AnasayfaBlogÜcretsiz E-Sertifika Programları
E-Sertifika

Ücretsiz E-Sertifika Programları

10 Eylül 2019
Bir kişi elinde bir tablet kullanmakta ve sağ elinde bir kalem tutmaktadır. Tablet açık ve ekranında bir e-öğrenme logosu var. Kişi yakın plandadır ve gözleri konsantrasyonla ekrana odaklanmıştır. Sol eli cihazı kavrıyor ve işaret parmağı logoyu gösteriyor. Tabletle çalışırken kalemi sağ elinde sıkıca tutuyor. Yüzlerinde kararlı bir ifade var ve vücutları hafifçe öne eğilmiş, sanki görevlerine başlamak için sabırsızlanıyorlar.
KonuAçıklamaFayda
E-Sertifika Nedir?E-sertifika, eğitim dönemi sonunda hak edilen sertifika için kullanıcıya verilen bir kod numarasıdır.İnternet üzerinden her yerden erişim olanağı sağlar.
E-Sertifika Nasıl Alınır?Online sertifika programı ile eğitim almak isteyen kişiler, bilgisayarları ile web sitesi üzerinden kayıt, ders ve sınav işlemlerini gerçekleştirirler.Zaman ve mekan bağımsızlığı ile eğitimi tamamlarlar.
E-Sertifika AvantajlarıKısa sürede etkili eğitim, esnek programlar ve geniş yelpazede konu seçimi imkanıÖğrencinin bilgi ve beceri kazanmasını hızlandırır.
Ücretsiz Sertifika ProgramlarıHerhangi bir ücret ödemeksizin farklı konularda eğitimleri tamamlayabilirsiniz.Maddi bir yük oluşturmadan yeni bilgiler ve beceriler edinme imkanı sağlar.
Ücretsiz Sertifika Programı BaşvurularıAdayların program seçiminden önce dikkatli bir araştırma yapması önerilir.En uygun ve kaliteli eğitim programının seçilmesine yardımcı olur.
Sertifika Programlarının FaydalarıFarklı dallardaki yetenek ve uzmanlıkların belgelenmesi sağlar.İş dünyasında rekabet avantajı ve beklentilere uygun eleman olma imkanı sağlar.
Sertifika Programlarının AvantajlarıKendi öğrenim hızınızı ayarlayabilir, ne zaman ve nerede çalışacağınıza karar verebilirsiniz.Esnek ve kullanıcı odaklı bir eğitim.
AkreditasyonUzaktan eğitim ile kazanılan derece ve sertifikaların onayı.Eğitim kalitesini ve geçerliliğini belgeler, güvenilirlik sağlar.
Online EğitimlerBireylerin ihtiyaç duyduğu alanlarda eğitim alıp, kendilerini daha donanımlı hale getirmesiBireysel kariyer hedeflerine ulaşmayı kolaylaştırır.
Sertifika Programı SeçimiKişisel çıkarlara göre herhangi bir sertifika programına katılınabilir.Kişiye özel eğitim ve öğrenme imkanı sağlar.

Ücretsiz sertifika eğitim programları uzaktan eğitim ile internet ile katılımcının dilediği yerde verilmektedir.

E-Sertifika Nedir?

E-sertifika eğitim dönemi sonunda hak edilen sertifika için kullanıcıya verilen bir kod numarasıdır. Bu kod ile kullanıcı web sitesinden sertifika sorgulaması yapabilir ve kendisine ait olan kodu girerek sertifikalarını görüntüleyebilir. E-sertifika kod numaraları iş başvurularında özgeçmişe eklenir. 

Böylece işe alıma karar veren İnsan kaynakları uzmanı ya da işveren bu kod numarası ile sertifikaları görüp alınan eğitimleri kontrol edebilir. E-sertifika programlarında kendiniz için en uygun çalışma programını belirleyebilir ve istediğiniz zaman hazır videolardan istediğiniz konuyu tekrarlama fırsatına sahip olabilirsiniz. Programın bitiş zamanı da işin hızına göre değişir. 

Başka bir deyişle kursun başlangıç ve bitiş tarihi düzenli bir sertifika programında planlanabilir. Bununla birlikte e-sertifika programlarında programı er ya da geç kendi işletim sisteminizden tamamen tamamlayabilirsiniz. Özellikle internetteki bilgi kirliliği nedeniyle e-sertifika programı tercih edecek adayların çok dikkatli ve titiz davranmaları gerekmektedir. 

E-Sertifika Nasıl Alınır?

Online sertifika programları ile eğitim almak isteyen çalışan ve işverenler, bilgisayarları ile web sitesi üzerinden eğitimleri için kayıt, ders, sınav gibi tüm işlemleri gerçekleştirirler. Yapılan sınav sonucunda başarılı olan katılımcılar eğitim gördükleri konuyla ilgili olarak sertifika almaya hak kazanır.

Online sertifika programları kariyerini şekillendirir ve ücretsiz olarak verilen bir hizmettir. Para ödenmediği için bütçeye olumsuz bir etkisi yoktur. Bu nedenle de insanlar gerçekten da iş hayatına önemli katkılar sağlayan içeriklere sahip tüm alanlarda eğitim alıp, sertifika sahibi olmak isterler.

E-Sertifika Avantajları Nelerdir?

Ücretsiz sertifika programları pratik eğitim sağladığı için öğrenci daha kısa sürede kalıcı olarak sağlanan bilgileri öğrenir. Çalışma fırsatı ve staj olanakları seçim nedenlerinden biri olarak kabul edilir. Özellikle yeni mezunlar staj programları aracılığıyla deneyim kazanarak ve ortamlar yaratarak iş bulma şanslarını arttırır. Adaylar kendi çıkarlarına göre herhangi bir sertifika programına katılabilir. Yeterlilik belgesine genellikle programın başlaması için ihtiyaç yoktur ve aranmaz.

İlgili eğitim: Ücretsiz Sertifika Programları

Sertifika Programına Başvurmadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Ücretsiz sertifika programına katılmadan önce adayların iyi bir araştırma yapmaları önerilir. Adaylar, başvuracakları sertifika programı ile ilgili, başta sektörde geçerlilik süresi olmak üzere bunun gibi hayati önem teşkil eden birçok konuyu en detaylı şekilde araştırıp, bu araştırma sürecinin ardından titizlik ile başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Sertifikanın Programlarının Faydaları Nelerdir?

İş başvurularındaki sertifika programlarının faydası artık bir detay olmaktan çıkmış ve gereklilik haline gelmiştir. Eğitim insan hayatı boyunca süren ve sürekli gelişime açık bir olgudur. Günümüzde eğitim ihtiyacı gelişen teknolojik ve yaşam koşulları ile birlikte daha da artmakta ve daha donanımlı bireylere ihtiyaç duyulmaktadır. Globalleşen dünya şartlarında şeffaflaşan bilgiler sayesinde bilgiye ulaşmak ve aktarmakta kolaylaşmıştır.

Bu sayede bilgi transferleri daha kolay bir şekilde yapılabilmekte ve ihtiyacı olan kişilere ulaştırılabilmektedir. Ancak bilgi aktarımındaki şeffaflık ve kolaylık günümüzde eğitim ihtiyacını yeterli kılmamakta ve özellikle iş dünyasında daha donanımlı eleman ihtiyacını ortaya çıkarmaktadır. Bireylerin profesyonel özellikleri sadece okul diplomaları ile sınırlanmaktan çıkmış ve iş dünyasını daha büyük beklentiler içine sokarak, farklı dallar veya uzmanlık alanında onaylanmış yetenekleri ortaya koymaları beklentisi oluşmuştur.

Profesyonel iş yaşamında ilerlemek ve sektörünüzde vazgeçilmeyen elemanlar arasında bulunmak için günümüzde çeşitli sertifika ve online eğitimler zorunlu hale gelmiştir. Hızla değişen ve ilerleyen sektör yeniliklerine sahip olmak için bireylerin kendilerini geliştirici eğitimlere katılmaları ve başarı elde ederek bu eğitimleri tamamlamaları patronların öncelikli beklentileri arasındadır. 

Sertifika Programlarının Avantajları

  • Öğrenmenize işiniz ve ev hayatınız boyunca sığdırmanıza izin vermesi

  • Genellikle kendi çalışma hızınızı da ayarlayabilirsiniz.

  • Ne zaman ve nerede çalıştığınıza dair kararınız.

  • Nerede yaşadığın önemli değil dünyanın herhangi bir yerinden bir derece kazanabilirsin.

  • Tam zamanlı bir seviyede olduğu gibi, öğrenciler planlama ve araştırma gibi yararlı ve aktarılabilir beceriler kazandıklarını bulabilirler.

  • Uzaktan eğitim kursu genellikle tam zamanlı bir dereceden daha az masraflıdır.

  • Uzaktan eğitim sağlayıcıları genellikle çevrimiçi veya uzaktan öğrenim öğrencilerine özel destek sunarlar.

Akreditasyon

  • Uzaktan eğitim ile lisans, yüksek lisans ve profesyonel düzeyde dersler alabilirsiniz.

  • Üniversiteler ve kolejler, uzaktan eğitim programlarının ve niteliklerinin, kampüs tabanlı programlarla aynı yüksek kalitede olmasını sağlar.

  • Eğitim merkezinden uzakta yaşayanlar için erişilebilirlik

  • Her sınıf için merkezi bir yere giderken, taşımacılıkta zaman kaybı veya başka kaynak yok İnternet bağlantısıyla herhangi bir uygun yerde çalışma esnekliği

  • Kendine tempolu öğrenme sağlar: Halihazırda uzmanlaştığınız materyallere hızla göz atın ve yeni bilgi ve / veya beceriler içeren alanlarda zaman ve çaba sarf edin.

  • Ortalama sınıfın daha yavaş temposunu beklemek zorunda kalmadan kişisel bir hız ve yoğunlukta materyalleri incelenmesi sağlanır

  • Bülten panosu tartışma alanlarındaki konuşmaları herhangi bir saatte bir araya getirme ve sınıf arkadaşlarınızın önceki ziyaretinden bu yana yorumlarını gözden geçirme esnekliği

  • Tam zamanında öğrenme. Mevcut en güncel malzemeyi incelemek için daha fazla fırsat

  • Düzensiz çalışma programlarına sahip olanlar için esneklik sağlar

  • Kısıtlı hareketliliğe sahip olanlar için erişilebilirlik (örneğin, özürlü, yaralı, yaşlı)

  • Aile sorumluluklarına sahip olanlar için erişilebilirlik (Evde küçük çocukları olan ebeveynler)

Evet bu kadar faydalılığı varken ağır koşullarda hem maddi hem zaman olarak ücretsiz sertifika programları özellikle uzaktan eğitim programlarına katılmak zamanımızın en akıllıca faaliyetlerindendir. Zaman hem yaşam hem de kazanç demekse değerini en akıllıca kullanarak artırabilirsiniz.

Yazar: Fatih Ünnü

E-Sertifika Nedir?, E-sertifika, eğitim dönemi sonunda hak edilen sertifika için kullanıcıya verilen bir kod numarasıdır, İnternet üzerinden her yerden erişim olanağı sağlar, E-Sertifika Nasıl Alınır?, Online sertifika programı ile eğitim almak isteyen kişiler, bilgisayarları ile web sitesi üzerinden kayıt, ders ve sınav işlemlerini gerçekleştirirler, Zaman ve mekan bağımsızlığı ile eğitimi tamamlarlar, E-Sertifika Avantajları, Kısa sürede etkili eğitim, esnek programlar ve geniş yelpazede konu seçimi imkanı, Öğrencinin bilgi ve beceri kazanmasını hızlandırır, Ücretsiz Sertifika Programları, Herhangi bir ücret ödemeksizin farklı konularda eğitimleri tamamlayabilirsiniz, Maddi bir yük oluşturmadan yeni bilgiler ve beceriler edinme imkanı sağlar, Ücretsiz Sertifika Programı Başvuruları, Adayların program seçiminden önce dikkatli bir araştırma yapması önerilir, En uygun ve kaliteli eğitim programının seçilmesine yardımcı olur, Sertifika Programlarının Faydaları, Farklı dallardaki yetenek ve uzmanlıkların belgelenmesi sağlar, İş dünyasında rekabet avantajı ve beklentilere uygun eleman olma imkanı sağlar, Sertifika Programlarının Avantajları, Kendi öğrenim hızınızı ayarlayabilir, ne zaman ve nerede çalışacağınıza karar verebilirsiniz, Esnek ve kullanıcı odaklı bir eğitim , Akreditasyon, Uzaktan eğitim ile kazanılan derece ve sertifikaların onayı, Eğitim kalitesini ve geçerliliğini belgeler, güvenilirlik sağlar, Online Eğitimler, Bireylerin ihtiyaç duyduğu alanlarda eğitim alıp, kendilerini daha donanımlı hale getirmesi, Bireysel kariyer hedeflerine ulaşmayı kolaylaştırır, Sertifika Programı Seçimi, Kişisel çıkarlara göre herhangi bir sertifika programına katılınabilir, Kişiye özel eğitim ve öğrenme imkanı sağlar
e sertifika sertifika sertifika programları online eğitimler ücretsiz sertifika programları
Bu resimde ikisi de gözlük takan bir erkek ve kadın görülüyor. Adam mavi bir gömlek ve siyah bir pantolon giyerken, kadın beyaz bir gömlek ve mavi bir kot pantolon giymektedir. Her ikisinin de gözlükleri takılı ve dümdüz ileriye bakıyorlar. Adamın kolu kadının beline dolanmış ve yüzleri birbirine yakın göründüğü için birlikte bir anı paylaşıyor gibi görünüyorlar. Arka plan yumuşak, kirli beyaz bir renktedir. Işık hafif loş, görüntüye yumuşak ve sıcak bir his veriyor. Gözlüklerine rağmen, gözleri hala bir duygu belirtisi gösteriyor. Birbirlerinin varlığından memnun ve mutlu görünüyorlar.
Konuk Yazar
Blog Yazarı

İstanbul İşletme Enstitüsünde yazılarının yayınlanmasını isteyen konuk yazarlarımız için oluşturulan bilgi kartıdır. Birçok alanda ve disiplindeki yazıları bu hesap üzerinde bulabilirsiniz.

Benzer Yazılar
Doğru ve faydalı bilgiler sağlama konusunda kararlı olan uzman ekibimizle blogumuzu her zaman yeni makaleler ve videolarla güncelliyoruz. Güvenilir tavsiyeler ve bilgilendirici içerikler arıyorsanız, blog sayfamıza mutlaka göz atın.
Bu görüntü, gömlek giyen bıyıklı bir adamın yakın çekimidir. Hafifçe gülümsüyor ve çenesi görünüyor. Yüzü siyah bir arka planla çerçevelenmiş ve gözleri, burnu ve ağzı net bir şekilde görülebiliyor. Bıyığı kıvrımlı ve uzun, üst dudağının üzerinden ağzının bir tarafına doğru uzanıyor. Giydiği gömlek çoğunlukla beyazdır ve yakası boynunun etrafında görünmektedir. Elleri görünmüyor, ancak resmin sağ üst köşesinde bir kişinin elinin bulanık bir resmi görülebiliyor. Bıyıklı adamın bu portresi, bir insanın yüzünü ve ifadesini gösteren harika bir örnektir.
4.8
(73)

Eğiticinin Eğitimi

7 Konu4 Saat
Adam şık, koyu gri bir takım elbise giymektedir. Düzgünce kesilmiş bir bıyığı var ve saçları yana doğru düzgünce taranmış. Gözleri sanki uzaklara bakıyormuş gibi ileriye odaklanmıştır. Yüzünde kendinden emin ve ciddi bir ifade vardır. Elleri kalçalarında gururlu bir duruşla dimdik ayakta duruyor. Kendinden emin ve kararlı görünüyor. Duruşu bir güç ve kontrol hissi yayıyor.Umur Çalıkoğlu
1616889
Sarı ve beyaz bir arka plan üzerinde sıcak ve davetkâr bir ifadeye sahip bir kadın görülüyor. Omuz hizasında kahverengi saçları var ve yüz hatları açıkça görülebiliyor. Bakışları hafifçe yukarı doğru yönelmiş ve dudakları hafifçe ayrılmış. Açık renkli bir üst giymiş ve elleri yanlarında. Sarı parlak ve neşeli bir renk tonu, beyaz ise onunla güzel bir kontrast oluşturuyor. Renkler birlikte hoş bir atmosfer yaratıyor. Kadın rahatlamış ve mutlu görünüyor. Bu görüntü, basit bir arka planın bir kişiyi nasıl öne çıkarabileceğinin harika bir örneği.
Bu, bronz tenli ve omuz hizasında dalgalı kahverengi saçlı genç yetişkin bir kadının yakın plan çekimi. Hafif bir gülümsemeyle sol tarafa bakıyor, gözleri hafifçe kapalı. Kaşları hafifçe çatılmış ve ona düşünceli bir ifade veriyor. Çenesi ve çene hattı güçlü ve yanaklarına dağılmış birkaç çili var. Beyaz yakalı açık pembe bir gömlek giyiyor.Şerife Demir
735464
Bu online SPSS kursu, güçlü istatistiksel yazılım paketine derinlemesine bir bakış sunmaktadır. Eğitim, verilerin manipüle edilmesi, değişkenlerin oluşturulması ve temel hesaplamaların yapılması gibi temel kavramları tanıtarak başlamaktadır. Daha sonra veri analizi ve hipotez testi gibi daha gelişmiş konulara dalmaktadır. Öğrenciler sonuçları nasıl yorumlayacaklarını ve verileri anlamlı bir şekilde nasıl sunacaklarını öğreneceklerdir. Kurs ayrıca çok sayıda gerçek dünya örneği içerir, böylece öğrenciler becerilerini pratik senaryolara uygulayabilirler. Eğitimin sonunda öğrenciler SPSS hakkında kapsamlı bir anlayışa ve karmaşık problemleri çözmek için SPSS'i nasıl kullanacaklarına dair bilgi sahibi olacaklardır. Bu kurs, yazılımı ve yeteneklerini daha iyi anlamak isteyen herkes için idealdir.
5
(26)

SPSS Eğitimi

13 Konu9 Saat
Bu görüntü, içinde bir insan olan siyah bir daireden oluşuyor. Kişi kollarını iki yana açmış, kameraya dönük bir şekilde durmaktadır. Kişi beyaz bir gömlek ve mavi bir kot pantolon giymektedir. Arka plan gri tonda. Kişinin açık kahverengi gözleri ve kısa siyah saçları var. Daire pürüzsüz, kavisli bir dokuya ve parlak bir yüzeye sahip. Kişi kendinden emin ve güçlü görünüyor. Çemberin ortasında dururken kararlı bir ifadesi var. Resmin atmosferi davetkâr ve sıcak.Ders Eğitmeni
1257464