AnasayfaBlogSize Yardım Eden Birine İngilizce Teşekkür Etmek
Yabancı Dil Eğitimi

Size Yardım Eden Birine İngilizce Teşekkür Etmek

13 Şubat 2023
Teşekkürler için teşekkür ederiz! Zamanınızı ve yardımınızı verdiğiniz için size çok teşekkür ederiz. Müteşekkiriz, takdir ederiz ve şükranlarımızı sunuyoruz.
Turkish ExpressionEnglish TranslationUsage
Teşekkür ederizWe thank youShowing gratitude for someone's contribution or help
MüteşekkirizWe are gratefulShowing strong feelings of appreciation and gratitude
Takdir ederizWe appreciateAcknowledging someone's effort and expressing gratitude
Şükranlarımızı sunuyoruzWe offer our gratitudeFormally thanking someone, especially in written form
Mütevazı şükranlarımızı sunuyoruzWe humbly offer our gratitudeExpressing gratitude in a humble and respectful manner
Mükemmel şükranlarımızı sunuyoruzWe offer our perfect gratitudeExpressing strong gratitude and high respect
Şükranlarımızı iletiyoruzWe express our gratitudeFormally and sincerely thanking someone
Şükranlarımızı ifade ediyoruzWe express our appreciationExpressing gratitude especially in professional settings
Size teşekkür borçluyuzWe owe you our thanksA more personal way of expressing gratitude
Sizin için minnettarızWe are grateful for youExpressing deep gratitude having you in our lives or team

"Teşekkür ederiz" (Thank you): Teşekkürler (Thanks) için teşekkür ederiz (We thank you for your thanks). Zamanınızı ve yardımınızı verdiğiniz için size çok teşekkür ederiz (We are very grateful for your time and help). Bize verdiğiniz destek için sonsuz teşekkürler (Endless thanks for your support)!

"Müteşekkiriz" (We are grateful): Müteşekkiriz (We are grateful) sizin için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığımız için (for always trying to do our best for you). Bizi desteklediğiniz için müteşekkiriz (We are grateful for your support).

"Takdir ederiz" (We appreciate): Size bize verdiğiniz destek için takdir ederiz (We appreciate your support for us). Zamanınızı ve çabalarınızı takdir ederiz (We appreciate your time and efforts

"Şükranlarımızı sunuyoruz" (We offer our gratitude): Şükranlarımızı sunuyoruz (We offer our gratitude) çabalarınızın karşılığını almak için bize yardım ettiğiniz için (for helping us to get the reward for our efforts). Bize katkıda bulunduğunuz için sizinle şükranlarımızı sunuyoruz (We offer our gratitude to you for your contribution).

Diğer Teşekkürler (″Other Thanks″)

"Mütevazı şükranlarımızı sunuyoruz" (We humbly offer our gratitude): Mütevazı şükranlarımızı sunuyoruz (We humbly offer our gratitude) bize yardım ettiğiniz için (for helping us). Bize rehberlik ettiğiniz için mütevazı şükranlarımızı sunuyoruz (We humbly offer our gratitude for your guidance

"Mükemmel şükranlarımızı sunuyoruz" (We offer our perfect gratitude): Mükemmel şükranlarımızı sunuyoruz (We offer our perfect gratitude) bize katkıda bulunduğunuz için (for your contribution). Mükemmel şükranlarımızı sunuyoruz (We offer our perfect gratitude) bize gösterdiğiniz özen için (for the care you have shown us).

"Şükranlarımızı iletiyoruz (We express our gratitude): Şükranlarımızı iletiyoruz (We express our gratitude) bize yardım ettiğiniz için (for helping us). Bize verdiğiniz destek için şükranlarımızı iletiyoruz (We express our gratitude for your support).

"Şükranlarımızı ifade ediyoruz" (We express our appreciation): Şükranlarımızı ifade ediyoruz (We express our appreciation) bize yardım ettiğiniz için (for helping us). Bize verdiğiniz destek için şükranlarımızı ifade ediyoruz (We express our appreciation for your support).

İnsanların zamanını ve yardımını kabul etmek için, dünyanın her yerinden gelen çok çeşitli şükranlar vardır ("There are many different kinds of thanks from all over the world for accepting people's time and help"). Bunlar, insanların başkalarına yardım etme konusunda gösterdikleri özveri için çok değerlidir ("These are very valuable for the dedication people show in helping others"). İnsanların başkalarına yardım etmeyi ve zamanlarını vermeyi kabul etmek için, şükranlarınızı ifade etmek çok önemlidir ("It is very important to express your thanks for accepting people's help and giving their time").

İster öğrenmek istersen de yeterince İngilizce pratiği olsun diye, İngilizce dil eğitimi konusunda size sıfırdan olmak üzere aradığınız her şeyi veriyoruz. Bizi tercih ettiğiniz için şükranlarımızı iletiyoruz.

Teşekkür ederiz, We thank you, Showing gratitude for someone's contribution or help, Müteşekkiriz, We are grateful, Showing strong feelings of appreciation and gratitude, Takdir ederiz, We appreciate, Acknowledging someone's effort and expressing gratitude, Şükranlarımızı sunuyoruz, We offer our gratitude, Formally thanking someone, especially in written form, Mütevazı şükranlarımızı sunuyoruz, We humbly offer our gratitude, Expressing gratitude in a humble and respectful manner, Mükemmel şükranlarımızı sunuyoruz, We offer our perfect gratitude, Expressing strong gratitude and high respect, Şükranlarımızı iletiyoruz, We express our gratitude, Formally and sincerely thanking someone, Şükranlarımızı ifade ediyoruz, We express our appreciation, Expressing gratitude especially in professional settings, Size teşekkür borçluyuz, We owe you our thanks, A more personal way of expressing gratitude, Sizin için minnettarız, We are grateful for you, Expressing deep gratitude having you in our lives or team
Teşekkürler Destek Müteşekkiriz Takdir Ederiz Şükranlarımızı Sunuyoruz Mütevazı Şükranlarımızı Sunuyoruz Mükemmel Şükranlarımızı Sunuyoruz Şükranlarımızı İletiyoruz Şükranlarımızı İfade Ederiz
Genç bir kadın yakın plan bir portrede görülüyor. Açık tenli, yüksek elmacık kemikli ve belirgin bir çene hattına sahip. Gözleri parlak ve büyüleyici, uzun kirpikleri ve kapakların etrafındaki hafif gölgesi var. Dudakları dolgun ve açık pembe bir renge boyanmış. Saçları koyu kahverengi ve yüzünün etrafına yumuşak dalgalar halinde dökülüyor. Güzelliği yayan kendinden emin ama nazik bir ifadesi var.
Meryem Winstead
Blog Yazarı

Hacettepe Üniversitesi Aile ve Tüketim Bilimleri Bölümü mezunuyum. Blog yazarlığı ve insan kaynakları yönetimi sertifikalarım var. İngilizce dilinde yüksek lisans derecem var ve 3 yıl ABD'de yaşadım.

Benzer Yazılar
Doğru ve faydalı bilgiler sağlama konusunda kararlı olan uzman ekibimizle blogumuzu her zaman yeni makaleler ve videolarla güncelliyoruz. Güvenilir tavsiyeler ve bilgilendirici içerikler arıyorsanız, blog sayfamıza mutlaka göz atın.
Beyaz zemin üzerinde çeşitli renklerde konuşma baloncuklarından oluşan bir grup. Baloncuklar, en büyük baloncuk merkezde olacak ve daireler dışa doğru hareket ettikçe boyutları küçülecek şekilde yarım daire biçiminde düzenlenmiştir. Her baloncuk farklı bir desen ve renk içeriyor; kırmızı puantiyeli parlak sarıdan beyaz yıldız desenli koyu maviye kadar değişiyor. Genel etki canlı ve neşelidir. Konuşma balonları herhangi bir görüntüye yaratıcı ve dinamik bir dokunuş katmanın harika bir yoludur.
İletişim

İletişim Öğeleri Nelerdir?

09 Aralık 2019
Takım elbiseli bir kadın kolunu uzatmış, uzaktaki bir şeyi işaret ediyor. Eli hafifçe bulanık, bu da nesneye yakın durduğunu gösteriyor. Siyah bir takım elbise giymiş ve saçlarını düzgün bir topuzla arkaya toplamış. Yüzü kararlı, gözleri nesneye odaklanmış. Kolu hafifçe bükülmüş, işaret parmağı vurgulamak için uzatılmış. Kendinden emin ve kendinden emin görünüyor, gücü ve inancı duruşundan belli oluyor.
Bölümler

Türkçe Öğretmenliği Bölümü

13 Mayıs 2020
Bu resimde mutlu bir şekilde gülümseyen bir adam görülüyor. Kendinden emin ve gururlu görünüyor, sanki bu İngilizce kursuna katılmaktan gurur duyuyor gibi. Kıyafeti iyi giyimli olduğunu ve kursu ciddiye aldığını gösteriyor. Yeni bir dil öğrenmenin zorluğuna hazır gibi görünüyor ve gülümsemesi başlamak için heyecanlı olduğunu gösteriyor. Ağzının, gözlerinin ve boynunun yakın çekimleri kendinden emin ve güvende hissettiğini gösteriyor. Bu görüntü, İngilizce kursu alan herkes için ilham verici olabilecek bir başarı ve kazanım duygusu aktarıyor.
4.9
(261)

İngilizce Eğitimi (B1-B2)

6 Konu5 Saat
Sakallı ve bıyıklı orta yaşlı bir adam mavi yakalı bir gömlek giyiyor. Dümdüz karşıya bakıyor, yüzü hafifçe yana dönük. Saçları koyu kahverengi ve dalgalı, gözleri koyu kahverengidir. Sakalı ve bıyığı düzgünce kesilmiş ve yüzünde soğukkanlı bir ifade var. Gömleği mavinin açık bir tonu, siyah bir kemer ve koyu renk bir kot pantolon giyiyor. Ellerini önünde kavuşturmuştur ve duruşu kendinden emin ve diktir.Dr. Mustafa Ceylan
735524
Bu resim, ellerini havaya kaldırmış genç bir kadının kolajını tasvir etmektedir. Açık tenli, sarı saçlı ve pembe bir ruj sürüyor. Gömleği açık renk. Resmin alt köşesinde ellerini kavuşturmuş ikinci bir kadın görülüyor. Onun sağında, üçüncü bir kadın ellerini yukarı kaldırmış bir şekilde duruyor. Daha sağda, ellerini kaldırmış dördüncü bir kadın ve daha sağda ellerini kaldırmış beşinci bir kadın görülüyor. Sağ üst köşede, bir kişinin ellerinin bulanık bir görüntüsü görülebiliyor. Kolajın solunda, elleri havada altıncı bir kadın görülüyor. Son olarak, sol üst köşede, bir kişinin pantolonunun bulanık bir görüntüsü görülebiliyor. Kolajdaki tüm kadınların yüzünde doğal bir ifade var.
4.7
(223)

İşaret Dili Eğitimi

4 Konu5 Saat
Uzun sarı saçlı bir kadın siyah bir bluz giymiş, kameranın önünde durmaktadır. Kollarını kavuşturmuş ve yüzünde ciddi bir ifade var. Üst kısmın koyu rengi soluk teniyle tezat oluşturarak çarpıcı bir görüntü yaratıyor. Saçları ışıkta parlayan şık bir görünümde şekillendirilmiş. Gözleri uzaktaki bir şeye odaklanmış. Duruşu kararlı ve kendinden emin bir tavır sergiliyor. Önüne çıkan her türlü zorluğun üstesinden gelmeye hazır gibi görünüyor.Asuman Çalışkan
1102464