
Resmin ortasına beyaz bir bayrak üzerine kırmızı bir çalar saat yerleştirilmiştir. Saatin siyah bir kadranı ve biri on iki, diğeri altı rakamını gösteren iki gümüş ibresi vardır. Saatin kırmızısı beyaz arka plana karşı öne çıkarak canlı bir görüntü oluşturuyor. Saatin arkasında, bayrak tarafından kısmen engellenen siyah bir nesne yer almaktadır. Nesne düzgün kavisli bir şekle sahip ve hafif açılı. Genel resim, arka planda siyah bir nesne ile parlak kırmızı bir çalar saatten oluşuyor.
Yabancı Dil Eğitimi

Yabancı Dil Olarak Türkçe

20 Mayıs 2021
Bu çevrimiçi kurs görüntüsünde bir kadın beyaz tahtaya yazı yazıyor. Sarı saçları var ve odaklanmış ve kararlı görünüyor. Bu, öğretilen bir ders ya da bir beyin fırtınası oturumu olabilir. Arka planda kırmızı, beyaz ve mavi bir bayrak olması muhtemeldir, bu da konunun vatanseverlik veya ulusal gururla ilgili olduğunu düşündürebilir. Resimde ayrıca bir miktar bulanıklık var, bu da kişinin hareket halinde olduğunu gösteriyor olabilir. Genel olarak resim bir öğrenme ve faaliyet hissi uyandırıyor.
Bu görüntü, içinde bir insan olan siyah bir daireden oluşuyor. Kişi kollarını iki yana açmış, kameraya dönük bir şekilde durmaktadır. Kişi beyaz bir gömlek ve mavi bir kot pantolon giymektedir. Arka plan gri tonda. Kişinin açık kahverengi gözleri ve kısa siyah saçları var. Daire pürüzsüz, kavisli bir dokuya ve parlak bir yüzeye sahip. Kişi kendinden emin ve güçlü görünüyor. Çemberin ortasında dururken kararlı bir ifadesi var. Resmin atmosferi davetkâr ve sıcak.Ders Eğitmeni
913464
Bu resimde bir kadın kırmızı bir kazak giyerken kameraya gülümsüyor. Arka planda siyah metinli mavi beyaz bir işaret var, bu da kadının A1 seviyesinde bir Fransızca dil kursuna katıldığını gösteriyor. Buna ek olarak, beyaz metinli siyah ve kırmızı bir dikdörtgen var ki bu bir logo ya da kursla ilgili bir mesaj olabilir. Genel olarak bu görüntü, yeni bir dil öğrenmek için harika bir motivasyon olan neşe ve başarı duygusunu yansıtıyor.
5
(12)

Fransızca Kursu (A1)

14 Konu5 Saat
Omuz hizasında, siyah saçlı genç bir kadın kameraya genişçe gülümsüyor. Gözleri parlak ve ağzı geniş bir gülümseme şeklinde kıvrılmış. Yüzünde arkadaş canlısı ve davetkâr bir ifade var. Siyah, uzun kollu bir gömlek ve bir kot pantolon giyiyor. Rahat ve mutlu görünüyor. Arka plan bulanık ve odak dışı, bu da ona ilgi odağı olduğu hissini veriyor. Genel tavrı sıcaklık ve neşe dolu. Hayattan keyif alan ve anı yaşayan birinin mükemmel bir örneği.Jenya İçliyürek
1175464
Bu çevrimiçi kurs görseli kızıl saçlı ve kalpli bir kadını göstermektedir. İspanyolca kursunu (A1) temsil eden siyah beyaz puantiyeli bir gömlek giymektedir. Kalp ayrıca dil öğrenmenin önemini sembolize edebilecek kırmızı ve sarı şeritlerle süslenmiştir. Bence bu görsel öğrencileri İspanyolca kursuna (A1) katılmaya ve öğrenme yolculuklarını keyifli hale getirmeye teşvik ediyor.
5
(23)

İspanyolca Kursu (A1)

12 Konu5 Saat
Çağla AlperÇağla Alper
1110444
Bu görselde kollarını kavuşturmuş, kendinden emin ve özgüvenli bir tavır sergileyen bir kadın tasvir edilmiştir. İspanyolca Kursu A2, dili orta seviyede öğrenmek için harika bir yoldur. İspanyolca gramer, telaffuz ve kelime bilgisinin tüm temellerini açık ve anlaşılması kolay bir şekilde öğretir. Kursun ses ve video dosyaları, öğrencilerin pratik yapmalarına ve İspanyolca konuşma becerilerinde güven kazanmalarına olanak tanır. Ayrıca, kurs öğretilen kavramları pekiştirmeye yardımcı olan interaktif alıştırmalar da içermektedir. Bu kurs sayesinde öğrenciler, İspanyolca konuşan kişilerle etkili bir şekilde iletişim kurmalarına yardımcı olacak güçlü bir İspanyolca temeli oluşturabilirler. Ayrıca, kursun çevrimiçi eğitmeni öğrencilere kişiselleştirilmiş tavsiye ve geri bildirim sağlamak için hazırdır. Bu kurs, orta seviyede İspanyolca öğrenmek için ideal bir yoldur.
5
(3)

İspanyolca Kursu (A2)

12 Konu5 Saat
Çağla AlperÇağla Alper
1257524