AnasayfaBlogEvde İş İmkanı Sağlayan Eğitimler
Kişisel Gelişim

Evde İş İmkanı Sağlayan Eğitimler

12 Eylül 2019
Ahşap bir masanın üzerindeki fincan tabağının üzerinde bir fincan kahve ve yanında bir dergi duruyor. Kahve sade ve dumanı tütüyor, yüzeyinden birkaç parça beyaz buhar yükseliyor. Dergi parlak bir dergi ve renkli kapağında bir çiçek resmi var. Ahşap masanın sıcak bir tonu var ve iyi cilalanmış, birkaç ince tanecik görünüyor. Kahve fincanı ve dergi masayla hoş bir kontrast oluşturarak sahneye sıcaklık ve çekicilik katıyor.
Evde Yapılabilecek İşlerGerekli Eğitim ve BecerilerPotansiyel Kazanç
Blog YazmakBlog yazarlığı eğitimi, yazı diline hakim olmaTarzına ve kalitesine bağlı olarak değişir
Youtube Kanalı AçmakVideo düzenleme ve içerik oluşturma becerileriİzlenme sayısı ve marka sponsorluklarına bağlıdır
FotoğrafçılıkFotoğrafçılık eğitimi, görsel estetik duygusuStok fotoğrafların, belirli bir yüzdesi
E-Ticaret YapmakE-ticaret eğitimi, pazarlama ve satış becerileriSatış miktarına ve kar marjına göre değişir
Eğitmenlik YapmakKonu hakkında derin bilgi, eğitim verme yeteneğiÖğrenci sayısına ve saat ücretine bağlıdır
ReklamcılıkReklamcılık eğitimi, yaratıcılıkProje başına ve müşteri sayısına bağlıdır
Web TasarımıWeb tasarım eğitimi, kodlama bilgisiProje başına ve karmaşıklığına bağlıdır
Sanat ve El İşleri SatmakEl becerileri, yaratıcılıkSatış miktarına ve yapılan işin kalitesine bağlıdır
Kişisel Fitness Koçu OlmakFitness eğitimi, insana yardımcı olma yeteneğiMüşteri sayısına ve saat ücretine bağlıdır
Müzik Dersleri VermekMüzik eğitimi, enstrüman bilgisiÖğrenci sayısına ve saat ücretine bağlıdır

Evde iş imkanı fikri hemen hemen hepimizin kulağına cazip gelmektedir. Özellikle büyükşehirlerde yaşayan bir bireyseniz trafikten, insan kalabalığından son derece yorulmuş olmanız muhtemel. Bir de buna her gün işe gidip gelmek eklenince gittiğiniz yollar gözünüzde iyice büyür. Bu düşüncelerden kendinizi alamıyor, çalıştığınız yerden memnuniyet duymuyor ya da yeni iş alanları öğrenmek istiyor olabilirsiniz. Belki de hiç çalışmayan-mesaili çalışmak istemeyen bir bireysiniz. O halde bu yazımız tam size göre! 

“Evde Çalışmak İstiyorum, Neler Yapabilirim?”

Teknolojinin bugünkü geldiği koşullarda hayatı kolaylaştıran pek çok uygulama mevcut. Online eğitimler, online alışveriş yapmak, merak ettiğimiz herhangi bir konuda araştırma yapabilme gibi. Evcil hayvanımızın bakımını dahi artık internet sayesinde öğrenebiliyoruz. 

Teknolojinin hayatımızı kolaylaştırdığı noktalardan biri de evde iş imkanı sağlaması. Bunun için çeşitli online eğitimler mevcut. Üstelik ücretsiz şekilde erişim de mümkün. Yapmanız gereken; ilginizi çeken, öğrenmek istediğiniz ya da geliştirmek istediğiniz bir yeteneğiniz hakkında eğitimler almak ve işinizi öğrenmek. Severek ve ilgiyle öğrenmeye koyulduğunuz işiniz sayesinde maddi kazanç elde ederek hayalini kurduğunuz evden çalışma imkanına sahip olabilirsiniz.

Evde Yapabileceğim İşler Hangileri?

Evde iş imkanı ile dilediğiniz işi öğrenebilir ve uygulamaya koyulabilirsiniz. Peki freelance olarak yapabileceğiniz iş alanları hangileri? Yazımızın devamında...

  • Blog yazmak. Hayata dair tecrübelerinizi ya da iyi olduğunuz alandaki bilgi birikiminizi paylaşabileceğiniz özgün bir blog sayfasına sahip olmak, para kazanmanızı sağlayabilir. İnternet dünyasında görünür olabilmek ve kazanç elde etmek için bu konuda ücretsiz online blog yazarlığı eğitimi alabilirsiniz.

  • Youtube kanalı açmak. Yemek yapma konusunda ya da farklı alanlarda yetenekli olduğunuzu düşünüyorsanız kendinize ait bir Youtube kanalı kurarak içerik üretmeye başlayabilirsiniz. Yüksek izlenme rakamları elde ederseniz, markalar sizinle birlikte çalışmak ve reklam vermek için size ulaşacaktır. Bu da gelir elde etmenizin bir diğer yolu.

  • Fotoğrafçılık. Amatör olarak ilgilendiğiniz ya da öğrenmeye sıfırdan başlayacağınız bu alanda çektiğiniz güzel kareleri stok fotoğraf sitelerine satabilir, maddi kazanç elde edebilirsiniz. Free olarak özel gün çekimlerine gidebilir, kişisel markanızı yaratarak ünlü bir fotoğrafçı olabilirsiniz. 

  • E-ticaret yapmak. İnternet erişiminizin olduğu her yerden ve dilediğiniz saatlerde satış yapmanız mümkün. Online e-ticaret eğitimi alarak bu alanda kendinizi geliştirebilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz. 

Başka Hangi Alanlarda Online Eğitimler Alabilirim?

Hayatta kendinize verebileceğiniz en değerli hediye kendinizsiniz. Size kişisel gelişim anlamında da kariyer anlamında da katkı sağlayacak eğitimler alabilirsiniz. Kendinizi yeniden keşfedebilir, yepyeni yolculuklara çıkabilirsiniz. Bu yolda elbette ücretsiz online eğitimler de alabilirsiniz. Kendinize evde iş imkanı sağlayan alanlar yaratarak yeni kazanç kapılarını aralayabilirsiniz. 

Blog Yazmak, Blog yazarlığı eğitimi, yazı diline hakim olma, Tarzına ve kalitesine bağlı olarak değişir, Youtube Kanalı Açmak, Video düzenleme ve içerik oluşturma becerileri, İzlenme sayısı ve marka sponsorluklarına bağlıdır, Fotoğrafçılık, Fotoğrafçılık eğitimi, görsel estetik duygusu, Stok fotoğrafların, belirli bir yüzdesi, E-Ticaret Yapmak, E-ticaret eğitimi, pazarlama ve satış becerileri, Satış miktarına ve kar marjına göre değişir, Eğitmenlik Yapmak, Konu hakkında derin bilgi, eğitim verme yeteneği, Öğrenci sayısına ve saat ücretine bağlıdır, Reklamcılık, Reklamcılık eğitimi, yaratıcılık, Proje başına ve müşteri sayısına bağlıdır, Web Tasarımı, Web tasarım eğitimi, kodlama bilgisi, Proje başına ve karmaşıklığına bağlıdır, Sanat ve El İşleri Satmak, El becerileri, yaratıcılık, Satış miktarına ve yapılan işin kalitesine bağlıdır, Kişisel Fitness Koçu Olmak, Fitness eğitimi, insana yardımcı olma yeteneği, Müşteri sayısına ve saat ücretine bağlıdır, Müzik Dersleri Vermek, Müzik eğitimi, enstrüman bilgisi, Öğrenci sayısına ve saat ücretine bağlıdır
evde iş imkanı freelance çalışma evden çalışmak online eğitim fotoğrafçılık blog yazmak e-ticaret
Koyu kıvırcık saçlı, olgun bir kadın aydınlık bir odada duruyor. Karmaşık beyaz işlemeleri olan kırmızı bir başörtüsü takıyor. Başörtüsü başının etrafına sarılmış ve çenesinin altına sıkıştırılarak yüzünü çerçeveliyor. Hafif bir gülümsemeyle önüne bakıyor, ifadesi nazik ve düşünceli. Elleri önünde kenetlenmiş, krem rengi bir üst ve uzun, desenli bir etek giyiyor. Otuzlu yaşlarının sonunda ya da kırklı yaşlarının başında gibi görünüyor.
Merve Nur Cengiz
İçerik Editörü

Kişisel gelişimle ilgili blog içerikleri ve tanıtım yazıları yazıyor.

Benzer Yazılar
Doğru ve faydalı bilgiler sağlama konusunda kararlı olan uzman ekibimizle blogumuzu her zaman yeni makaleler ve videolarla güncelliyoruz. Güvenilir tavsiyeler ve bilgilendirici içerikler arıyorsanız, blog sayfamıza mutlaka göz atın.