AnasayfaBlogÜcretsiz Sertifika Programları 2019
Sertifika

Ücretsiz Sertifika Programları 2019

28 Mayıs 2019
Mezuniyet kepi ve gözlük takan bir kadın dizüstü bilgisayarıyla bir masada oturuyor. Uzun saçlıdır ve gözlük takmaktadır. Siyah bir şapka ve mezuniyet cübbesi giymiş, elinde bir diploma var. Arka fonda sarı kenarlıklı beyaz bir duvar var. Dikkatle dizüstü bilgisayarına odaklanırken yüzünde kararlı bir ifade var. Kazandığı bilgi ve deneyimle önüne çıkan her türlü zorluğun üstesinden gelmeye hazır görünüyor.
Program AdıProgram AçıklamasıFaydaları
Kişisel Gelişim EğitimleriKişinin kendine olan güvenini ve yeteneklerini artırır.Stratejik yönetim ve zaman yönetimi eğitimleri ile kariyer planlamasını etkinleştirir.
Satış ve Pazarlama EğitimleriFarklı satış ve pazarlama stratejilerini öğretir.Yeni pazarlama eğilimleri ve satış tekniklerine hakim olmayı sağlar.
İletişim EğitimleriEtkili iletişim tekniklerini ve stratejilerini barındırır.İş hayatında ve günlük yaşamda daha etkin iletişim kurabilme yeteneği kazandırır.
İş Hayatı Eğitimleriİş hayatında başarılı olmayı destekleyen farklı konularda eğitimler sağlar.Yaratıcı düşünme teknikleri ve inovasyon eğitimleri ile iş hayatında fark yaratmayı sağlar.
Finans-Muhasebe EğitimleriFinans ve muhasebenin temel konularına değinir.Finansal bilgileri anlama ve yorumlama yeteneği kazandırır.
Yabancı Dil EğitimleriFarklı dillerde eğitim imkanı sağlar.Farklı dillerde iletişim kurabilme yeteneği kazandırır.
İşletme Eğitimleriİşletme yönetimi ve stratejileri üzerine eğitim sağlar.Profesyonel işletme yönetim yetenekleri kazandırır.
İnsan Kaynakları Eğitimleriİnsan kaynakları yönetimi ve işe alım süreçleri üzerine eğitim verir.Etkin işe alma ve personel yönetim becerileri kazandırır.
Yazılım ve Bilişim EğitimleriYeni bilişim teknolojileri ve yazılım becerileri üzerine eğitim sunar.Teknolojiyi etkin kullanabilme ve yazılım geliştirme becerileri kazandırır.
Yaratıcı Düşünme Teknikleri ve İnovasyon EğitimleriYaratıcı düşünme tekniklerini ve inovasyona yönelik süreçleri irdeler.Yenilikçi düşünme yeteneği kazandırır ve problem çözme becerilerini artırır.

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte bireyler kendilerini sadece tek bir alanda değil farklı alanlarda da geliştirmeye devam ediyor.

Kişisel gelişime katkı sağlamak ve daha iyi bir kariyere sahip olmak için birbirinden farklı ücretsiz sertifika programları günümüzün en çok tercih edilenleri arasında.

İlgili eğitim: Ücretsiz Sertifika Programları

İnternet çağımızda eğitime fazlasıyla fırsat açan bir buluş. Eğitim dünyası teknoloji ile birlikte sınıfları ve binaları terk ederek dijital dünyaya açıldı.

Yüzlerce eğitim kurumu ve üniversiteler internet sayesinde uzaktan eğitime geçti. Bunların arasında ücretsiz sertifika programları 2019 yılı için online eğitim formülünü uygulayan kurumlar da mevcut. 

Çevrimiçi Bir Üniversite 

Online eğitimler için çevrimiçi bir üniversite de diyebiliriz. Adeta hangi dersleri almak istediğinize karar verebildiğiniz bir üniversite var ortada.

İstediğiniz konuda eğitim almak ve kariyerinizi şekillendirmek sizin elinizde. Bu derslere katılarak bilgi/becerilerinizi geliştirmek, yeni çıkan eğitimleri almak ve kendinizi seçeceğiniz konularla başkalarından farklı bir konuma getirmek yapacağınız en iyi şey. 

İçinde bulunduğumuz çalışma hayatında ne yazık ki en iyiler seçiliyor ve onlar ayakta kalıyor. Yapılacak en doğru hareket rakiplerden sıyrılmak için kendimize yöntemler bulmak.

Zamanı kısıtlı olan ve kariyerine yön vermek isteyen ve konusunda ücretsiz sertifika programları 2019 yılında uzmanlaşmayı hedef alanlar için çok ideal bir programdır. Bu programlar tamamen mesleki açıdan uzman olmaya dayanan bir içeriğe sahiptir. 

Ücretsiz Online Eğitimler

Öğrenciler, yeni mezunlar ya da kendini geliştirmek isteyen herkesin ilgi odağı haline gelen ücretsiz sertifika programları 2019 yılında kariyer aşama yöntemlerinin en ideal örneği.

Başarınıza ve yeteneklerinize güvenerek seçeceğiniz bir konu ile ücretsiz online eğitimlere bir an önce başlamak sizi gelişen dünyada bir adım öne taşır.

Kariyer planı yaparken nereden başlayacağımıza karar vermek zordur. Kursa gitmek ve paralı eğitimlere katılmak hem vakit hem de maddi açıdan artık çok tercih edilmiyor.

Sürekli yeni çıkan eğitimleri takip etmek ve bilgi sahibi olmak zorundayız. O halde online eğitimler veren ücretsiz sertifika programları iş bulma sıkıntımıza çözüm olabilir. Bu eğitim programları sayesinde hayalini kurduğunuz alanda ilerlemeniz mümkün.

Bu Programların Faydaları Neler?

Ücretsiz sertifika programları 2019 yılındaki güncel olaylardan geri kalmadan tüm yeniliklere hakim olmanızı sağlar.

Alınan eğitimler sayesinde bireysel olarak iletişim konusunda daha ileri seviyeye yükselip rakiplerinize karşı fark yaratabilirsiniz. 

İşe alımlarda farklı olmak çok önemlidir. Başarı sertifikası almış olanların tercih edilme ihtimali her zaman daha yüksektir.

Sadece mesleki açıdan ilerleme değil, meslek seçimi içinde önemli yeri olan ücretsiz sertifika programları 2019 yılı için kariyerinize ışık tutar.

Ayrıca uzman eğitimciler sayesinde aldığımız bu sertifikalar kariyer basamaklarını daha kolay tırmanmamıza yardımcı olur.

Ücretsiz sertifika programları kapsamında online eğitimler veren İstanbul İşletme Enstitüsü bu konuda en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. 

Ücretsiz Sertifika Programlarında Neler Var?

Ücretsiz sertifika programları 2019 yılı için, İstanbul İşletme Enstitüsü birbirinden farklı online ücretsiz eğitimler programları vermekte.

İşinizde yükselmek veya yeni iş alanlarında eğitim almak için sadece kendinize uygun programları seçmeniz yeterli.

Peki, bu ücretsiz sertifika programları 2019 yılı için nelerdir?

  • Kişisel Gelişim Eğitimleri

  • Satış ve Pazarlama Eğitimleri

  • İletişim Eğitimleri

  • İş Hayatı Eğitimleri

  • Finans-Muhasebe Eğitimleri

  • Yabancı Dil Eğitimleri

  • İşletme Eğitimleri

  • İnsan Kaynakları Eğitimleri

  • Yazılım ve Bilişim Eğitimleri

İstanbul İşletme Enstitüsü tarafından verilen bu eğitimlerin her birinin kendi içinde farklı eğitimleri de mevcut. Örneğin, İş Hayatı Eğitimleri içinden seçeceğiniz İş hayatında yazışma teknikleri eğitimi veya yaratıcı düşünme teknikleri ve inovasyon sertifika eğitimleri size büyük fayda sağlar.

İş hayatınızda asla peşinizi bırakmayacak olan kariyer hedefleri için kişisel gelişimin önemi büyüktür. Ücretsiz sertifika programları 2019 yılı için, kişisel gelişim eğitimleri arasında yer alan stratejik yönetim eğitimi veya zaman yönetimi eğitimi oldukça önemli eğitimlerdir.

Kişisel Gelişim Eğitimleri, Kişinin kendine olan güvenini ve yeteneklerini artırır, Stratejik yönetim ve zaman yönetimi eğitimleri ile kariyer planlamasını etkinleştirir, Satış ve Pazarlama Eğitimleri, Farklı satış ve pazarlama stratejilerini öğretir, Yeni pazarlama eğilimleri ve satış tekniklerine hakim olmayı sağlar, İletişim Eğitimleri, Etkili iletişim tekniklerini ve stratejilerini barındırır, İş hayatında ve günlük yaşamda daha etkin iletişim kurabilme yeteneği kazandırır, İş Hayatı Eğitimleri, İş hayatında başarılı olmayı destekleyen farklı konularda eğitimler sağlar, Yaratıcı düşünme teknikleri ve inovasyon eğitimleri ile iş hayatında fark yaratmayı sağlar, Finans-Muhasebe Eğitimleri, Finans ve muhasebenin temel konularına değinir, Finansal bilgileri anlama ve yorumlama yeteneği kazandırır, Yabancı Dil Eğitimleri, Farklı dillerde eğitim imkanı sağlar, Farklı dillerde iletişim kurabilme yeteneği kazandırır, İşletme Eğitimleri, İşletme yönetimi ve stratejileri üzerine eğitim sağlar, Profesyonel işletme yönetim yetenekleri kazandırır, İnsan Kaynakları Eğitimleri, İnsan kaynakları yönetimi ve işe alım süreçleri üzerine eğitim verir, Etkin işe alma ve personel yönetim becerileri kazandırır, Yazılım ve Bilişim Eğitimleri, Yeni bilişim teknolojileri ve yazılım becerileri üzerine eğitim sunar, Teknolojiyi etkin kullanabilme ve yazılım geliştirme becerileri kazandırır, Yaratıcı Düşünme Teknikleri ve İnovasyon Eğitimleri, Yaratıcı düşünme tekniklerini ve inovasyona yönelik süreçleri irdeler, Yenilikçi düşünme yeteneği kazandırır ve problem çözme becerilerini artırır
ücretsiz sertifika programları sertifika online eğitimler ücretsiz eğitimler
Görüntüdeki adam bir gözlük ve mavi bir gömlek giyiyor. Kısa, açık renkli saçları ve temiz traşlı bir yüzü var. Gömleğinin rengiyle uyumlu ince çerçeveli gözlükleri var. Yüzünde sakin ve kendinden emin bir ifadeyle doğrudan kameraya bakıyor. Kollarını göğsünde kavuşturmuş ve dik bir duruş sergiliyor. Arka plan düz beyaz bir duvardır ve odakta olan tek şey onun kıyafetidir. Mavi gömlek beyaz duvarla parlak bir kontrast oluşturarak adamın varlığını vurguluyor.
Korcan Evin
İçerik Editörü

İstanbul İşletme Enstitüsünde içerik editörü olarak görev almaktadır. Kişisel gelişimle ilgili blog içerikleri ve tanıtım yazıları yazıyor.

Benzer Yazılar
Doğru ve faydalı bilgiler sağlama konusunda kararlı olan uzman ekibimizle blogumuzu her zaman yeni makaleler ve videolarla güncelliyoruz. Güvenilir tavsiyeler ve bilgilendirici içerikler arıyorsanız, blog sayfamıza mutlaka göz atın.