AnasayfaBlogYurt Dışında Eğitim Seçenekleri Nelerdir?
Yurt Dışında Eğitim

Yurt Dışında Eğitim Seçenekleri Nelerdir?

20 Kasım 2019
Beyaz gömlekli bir kadın, bacak bacak üstüne atmış ve sırtı dik bir şekilde merdivenlerde oturmaktadır. Elinde bir kitap tutuyor, parmağıyla metni işaret ederek okuyor. Arkasında, arka planda birkaç ağacın bulunduğu metal bir çit görülüyor. Solunda, zeminde bir çatlak görülüyor ve merdivenlerde bir ayakkabının yakın çekimi görülebiliyor. Ön planda, taş basamakta sürünen siyah bir böcek görülüyor ve sağda taş çıkıntının yakın çekimi görülebiliyor. Kadın doğayla iç içe kitabın sözlerini okurken odaklanmış ve memnun görünüyor.
Program AdıNeler SunarKimler Başvurabilir
Work and TravelAmerika'da çalışma ve eğitim imkanı sağlar. Dünya genelinden öğrencilerle sosyalleşme imkanı verir. Fazla mesailer ve bahşişlerle ek kazanç imkanı sunar.Üniversite öğrencileri
ErasmusAvrupa'da üniversite eğitimi ve staj imkanı sağlar. Eğitim süresince Avrupa'yı gezip yeni kültürlerle tanışma fırsatı verir.Üniversite öğrencileri, Not ortalaması yüksek öğrenciler
Au PairAmerika'da para kazanırken dil öğrenme ve sertifika programlarına katılma imkanı sunar. Ücretsiz konaklama ve yemek imkanı sağlar.Üniversite öğrencileri, Ev ve çocuk bakımı konusunda deneyimli olanlar
Work and TravelAmerika'da çalışma ve öğrenim imkanı, Kültürel etkileşim ve seyahat etme imkanıÜniversite öğrencileri
ErasmusAvrupa ülkelerindeki üniversitelerde eğitim alma imkanı, Staj olanağı ve Avrupa'yı keşfetme imkanıÜniversite öğrencileri, Not ortalaması yüksek olanlar
Au PairAmerika'da aile yanında konaklama, Çocuk bakımı yaparak kazanç elde etme ve seyahat etme imkanıÜniversite öğrencileri, Özellikle iyi derecede İngilizce bilenler ve çocuklarla ilgilenmeyi sevenler
Work and TravelAmerika’da çalışma, Seyahat etme ve dil pratiği yapma imkanıÜniversite öğrencileri
ErasmusAvrupa’da öğrenim ve seyahat imkanı, Staj yapma olanağıÜniversite öğrencileri
Au PairAmerika’da aile yanında konaklama, Çocuk bakımı yaparak para kazanmaÜniversite öğrencileri, İyi derecede İngilizce bilen ve çocuklarla çalışmayı sevenler
Work and Travelİş ve seyahat imkanı, Yeni kültürler ve insanlarla tanışmaÜniversite öğrencileri

Yurt dışında eğitim pek çok öğrencinin hayali olmakla birlikte maddi endişeler günden güne yükselen döviz kurları, konaklama, kişisel harcamalar ve güvenlik gibi detaylar ele alındığında çıkan rakamlar öğrencilerin gözünü korkutuyor ve hayallerinden tamamen vazgeçmelerine neden oluyor. Ancak bu detaylarda boğulmadan bu tecrübelere sahip olmak zor değil. Yurt dışında eğitim alırken para kazanmak ve seyahat ederek dünyayı görmek aslında çok kolay!

Work and Travel 

Yurt dışında eğitim seçenekleri arasında öğrencilerin en fazla tercih ettiği programlardan bir tanesi olan Work and Travel öğrencilere Amerika’da çalışıp para biriktirirken yabancı dillerini geliştirme imkanı sunuyor. 

Work and Travel nasıl işliyor?

Yurt dışında eğitim denildiğinde öne çıkan ülkelerden olmasının yani sıra dünyanın her yerinden gelen öğrencilerle tanışıp sosyalleşip yeni kültürler tanıma şansını da veriyor. Haftalık ücretlere eklenen fazla mesailer ve bahşişlerle rahatlıkla konaklama ve kişisel giderlerin karşılanmasının yani sıra para biriktirerek seyahat etme imkanı da bulabiliyorlar. J1 

Yurt dışı eğitim danışmanlık hizmeti veren şirketler aracılığıyla öğrenciler işverenlerle iletişim kurduktan sonra pasaport ve vize gibi süreçler başlıyor. Havuzlar, restoranlar, oteller ve özel sitelerde ekip üyesi pozisyonlarında iş imkânları arasından tercih yapılıyor. Bu program öğrencilere saatlik 7,5$’dan başlayan ücretlerle çalışıp para kazanırken yabancı dillerini geliştirme fırsatı sunuyor. Vize türüne sahip olan öğrenciler 3 aylık programı başarıyla tamamlamalarının ardından tanınan otuz günlük gezi süresiyle Amerika’yı keşfedebiliyorlar. 

Erasmus

Yurt dışında eğitim için ine en fazla rağbet gören programlardan biri de Erasmus. Öğrencilere Avrupa’da üniversite deneyimi fırsatı sunan bir değişim programıdır. Programı stajla devam ettirme imkanının da olması öğrencilere kariyerleri için önemli fırsatlar sağlıyor. Öğrenciler üniversite eğitimlerine dönemsel olarak bir Avrupa şehrinde ve üniversitesinde devam edebiliyorlar. Bunu yaparken hibe alıyor olmaları ve eğitim süreleri boyunca Avrupa’da seyahat etme fırsatının olması Erasmus’u öğrenciler için önemli bir yurtdışı eğitim seçeneği haline getiriyor. 

Erasmus şartları neler?

Erasmus yapmak için aranan belli şartları yerine getiren öğrencilere yurtdışında eğitim yaşam ve seyahat tecrübelerinin yolu da açılıyor. Bu şartların başında okuduğunuz bölümün programa uygun olması geliyor. Bunun yanı sıra not ortalamanızın yüksek olması gerekiyor. Programa katılmak isteyen çok sayıda öğrenci arasında rekabet olduğu göz önünde bulundurulmalıdır. 

Erasmus dil sınavında da iyi bir puan almanız gerekiyor. Puanların açıklanmasının ardından sıra tercih aşamasına geliyor. Bu noktada ülkelerin kontenjanları ve alınan puanlar doğrultusunda dikkatli tercih yapılması büyük önem taşıyor. En son aşamada ise pasaport vize işlemleri ile yurt dışı eğitim macerası başlıyor.

Au Pair 

Yurt dışında eğitim için tercih edilen bir diğer program ise süresi diğerlerine nazaran daha uzun olan Au Pair programıdır. Özellikle kız öğrencilerin yoğunlukta olduğu bu program Amerika’da bir ailenin evinde kalıp çocuklarına bakarak para kazanma ve online eğitim alma fırsatı sağlıyor. Özellikle yabancı dil öğrenmek/ilerletmek ve üniversitelerin sertifika programlarıyla kendini geliştirmek isteyen öğrencilere çok geniş bir seçenek sunuyor. 

Dünyanın en iyi üniversiteleri listesinde olan pek çok okulu barındıran Amerika yurtdışında eğitim isteyen pek çok öğrenciye bu anlamda da hitap etmiş oluyor. Program içeriği aile yanında konaklamayı gerektirdiği için konaklama ve yeme içmeye para harcanmaması bu programı oldukça cazip hale getiriyor. Haftalık para kazanma dışında haftalık izin, aylık tam hafta sonu izni, eğitim ücretini ailenin karşılıyor olması ve yıllık ücretli izin gibi hakların olması da programı Amerika’yı gezerek keşfetmek isteyen öğrenciler için tercih etme sebebi haline getiriyor. 

Programa katılmak için yurt dışı eğitim danışmanlık hizmeti veren şirketlere başvurulması gerekiyor. Bu şirketler sizi Au Pair arayan ailelerle buluşturuyor ve süreç başlıyor. Aileyle eşleştikten sonra vize işlemleriyle devam eden süreç sonunda bir yıllığına Amerika’da eğitim ve yaşam deneyiminin onu açılmış oluyor.

Yurt Dışında Eğitim Almanın Faydaları

Daha önce hiç yurt dışına çıkmayan biri için her ne kadar zor görünse de aslında gerçekten yurt dışında eğitim almak isteyen biri için basit ve kolaydır. Hiçbir şeyin imkansız olmadığı gibi yurt dışında eğitim almak da istedikten sonra herkesin yapabileceği bir şey. Sadece bahaneleri bir kenara atıp cesaretle gaza basmak sizi farklı dünyalarla buluşturacaktır. Yurt dışında eğitime adım attığınızda diğer adımlar sizi takip ediyor olacaktır. Peki bu faydalar sıradan güzel hayatınızı bırakıp gaza basmak için değer mi?

Kişisel ve Sosyal Faydalar

Bir kere zaten eğer yurt dışındaysanız cesaretinizi çoktan toplayıp adımınızı atmışsınız demektir. Bu da sizin için en büyük kişisel ve sosyal faydadır. Fakat bununla da kalmıyor tabi. Yurt dışında kendi benliğinizi keşfedip bilmediğiniz yönlerinizi açığa çıkarabileceğiniz gibi farklı bir ülke yeni bir ortam ve yeni insanlar sayesinde hem kendinizi zorlayıp sınırlarınızı aşabilir hem de sosyalleşebilirsiniz. 

Bu anılar ve dostluklar yerini hiçbir maddi değerin asla dolduramayacağı ve ilerde gülerek hatırlayıp ailenize de anlatacağınız başka güzel anlara dönüşür. Kendinize güveniniz gelir ve böylelikle toplum önünde de daha rahat hissedip iyi konuşmalar yapabilirsiniz. Hayata karşı pembe gözlükleriniz olmadan da daha motive ve enerjik bakabilirsiniz. En güzeli de kendi hikayenizi yazabilir, kendi filminizin başrol oyuncusu olabilirsiniz. 

Özgüven Kazanma

İş hayatında hem de sosyal yaşantımızda özgüvenli olmak bize çok şey katar. Yurt dışında eğitim görmek bizi geliştirdiği gibi özgüvenli olmanızı sağlar. İletişim becerileriniz, problem çözme yetenekleriniz doğal yollarla gelişecek ve daha önce bilmediğiniz birçok bilgi öğrenme fırsatınız olacak. Öğrendikçe, gezdikçe ve gördükçe donanımınız artacak özgüvenli ve kendinden emin bir birey olarak ülkenize geri döneceksiniz. Böylece yurt dışında kaliteli bir eğitimin yanında güzel dostluklar ve anılar biriktirebilirsiniz. 

Yurt dışı eğitimin bize ne faydası olur?

Fatura nasıl ödenir, daha tutumlu nasıl alışveriş yapabilir, nasıl para kazanılabilir, evde nasıl yemek yapılabilir gibi sorunlarla yüzleşip risk ve zor anlarınızda da karar verebilme, sorun çözme ve kendi hayatınızı yönetebilme becerilerini kazanmış olursunuz. Bu kişisel ve sosyal faydalar aynı zamanda size mesleki fayda da sağlar.

Mesleki Faydalar

Mesleğiniz ne olursa olsun kendi mesleğinizin farklı ülkelerdeki durumunu gözlemleyip ne yapmak istediğinize ve neyin sizi daha fazla mutlu ettiğine karar verebilirsiniz. Yaşadığınız ülke ve yurt dışında eğitiminiz boyunca yaşadığınız tecrübeleri kıyaslayarak sizin için en doğru kararları verebilirsiniz. 

Dil becerisi kazanmak da bir mesleki faydadır ve en önemli kazanımdır. Çünkü günümüzde dil bilmek özellikle evrensel dil olan İngilizce bilmek ve konuşabilmek çok önemlidir. Yurt dışında eğitim alarak hem okulda derslerini İngilizce görüp hem de dışarıda insanlarla İngilizce sohbet ederek kendi dil becerinizi geliştirebilirsiniz. 

Bunu yapmanın en iyi yolu da yurt dışında eğitimdir. Çünkü kendi ülkenizde ne kadar dil biliyor olursanız olun konuşacak insan bulamadığınız için köreldiğinizi hissedeceksinizdir. Mesleki faydalar bununla da kalmıyor. 

Yurt dışı eğitimin mesleki faydası olur mu?

Çoğu kurumsal ve başarılı şirket yurt dışında eğitimin önemini biliyor ve işe alımlarında bunu ilk kriter olarak görüp elemanlarını seçiyorlar. Yani diğerlerinden sıyrılmış olup merdivenin son basamaklarına gelmiş oluyorsunuz ki bu da sizin için hayattaki en değerli fırsat haline gelmiş oluyor. 

Hatta not ortalamanızdan daha çok yurt dışı deneyiminiz var mı, kaç yabancı dil biliyorsunuz gibi sorularla karşılamanız muhtemel. Bu sebeplerden dolayı eğer kariyer hedefiniz de varsa yurt dışında eğitim almak sizin için oldukça faydalı ve asla pişman olmayacağınız bir eğitim serüveni olacaktır.

Yurt dışında eğitim alabilmeniz için dil eğitiminizi günlük hayatınızdan işinizden geri kalmadan alabilirsiniz. İstanbul İşletme Enstitüsü'nün düzenlemiş olduğu ücretsiz online eğitimler kapsamında verilen Yabancı Dil Eğitimleri sizin için verimli bir başlangıç olabilir.

Yurt Dışında Eğitimin Pozitif Yönleri

Yurt dışında eğitim almak günümüzde özellikle gençlerin hayallerini süsleyen ve geleceğimizi şekillendirmek adına birçok pozitif yanının olduğu bir eğitim türüdür. Yurt dışında eğitim modern çağa ayak uydurmak ve küresel vatandaşlık deneyimi açısından bir hayli önemlidir. Geri döndüğünüzde kazandığınız donanım hayatın her alanında sizi öne taşıyacaktır. Peki, size yurt dışında eğitim neler kazandırır? 

Kaliteli Eğitim Alma

Yabancı dil eğitimleri almak için yurt dışına gitmek harika bir fırsat. Yurt dışında eğitim sistemi ve gelişen olanakları öğrencilere kaliteli bir eğitim fırsatı sunuyor. Gelişen teknolojiyi yakından kullanarak bugüne kadar alışık olmadığınız eğitim sisteminin dışına çıkabilirsiniz. 

Dil Öğrenme

Bir lisan bir insan cümlesini baz alarak dil öğrenmenin önemi yadsınamayacak kadar büyük. Özellikle modernleşen dünyadan ötürü, anadilimizden başka bir dile hâkim olmak hem sosyal hem de iş hayatımızda bizi öne çıkaracak bir donanımdır. Yurt dışında eğitimle beraber dil öğrenmek ve bunu pratik edebilmek çok daha kolaydır.

Deneyim Edinme

Farklı insanlarla ve farklı kültürlerle iç içe olarak kendi ülkenizde hiçbir zaman kazanamayacağınız deneyimler kazanırsınız. Kendi güven alanınızdan çıkarak, dünyanın farklı bir bölgesinde ki insanları yakından tanıma fırsatı bulursunuz. Bu deneyimler hayatınızın her bölümünde sizi bir adım öne taşıyacaktır.

Dostluk Kazanma

Yurt dışında eğitim sosyal yaşantımızı da etkiler. Dünyanın her yerinden farklı ırklara mensup insanlarla arkadaş olma ve iletişim kurma fırsatı sunar. Gittiğiniz yerde eğitimin yanında, kalıcı ve güzel dostluklar kazanmanızı sağlar.

Konfor Alanının Dışına Çıkma

Biz insanlar genellikle konfor alanımızın dışına çıkmak istemeyiz. Bu yüzden de yeni şeylere kapalıyızdır ve alışık olduğumuz hayatı değiştirmeyiz. Yurt dışında eğitim, sizleri konfor alanınızın dışına çıkartır ve sorunlarınızla başa çıkmayı, kendi ayaklarının üstünde durmayı öğretir.

Anı Biriktirme

Gezdiğimiz ve gördüğümüz her yer size birer anı olarak geri dönecektir. Anılarımız bizi biz yapan üzerinden yıllar geçse de dönüp baktığımızda yüzümüzü güldüren anlardır. Yurt dışında eğitim hem bireysel hem de çevrenizle beraber unutulmayacak anılar yaşamanıza sebep olur.

Yüksek Gelir Kazanma Şansı

Yurt dışında eğitim gördükten sonra ülkenize dönmek isterseniz de aldığınız kaliteli eğitim ve kazandığınız deneyimler sayesinde çok farklı iş imkanlarıyla karşılaşırsınız. 

Yurt Dışında Seyahat Etme İmkanı

Yurt dışında eğitim aldığınız sürede her boş vaktinizde başka ülkeleri de rahatça gezebilir ve zamanınızı kaliteli bir biçimde harcayabilirsiniz. Türkiye’den yurtdışına çıkarken almanız gereken birçok belgeye orada okuduğunuz için gerek kalmayacaktır. Öte yandan, sadece bulunduğunuz ülkeyi değil, birçok ülkeyi yakından görme fırsatı yakalayacaksınız.

Kendine İnanma ve Başarma Hissi

Hem iş hayatında hem de sosyal yaşantımızda özgüvenli olmak bize çok şey katar. Yurt dışında yaşamak ve orada eğitim görmek bizi geliştirdiği gibi özgüvenli olmanızı sağlar. İletişim becerileriniz, problem çözme yetenekleriniz doğal yollarla gelişecek ve daha önce bilmediğiniz birçok bilgi öğrenme fırsatınız olacak. Öğrendikçe, gezdikçe ve gördükçe donanımınız artacak özgüvenli ve kendinden emin bir birey olarak ülkenize geri döneceksiniz.

Work and Travel, Amerika'da çalışma ve eğitim imkanı sağlar Dünya genelinden öğrencilerle sosyalleşme imkanı verir Fazla mesailer ve bahşişlerle ek kazanç imkanı sunar, Üniversite öğrencileri, Erasmus, Avrupa'da üniversite eğitimi ve staj imkanı sağlar Eğitim süresince Avrupa'yı gezip yeni kültürlerle tanışma fırsatı verir, Üniversite öğrencileri, Not ortalaması yüksek öğrenciler, Au Pair, Amerika'da para kazanırken dil öğrenme ve sertifika programlarına katılma imkanı sunar Ücretsiz konaklama ve yemek imkanı sağlar, Üniversite öğrencileri, Ev ve çocuk bakımı konusunda deneyimli olanlar, Work and Travel, Amerika'da çalışma ve öğrenim imkanı, Kültürel etkileşim ve seyahat etme imkanı, Üniversite öğrencileri, Erasmus, Avrupa ülkelerindeki üniversitelerde eğitim alma imkanı, Staj olanağı ve Avrupa'yı keşfetme imkanı, Üniversite öğrencileri, Not ortalaması yüksek olanlar, Au Pair, Amerika'da aile yanında konaklama, Çocuk bakımı yaparak kazanç elde etme ve seyahat etme imkanı, Üniversite öğrencileri, Özellikle iyi derecede İngilizce bilenler ve çocuklarla ilgilenmeyi sevenler, Work and Travel, Amerika’da çalışma, Seyahat etme ve dil pratiği yapma imkanı, Üniversite öğrencileri, Erasmus, Avrupa’da öğrenim ve seyahat imkanı, Staj yapma olanağı, Üniversite öğrencileri, Au Pair, Amerika’da aile yanında konaklama, Çocuk bakımı yaparak para kazanma, Üniversite öğrencileri, İyi derecede İngilizce bilen ve çocuklarla çalışmayı sevenler, Work and Travel, İş ve seyahat imkanı, Yeni kültürler ve insanlarla tanışma, Üniversite öğrencileri
au pair erasmus work and travel yabancı dil yabancı dil öğrenmek yurt dışında eğitim seçenekleri
Bu resimde ikisi de gözlük takan bir erkek ve kadın görülüyor. Adam mavi bir gömlek ve siyah bir pantolon giyerken, kadın beyaz bir gömlek ve mavi bir kot pantolon giymektedir. Her ikisinin de gözlükleri takılı ve dümdüz ileriye bakıyorlar. Adamın kolu kadının beline dolanmış ve yüzleri birbirine yakın göründüğü için birlikte bir anı paylaşıyor gibi görünüyorlar. Arka plan yumuşak, kirli beyaz bir renktedir. Işık hafif loş, görüntüye yumuşak ve sıcak bir his veriyor. Gözlüklerine rağmen, gözleri hala bir duygu belirtisi gösteriyor. Birbirlerinin varlığından memnun ve mutlu görünüyorlar.
Konuk Yazar
Blog Yazarı

İstanbul İşletme Enstitüsünde yazılarının yayınlanmasını isteyen konuk yazarlarımız için oluşturulan bilgi kartıdır. Birçok alanda ve disiplindeki yazıları bu hesap üzerinde bulabilirsiniz.

Benzer Yazılar
Doğru ve faydalı bilgiler sağlama konusunda kararlı olan uzman ekibimizle blogumuzu her zaman yeni makaleler ve videolarla güncelliyoruz. Güvenilir tavsiyeler ve bilgilendirici içerikler arıyorsanız, blog sayfamıza mutlaka göz atın.
Bu resimde raftan bir kitap alan bir kişinin eli görülüyor. Kitap kişinin elinde sıkıca tutulmuş ve bileği bir saatle süslenmiştir. Kitap, kapağı görünecek şekilde yakın çekimdir ve kişinin bileğinin etrafında siyah noktalı beyaz bir kemer vardır. Arka planda, bir kişinin elinin bulanık bir resmi ve bir tabelanın yakın çekimi var. Sahnenin renkleri sessizdir; beyaz, gri ve siyahın tonları görüntüye hakimdir. Kişinin eli raftaki bir kitaba uzanmaktadır ve sahne hafif yüksek bir açıdan çerçevelenmiştir. Kitap görüntünün odak noktasıdır, kişinin eli ve bileği kompozisyonda ikinci sırada yer alır.
Yurt Dışında Eğitim

Yurt Dışında Eğitim İmkanı

03 Ocak 2019
Bir küre, düz bir yüzey üzerinde duran bir kitabın üzerine yerleştirilmiştir. Küre, dünyanın kıtalarını tasvir eden, maviler ve yeşillerle dolu büyük, kalın bir haritadan oluşuyor. Altındaki kitap açık renkli bir ciltli, sırtı görünüyor ve ön yüzünden birkaç sayfa dışarı taşmış. Küre odak noktasındayken, kitap hafifçe odak dışında kalıyor ve yumuşak, bulanık bir görünüm veriyor. Görüntü, dünyanın ayrıntılarını ve kitabın üzerindeki yerleşimini sergileyen harika bir alan derinliğine sahip.
Yurt Dışında Eğitim

Yurt Dışında Eğitim Neler Kazandırır?

21 Mayıs 2019
Beyaz gömlekli bir kadın, bacak bacak üstüne atmış ve sırtı dik bir şekilde merdivenlerde oturmaktadır. Elinde bir kitap tutuyor, parmağıyla metni işaret ederek okuyor. Arkasında, arka planda birkaç ağacın bulunduğu metal bir çit görülüyor. Solunda, zeminde bir çatlak görülüyor ve merdivenlerde bir ayakkabının yakın çekimi görülebiliyor. Ön planda, taş basamakta sürünen siyah bir böcek görülüyor ve sağda taş çıkıntının yakın çekimi görülebiliyor. Kadın doğayla iç içe kitabın sözlerini okurken odaklanmış ve memnun görünüyor.
Yurt Dışında Eğitim

Yurt Dışında Eğitim Seçenekleri Nelerdir?

20 Kasım 2019
Ahşap bir masanın üzerinde bir yığın kitap ve bir bitki. Kitaplar parlak renkli ve düzgün bir yığın halinde dizilmiş, en üstteki görülebilmesi için hafifçe eğilmiş. Bitki yemyeşil ve aynı renkte bir saksıya sahip. Kitapların yanında bir kalemlik ve bir yığın renkli kâğıt var. Bitkinin yanındaki bayrağın üzerine bir çift siyah kulaklık yerleştirilmiş. Görüntü birkaç kitabın yakın çekimidir, arka planda yeşil saksı bitkisi ve kulaklık detayı vardır.
Yabancı Dil Eğitimi

Yurt Dışında Eğitim Öncesi Bilinmesi Gerekenler

23 Temmuz 2019
Bu online kurs, IELTS sınavına hazırlanmak isteyenler için idealdir. Öğrencilerin IELTS sınavında başarılı olmak için gerekli bilgi ve becerileri kazanmalarına yardımcı olacak kapsamlı dersler ve materyaller içerir. Kurs, dört dil ve iletişim becerisinin tümünü kapsayan modüllere ayrılmıştır: okuma, yazma, dinleme ve konuşma. Sınav konuları, stratejileri ve ipuçları hakkında ayrıntılı açıklamalar sağlar. Öğrenciler ayrıca çeşitli uygulama etkinlikleri ve alıştırmalarla becerilerini pratik edebilirler. Bu tam kurs, öğrencilerin istedikleri IELTS puanına eğlenceli ve etkileşimli bir şekilde ulaşmalarına yardımcı olmak için tasarlanmıştır.
5
(4)

IELTS Kursu

5 Konu20 Saat
Kısa, siyah saçlı ve sıcak bir gülümsemeye sahip güzel bir kadın kameranın önünde duruyor. Üzerinde pembe çiçek desenli beyaz, bol bir gömlek ve bir çift açık renk kot pantolon var. Dudakları yanaklarına kadar uzanan geniş bir gülümsemeye dönüşürken gözleri sevinçle kapalıdır. Kolları dirseklerinden hafifçe bükülmüş ve elleri gevşek bir şekilde kot pantolonunun ceplerine sokulmuş. Güneş yakındaki bir pencereden parlıyor ve yüzünü yumuşak, doğal bir ışıkla aydınlatıyor. Neşenin resmidir, sıcaklık ve memnuniyet yayar.Magdalini Timou
40002117
Barista Eğitimi eğitmeninin online ders anlatımı, kahve bardağı düzenleme ve kahvenin nasıl hazırlandığı anlatılıyor.
4.2
(11)

Barista Eğitimi

10 Konu10 Saat
Bu görüntü, içinde bir insan olan siyah bir daireden oluşuyor. Kişi kollarını iki yana açmış, kameraya dönük bir şekilde durmaktadır. Kişi beyaz bir gömlek ve mavi bir kot pantolon giymektedir. Arka plan gri tonda. Kişinin açık kahverengi gözleri ve kısa siyah saçları var. Daire pürüzsüz, kavisli bir dokuya ve parlak bir yüzeye sahip. Kişi kendinden emin ve güçlü görünüyor. Çemberin ortasında dururken kararlı bir ifadesi var. Resmin atmosferi davetkâr ve sıcak.Ders Eğitmeni
55463402
Bu çevrimiçi kurs görüntüsünde bir kadın beyaz tahtaya yazı yazıyor. Sarı saçları var ve odaklanmış ve kararlı görünüyor. Bu, öğretilen bir ders ya da bir beyin fırtınası oturumu olabilir. Arka planda kırmızı, beyaz ve mavi bir bayrak olması muhtemeldir, bu da konunun vatanseverlik veya ulusal gururla ilgili olduğunu düşündürebilir. Resimde ayrıca bir miktar bulanıklık var, bu da kişinin hareket halinde olduğunu gösteriyor olabilir. Genel olarak resim bir öğrenme ve faaliyet hissi uyandırıyor.
Bu görüntü, içinde bir insan olan siyah bir daireden oluşuyor. Kişi kollarını iki yana açmış, kameraya dönük bir şekilde durmaktadır. Kişi beyaz bir gömlek ve mavi bir kot pantolon giymektedir. Arka plan gri tonda. Kişinin açık kahverengi gözleri ve kısa siyah saçları var. Daire pürüzsüz, kavisli bir dokuya ve parlak bir yüzeye sahip. Kişi kendinden emin ve güçlü görünüyor. Çemberin ortasında dururken kararlı bir ifadesi var. Resmin atmosferi davetkâr ve sıcak.Ders Eğitmeni
913464