AnasayfaBlogLink Kısaltma İle Para Kazanmak
Meslekler

Link Kısaltma İle Para Kazanmak

01 Temmuz 2019
Bu yakın çekim görüntüde beyaz ve siyah tuşlara sahip bir klavye yer almaktadır. Tuşlar standart bir düzende yerleştirilmiş olup, birkaç sıra tuş ve tuşların üzerine basılmış bir dizi sembol bulunmaktadır. Tuşlar, yeşil arka plana karşı öne çıkan siyah bir çerçeve ile çevrelenmiştir. Resmin sağ üst köşesinde, yeşil arka plan üzerinde beyaz bir harf görülmektedir. Tuşlar iyi durumda görünmektedir ve tuşların üzerindeki siyah semboller açıkça görülebilmektedir. Görüntüde ayrıca, görüntünün sol alt köşesinde üzerine metin basılmış yeşil ve beyaz bir işaretin yakın çekimi görülmektedir. Ayrıca, görüntünün üst kısmına yakın bir yerde siyah çizgili beyaz bir yüzey de görülebiliyor. Sonuç olarak, bu yakın çekim görüntüde yeşil zemin üzerinde beyaz harfli bir klavye ve yeşil beyaz bir işaretin yakın çekimi yer almaktadır.
KonuAçıklamaÖrnek
Link KısaltmaInternet sitelerine ait uzun URL'lerin kısaltılması işlemi.www.google.com.tr
Link PaylaşmaKısaltılan linklerin sosyal medya platformları gibi yerlerde yayınlanması.Twitter, forumlar
Link TıklamaKısaltılan linkin tıklanma sayısı ile para kazanılması.Link paylaşım sitelerindeki popüler videoya eklenen bilgi/haber linki
Kullanıcı Neden Tıklar?Uzun linklerin yerine kısa linklerin tercih edilmesinin sebepleri.Twitter'da karakter sınırlaması, linkin hızlıca söylenebilmesi
Link Kısaltma SitesiLinkleri kısaltan ve kullanıcılara tıklama başı ödeme yapan siteler.PND.TL
Kullanıcı Dostu PanelKısaltma site panelinin kullanımının kolay olması önemli.User-friendly arayüz
Doğru OranlarLink kısaltma sitelerinin verdiği tıklama başı ödeme oranlarının doğru olması.Gerçekçi ödeme oranları
Cihaz UyumluluğuSite panelinin tüm cihazlardan kullanma uyumluluğu.Bilgisayar, telefon, tablet
Davet SistemiKullanıcının siteye yeni kullanıcılar getirerek ek kazanç sağlama sistemi.Arkadaş daveti kodu
7/24 DestekLink kısaltma sitelerinin kullanıcılarına her zaman teknik destek sağlaması.7 gün 24 saat aktif olan destek hattı

Vakit nakittir. Telefon elinizde saatlerinizi harcıyorsunuz. Peki bu harcadığınız vakti nakite çevirmek istemez misiniz? İster öğrenci, ister ev hanımı, ister ek gelir kazanmak isteyen biri olun sadece para kazanmayı istemeniz yeterli. Üstelik hiçbir yeteneğe sahip olmanıza da gerek yok. İstediğiniz zaman istediğiniz yerden para kazanabilirsiniz. Evde uzanmış dinlenirken ya da bir otobüs yolculuğunda boş vaktiniz varken.

Çok basit. Bildiğiniz gibi www.google.com.tr gibi her internet sitesinin bir ismi var. Buna link (URL) deniyor. Link kısaltma sitelerinin url alanına kısaltmak istediğiniz bu uzun linki kopyalıyorsunuz. Kısalttıktan sonra bu kısa linki arkadaşlarınızla sosyal medyada veya grup/forumlarda ya da dilediğiniz platformda paylaşıyorsunuz. 

İnternet kullanıcıları bu linke tıkladıkça siz para kazanıyorsunuz. İnternette saatlerce zaman harcamaktansa bu zamanla para kazanmak iyi fikir değil mi? Diyeceksiniz ki bu link kısaltma sistemi ne işe yarıyor? İnsanlar neden benim kısalttığım linke tıklasın? İnternet kullanıcılarının sizin kısalttığınız linke tıklamalarının sayısız sebebi var. 

Neden Linke Tıklanılıyor?

Uzun linkler sosyal medyada ve diğer paylaşılmasında sorun çıkabiliyor. En güzel örnek Twitter. Karakter sınırından dolayı Twitter kullanıcıları çoğu linki paylaşamıyor. Bu yüzden kısa linkler 328 milyon Twitter kullanıcısı için olmazsa olmaz. Siz de bu dev pazara satıcı olarak giriyorsunuz. Uzun olması çoğu zaman iletişimde sorun yaratabiliyor.

İnsanlar birbirlerine bir link söylemek istediğinde linkin uzunluğu zaman alıyor. Link kısaltma hız kazandırıyor. Büyük internet siteleri gelişmiş altyapıları sayesinde kısa linklerle etki alanlarını genişletiyor ve daha çok tercih ediyor. Böylece sizin kazancınıza devasa internet altyapısıyla katkıda bulunuyorlar. İnterneti arkanıza alarak büyümek bu olsa gerek.

Nasıl Para Kazandırıyor?

Peki bu linkleri internette nasıl yayılacak ve nasıl tıklanmasını sağlanacak? Şöyle başlıyoruz. İzlesene, youTube, Dailymotion veya Vimeo gibi video paylaşım sitelerine üye olun. Ardından popüler videolar bulun. Örneğin, popüler bir video klibi veya medyada sansasyon yaratan bir olayın videosunu ya da çok tıklanmış bir yemek tarifini üye olduğunuz video paylaşım sitesine yükleyin.



Popüler bir video yüklerken onun hakkında ilginç bir bilgi ya da haber girerek izleyiciyi kısa linkle magazin sitesine gönderin. Videonuzu izleyenlerin büyük bir bölümü bilgi ya da haberi merak edip kısalttığınız linke tıklayacak. Böylece siz para kazanmış olacaksınız. Bu kadar kolay. 

Hangi Link Kısaltma Sitesi Para Kazandırır? 

Link kısaltma servisi sağlayan siteler arasında doğru seçimi yapmanız daha az çabayla daha çok para kazanmanızın ilk kuralı. Bu sitelerden hangisi aracılığıyla para kazanacağınızı belirlemek için bazı ipuçları vereyim. Kolay kullanım önemli.Siz linkleri yaymaya çalışırken link kısaltma sitesi kolay kullanımı ile kullanıcı panelini sizin hizmetinize sunmuş olması gerek. Link kısaltma sitelerinin bazıları kullanıcılarını yanlış oranlarla aldatıyor. 

Gerçek oranları verdiğinden emin olduğunuz bir siteyle çalışmalısınız. Artık gün içinde birçok cihaz kullanıyoruz. Bir an telefonda video izlerken bir dakika sonra bilgisayarda alışveriş yapıyoruz. Her an link kısaltma için tüm cihazlarınızla uyumlu bir site seçmek faydanıza olacaktır. Artık başarı ayrıntıda gizli. Link kısaltma sitesi size 7/24 destek sağlıyorsa para kazanmak çok daha kolay. İnsan başarısını çevresine söylemek ister. Siz de arkadaşlarınıza çalıştığınız siteden bahsedeceksiniz.

Peki onlara çalıştığınız link kısaltma sitesinin reklamını bedava mı yapacaksınız? Davet ettiğiniz arkadaşlarınızın kazancından size pay veren siteler var. Siz onlara onlar da size kazandırıyor.Tüm bunlar için size PND.TL yardımcı olabilir. Zamanınızı öldürmeyin paraya çevirin.

Link Kısaltma, Internet sitelerine ait uzun URL'lerin kısaltılması işlemi, wwwgooglecomtr, Link Paylaşma, Kısaltılan linklerin sosyal medya platformları gibi yerlerde yayınlanması, Twitter, forumlar, Link Tıklama, Kısaltılan linkin tıklanma sayısı ile para kazanılması, Link paylaşım sitelerindeki popüler videoya eklenen bilgi/haber linki, Kullanıcı Neden Tıklar?, Uzun linklerin yerine kısa linklerin tercih edilmesinin sebepleri, Twitter'da karakter sınırlaması, linkin hızlıca söylenebilmesi, Link Kısaltma Sitesi, Linkleri kısaltan ve kullanıcılara tıklama başı ödeme yapan siteler, PNDTL, Kullanıcı Dostu Panel, Kısaltma site panelinin kullanımının kolay olması önemli, User-friendly arayüz, Doğru Oranlar, Link kısaltma sitelerinin verdiği tıklama başı ödeme oranlarının doğru olması, Gerçekçi ödeme oranları, Cihaz Uyumluluğu, Site panelinin tüm cihazlardan kullanma uyumluluğu, Bilgisayar, telefon, tablet, Davet Sistemi, Kullanıcının siteye yeni kullanıcılar getirerek ek kazanç sağlama sistemi, Arkadaş daveti kodu, 7/24 Destek, Link kısaltma sitelerinin kullanıcılarına her zaman teknik destek sağlaması, 7 gün 24 saat aktif olan destek hattı
link kısaltma link url internet video
Bu resimde ikisi de gözlük takan bir erkek ve kadın görülüyor. Adam mavi bir gömlek ve siyah bir pantolon giyerken, kadın beyaz bir gömlek ve mavi bir kot pantolon giymektedir. Her ikisinin de gözlükleri takılı ve dümdüz ileriye bakıyorlar. Adamın kolu kadının beline dolanmış ve yüzleri birbirine yakın göründüğü için birlikte bir anı paylaşıyor gibi görünüyorlar. Arka plan yumuşak, kirli beyaz bir renktedir. Işık hafif loş, görüntüye yumuşak ve sıcak bir his veriyor. Gözlüklerine rağmen, gözleri hala bir duygu belirtisi gösteriyor. Birbirlerinin varlığından memnun ve mutlu görünüyorlar.
Konuk Yazar
Blog Yazarı

İstanbul İşletme Enstitüsünde yazılarının yayınlanmasını isteyen konuk yazarlarımız için oluşturulan bilgi kartıdır. Birçok alanda ve disiplindeki yazıları bu hesap üzerinde bulabilirsiniz.

Benzer Yazılar
Doğru ve faydalı bilgiler sağlama konusunda kararlı olan uzman ekibimizle blogumuzu her zaman yeni makaleler ve videolarla güncelliyoruz. Güvenilir tavsiyeler ve bilgilendirici içerikler arıyorsanız, blog sayfamıza mutlaka göz atın.
Bu, blog yazmayla ilgili bir çevrimiçi kursun görüntüsüdür. Takım elbiseli bir adam kara tahtanın önünde oturuyor, gözlüklü ve sakallı, bilgi ve otorite izlenimi veriyor. Konuşmacıyı dikkatle dinliyor gibi görünüyor. Tahtanın üzerinde siyah beyaz bir 'B' harfi var, muhtemelen blog yazmaya atıfta bulunuyor. Adamın üzerinde düğmesi yakından çekilmiş bir gömlek ve kolunda bir saat vardır. Gözleri de görülebiliyor, bu da dikkatle dinlediğini gösteriyor. Tüm bu ayrıntılar adamın bir blog kursuna katıldığına işaret ediyor. Bu görüntü sayesinde dijital çağda blog yazmanın önemini görebiliyoruz.
4.5
(87)

Blog Yazarlığı Eğitimi

9 Konu5 Saat
Bu çevrimiçi kurs görselinde elinde bir mektupla gülümseyen takım elbiseli bir adam görülüyor. Bu muhtemelen bir içerik yazma kursu almanın başarısını temsil ediyor ve öğrenilen becerilerin değerini gösteriyor. Adamın etrafı saksıda bir bitki, bir logo ve bir sprey kutusu gibi diğer nesnelerle çevrilidir. Bu unsurlar muhtemelen adamın başarıya ulaşmak için çeşitli içerik yazma stillerini öğrenmesi ve bunlarda ustalaşması gerektiğini ifade ediyor. Bu görsel, içerik yazma kursu almak isteyen herkes için harika bir motivasyon kaynağıdır ve elde edebilecekleri başarıyı hatırlatır.
5
(1377)

İçerik Editörlüğü

10 Konu5 Saat
Bu görüntü SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) hakkında bir çevrimiçi kursu yansıtıyor. Bir ekranın önünde konuşan takım elbiseli bir adam görülüyor. Adam gözlük ve kahverengi bir gömlek giyiyor ve sağ eliyle bir şeyi işaret ediyor. Arka planda, beyaz metinli bir tabelanın yakın çekimi ve beyaz zemin üzerinde sarı bir sayı var. SEO eğitimi ve kursları, işletmelerin web sitelerini ve içeriklerini arama motorları için nasıl optimize edeceklerini daha iyi anlamalarına yardımcı olabilir. Doğru SEO teknikleri sayesinde işletmeler arama motoru sonuç sayfalarında daha üst sıralarda yer alarak web sitelerine daha fazla trafik çekebilir ve daha fazla müşteri kazanabilirler. SEO kurslarının yardımıyla işletmeler, anahtar kelimeleri stratejik olarak nasıl kullanacaklarını, arama motoru algoritmalarına hitap eden içerikleri nasıl oluşturacaklarını ve çevrimiçi pazarlamanın nüanslarını nasıl anlayacaklarını öğrenebilirler.
4.9
(28)

SEO Eğitimi

11 Konu5 Saat
Gözlüklü ve kırmızı ceketli beyaz bir adam mavi bir duvarın önünde durmaktadır. Yüzünde ciddi bir ifadeyle dosdoğru ileriye bakıyor. Saçları kısa ve kahverengidir ve gözleri gözlüklerin arkasında gizlidir. Kırmızı ceketinin altında açık mavi bir gömlek, siyah pantolon ve siyah ayakkabılar giyiyor. Kollarını önde kavuşturmuş ve ayaklarını hafifçe açarak ayakta duruyor. Yirmili yaşlarının sonunda ya da otuzlu yaşlarının başında gibi görünüyor.Yemliha Toker
550419