AnasayfaBlogE-Ticaret Sitesi Kurmak Mı İstiyorsunuz?
Satış - Pazarlama

E-Ticaret Sitesi Kurmak Mı İstiyorsunuz?

20 Aralık 2019
Bir kişi dizüstü bilgisayarın önünde oturmuş, bir eliyle klavyede hızlıca yazarken diğer eliyle kalem tutuyor. Arka planda altın bir nesne görülüyor ve solda cam bir kavanoz içinde bir mum var. Yakınlarda bir fincan kahve ve açık bir kitap var ve parlak bir yüzeyde ışık parlıyor. Kişinin odağı, yakın plandan görünen ve üzerinde çeşitli simgeler ve metinler bulunan dizüstü bilgisayar ekranındadır. Kişi beyaz bir gömlek giymiş ve kararlı görünüyor.
E-ticaretin TanımıE-ticaret Sitesi KurulumuE-ticaretin Avantajları
Müşterilerin istediği yerden, istediği zamanda mal ve hizmet alabildikleri dijital bir platformdur.Öncelikle Domain ve hosting hizmeti satın alınmalıdır.Zaman ve mesafe sınırlaması olmadan, geniş bir müşteri kitlesine ulaşma imkanı sağlar.
Online alışveriş siteleri, internet bankacılığı, online sipariş vb araçlar ile yapılır.WordPress alt yapısı kullanılarak site kurulabilr.Müşterilere genel olarak gerçek mağazalarda daha uygun fiyata mal ve hizmet alabilme şansı sunar.
Dijital ortamdan ödeme yapmayı kabul eder.Satın alınan Domain ve hosting hizmeti birleştirilir ve Cpanel kurulumu yapılır.E-ticaret sitesi, daha çok müşteriye, daha çok ürünü, düşük fiyatla ulaştırabilmeyi amaçlar.
E-ticaretin başarısı ulaşılan müşteri genişliğine bağlıdır.SSL sertifikası alınması ve WordPress alt yapı oluşturmak son aşamadır.Fiziksel mağazalarda sağlanamayan bir esneklik ve geniş bir hizmet yelpazesi sunar.
Birçok firma, şirket vb. bu dijital platformda hizmet vermektedir.Siteyi kullanmaya başlamadan önce, gerekli yetkinliklere sahip olmanız için e-ticaret eğitimi almanız önerilir.Yeni pazarlama yollarının bulunmasını ve bu sayede daha fazla kitleye ulaşma fırsatı sunar.
1998-2000 yıllarında çıkış noktasını yaşayan bir sektördür.WordPress ile aklına gelen her türlü sektörle ilgili kendi sitenizi kurabilirsiniz.Düşük maliyetle geniş kitlelere ürün ve hizmet sunabilme avantajı sağlar.
İnternet ve teknolojinin gelişmesiyle birlikte giderek büyüyen bir sektör halini aldı.Site kurabilmek için maksimum 500 TL değerinde bir harcamanız olur.Kendi web sitenizi kurarak para kazanma şansı elde edebilirsiniz.
Zaman ve mesafe sorunu olmaksızın, dijital ortam üzerinden hizmet ve mal alışverişi yapma imkanı sunar.SSL sertifikası, diğer siteleri kurmak için zorunlu değildir. E-ticaret, alışveriş siteleri kurmak için zorunluluk taşır.Dijital pazarlama stratejileri ile müşteriyi daha etkin ve hızlı şekilde hedefler.
E-ticaret, müşterilerin zaman ve mesafe sorunu olmaksızın dijital ortam üzerinden mal alışverişi yapmasıdır.Bir Cpanel kurulumu gerektirir. Cpanel server yönlü yönetim sistemidir.Geleneksel perakendecilere kıyasla daha düşük maliyetler ile çok çeşitli ürün ve hizmetler sunar.
Bu sektör, alışveriş, hizmet vb. birçok işlemini e-ticaret aracılığıyla yaptığı bilinmektedir.E-ticaret sitesi için WordPress alt yapısı oluşturmak önemli ve işlemi tamamlayan aşamadır.Teknolojik gelişmeler ve internetin yaygın kullanımı ile büyüme ve gelişme potansiyeli oldukça yüksektir.

Günümüz modern dünyasının en önemli kavramlarından biri zamandır. Modern dünyada birey zamanla yarışmaktadır. Bireyin yaşamının tüm belirleyicileri zaman kavramına göre şekillenir. Zamanla yarıştığımız günümüz modern dünyasında e-ticaret yaşamlarımıza büyük avantajlar sağlar. Dünyada e-ticaret alanına her geçen gün giderek artan bir talep vardır. Bu kadar talep gören ve yararlanılan bu alandan neden geri kalınsın?

E-ticaret sistemleri internet yoluyla ürün alıp satılan bir iş modelidir. Mağaza gezip ihtiyacınız olan ürünü aramak yerine internet üzerinden alışveriş yapma modelidir aslında. Bu sisteme örnek olarak online alışveriş siteleri, internet bankacılığı, online sipariş vb. verilebilir. Bu sektör giderek büyüyen ve rekabet ortamı fazla olan bir sektördür.

Bu anlamda bu işe girmek isteyen kişiler büyük bir rekabet ortamına ayak uydurabilmeli. Giderek artan satış ihtiyaçlarına uygun site kurulumu yapılması gerekir. Bu ihtiyaçlara uygun web sitesi kurulumu yapmak artık zor değil. Gerekli olan ihtiyaçlara ve rekabet ortamına uygun e-ticaret planına ihtiyacınız vardır.

E-Ticaret Ne Demek?

E-ticaret nedir? Müşterilerin istediği yerden, istediği zamanda, genel olarak gerçek mağazalardan daha uygun fiyata mal ve hizmet alabildikleri bir platformdur. Aynı zamanda bu platformda dijital ortamdan ödeme yapılmaktadır. Bu alanda birçok firma, şirket vb. bulunmaktadır. Bu şirketlerin başarısı ulaşabildikleri müşterinin genişliğine bağlıdır. Ne kadar çok kişiye ulaşırsa başarı oranı artmaktadır. E-ticaret sitesi daha çok müşteriye, daha çok ürünü, düşük fiyatla ulaştırabilmeyi amaçlar. E-ticaretin ortaya çıkmasında, bu kadar büyümesinde ve giderek önem kazanmasında bu amaç yatar.

E-ticaret, müşterilerin zaman ve mesafe sorunu olmaksızın dijital ortam üzerinden hizmet ve mal alışverişi yapmasıdır. Bu sektör 1998-2000 yıllarında çıkış noktasını yaşadı. İnternet ve teknolojinin gelişmesiyle birlikte giderek büyüyen bir sektör halini aldı. Bu sektör yeni pazarlama yollarının bulunmasını da sağladı. Bu sektörün gelişmesi biraz zaman aldı. Ama günümüzde bireylerin bu sektöre kolay alıştığı ve alışveriş, hizmet vb. birçok işlemini e-ticaret aracılığıyla yaptığı bilinmektedir.

E-Ticaret Sitesi Nasıl Kurulur?

E-ticaret sitesi kurmak için bu alanda gerekli bilgi ve becerilere sahip olmanız gerekir. Aynı zamanda e-ticaret sektörü hakkında yeterlilik kazanmanız gerekir. E-ticaret eğitimi almanız gerekmektedir. Enstitü üzerinden online eğitim seçeneği ile bu eğitimi alabilirsiniz. Bu eğitimi alarak e-ticaret sistemi hakkında gerekli yetkinliklere sahip olursunuz. Ve siz de kursun sonunda E-ticaret eğitimiyle web sitesi kurmak ne kadar basit göreceksiniz. Gerekli eğitimleri aldıktan sonra bilgilerinizi pratiğe dökmek istemeniz en doğal hakkınız. Bu sektörde para kazanmak isteyenler kendi web sitelerini kurarak para kazanma şansı elde edebilirler. Peki nasıl site kurulur?

  • E-ticaret sitesi kurmak için wordpress.org alt yapısının ücretsiz olan yazılımı kullanabilir. Dünyada var olan internet sitelerinin %40 WordPress alt yapısı kullanmaktadır. WordPress  ile aklına gelen her türlü sektörle ilgili kendi sitenizi kurabilirsiniz.

  • Bu siteyi kurabilmek için karşınıza bazı maliyet tabloları çıkmaktadır. Site kurabilmek için maksimum 500 TL değerinde bir harcamanız olur. Domain ve hosting (ilk yıl) 113 TL, tema satın alma işlemi 50 $, SSL sertifikası (ilk yıl) 15 TL ödemeniz gerekir.

  • Kurulum için domain ve hosting almanız şart. İkisi birbirine bağlıdır. Biri olmadan diğeri işinize yaramaz. Domain, sitenizin internetteki adresidir. Hosting ise sitenizin internette 7/24 açık kalmasını sağlar. Site ile ilgili dosyaları ve veri tabanını barındıran server hizmetidir. Domain satın alırken “.com” uzantılı alan adı seçmelisiniz. Anlaşılır bir isim bulmalısınız. Türkçe karakter kullanmamanız gerekir. Satın alırken üyelik kurmanız istenir. E-posta ve şifre ile üyelik oluşturabilirsiniz.

  • Hosting ve domain satın aldıktan sonra yapmanız gereken ilk şey bunları birleştirmektir. Birleştirip, bir Cpanel kurmanız gerekmektedir. Cpanel server yönlü yönetim sistemidir. Hesabınıza tekrar giriş yaparak Cpanel sistemini kurulum tuşuna basarak kurabilirsiniz. Kullanmak istediğiniz alan adı ve veri merkezlerini doldurmanız gerekir. Ardından Cpanel için kullanıcı adı ve şifre oluşturmanız gerekir. Ardından kurulum için biraz beklenmesi gerekir.

  • Online alışveriş siteleri ve arama motorlarının zorunluğu kıldığı SSL sertifikasına sıra geldi. Bu sertifika diğer siteleri kurmak için zorunlu değildir. E-ticaret, alışveriş siteleri kurmak için zorunluluk taşır. Alacağınız SSL sertifikası, aldığınız domain ve hosting zaman aralığı ile aynı olması gerekir.

  • Sıra WordPress alt yapısı oluşturmaya geldi. E-ticaret sitesi için WordPress nedir ve kurulum aşamaları nasıl yapılır? Site için en önemli ve işlemi tamamlayan aşamadır. WordPress kurduğunuz e-ticaret sitesini yönetebileceğiniz alt yapı sisteminizdir. Kurabilmek için gerekli olan aşamaları yukarıda bahsettim. Cpanele girmeniz ardından WordPress ibaresine tıklamanız gerekir. Ardından uygulamayı kur butonuna basarak uygulamayı kurabilirsiniz. Daha sonra domain kısmına http: uzantısını seçmeniz gerekecek. Dizin seçimine geldiğinde o kısmı boş bırakmanız gerekir. Ardından versiyon ayarlarını (versiyon, dil, güncelleme, yedekleme vb.) yapmanız gerekir. Bir sonraki aşama ise ayarlar sekmesinden e-ticaret sitesinin yönetici bilgilerini belirmelisiniz. Daha sonra gelişmiş ayarlardan yedekleme seçeneğine tıklamanız gerekir. En son sağ alt köşede bulunan kur butonuna tıklamalısınız.



Yukarıda verilen maddeler e-ticaret sitesi kurmak için gerekli olan WordPress alt yapısı kurma işlemlerini anlatır. Bu maddeler bu kurma işlemi için gereken işlemlerin genel olarak belirtilmiş halidir. Yukarıdaki maddeler genel olarak neler yapılması gerektiği ile ilgili bilgi verir. Normalde bu maddeler içerik olarak daha detaylı ve karışık özellikler gösterir. Bu maddeler ise e- ticaret sitesi kurmak için gerekli olan WordPress kurma işleminin en genel hali olarak belirtilebilir.

E-Ticaret Sitesinin Faydaları

  • Mağazalar sadece belirli bir saat diliminde açıktır. Sanal mağazada saat dilimi bulunmaz. 7/24 hizmet verir. Bu bakımdan yüksek bir avantaj elde etmiş olur.

  • Mağazalar bulundukları konum itibari ile sadece belirli bir müşteri kitlesine hitap eder. Sanal mağaza ise dünyanın her yerinden müşteri elde edebilir. Sınırsız sayıda müşteriyi çekebilir.

  • Mağazalarda gösterebileceğiniz ürünler mağaza metrekaresine bağlıdır. Sanal mağazada ise böyle problemler yoktur. Sınırsız sayıda ürün gösterilebilir.

  • Mağazalarda kira masrafı, mağaza giderleri, ayrı ofis ihtiyacı, depolama yeri, çalışanlarının ödemeleri vb. ihtiyaç duyulur. Sanal mağazada bu sorunların hepsi ortadan kalkar.

  • E-ticaret sitesinde bir ürün hakkında detaylı bilgilere yer verilir. Kullanıcılar bu detaylı bilgileri öğrendiklerinde yüksek satış yaşanır.

  • E-ticaret platformlarında sunulan kargo gönderim sürelerinin kısa olması büyük bir avantajdır.

  • E-ticaret sitelerinin ödeme kolaylıkları sunması da büyük bir fayda olarak görülür.

  • Giriş kısmında da belirtildiği gibi zaman tasarrufu sağlanır. Müşteriler saatlerini alışveriş yaparak harcamaz.

  • Müşteriler talep ettikleri ürünü, farklı siteler ile kıyaslayarak en ucuzunu alabilirler.

  • Müşteriler alacakları ürün hakkında e-ticaret sitesi içinde yer alan yorumları okuyabilir. Bu sayede alacağı ürün hakkında fikir edinmiş olur.

Bu maddeler e-ticaretin faydaları göstermektedir. Giderek artan kullanıcıları ile büyüyen bir sektör halini aldı. Günümüzde e-ticaret sistemi için mobil uyumlu siteler, mobil uygulamalar vb. üretilmektedir. Aynı zamanda bu siteler ve uygulamalar çok yüksek kullanıcılara sahiptir. Bu da e-ticaret sitelerinin bireylerin yaşamlarına kolaylık ve fayda sağladığının bir göstergesidir.

WordPress ve E-Ticaret

WordPress, sadece kurulum için gerekli tıklamaları yaparak yazılım kodlarıyla uğraşmadan sitenizi kurabileceğiniz harika bir platform. Karmaşık kodları bilmenize gerek olmadan WordPress eğitimi ile bu platform üzerinden istediğiniz sektör ve alanda web sitesi oluşturabilmenizi sağlar. Bu eğitim sayesinde bireylerin kendi sitelerini kolayca nasıl oluşturabileceklerini kavramaları sağlanır. WordPress yazılımının hedefi; bireylere kolay, güvenli ve yüksek performans özelliklerine sahip özgür paylaşım yapılabilen web sitesi oluşturabilmesidir.

WordPress üzerinden e-ticaret yapmak mümkün. e-ticaret ile ilgili modüllerden birini sisteme yükleyerek online mağazanızı kurabilirsiniz. e-ticaret eklentisi, internet üzerinden satış yapmanızı sağlayacak gerekli kodları sizin için hazır hale getiren program olarak tanımlayabiliriz. wordpress alt yapısı ile kurulmuş kişisel web siteleri, blog siteleri vb. e-ticaret sitesine dönüşmesi mümkün.

Ürün yönetimi, sipariş takibi, ürün ve sayfa düzenlemesi vb. işlerinizi sorunsuz bir şekilde ve teknik bilgi gerektirmeden halledebilirsiniz. Raporlama özelliği sayesinde yönetici paneliniz üzerinden yapmış olduğunuz satışlar hakkında verileri görebilirsiniz. Yeni eklentiler ekleyip sitenizin kapsamını ve hizmet kalitesini geliştirebilirsiniz.

Sahip olduğu birçok ücretsiz temayı sitenize ekleyebilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz eklentilere de sahiptir. Ücretsiz olma özelliklerini kullanabilirsiniz. Daha işlevi yüksek eklenti ve temaları istiyorsanız bunları satın alarak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Müşterilerin istediği yerden, istediği zamanda mal ve hizmet alabildikleri dijital bir platformdur, Öncelikle Domain ve hosting hizmeti satın alınmalıdır, Zaman ve mesafe sınırlaması olmadan, geniş bir müşteri kitlesine ulaşma imkanı sağlar, Online alışveriş siteleri, internet bankacılığı, online sipariş vb araçlar ile yapılır, WordPress alt yapısı kullanılarak site kurulabilr, Müşterilere genel olarak gerçek mağazalarda daha uygun fiyata mal ve hizmet alabilme şansı sunar, Dijital ortamdan ödeme yapmayı kabul eder, Satın alınan Domain ve hosting hizmeti birleştirilir ve Cpanel kurulumu yapılır, E-ticaret sitesi, daha çok müşteriye, daha çok ürünü, düşük fiyatla ulaştırabilmeyi amaçlar, E-ticaretin başarısı ulaşılan müşteri genişliğine bağlıdır, SSL sertifikası alınması ve WordPress alt yapı oluşturmak son aşamadır, Fiziksel mağazalarda sağlanamayan bir esneklik ve geniş bir hizmet yelpazesi sunar, Birçok firma, şirket vb bu dijital platformda hizmet vermektedir, Siteyi kullanmaya başlamadan önce, gerekli yetkinliklere sahip olmanız için e-ticaret eğitimi almanız önerilir, Yeni pazarlama yollarının bulunmasını ve bu sayede daha fazla kitleye ulaşma fırsatı sunar, 1998-2000 yıllarında çıkış noktasını yaşayan bir sektördür, WordPress ile aklına gelen her türlü sektörle ilgili kendi sitenizi kurabilirsiniz, Düşük maliyetle geniş kitlelere ürün ve hizmet sunabilme avantajı sağlar, İnternet ve teknolojinin gelişmesiyle birlikte giderek büyüyen bir sektör halini aldı, Site kurabilmek için maksimum 500 TL değerinde bir harcamanız olur, Kendi web sitenizi kurarak para kazanma şansı elde edebilirsiniz, Zaman ve mesafe sorunu olmaksızın, dijital ortam üzerinden hizmet ve mal alışverişi yapma imkanı sunar, SSL sertifikası, diğer siteleri kurmak için zorunlu değildir E-ticaret, alışveriş siteleri kurmak için zorunluluk taşır, Dijital pazarlama stratejileri ile müşteriyi daha etkin ve hızlı şekilde hedefler, E-ticaret, müşterilerin zaman ve mesafe sorunu olmaksızın dijital ortam üzerinden mal alışverişi yapmasıdır, Bir Cpanel kurulumu gerektirir Cpanel server yönlü yönetim sistemidir, Geleneksel perakendecilere kıyasla daha düşük maliyetler ile çok çeşitli ürün ve hizmetler sunar, Bu sektör, alışveriş, hizmet vb birçok işlemini e-ticaret aracılığıyla yaptığı bilinmektedir, E-ticaret sitesi için WordPress alt yapısı oluşturmak önemli ve işlemi tamamlayan aşamadır, Teknolojik gelişmeler ve internetin yaygın kullanımı ile büyüme ve gelişme potansiyeli oldukça yüksektir
e-ticaret e-ticaret sitesi e-ticaret sitesi kurmak wordpress e-ticaret eğitimi e-ticaret sistemi
Kalın, koyu renk sakallı bir adam beyaz bir duvara yaslanmış duruyor. Otuzlu yaşlarında görünüyor ve yüzünde ciddi bir ifade var. Sakalları dolgun ve gür, yüzünün ve boynunun büyük bir kısmını kaplıyor. Üzerinde açık gri desenli siyah bir tişört ve mavi bir kot pantolon var. Adamın kısa, koyu renk saçları var ve gözleri koyu kahverengi. Sert bir ifadeyle dosdoğru karşıya bakıyor. Arka plan beyaz bir duvar ve ışık görüntünün sol tarafından geliyor.
Sezer Açiler
Blog Yazarı

Sezer AÇİLER, 19 Haziran 1995 tarihinde Sakarya’da dünyaya geldi. 2018 yılında Sakarya Üniversitesi Sosyoloji bölümünü bitirdi. Gayrimenkul danışmanı, stajyer sosyolog ve Felsefe Grubu öğretmeni olarak çalıştı. Sertifika programlarına katıldı. 2019 yılında İstanbul İşletme Enstitüsünde blog yazarı olarak çalışmaya başladı.

Benzer Yazılar
Doğru ve faydalı bilgiler sağlama konusunda kararlı olan uzman ekibimizle blogumuzu her zaman yeni makaleler ve videolarla güncelliyoruz. Güvenilir tavsiyeler ve bilgilendirici içerikler arıyorsanız, blog sayfamıza mutlaka göz atın.
İki el, etrafına tel sarılmış bir bilgisayarı tutmaktadır. Bilgisayarda siyah beyaz bir monitör, ekranda bir harita ve ortasında kırmızı bir iğne var. Eller bilgisayarın kenarlarını sıkıca kavrarken, tel de bilgisayarın etrafına sıkıca sarılmıştır. Arka plan beyaz bir duvar gibi görünüyor ve kablo bilgisayarın arkasındaki bir bağlantı noktasına bağlı. Ekrandaki harita, sokakları, binaları ve parkları etiketlenmiş bir şehrin topografik haritasına benziyor. Kırmızı iğne, haritanın ortasına yerleştirilir ve ilgilenilen bir konumu gösterir.
E-Ticaret

Yaratıcı E-Ticaret Fikirleri

06 Aralık 2019
E ticaret ile birlikte alışveriş yeni bir anlam kazandı. Ticaretin dijital ortama geçmesiyle şirketlerin yeni rekabet savaşı başlamış oldu. Peki e ticaret nedir? Ne anlama geliyor
Satış - Pazarlama

E-Ticaret Yapmak Nedir?

05 Aralık 2019
Uzun açık kahverengi saçlı bir kadın kameraya gülümsüyor. Mavi bir kazak giymiş ve boynunda sarı bir eşarp var. Yanakları pembe ve gözleri parlak. Yüzünde sıcak ve misafirperver bir ifade var. Arka planda mavi metinli beyaz bir tabela var. Tabelada Evimize Hoş Geldiniz yazıyor. Kadın büyük bir pencerenin önünde durmakta ve ışığın içeri girmesini sağlayarak sahneye sıcak, davetkâr bir atmosfer kazandırmaktadır. Kadının gülümseyen yüzü ve arka plandaki tabela bu anı mükemmel bir fotoğraf haline getiriyor.
Satış - Pazarlama

E-Ticarette En Çok Satılan Ürünler

03 Aralık 2019
Açık mavi gömlek giyen bir adam başparmağıyla onaylıyor. Yüzünde kocaman bir gülümsemeyle sevinçli bir ifade var. Gözleri kapalı ve sakalları düzgünce kesilmiş. Ağzı hafifçe açık ve beyaz dişleri görünüyor. Sağ elini kaldırmış, başparmağını ve işaret parmağını uzatarak başparmak işareti yapıyor. Sol eli yanında, rahat bir şekilde duruyor. Duruşu rahat ve kendinden emin. Arka planda beyaz bir duvarın olduğu aydınlık bir odada duruyor. Odanın ışığı yüzünden yansıyarak sıcak bir parıltı veriyor.
5
(29)

E-Ticaret Eğitimi

25 Konu15 Saat
Resimdeki adam ışıl ışıl gülümsüyor, gözleri neşe ve sevinçle kırışıyor. Dişleri tamamen düzgün ve beyaz, yanakları mutlulukla parlıyor. Açık mavi bir gömlek giymiş ve koyu renk saçları düzgünce taranmış. Ellerini önünde kavuşturmuş, yüzünde memnuniyet ve tatmin ifadesi var. Rahat bir duruşu var, rahatlık ve konfor hissi veriyor. Resmin arka planı açık gri, bu da onun parlak gülümsemesini daha da öne çıkarıyor. Görüntü mükemmel bir şekilde yakalanmış, neşe ve memnuniyet hissi yayıyor.Sedat Ateş
22771322
Bu görsel, Amazon Dropshipping'e odaklanan bir çevrimiçi kursu tasvir ediyor. Muhtemelen eğitmen olan bir kişi onaylamak veya teşvik etmek için baş parmağını kaldırıyor. Arka planda, kursun belirli bir marka veya kuruluşla ilişkili olabileceğini düşündüren siyah ve turuncu bir logo var. Ayrıca, görselde ilginç bir kompozisyon oluşturmak için her biri farklı renklere sahip birkaç turuncu kare var. Genel olarak bu görsel, bir Amazon Dropshipping kursunun mükemmel bir görsel temsilidir. Potansiyel öğrencilere kesinlikle hitap edecek bir onay, teşvik ve güvenilirlik mesajı iletiyor. Eğitmenin onaylayan başparmak işareti ile siyah ve turuncu logonun birleşiminden oluşan bu kursun, Amazon Dropshipping hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen herkes için başarılı olacağı kesin.
5
(11)

Amazon Eğitimi

6 Konu15 Saat
Resimdeki adam ışıl ışıl gülümsüyor, gözleri neşe ve sevinçle kırışıyor. Dişleri tamamen düzgün ve beyaz, yanakları mutlulukla parlıyor. Açık mavi bir gömlek giymiş ve koyu renk saçları düzgünce taranmış. Ellerini önünde kavuşturmuş, yüzünde memnuniyet ve tatmin ifadesi var. Rahat bir duruşu var, rahatlık ve konfor hissi veriyor. Resmin arka planı açık gri, bu da onun parlak gülümsemesini daha da öne çıkarıyor. Görüntü mükemmel bir şekilde yakalanmış, neşe ve memnuniyet hissi yayıyor.Sedat Ateş
2573901
Takım elbise giymiş bir adam dizüstü bilgisayarının önünde oturuyor. Elleri klavyenin üzerindedir ve gözleri ekrana odaklanmıştır. Kısa, koyu renk saçları vardır ve dizüstü bilgisayarın üzerinde mavi beyaz bir logo görülmektedir. Ellerinden birinin yakın çekimi ve siyah bir gömleğin başka bir yakın çekimi var. Arka planda bir fotoğraf görülmektedir. Adam dikkatle bir şeyler yazmakta, bakışları dizüstü bilgisayar ekranından hiç ayrılmamaktadır. İfadesi ciddi ve odaklanmış, önemli bir işle meşgul olduğunu gösteriyor. Görüntü, adam dizüstü bilgisayarında özenle çalışırken bir konsantrasyon anını yakalıyor.
5
(486)

WordPress Eğitimi

14 Konu5 Saat