AnasayfaBlogGoogle Alerts Nedir? Nasıl Kullanılır?
Nedir?

Google Alerts Nedir? Nasıl Kullanılır?

17 Ocak 2020
Bu, üç farklı renge sahip bir çan logosunun görüntüsüdür. Çan, ortasında beyaz bir daire bulunan mavi, sarı ve kırmızı bir koni şeklinden oluşur. Mavi bir kenarlıkla çevrili sarı bir arka planın üzerinde durmaktadır. Zil, üstten başlayıp altta biten, sarıdan kırmızıya doğru hafif bir eğime sahiptir. Çan resimde ortalanarak simetrik bir kompozisyon oluşturulmuştur. Çan resmin odak noktasıdır ve farklı renkleri öne çıkmasına yardımcı olur. Çanın arkasında yumuşak, kavisli bir gölge var ve bu da görüntüde bir derinlik ve doku hissi yaratıyor. Görüntünün genel etkisi canlı bir enerji ve harekettir.
KonuAçıklamaUygulama Alanı
Google Alerts Nedir?Google Alerts belirlediğiniz kriterlere göre sizin yerinize internet üzerinde aramalar yaparak, sonuçları size raporlayan ve bu raporları e-mail adresinize gönderen bir hizmettir.Herkes tarafından rahatlıkla, tez araştırmalarından, dijital pazarlama analizlerine kadar geniş bir alanda kullanılabilir.
Google Alerts Nasıl Kullanılır?Bir Google e-posta hesabına ihtiyacınız var. Hesabınızla giriş yaptıktan sonra, hangi konularda bilgilendirilmek istediğinizi belirliyorsunuz ve bununla ilgili ayarlamaları yapıyorsunuz.İşi, kişisel araştırmalar, eğitim, blog yazma, sektörel izleme ve daha fazlası için kullanılır.
Bireysel KullanımBireysel araştırmalarınızda en verimli ve güncel kaynaklara kısa sürede ulaşmanızı sağlar. Ayrıca ilgi duyduğunuz konularda gündemi, trendleri takip etmek ve bilgi sahibi olmak için de kullanılabilir.Öğrenciler, blog yazarları, bilgi meraklıları ve daha fazlası için kullanılır.
Marka İzlemeMarkanızın, işletmenizin veya ürününüzün internet üzerinde ne şekilde bahsedildiğini takip etmek için kullanabilirsiniz. Marka ve işletme sahipleri, pazarlama ve PR profesyonelleri için kullanılır.
Rakip AnaliziRakiplerinizin ve sektörünüzdeki diğer oyuncuların adının geçtiği içerikleri ve gelişmeleri izlemek için kullanabilirsiniz.İşletmeler ve pazarlama profesyonelleri için kullanılır.
Haberler ve TrendlerBelirli konular, kişiler veya olaylar hakkında çıkan son haberleri ve trendleri takip etmek için kullanabilirsiniz.Gazeteciler, araştırmacılar, eğitimciler ve bilgi meraklıları için kullanılır.
Ülkemiz ve Dünya GündemiÜlke ve dünya gündemini takip etmek ve belirli konularda haber almak için kullanabilirsiniz.Herkes için kullanılır.
Araştırma ÇalışmalarıBir ödev, proje veya tez için araştırma yapmanız gerektiğinde kullanabilirsiniz.Öğrenciler, araştırmacılar, akademisyenler için kullanılır.
Sektörel Bilgi EdinmeBir sektörle ilgili en son bilgileri ve gelişmeleri takip etmek için kullanabilirsiniz.İşletmeler, sektör profesyonelleri, araştırmacılar için kullanılır.
Online EğitimOnline eğitimler ve eğitim şekilleri hakkındaki güncel bilgileri ve gelişmeleri takip etmek için kullanılabilir.Öğrenciler, eğitmenler, eğitim teknolojisi meraklıları ve daha fazlası için kullanılır.

Google ücretsiz araçlarından biri olan Google Alerts düzenli bilgi sahibi olmak istediğiniz konularda, internet üzerinde sizin yerinize arama yapar ve e-mail adresinize sonuçları ulaştırır. Arama motoru üzerinden saatlerinizi hatta günlerinizi alabilecek araştırmaları sizin yerinize yapar. Üstelik arama kriterlerini sizin belirlemenize izin verir. Kısaca kişiselleştirebildiğiniz bir haber alma servisi görevini üstlenir. Google Alerts tez araştırmalarınızdan dijital pazarlama için analizlere kadar herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilen bir sistemdir. O halde Google Alerts nedir dediğimizde tüm bunları toparlarsak,  belirlediğiniz kriterlere göre sizin yerinize aramalar yaparak, sonuçları size raporlayan ve bu raporları mail adresinize gönderen bir hizmettir şeklinde tanımlayabiliriz.

Peki Google Alerts nasıl kullanılır? Kullanımı son derece pratik olarak Google Alerts için ilk tek koşul bir g-mail hesabınızın olması. G-mail hesabınız ile kayıt oluşturduktan sonra Alerts web sayfasına gidiyorsunuz. Aratmak istediğiniz anahtar kelime veya kelime öbeğini giriyorsunuz. Create Alert butonuna tıklayarak kişisel ayarlamalar yapıyorsunuz. Bu ayarlamalar;

  • Bildirim alma sıklığı ve zamanlama: Her gün, haftada bir gibi bildirim alma zamanınızı kendiniz ayarlıyorsunuz.

  • Mail adresi: Bildirimleri almak istediğiniz mail adresinizi bu bölüme yazıyorsunuz.

  • Kaynak seçimi: Hangi tür sitelerden, ne tür içerikler arasında arama yapılmasını istiyorsanız, Google Alerts’in sunduğu seçeneklerden bir veya birkaçını seçebileceğiniz gibi hepsini de seçerek tüm kaynaklar üzerinden de arama yaptırabiliyorsunuz. (Haberler, bloglar, videolar gibi)

  • Arama hacmi seçimi: Aramak istediğiniz konu ile ilgili dil, bölge ve kaç kaynak görmek istediğinizi belirliyorsunuz.

Tüm bu ayarlamaların sonunda uyarı oluştur butonuna basıp kayıt ettiğinizde sizin belirlediğiniz zamanlarda sonuçlar mail adresinize gelecektir.

Google Alerts Nerelerde Kullanılır?

İster kişisel ihtiyaçlarınız ister şirketiniz ya da freelance yaptığınız işlerin takibi için bu hizmeti geniş bir alanda kullanabilirsiniz. Her gün aynı konularda yapacağınız araştırmaları sizin yerinize yapan ücretsiz bir araç olan Google Alerts ile faydalı bilgiye kısa yoldan ulaşabilirsiniz. Örneğin ülke gündemini takip etme, özellikle ilgilendiğiniz konularda haber almak için bir uyarı oluşturabilirsiniz.

Habercilikte özel haber oluşturmak için yapacağınız araştırmalarda, yeni iş kurmak istiyorsanız girişimcilik öncesi bununla ilgili sektör ve piyasa araştırmalarında, hazır kurulu işiniz varsa şirketinizin durumu ve nasıl ilerlemeniz gerektiğine dair bilgi edinmek için de Google Alerts size güncel ve nitelikli bilgiler ulaştıracak bir sistemdir. Mesleğiniz ya da kişisel gelişiminiz için online eğitimler ile ilgili bilgi almak için de araştırma kısmını Google Alerts’e bırakabilirsiniz. Kısacası haberdar olmak istediğiniz her konuda, araştırma yapmak istediğiniz konularda, iş hayatınızda rakiplerinize karşı öne çıkmak için oluşturmanız gereken stratejileri belirlemenizi Alerts ile bir bilgi ağı kurabilirsiniz.

Google Alerts’i Bireysel Olarak Nasıl Kullanırsınız?

Google Alerts bireysel araştırmalarınızda en verimli ve güncel kaynaklara kısa sürede ulaşmanızı sağlar. Böylece araştırma yaparken zaman kaybından kurtulmuş olursunuz. Örneğin bir öğrenciyseniz hazırlayacağınız bir ödev ya da tez için yapmanız gereken araştırmaları çok daha kısa sürede yapabilirsiniz. Ayrıca arama yaptığınız bir konu ile ilgili tek tek sayfalara girip işinize yarar bilgi arayışına gerek kalmadan Google Alerts tarafından filtrelenerek size hazır sunulan en faydalı içerikler üzerinden çalışabiliyorsunuz.

İlgi duyduğunuz konularda gündemi, trendleri takip etmek ve bilgi sahibi olmak için de Alerts’i kullanabilirsiniz. Eğer blog yazarlığı yapıyorsanız işinizin en önemli parçalarından birini de araştırmalar oluşturur. Güncel ve kapsamlı bilgilere ulaşmak için Google Alerts’in yardımına başvurabilirsiniz. Ayrıca bir blog siteniz varsa aynı tarz içerikler ürettiğiniz rakiplerinizi de bu sistemle takip edebilirsiniz.

Google Alerts için sadece bireysel araştırmalarınız için değil sektörel ve işletme bazlı olarak da kullanılan çok yönlü bir araştırma sistemidir diyebiliriz. Ünlü bir kişiyseniz hakkınızda çıkan olumlu olumsuz tüm haberlerin bir listesini Google Alerts sizin için raporlayabilir. Aynı durum markalarınız için de geçerlidir. Rakip analizleri, sektörel gelişmeler, markanız ile ilgili çıkan haberler, blog yazıları, inceleme videoları ya da yazıları, müşteri yorumları gibi bilginiz dahilinde olmayan ve sizinle ilgili internet ortamında yer alan her içerik için Alerts’in yardımına başvurabilirsiniz. Peki bunu nasıl yapmalısınız?

Markalar Google Alerts’i Nasıl Kullanmalıdır?

Google Alerts ile internet ortamında markanızın adının geçtiği her içerik hakkında bilgi toplayabilirsiniz. Alerts bir nevi markanızın sizin için izini sürer diyebiliriz. Dijital pazarlama, ürün gelişimi, marka bilinirliği gibi konular için iyi bir araştırma aracı olarak kullanılan Google Alerts’i önemli olan etkin bir şekilde nasıl kullanacağınızı bilmektir. Öncelikle markanız için hangi konularda bilgi sahibi olabilirsiniz onları belirtmekle başlayalım.

  • Markanız hakkında çıkan haberler

  • Markanızla ilgili yazılmış blog yazıları

  • Forum sayfalarında markanız ile ilgili yer alan kullanıcı yorumları

  • Markanıza ait ürünlerle ilgili yapılan inceleme videoları ya da inceleme yazıları

  • Markanız, şirketiniz ya da herhangi bir ürün veya hizmetinizle ilgili yer alan şikâyetler

  • Aynı şekilde sizi öven ve teşekkür eden bağımsız sayfalardaki yorum ve içerikler

  • Rakip analizleri ile uygun dijital pazarlama stratejileri oluşturmak için rakip firmaların isimleri ya da kullandığınız ortak anahtar kelimeler üzerinden yapılan aramalar

  • Sektörünüze ait gelişmeleri takip ederek markanızı ve ürünlerinizi son trendlere uyarlamak

  • Rakiplerinizin web sayfaları ve blog içeriklerini düzenli takip etme

  • Sektörünüz ya da markanız ile ilgili uzman isimlerin görüş ve yorumlarını takip etme

  • Anahtar kelime takibi

tüm bunları ve daha fazlasını istediğiniz şekilde detaylandırarak google alerts’i kullanabilirsiniz. bunu yaparken her bir kriter için ayrı bir google uyarısı oluşturarak çıkan sonuçlar üzerinden müşteri politikası, dijital pazarlama stratejileri, reklam stratejileri geliştirebilir, sektörünüze ait yenilikleri takip ederek rakiplerinize göre öne çıkmak için bu raporlardan faydalanabilirsiniz. İnternet üzerinde bu araştırmaları kendiniz yapmaya kalktığınızda çok daha uzun süreler harcamanız ve düzenli olarak vakit ayırmanız gerekir. Ayrıca size bağlantı vermeden hakkınızda yazılan yorumlar, yazılar ile ilgili Google Alerts sayesinde günlük raporlar alarak daha çabuk bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bunu kendi web siteniz için de bir fırsata çevirebilirsiniz. Markanızdan bahseden bu bağlantılar ile karşılıklı backlink çalışması yaparak SEO açısından da önemli bir gelişme sağlayabilirsiniz. Alerts ile oluşturacağınız uyarı konularını dilediğiniz zaman iptal edip yenilerini ekleyebilme şansınızın olması bu uygulama ile dilediğiniz zaman istediğiniz sorulara yanıt alabilme şansını size her zaman sağlayacaktır. Ayrıca Google sıralamalarında da üst sıralarda olmak bilindiği gibi web dünyasının en önemli kavramlarından biridir. Doğru anahtar kelimeler ile kendinizi tanımlamanız sizi üst sıralara taşıyacak önemli kriterlerden bir tanesidir.

Google Alerts ile doğru anahtar kelimeleri bulabilme şansını da yakalarsınız. Kendi anahtar kelimenizi Google Alerts’e girerek kişilerin bu anahtar kelimeleri nasıl kullandığını görebilir, bu sayede daha güçlü anahtar kelime stratejileri oluşturabilirsiniz. Ayrıca sizinle alakalı diğer anahtar kelimeleri bulabilir, buna göre farklı içerik çalışmaları yapabilirsiniz.

Oluşturduğunuz uyarılarda farklı online içerik tipleri için de sınıflandırma yapabilmeniz sizin açınızdan atılan her adımı ayrı ayrı takip edebilme şansı da sunar. Örneğin bir spor ayakkabı markasıysanız ürününüz hakkında yapılan inceleme videoları için ayrı bir uyarı oluşturabilirsiniz. Sadece haber sitelerinde sizinle ilgili çıkan içerikler ya da adınızın geçtiği haberleri de sınıflandırarak basındaki konumunuz hakkında fikir sahibi olabilir, bu konuda yapmanız gereken çalışmalar açısından bu raporlardan faydalanabilirsiniz.

Alerts size markanız için pazarlama stratejileri belirlemek açısından bir kaynak sağlar. Bu kaynağı doğru bir şekilde kullanabilmek içinse dijital pazarlamaya hakim olmanız önemlidir. Enstitü tarafından ücretsiz olarak sunulan dijital pazarlama kursu ile markanız için doğru stratejileri kurabilme becerisi kazanabilirsiniz.

Google Alerts nedir dediğimizde bizim için web üzerinde belirlediğimiz kriterlere göre kapsamlı ve nitelikli araştırma raporları hazırlayan ve bizi bu iş yükünden kurtaran yardımcı bir sistemdir şeklinde tanımlayabiliriz. Ücretsiz bir sistem olan Alerts’in Türkçe dil desteğinin geliştirilmesi ülkemizde de kullanımını daha kolay hale getirilmiştir.

Google Alerts Nedir?, Google Alerts belirlediğiniz kriterlere göre sizin yerinize internet üzerinde aramalar yaparak, sonuçları size raporlayan ve bu raporları e-mail adresinize gönderen bir hizmettir, Herkes tarafından rahatlıkla, tez araştırmalarından, dijital pazarlama analizlerine kadar geniş bir alanda kullanılabilir, Google Alerts Nasıl Kullanılır?, Bir Google e-posta hesabına ihtiyacınız var Hesabınızla giriş yaptıktan sonra, hangi konularda bilgilendirilmek istediğinizi belirliyorsunuz ve bununla ilgili ayarlamaları yapıyorsunuz, İşi, kişisel araştırmalar, eğitim, blog yazma, sektörel izleme ve daha fazlası için kullanılır, Bireysel Kullanım, Bireysel araştırmalarınızda en verimli ve güncel kaynaklara kısa sürede ulaşmanızı sağlar Ayrıca ilgi duyduğunuz konularda gündemi, trendleri takip etmek ve bilgi sahibi olmak için de kullanılabilir, Öğrenciler, blog yazarları, bilgi meraklıları ve daha fazlası için kullanılır, Marka İzleme, Markanızın, işletmenizin veya ürününüzün internet üzerinde ne şekilde bahsedildiğini takip etmek için kullanabilirsiniz , Marka ve işletme sahipleri, pazarlama ve PR profesyonelleri için kullanılır, Rakip Analizi, Rakiplerinizin ve sektörünüzdeki diğer oyuncuların adının geçtiği içerikleri ve gelişmeleri izlemek için kullanabilirsiniz, İşletmeler ve pazarlama profesyonelleri için kullanılır, Haberler ve Trendler, Belirli konular, kişiler veya olaylar hakkında çıkan son haberleri ve trendleri takip etmek için kullanabilirsiniz, Gazeteciler, araştırmacılar, eğitimciler ve bilgi meraklıları için kullanılır, Ülkemiz ve Dünya Gündemi, Ülke ve dünya gündemini takip etmek ve belirli konularda haber almak için kullanabilirsiniz, Herkes için kullanılır, Araştırma Çalışmaları, Bir ödev, proje veya tez için araştırma yapmanız gerektiğinde kullanabilirsiniz, Öğrenciler, araştırmacılar, akademisyenler için kullanılır, Sektörel Bilgi Edinme, Bir sektörle ilgili en son bilgileri ve gelişmeleri takip etmek için kullanabilirsiniz, İşletmeler, sektör profesyonelleri, araştırmacılar için kullanılır, Online Eğitim, Online eğitimler ve eğitim şekilleri hakkındaki güncel bilgileri ve gelişmeleri takip etmek için kullanılabilir, Öğrenciler, eğitmenler, eğitim teknolojisi meraklıları ve daha fazlası için kullanılır
google Alerts google Alerts Nedir google alerts online eğitimler dijital pazarlama
Omuz hizasında kahverengi saçları olan genç bir kadın, yüzünün önünde tuttuğu beyaz bir akıllı telefonla selfie çekiyor. Parlak, neşeli bir gülümsemesi var ve gözleri tamamen açık. Sağ eli telefonu desteklerken sol eli yüzünün yan tarafında duruyor. Mavi beyaz çizgili bir tişört ve bir çift kot şort giymektedir. Saçları hafifçe dağılmış ve rahat, kaygısız bir pozu var. Gri bir duvarın önünde duruyor ve etrafı parlak, güneşli bir atmosferle çevrili. Bu neşeli an, anı yaşamanın sevincini yakalıyor.
Banu Cantekin
İçerik Editörü

İstanbul İşletme Enstitüsünde içerik editörü olarak görev almaktadır. Kişisel gelişim ve eğitimlerle ilgili içerik hazırlıyor.

Benzer Yazılar
Doğru ve faydalı bilgiler sağlama konusunda kararlı olan uzman ekibimizle blogumuzu her zaman yeni makaleler ve videolarla güncelliyoruz. Güvenilir tavsiyeler ve bilgilendirici içerikler arıyorsanız, blog sayfamıza mutlaka göz atın.
Resmin ortasında mavi bir rozet ve ön planda bir kişi tasvir edilmiştir. Rozet kare şeklinde, beyaz kenarlıklı ve açık mavi arka planlıdır. Kişi koyu mavi bir gömlek ve kot pantolon giymekte ve doğrudan rozete bakmaktadır. Rozetin ortasında küçük dairesel bir amblem, içinde beyaz bir daire ve onun içinde de kollarını açmış bir insan figürü bulunmaktadır. Rozetin altında ayrıca üzerinde Güven ve Saygı yazan beyaz bir kurdele bulunmaktadır. Rozetteki figür beyaz bir çerçeve ile çevrelenmiştir ve arka plan koyu mavi renktedir. Resim, rozetin ve kişinin yüzünün detaylarını çok ayrıntılı bir şekilde yakalayan yakın çekim bir fotoğraftır.
İtibar Yönetimi

İtibar Yönetimi Araçları

25 Ekim 2021
Bu görsel, bir anahtar performans göstergesinin diyagramını göstermektedir. Beyaz bir arka plan üzerinde görüntülenir ve birbirine bağlı birden fazla daire, ok ve çizgiden oluşur. Daireler kırmızı, mavi, yeşil ve sarı gibi çeşitli renklerle doldurulmuştur ve her daire kalın harflerle yazılmış bir sayı içermektedir. Oklar farklı daireleri birbirine bağlar ve çizgiler grafik benzeri bir desen oluşturmak için bunları birbirine bağlar. Diyagramın ortasında, ortasında bir sayı bulunan büyük kırmızı bir daire vardır. Diyagramın sağında spiral ciltli bir defter ve ona iliştirilmiş kırmızı bir toplu iğne bulunmaktadır. Resmin sol üst köşesinde, tuşları etiketlenmiş bir klavyenin yakın çekimi yer almaktadır. Resmin sağ tarafında kırmızı ve mavi roketli bir karikatür roket bulunmaktadır. En sağ köşede renkli bir gökkuşağı tekerleği yer almaktadır. Sol alt köşede ise bir sigaranın yakın çekimi yer almaktadır. Diyagramdaki renkler ve şekiller performans göstergesinin gösterilmesine yardımcı olmaktadır.
Performans Değerlendirme

Anahtar Performans Göstergesi (KPI) Nedir?

01 Aralık 2018
Google News Nedir? Ne İşe Yarar?
Meslekler

Google News Nedir? Ne İşe Yarar?

24 Aralık 2019
Bu görüntü, düz beyaz bir arka plana sahip bir bilgisayar ekranını ve üzerinde görüntülenen metni göstermektedir. Metin siyah renkte görünmekte ve çeşitli boyut ve yazı tiplerinden oluşmaktadır. Metin düzgün, düzenli bir şekilde düzenlenmiş ve ekran boyunca organize bir desen oluşturuyor. Metin oldukça net ve keskin görünüyor ve kolayca okunabiliyor. Metin ve beyaz arka plan arasındaki kontrast temiz ve görsel olarak çekici bir görünüm yaratıyor. Metnin genel tasarımı estetik açıdan hoş ve bilgisayar ekranının profesyonel ve modern görünmesini sağlıyor.
5
(3)

Bootstrap Eğitimi

40 Konu10 Saat
Beyaz, yakalı düğmeli gömlek giyen ve gözlük takan orta yaşlı bir adam doğrudan kameraya bakıyor. Koyu renk, kısa saçları, güçlü bir çene hattı ve kendinden emin bir ifadesi vardır. Gömleğinin üst düğmeleri açık ve kolları dirseklerine kadar kıvrılmış. Çenesinde ve yanaklarında hafif bir kirli sakal var. Geniş bir alnı vardır ve kaşları hafifçe kalkıktır. Gözlükleri siyah ve dikdörtgen şeklindedir ve çerçeveleri biraz büyüktür. Genel olarak akıllı ve yetkin görünüyor.Volkan Asildeveci
808464
Bu görüntü kırmızı ve siyah ekose pazen gömlekli bir adamı gösteriyor. Tam sakallı ve saçları yüzünün yanlarından görünüyor. Gömlek yakasına kadar düğmeli ve kırmızı renk gömleğe hakim. Gömleğin kumaşı dokulu ve küçük siyah ve beyaz karelerle dokunmuş. Adam düz beyaz bir arka plan üzerinde durmaktadır. Hafifçe sola bakıyor ve ifadesi nötr. Kolları yanında dik durmaktadır ve elleri görüntüde görünmemektedir.
4.7
(26)

Ads (Adwords) Eğitimi

27 Konu5 Saat
Genç bir adam, parlak kırmızı ve siyah ekose bir gömlek giymiş, düz bir arka planın önünde duruyor. Kısa siyah saçları var ve kollarını kavuşturmuş hafifçe gülümsüyor. Siyah kot pantolon ve siyah ayakkabı giyiyor. Duruşu kendinden emin ve rahat. Yirmili yaşlarının sonunda ya da otuzlu yaşlarının başında, genç ve sağlıklı bir ten rengine sahip gibi görünüyor. Dörtte üçlük bir pozda duruyor ve doğrudan kameraya bakıyor. Yüzünde dostça bir ifadeyle anın tadını çıkarıyor gibi görünüyor.Oğuzhan Yılmaz
1286464
Bu görüntü SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) hakkında bir çevrimiçi kursu yansıtıyor. Bir ekranın önünde konuşan takım elbiseli bir adam görülüyor. Adam gözlük ve kahverengi bir gömlek giyiyor ve sağ eliyle bir şeyi işaret ediyor. Arka planda, beyaz metinli bir tabelanın yakın çekimi ve beyaz zemin üzerinde sarı bir sayı var. SEO eğitimi ve kursları, işletmelerin web sitelerini ve içeriklerini arama motorları için nasıl optimize edeceklerini daha iyi anlamalarına yardımcı olabilir. Doğru SEO teknikleri sayesinde işletmeler arama motoru sonuç sayfalarında daha üst sıralarda yer alarak web sitelerine daha fazla trafik çekebilir ve daha fazla müşteri kazanabilirler. SEO kurslarının yardımıyla işletmeler, anahtar kelimeleri stratejik olarak nasıl kullanacaklarını, arama motoru algoritmalarına hitap eden içerikleri nasıl oluşturacaklarını ve çevrimiçi pazarlamanın nüanslarını nasıl anlayacaklarını öğrenebilirler.
4.9
(28)

SEO Eğitimi

11 Konu5 Saat
Gözlüklü ve kırmızı ceketli beyaz bir adam mavi bir duvarın önünde durmaktadır. Yüzünde ciddi bir ifadeyle dosdoğru ileriye bakıyor. Saçları kısa ve kahverengidir ve gözleri gözlüklerin arkasında gizlidir. Kırmızı ceketinin altında açık mavi bir gömlek, siyah pantolon ve siyah ayakkabılar giyiyor. Kollarını önde kavuşturmuş ve ayaklarını hafifçe açarak ayakta duruyor. Yirmili yaşlarının sonunda ya da otuzlu yaşlarının başında gibi görünüyor.Yemliha Toker
550419
Şık, koyu renk bir takım elbise giymiş bir adam bir konferans salonunun ortasında durmaktadır. Gözlük takmış ve ciddi bir ifadeyle dosdoğru önüne bakıyor. Elleri iki yanındadır. Görüntünün odağında o var ve arka plan hafifçe bulanık. Bir iş adamı gibi görünüyor ve arkasındaki siyah yazılı dikdörtgen beyaz tabela bunu gösteriyor olabilir. Sağ üst köşede bir sandalye ve sol alt köşede bir masa var, her ikisi de odak dışı.
5
(3)

SEO Uzmanlığı

5 Konu15 Saat
Gözlüklü ve kırmızı ceketli beyaz bir adam mavi bir duvarın önünde durmaktadır. Yüzünde ciddi bir ifadeyle dosdoğru ileriye bakıyor. Saçları kısa ve kahverengidir ve gözleri gözlüklerin arkasında gizlidir. Kırmızı ceketinin altında açık mavi bir gömlek, siyah pantolon ve siyah ayakkabılar giyiyor. Kollarını önde kavuşturmuş ve ayaklarını hafifçe açarak ayakta duruyor. Yirmili yaşlarının sonunda ya da otuzlu yaşlarının başında gibi görünüyor.Yemliha Toker
1403867