AnasayfaBlogE-Ticaret SEO Rehberi
Satış - Pazarlama

E-Ticaret SEO Rehberi

27 Aralık 2019
Klavyede yazı yazan bir kişinin yakın çekimi. Kişi, yan taraftaki bir pencereden aydınlatılan iyi aydınlatılmış bir odada oturmaktadır. Klavye standart siyah bir klavyedir ve kişi açık gri bir gömlek giymektedir. Parmakları hızlı ve hassas bir şekilde hareket ediyor, tuşlara kolaylıkla basıyor. Arka planda odak dışında bir büyüteç duruyor ve yine odak dışında bir altıgen şekli de görülüyor. Görüntü net ve keskin, kişinin yazma sürecine harika bir bakış sağlıyor.
KonuAçıklamaEk Bilgi
E-Ticaret SEOArama motorlarının siteleri daha etkin bir şekilde taramasını sağlar, SEO e-ticaret sitelerinin arama motoru sonuçlarında üst sıralarda yer almasını sağlar.E-ticaret alanında başarılı sonuçlar için SEO çalışmaları oldukça önemlidir.
E-Ticaret Sitesi Kurma BasamaklarıWordPress alt yapısının kullanılması, domain ve hosting satın alınması, SSL sertifikasının alınması ve tema yüklenmesi gerekmektedir.WordPress alt yapısı en ekonomik ve esnek çözümlerden biridir.
Domain ve HostingDomain, sitenin internet adresini belirtirken; hosting sitenin 7/24 aktif olmasını sağlar..com uzantılı domainler SEO açısından avantajlıdır.
SSL SertifikasıSSL sertifikası kullanıcıların güvenli bir şekilde internetten alışveriş yapmasını sağlar.Google, 2018 yılı itibariyle SSL sertifikası olmayan siteleri daha alt sıralarda göstermektedir.
Tema SeçimiSiteye uygun tema seçimi ve kurulumu e-ticaret sitesi kurma aşamalarından biridir.Piyasada çeşitli ücretli ve ücretsiz temalar bulunmaktadır.
Alışveriş Sistemi KurulumuE-ticaret sitesinde satış yapabilmek için alışveriş sistemi kurulması gerekir.E-ticaret platformlarında çeşitli alışveriş sepeti çözümleri vardır.
SEO ÇalışmalarıE-ticaret sitenin Google ve diğer arama motorları için optimize edilmesini sağlar.SEO çalışmaları kullanıcı deneyimini iyileştirmeye ve siteye daha fazla trafik çekmeye yardımcı olur.
Anahtar KelimelerGoogle’ın yaptığı aramalarda başarılı sonuçlar elde etmek için SEO çalışmalarında anahtar kelimelere yer verilmesi gerekir.Anahtar kelime seçimleri, sitenin arama motoru sonuçlarında üst sıralarda çıkmasında önemli bir rol oynar.
E-ticaret Sitesi İçin EklentilerWordPress alt yapısına sahip e-ticaret siteleri için özel eklentiler kullanılır.Özel eklentilerin kullanımı, siteyi optimize etmeye ve kullanıcı deneyimini iyileştirmeye yardımcı olur.
Google AlgoritmalarıGoogle, siteleri tarayarak sıralar. Algoritmaları kullanarak yapay zeka ile bu işlemi gerçekleştirir.Google'ın 2018 yılı itibariyle gerçekleştirdiği algoritma değişikliklerine uygun site düzenlemeleri yapılmak zorundadır.

İngilizce Search Engine Optimization teriminin kısaltması olan SEO, Türkçe’ deki karşılığı Arama Motoru Optimizasyonu olarak belirtilir. Genel bir ifadeyle arama motorlarının web sitelerini daha kolay bir şekilde taramasını sağlayan düzenlemeleri içerir. Günümüzde ticari faaliyetlerin gelişen teknoloji sayesinde dijital ortama taşınmasıyla birlikte e-ticaret  ve SEO nedir soruları çokça duyulmaktadır. E-ticaret alanında başarılı sonuçlar almak için SEO çalışması gerçekleştirilir. Bu sayede e-ticaret sitesi, arama motoru sonuçlarında ilk sıralarda yer alması sağlanır.

E-ticaret sitesine sahip olan veya bir e-ticaret sitesinde SEO hizmeti veren kişilerin e-ticaret SEO hakkında bilgisi olması gerekir. E-ticaretle uğraşan herkesin SEO hakkında yeterince bilgili olması o kişiyi ve siteyi her zaman avantajlı kılmaktadır. E-ticaret sitesi üzerinden gerçekleştirilen ürün satışlarından hedef kitleyi haberdar etmek için SEO çalışmaları yapılır.  Bu çalışmalar web sitesinin trafiğini arttırarak hedef kitle rolündekilerin müşteri rolüne dönüşmesini amaçlamaktadır.

E-Ticaret Sitesi Kurma Basamakları

E-ticaret sitesi kurmak isteyenlerin bu konu hakkında yeterlilikleri olması gerekir. E-ticaret alanında gerekli bilgi ve becerilere sahip olunması gerekir. Bu alanda kendini geliştirmek isteyen, kariyer yolculuğuna bu alandan devam etmek isteyen ve bu alana ilgisi olanların e-ticaret kursu görmesi gerekir. Enstitü üzerinden online eğitim alarak hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Bu eğitim sayesinde gerekli yetkinlikleri kazanabilirsiniz.

Aldığınız eğitim sayesinde öğrendiniz teorik ve pratik bilgilerden faydalanmak istemeniz en doğal hakkınız. Bir e-ticaret sitesi açarak bu amaç doğrultusunda adım atabilir ve para kazanabilirsiniz. Peki e-ticaret sitesi nasıl kurulur?

  • WordPress alt yapısının ücretsiz versiyonunu seçerek bu iş için ilk adımı atabilirsiniz. Kurulum maliyeti olarak en ucuz maliyeti size çıkartacak olan alt yapıdır. Aynı zamanda bu alt yapı sayesinde e-ticaret dışında aklınıza gelebilecek her türlü siteyi de kurabilirsiniz.

  • E-ticaret sitesi kurmak için karşınıza maliyet tablosu çıkmaktadır. Domain, hosting ve SSL sertifika almanız gerekir.  Bunlarım maksimum tutarı 100-150$ olarak belirtilebilir.

  • Domain, sitenizin internetteki adresini belirtir. Hosting ise internet sitenizin 7/24 açık kalmasını sağlar.  Bu ikisini satın almanız gerekir. İkisini birbirine bağlayarak çalıştırılması gerekir. Domain satın alırken .com uzantılı bağlantı seçilmelidir.  Bu sayede arama motorlarında üst sıralarda gözükebilirsiniz.

  • Domain ve hosting satın aldıktan sonra bunları birleştirip Cpanel kurmanız gerekmektedir. Cpanel ise server yönlü bir yönetim sistemidir.

  • E-ticaret sitesi kurmak için zorunlu olan SSL sertifikasını almanız gerekir. Bu sertifikayı almak zorunludur. Diğer siteleri kurarken bu sertifikayı almak zorunlu değildir. Alacağınız SSL sertifikası, aldığınız domain ve hosting ile kullanımının aynı zaman aralığında olması gerekir.

  • Daha sonra WordPress alt yapısı oluşturulması gerekir. Site için en önemli ve işlemi büyük ölçüde tamamlamayı sağlayacak bir aşamadır. WordPress, kuracağınız e-ticaret sitesini yönetebileceğiniz alt yapı sistemidir. Cpanele girmeniz gerekir. Ardından Cpanel üzerinden WordPress ibaresine tıklamanız gerekir. Daha sonra uygulamayı kur ibaresine tıklamanız gerekir ve uygulama kurulur. Sonra domain kısmına http:uzantısı seçmelisiniz. Ardından dizin seçimi gelecektir. Bu kısmı boş bırakmalısınız. Bir ileriki aşama ise versiyon ayarlarını yapmanız gerekir. Daha sonra ayarlardan e-ticaret sitesinin yönetici bilgilerini girmelisiniz. Gelişmiş ayarlardan yedekleme seçeneğine tıklamanız gerekir. Daha sonra en altta sağ köşede bulunan kur butonuna tıklamalısınız.

  • En son basamak ise tema satın alıp kurulumunu ve ayarlarını yapmaktır. Ücretli ve ücretsiz temalar bulunmaktadır. Daha sonra ise internetten satış yapabilmek için alışveriş sistemini kurmaktır.

Bu aşamalar e-ticaret sitesi kurmak için gerekli olan WordPress alt yapı sistemini genel olarak anlatmaktadır. Bu basamaklar geneli ifade etmektedir. Normalde bu basamakları yerine getirirken içerikleri daha kapsamlıdır.

E-Ticaret Siteleri İçin SEO Çalışmaları

SEO; e-ticaret sitesinin Google vb. arama motorları için optimize edilmesini sağlar. Google yapay zeka yapısına sahip algoritmaları kullanarak siteleri tarar. Google’ın yaptığı bu işten başarı elde eden siteler; anahtar kelimelerde başarılı sıralar elde eder. Nasıl bir e-ticaret SEO çalışması yapmanız gerektiği sahip olduğunuz e-ticaret sitesi belirler. Örneğin e-ticaret sitesi WordPress alt yapısına sahipse ona özel eklentiler kullanmanız gerekir.

E-ticaret siteleri farklı algoritmalara sahiptir. E-ticaret sitesi için SSL sertifikasının zorunlu olduğundan bahsetmiştim. SSL kullanıcı verilerini şifreleme özelliğinden dolayı gereklilik görülmektedir. Google 2018 yılı itibariyle birçok algoritma değişikliği yapmıştır. Bu değişikliklere göre bu sitelerin yeni SEO kriterlerine göre SEO çalışması yaptırması gerekir. Bu siteler için hangi SEO çalışmaları yapılmalıdır;

  • Site Hızına Dikkat Edilmelidir: Algoritma değişikliklerinden sonra site hızı konusu önemli bir hale geldi. Mobil sitelerde hız, kullanıcı deneyimini ve buna bağlı olan performansı etkilemektedir. Google yaptığı bir araştırmada; 3 saniyeden fazla süren yüklemelerde, mobil sitelerde siteyi terk etme oranını %32 olarak belirlemiştir. Yüklenmesi 10 saniyeye çıktığında ise terk etme oranı %132’ye çıktığı saptanmıştır. Bu bilgiler ışığında, binlerce ürünün yer aldığı bu sitelerde sayfalarınız hızlı açılmazsa kullanıcılar olumsuz etkilenecektir. Bu sitelerde, site hızını etkileyen en önemli unsur görsel boyutlarıdır. Sitenize görsel yüklerken optimize ederek yüklemeniz avantaj sağlayacaktır. Bunu yapmanızı sağlayacak araçlar bulunmaktadır.

  • Kullanıcı Deneyimine Dikkat Edilmelidir: Sitenizi kullanıcı deneyimine uyumlu tasarlanmasına önem vermeniz gerekir. Kullanıcıların site içindeki deneyimlerinin kolaylaştırılmasına özen gösterilmelidir. Doğru bir kullanıcı deneyimi yaratmak isteyen site sahipleri; doğru sepet adımları, menü yapıları vb. tasarımlar geliştirmelidir. Kullanıcı deneyimini istediğiniz gibi takip etmek ve geliştirmek için hazır alınan site paketleri kullanmak yerine özel tasarımları ve yazılım yaptırmayı düşünebilirsiniz. Bunu yaptırdığınız taktirde kullanıcı deneyimlerini geliştirme ve takip etme olanağını güçlendirirsiniz. Kullanıcılara deneyimine göre yön verebilirsiniz. Mobil uyumlu site tasarlatmak size avantaj sağlar. Bunun yanında iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamak için üye olmadan sipariş verme, kolay üyelik, gelişmiş ürün sıralama özelliklerini sunabilirsiniz.

  • Rakip Analizi Yapılmalıdır: Aynı sektörde olduğunuz e-ticaret sitelerini inceleyin. İncelediğiniz sitelerdeki doğruları ve hataları bulun. Rakip analizi yaparken en aktif ve yoğun şekilde ürün satan siteleri inceleyin. Bu sayede müşterilere neyin hitap ettiğini keşfedin.  Aynı zamanda sitenizde ürünleri tanıtırken kategori yazıları, ürün başlıkları ve açıklamaları yazmayı unutmayın. Bazı siteler, ürünlerini tanıtırken ürünle ilgili görsel bulundururken tanıtıcı yazıya dikkat etmiyorlar. Açıklama sayfalarını uygulamalar kullanarak güncelleyebilirsiniz.

  • SEO Yapma Amacınızı Belirlemelisiniz: Siteler, SEO çalışmalarını organik trafik akışının artması için yapmaktadır. E-ticaret sitesi daha çok tıklanma almak isteyen kişilerin dijital yatırımlara öncelik vermesi gerekmektedir. Dijital yatırım sayesinde sitenizin organik trafik akışı artabilir. Sosyal medya reklamları, Google ADS vb. sayesinde bireyler sitenizi görebilir ve sizden alışveriş yapabilir. Dijital yatırımlar sayesinde marka tanınırlığınızı arttırabilirsiniz.

  • SEO Perspektifinden Bakmalısınız: Sitenizle ilgili yazacağınız her şeye SEO açısından bakmalısınız. Web sitenizdeki bağlantılarınız da buna dahildir. Daha hızlı indeks almanızı sağlayacak iç bağlantı stratejilerinizin de SEO özelliklerine uygun olması gerekir. Doğru URL yapısı da sitenizin başarılı olmasını sağlayan özelliklerden biridir. URL içerisinde yazıyla veya sayfayla ilgili anahtar kelimeleri bulundurmalısınız. Uzun ve yanlış URL kullanımı sizin için dezavantaj sağlamaktadır bu davranıştan kaçınmalısınız.

SEO alanında çalışmaları gerçekleştirebilmek için bu alanda yetkinliklere sahip olmanız gerekmektedir. Bu yüzden SEO eğitimi almanız gerekmektedir. Bu eğitim sayesinde web sitenizi optimize etmeyi öğreneceksiniz.

E-Ticaret SEO ve WordPress

WordPress bir içerik yönetimi sistemi olarak tanımlanmaktadır. İnternet üzerinde bulunan sitelerin %40 WordPress alt yapısını kullanmaktadır. Bu alanda yetkinlik sahibi olmak isteyen kişiler WordPress eğitimi alarak amaçlarına ulaşabilirler. Bu eğitimi alarak istediğiniz her alanda web sitesi oluşturabilirsiniz. Bu sayede web sitesi oluşturmak için gerekli olan karmaşık kodların bilinmesine de gerek kalmaz. Bu sistem herkesin kolay ve yüksek performanslı web sitesi oluşturulmasını sağlar. WordPress ne kadar bu imkanlardan faydalanmamızı sağlasa da e-ticaret sitenizin başarısı, uygulayacağınız WordPress SEO ayarlarının doğruluğu içeriğinizin doğruluğu ile orantılıdır. Sitenizin başarısı sağlam bir SEO çalışmasına bağlıdır.  Kurmuş olduğunuz siteyi arama motorlarına doğru tanıtmalısınız bu sayede arama motorları da sitenizi kullanıcılara doğru tanıtır.

Kullanıcılar arama yaparken, arama motorlarına arayacakları kelimeleri yazarlar. Yazdıkları kelimeler arama motoru tarafından anahtar kelime olarak tanımlanır. Kullanıcıların yazdığı anahtar kelimeler, veri tabanında kayıtlı olan sitelerle karşılaştırılır. Bu arama sonucunda bize en iyi eşleşen site sunulur. Kendi sitenize WordPress SEO eklentisi kurarak ve SEO ayarlarını yaparak bu arama sonucu sıralarında sitenizin en üst sırada olmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede sizin de siteniz arama sonuçlarında en üst sırada olur.

E-Ticaret SEO Çalışmalarının Faydaları

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte bireyler ve sektörler dijitalleşmektedir. İnternet kullanımının gitgide yükselmesi e-ticaret sitelerini de yaygınlaştırmıştır. E-ticaret sektörü çok yüksek rekabetin ve yeniliklerin ortaya çıktığı bir sektördür. Bu kadar rekabetin çok yüksek olduğu bir alanda sitenizin diğer sitelerin önüne geçmesini sağlamanız gerekir.

Rakiplerinizin önüne geçmenizi sağlayacak SEO çalışmalarıdır. Yapılan bu çalışmalar e-ticaret sitelerine oldukça fayda sağlamaktadır. Bu faydalar;

  • Arama motorları üzerinden web sitesine organik trafik sırasında yoğun bir ziyaretçi akışı yaşanır. Bu yoğun akış satışların artmasını ve sitenizin gelişmesini sağlar.

  • ürün tanıtımı, site tanıtımı vb. yapmak için uygulayacağınız geleneksel reklam modelleri oldukça pahalıdır. seo çalışmaları sayesinde bu geleneksel reklam modellerine gerek kalmaz. reklam için ayrılan bütçelerde düşüş yaşanır. bu durum sitenize ve size fayda sağlar.

  • SEO çalışmaları, ürün sayfalarında yapıldığında hedef kitle ve müşteriye erişimi sağlar. Bu sayede satış oranı da artar.

E-Ticaret SEO, Arama motorlarının siteleri daha etkin bir şekilde taramasını sağlar, SEO e-ticaret sitelerinin arama motoru sonuçlarında üst sıralarda yer almasını sağlar, E-ticaret alanında başarılı sonuçlar için SEO çalışmaları oldukça önemlidir, E-Ticaret Sitesi Kurma Basamakları, WordPress alt yapısının kullanılması, domain ve hosting satın alınması, SSL sertifikasının alınması ve tema yüklenmesi gerekmektedir, WordPress alt yapısı en ekonomik ve esnek çözümlerden biridir, Domain ve Hosting, Domain, sitenin internet adresini belirtirken; hosting sitenin 7/24 aktif olmasını sağlar, com uzantılı domainler SEO açısından avantajlıdır, SSL Sertifikası, SSL sertifikası kullanıcıların güvenli bir şekilde internetten alışveriş yapmasını sağlar, Google, 2018 yılı itibariyle SSL sertifikası olmayan siteleri daha alt sıralarda göstermektedir, Tema Seçimi, Siteye uygun tema seçimi ve kurulumu e-ticaret sitesi kurma aşamalarından biridir, Piyasada çeşitli ücretli ve ücretsiz temalar bulunmaktadır, Alışveriş Sistemi Kurulumu, E-ticaret sitesinde satış yapabilmek için alışveriş sistemi kurulması gerekir, E-ticaret platformlarında çeşitli alışveriş sepeti çözümleri vardır, SEO Çalışmaları, E-ticaret sitenin Google ve diğer arama motorları için optimize edilmesini sağlar, SEO çalışmaları kullanıcı deneyimini iyileştirmeye ve siteye daha fazla trafik çekmeye yardımcı olur, Anahtar Kelimeler, Google’ın yaptığı aramalarda başarılı sonuçlar elde etmek için SEO çalışmalarında anahtar kelimelere yer verilmesi gerekir, Anahtar kelime seçimleri, sitenin arama motoru sonuçlarında üst sıralarda çıkmasında önemli bir rol oynar, E-ticaret Sitesi İçin Eklentiler, WordPress alt yapısına sahip e-ticaret siteleri için özel eklentiler kullanılır, Özel eklentilerin kullanımı, siteyi optimize etmeye ve kullanıcı deneyimini iyileştirmeye yardımcı olur, Google Algoritmaları, Google, siteleri tarayarak sıralar Algoritmaları kullanarak yapay zeka ile bu işlemi gerçekleştirir, Google'ın 2018 yılı itibariyle gerçekleştirdiği algoritma değişikliklerine uygun site düzenlemeleri yapılmak zorundadır
seo e-ticaret e-ticaret sitesi e-ticaret seo seo çalışmaları wordpress eğitimi seo eğitimi wordpress
Kalın, koyu renk sakallı bir adam beyaz bir duvara yaslanmış duruyor. Otuzlu yaşlarında görünüyor ve yüzünde ciddi bir ifade var. Sakalları dolgun ve gür, yüzünün ve boynunun büyük bir kısmını kaplıyor. Üzerinde açık gri desenli siyah bir tişört ve mavi bir kot pantolon var. Adamın kısa, koyu renk saçları var ve gözleri koyu kahverengi. Sert bir ifadeyle dosdoğru karşıya bakıyor. Arka plan beyaz bir duvar ve ışık görüntünün sol tarafından geliyor.
Sezer Açiler
Blog Yazarı

Sezer AÇİLER, 19 Haziran 1995 tarihinde Sakarya’da dünyaya geldi. 2018 yılında Sakarya Üniversitesi Sosyoloji bölümünü bitirdi. Gayrimenkul danışmanı, stajyer sosyolog ve Felsefe Grubu öğretmeni olarak çalıştı. Sertifika programlarına katıldı. 2019 yılında İstanbul İşletme Enstitüsünde blog yazarı olarak çalışmaya başladı.

Benzer Yazılar
Doğru ve faydalı bilgiler sağlama konusunda kararlı olan uzman ekibimizle blogumuzu her zaman yeni makaleler ve videolarla güncelliyoruz. Güvenilir tavsiyeler ve bilgilendirici içerikler arıyorsanız, blog sayfamıza mutlaka göz atın.
Bir kişi elinde beyaz bir tablet tutarken görülüyor. Cihaz yakın bir açıdan görülüyor ve cihazın detayları sergileniyor. Kişinin başparmağı ve işaret parmağı tableti kavrarken, diğer parmakları birbirinden ayrılmış durumda görülüyor. Bir elin de tableti yandan işaret ettiği görülüyor. Ayrıca, arka plandaki masanın üzerinde bir tabak yığını görülebiliyor. Görüntüde bir telefonun yakın çekimi de görülebiliyor. Bir kişinin eli sağ alt köşede bir cep telefonu tutarken görülüyor.
Dijital Pazarlama

E Ticaret Sistemleri ve Gereklilikleri

19 Aralık 2019
Teknolojik ilerlemeler sayesinde ülkemizde ve dünyada bireyler dijitalleşmektedir. Dijitalleşme oranı arttıkça bu sitelerin kullanım oranı da artmaktadır. Çünkü modern toplumlarda bireyler zaman kavramına oldukça dikkat etmektedir. Bireyler zamana karşı bir yarış içindedir. E-ticaret sitesi de bireylerin gereksinimlerini istediği konum ve zaman dilimi içerisinde karşılamalarını sağlar.
Satış - Pazarlama

E-Ticaret Sitesi Kurma Maliyeti Nedir?

25 Aralık 2019
Bu görsel, kırmızı arka planlı ve beyaz harfli bir logonun görüntülendiği ekrana sahip bir dizüstü bilgisayarı göstermektedir. Dizüstü bilgisayarın sağ tarafında bir oynat düğmesi ile siyah bir kenarlık vardır. Dizüstü bilgisayarın ekranının altında çok sayıda beyaz kareden oluşan bir bilgisayar klavyesi yer almaktadır. Dizüstü bilgisayar düz bir yüzeye yerleştirilmiştir ve tüm sahne parlak bir şekilde aydınlatılmıştır. Dizüstü bilgisayarın ekranı görüntünün ana odağıdır, klavye ve oynatma düğmesi ise ikincil unsurlardır. Logo dizüstü bilgisayar ekranının sol üst köşesinde, oynat düğmesi ise sağında yer almaktadır.
SEO

YouTube SEO Çalışması

11 Temmuz 2019
Açık mavi gömlek giyen bir adam başparmağıyla onaylıyor. Yüzünde kocaman bir gülümsemeyle sevinçli bir ifade var. Gözleri kapalı ve sakalları düzgünce kesilmiş. Ağzı hafifçe açık ve beyaz dişleri görünüyor. Sağ elini kaldırmış, başparmağını ve işaret parmağını uzatarak başparmak işareti yapıyor. Sol eli yanında, rahat bir şekilde duruyor. Duruşu rahat ve kendinden emin. Arka planda beyaz bir duvarın olduğu aydınlık bir odada duruyor. Odanın ışığı yüzünden yansıyarak sıcak bir parıltı veriyor.
5
(29)

E-Ticaret Eğitimi

25 Konu15 Saat
Resimdeki adam ışıl ışıl gülümsüyor, gözleri neşe ve sevinçle kırışıyor. Dişleri tamamen düzgün ve beyaz, yanakları mutlulukla parlıyor. Açık mavi bir gömlek giymiş ve koyu renk saçları düzgünce taranmış. Ellerini önünde kavuşturmuş, yüzünde memnuniyet ve tatmin ifadesi var. Rahat bir duruşu var, rahatlık ve konfor hissi veriyor. Resmin arka planı açık gri, bu da onun parlak gülümsemesini daha da öne çıkarıyor. Görüntü mükemmel bir şekilde yakalanmış, neşe ve memnuniyet hissi yayıyor.Sedat Ateş
22771322
Takım elbise giymiş bir adam dizüstü bilgisayarının önünde oturuyor. Elleri klavyenin üzerindedir ve gözleri ekrana odaklanmıştır. Kısa, koyu renk saçları vardır ve dizüstü bilgisayarın üzerinde mavi beyaz bir logo görülmektedir. Ellerinden birinin yakın çekimi ve siyah bir gömleğin başka bir yakın çekimi var. Arka planda bir fotoğraf görülmektedir. Adam dikkatle bir şeyler yazmakta, bakışları dizüstü bilgisayar ekranından hiç ayrılmamaktadır. İfadesi ciddi ve odaklanmış, önemli bir işle meşgul olduğunu gösteriyor. Görüntü, adam dizüstü bilgisayarında özenle çalışırken bir konsantrasyon anını yakalıyor.
5
(486)

WordPress Eğitimi

14 Konu5 Saat
Bu görsel, Amazon Dropshipping'e odaklanan bir çevrimiçi kursu tasvir ediyor. Muhtemelen eğitmen olan bir kişi onaylamak veya teşvik etmek için baş parmağını kaldırıyor. Arka planda, kursun belirli bir marka veya kuruluşla ilişkili olabileceğini düşündüren siyah ve turuncu bir logo var. Ayrıca, görselde ilginç bir kompozisyon oluşturmak için her biri farklı renklere sahip birkaç turuncu kare var. Genel olarak bu görsel, bir Amazon Dropshipping kursunun mükemmel bir görsel temsilidir. Potansiyel öğrencilere kesinlikle hitap edecek bir onay, teşvik ve güvenilirlik mesajı iletiyor. Eğitmenin onaylayan başparmak işareti ile siyah ve turuncu logonun birleşiminden oluşan bu kursun, Amazon Dropshipping hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen herkes için başarılı olacağı kesin.
5
(11)

Amazon Eğitimi

6 Konu15 Saat
Resimdeki adam ışıl ışıl gülümsüyor, gözleri neşe ve sevinçle kırışıyor. Dişleri tamamen düzgün ve beyaz, yanakları mutlulukla parlıyor. Açık mavi bir gömlek giymiş ve koyu renk saçları düzgünce taranmış. Ellerini önünde kavuşturmuş, yüzünde memnuniyet ve tatmin ifadesi var. Rahat bir duruşu var, rahatlık ve konfor hissi veriyor. Resmin arka planı açık gri, bu da onun parlak gülümsemesini daha da öne çıkarıyor. Görüntü mükemmel bir şekilde yakalanmış, neşe ve memnuniyet hissi yayıyor.Sedat Ateş
2573901