AnasayfaBlogÜcretsiz Online Eğitim Programları
Online Eğitim

Ücretsiz Online Eğitim Programları

06 Ekim 2017
Siyah takım elbise giymiş ve kravat takmış bir adam beyaz tahtanın önünde duruyor. Koyu renk sakalı var ve yana doğru bakıyor. Yüz hatları biraz bulanık ama sağ kulağı net. Arkasındaki beyaz tahta grafikler ve diyagramlarla dolu. Görüntünün sol alt köşesinde küçük, bulanık beyaz bir nesne var. Adam tahtadaki bilgiler üzerine düşünüyor gibi görünüyor. Elleri cebinde, ciddi ve düşünceli görünüyor.
Ücretsiz Online Eğitim ProgramlarıKatkılarıÖncelikli alanlar
Toplam Kalite YönetimiDaha profesyonel yöntemleri öğrenme ve iş başvurularında avantaj sağlamaİş yönetimi
Stratejik YönetimStratejik düşünce yeteneğinin geliştirilmesi ve iş başvurularında avantaj sağlamaİş yönetimi
İş Hukuku UygulamalarıHukuki yükümlülüklerin anlaşılması, iş başvurularında avantaj sağlamaHukuk, İnsan Kaynakları
İnsan Kaynakları Yönetimiİşe alım, değerlendirme ve personel geliştirme becerilerinin geliştirilmesi, iş başvurularında avantaj sağlamaİnsan Kaynakları
İletişim Teknolojileri ve ToplumDijital çağın gerektirdiği bilgilerin edinilmesi, iş başvurularında avantaj sağlamaBilgi Teknolojileri
Finansal YönetimFinansal stratejilerin belirlenmesi, iş başvurularında avantaj sağlamaFinans, İş yönetimi
360 Derece Performans DeğerlendirmePerformans seviyelerinin değerlendirilmesi ve geliştirilmesi, iş başvurularında avantaj sağlamaİnsan Kaynakları
Dijital PazarlamaDijital pazarlama tekniklerinin anlaşılması, iş başvurularında avantaj sağlamaPazarlama
Veri BilimiVeri analizi ve yönetimi becerilerinin geliştirilmesi, iş başvurularında avantaj sağlamaBilgi Teknolojileri, İstatistik, İş Analizi
Bilgi GüvenliğiBilgi güvenliği ilkelerinin ve tekniklerinin anlaşılması, iş başvurularında avantaj sağlamaBilgi Teknolojileri

İş hayatında, çalışan ve çalıştıranlar için son derece önemli olan sertifika eğitimi, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yoğun olarak tercih edilmeye başlanmıştır. Sertifika eğitimi programları, bir çok alanda eğitime katılanlara önemli katkılarda bulunmaktadır. Programı başarıyla tamamlayanlar, iş hayatlarında, yaptıkları görevde daha profesyonel yöntemleri öğrenme imkanına kavuşurlar. Alınan sertifikalar, iş başvurularında da önemli bir avantaj yaratmaktadır.

Online sertifika programları ücretsiz olarak verilmektedir.  Ücretsiz online sertifika eğitim programları; Toplam Kalite Yönetimi, Stratejik Yönetim, İş Hukuku Uygulamaları, İnsan Kaynakları Yönetimi, İletişim Teknolojileri ve Toplum, Finansal Yönetim, 360 Derece Performans Değerlendirme'dir.

Bu eğitimleri alarak, ister çalışan, ister çalıştıran olun, işinizde daha profesyonel olacaksınız. İşinizde, mesleğinizde, kariyerinizde ufkunuz açılacaktır. Hiç bir ücret ödenmeden kayıt yaptırılıp, internet üzerinden bilgisayar ile derslerin takip edilebileceği programlarda, yine internet üzerinden yapılacak olan sınavlarda başarılı olanlar, sertifika almaya hak kazanacaktır.

Online Eğitim Masrafları

Online eğitimin de klasik eğitimde olduğu gibi bazı masrafları bulunmaktadır. Bu masraflar katıldığınız eğitim programına ve bazı özel durumlara göre değişmektedir. Online eğitim kurs ücretinin yanı sıra daha birçok madde altında masraf bulunmakta ve bu masrafların hepsi değerlendirildiği zaman neredeyse normal örgün öğretim masrafı kadar bir harcama gerektirmektedir. Bahsedilen masraflardan kısaca bahsetmek gerekirse;

Online eğitim programları için gereken masrafların en önemlisini derslere katılım için yapacağınız masraflar ve kursa katılım ücreti oluşturmaktadır. Kursa katılım ücretleri her program için farklı olmakla birlikte, derse katılım masraflarını ders kitapları, kurs için gereken diğer malzemeler ve son olarak da sözü edilen malzemelerin kursiyerlere ulaştırılması sırasında yapılan posta giderleri oluşturmaktadır.

Her eğitim programında olmamakla birlikte staj sırasında yapılacak masraflar ya da yurtdışına gönderen bir programsa seyahat masrafları yine en büyük giderleri oluşturmaktadır.

Son olarak, eğitim programından başarılı olunması durumunda verilecek sertifikaya ait masraflardır.

Online eğitim görüldüğü gibi belli başlı masrafları olan bir eğitim şeklidir. Sözü edilen masraflar örgün öğretime göre her ne kadar daha az olsa da sertifika programına kayıt olmadan önce sözünü ettiğimiz masraflarında göz önünde bulundurulması gerekmektedir. Bu sayede daha sağlıklı bütçe planlaması yapılabilmektedir.



Online Eğitim Programı Nasıl Seçilir?

Online eğitime giriş sürecinin en önemli aşamalarından birisi de eğitim programının seçilmesi konusudur. Çünkü seçilecek programın sizin ihtiyaçlarınızı karşılar durumda olması oldukça önemlidir. Bunun için ilk olarak ne istediğinizi ve derslerden ya da eğitim aldığınız programdan beklentilerinizi çok iyi bilmeniz gerekmekte, ardından online eğitim programı seçmelisiniz. Bu seçimi yaparken ise kafanızda belirecek ve aynı zamanda belirmesi de gereken soruların cevabını mutlaka bularak seçim yapmalısınız.

İlk olarak eğitim programını seçmek için sözü edilen programın net bir şekilde size vereceklerini değerlendirmenizde büyük fayda bulunmaktadır. Bu durumda kendinize sormanız gereken en büyük cevap bekleyen soru online eğitimi ne için almanız gerektiğidir. Eğer mesleğiniz için eğitim almayı planlıyorsanız farklı, kariyer hedefiniz varsa daha farklı bir seçim yapmanız gerekecektir. Diğer en önemli sorulardan bir tanesi de programın maliyetidir. Bilindiği gibi bütçeler genelde kısıtlıdır. Bu nedenle en kaliteli eğitimi en ucuza veren firmayla konuşmanızda fayda bulunmaktadır.

Online eğitim programının seçimi oldukça hassas bir konu olduğu için devam edilmek istenen kursun teknik altyapısı ve sorun olması durumunda uzaktan eğitim kursunun sağlayacağı teknik yardımın olup olmadığı mutlaka öğrenilmelidir. Burada teknik altyapı olarak seçilecek kursun verdiği eğitimin sizin bilgisayarınıza uygun olup olmadığının anlaşılması kastedilmektedir. Son olarak firmanın öğrencilerine sağlayacağı destek ve teknik yardımın da ileride sorun çıkmaması için gerekli olduğunu belirtmek ve ona göre programınızı seçmenizi önermek istiyorum.

Online Eğitim Programları ve Mesleki Profesyonellik

İş hayatında profesyonellik iş başarısı için oldukça önemli bir konudur. Mesleki yeterliliği sağladığı gibi terfileri de etkilemektedir. Profesyonelliği arttırıcı bazı yöntemler bulunsa da gerekli konularda eğitim almak hepsinden daha yararlı bir yöntem olarak karşımıza çıkmaktadır.

Sözü edilen eğitimler ise yüksek lisans eğitimi düzeyinde olup online eğitim programları sayesinde online kampüslerde profesyonel olarak karşılanabilmektedir. Peki, nedir bu iş hayatında başarıyı sağlayan eğitim programları kısaca açıklayalım.

İş yaşamında profesyonelliği getiren sertifika programları çok fazla olsa da bunlar kategorilendirilerek 4 başlık altında kolayca toplanmaktadır.

En iyi 4 sertifika programı

Sözü edilen programlardan ilki işletme online eğitim programıdır. Program kapsamında işletme konusunda kursiyerlerin bilgilerini arttırmak ve uluslar arası düzeyde katma değer sağlamak amaçlanmaktadır.

Öte yandan hukuk online eğitim programıyla işletmelerin ve şirketlerin hukuki ihtiyaçlarını karşılayıcı bilgiler vermek; işletme programında şirketin, çalışanlarının ve yöneticilerinin çevreleriyle etkileşimlerini daha etkili hale getirmek amaçlanır. Son olarak iş dünyasında gerekli olan eğitim programı ise yönetim programıdır. Özellikle yönetime teknolojinin entegre edilmesi konusunda oldukça gerekli ve yardımcı olan bir eğitimdir. Online eğitim programları içinde seçtiğiniz hangisi olursa olsun program süresince eğitim alan kişiler mesleki anlamda birçok beceri kazanmakta ve profesyonelliğe bir adım daha atmaktadır.

Ayrıca kursların başarıyla bitirilmesi durumunda alınan sertifikalar iş bulma sürecinde de adaylara yardımcı olmakta ve onları diğer iş başvurusu yapanlardan bir adım daha öne taşımaktadır.

Online Eğitimde Verimli Ders Nasıl Çalışılır?

Online eğitim programlarına devam ederken derslerden başarılı olabilmek ve kursun sizlere daha fazla bir artı kazandırması için belli başlı kurallara uyarak bir çalışma stratejisi geliştirmek oldukça önem taşımaktadır. Verimli ders çalışma stratejileri örgün öğretim sistemlerinde de önemli olduğu halde online eğitim sisteminde daha fazla özen gösterilmesi gereken konular arasında yer almaktadır. Çünkü uzaktan eğitim programlarında ders çalışma konusu tamamen öğrenciye bağlı bir durum olduğu ve öğrencinin bu süreci tamamen kendine göre planlaması gerektiği için yapılan stratejinin verimli olması gerekir. Peki, online eğitimde verimli ders nasıl çalışılır? Verimli ders çalışmanın yolları nelerdir? Bu konuya açıklık getirelim.

uzaktan eğitimde canlı bir sınıf ortamı olmayıp bu eksiklik online platformda giderilmeye çalışılmaktadır. bu nedenle başarının anahtarı olan verimli ders çalışma stratejilerinin en önemlisini kursiyerin amaçlarını doğru bir şekilde belirlemesi oluşturmaktadır. çünkü amaçlar doğru bir şekilde belirlendiğinde çalışma planı da o denli doğru olmaktadır. amaçlarınız doğrultusunda çalışma planınızı hazırlayıp planlı çalışmaya başlamalısınız. tüm bu çalışmalarınız sırasında en çok dikkat edilmesi gereken ise zamanı verimli bir şekilde kullanmak ve bunun için iyi bir zamanlama yapmaktır. diğer yandan online eğitimde başarıyı yakalamak adına yapacağınız verimli çalışmanın gereklerinden diğerleri de verimli çalışmayı engelleyici unsurları ortamdan uzaklaştırmak, uygun bir çalışma ortamı yaratmak, dikkatinizi dağıtacak unsurları ortadan kaldırmak ve derslere hazırlıklı gitmek şeklinde sıralanabilir.

Online Eğitimin Başarısını Nasıl Kontrol Edersiniz?

Online eğitim programlarından kariyeriniz için gerekli olan bir tanesinin eğitimine katılmaya karar verdiniz ve seçtiğiniz online eğitim sertifikalarından birinin derslerine başladınız. Başarıya ulaşmak için bu kadarı yeterli değil. Zaman zaman eğitimin nasıl gittiğini sizin için başarılı olup olmadığını da kontrol etmeniz ve gidişata göre kendinize bir yol çizmeniz gerekiyor. Peki, online eğitim başarısını nasıl kontrole dersiniz?

Öncelikle kendinize bir test planı oluşturmalısınız. Bunun için aldığınız eğitimin gidişatı, amacı ve varılmak istenen hedefe göre sizin yapmak istediğiniz ilerlemeleri aşama aşama maddelendirin.

Ardından belirlediğiniz online eğitim programı aşamalarını ve bu hedeflere ulaşmanız gereken süreleri içeren bir form oluşturun. Bu form birkaç seçenekli olsun ki birini başaramadığınızda diğer plana geçebilesiniz.

Online eğitim başarısı için belirlediğiniz programı sürelerine uyarak gerçekleştirmeye başlayın.

Son olarak tüm aşamaları tamamladığınızda hedeflere ulaşıp ulaşmadığınızı kontrol edin ve eğer bir eksiklik bulursanız eksik olduğunuz yönleri tamamlamak için tekrarlar ya da aşamayı pekiştirici etkinlikler yapıp eğitimi tamamlayın. Tüm aşamaların ardından sertifika sınavına çalışmanız başarı açısından çok yeterli olacaktır.

Online Eğitimde Başarılı Olabilmek İçin Kişilerde Olması Gerekenler

Son zamanlar özellikle iş çevrelerinde ve kariyer hedefi olan kişilerin en çok tercih ettiği eğitim şekli online eğitim olmuştur. Bu durum sözü edilen eğitim yönteminin sağladığı avantajlardan kaynaklanmaktadır. Her ne kadar her kesimden insan yüksek lisans düzeyindeki online eğitim programlarına katılabiliyor olsa da herkesin çok başarılı olacağı ya da aldığı eğitimi iş yaşamına uygulama becerisi kazanacağı kesin olmamaktadır. Uzaktan eğitimde başarılı olabilmek için eğitimi alacak kişinin bazı özellikleri barındırması gerekmektedir. Bu özellikleri maddeleyelim;

Yapılan araştırmalara göre online eğitim programlarında başarıyı yakalayan kişiler genelde serbest çalışmayı seven kişilerdir.

Sözü edilen eğitim biçiminde başarı yakalayabilmek için kendi kendinize motive olan bir kişi olmanız gerekmektedir.

Başarının en önemli anahtarı ise sistemli çalışmaya yatkın olmak ve çalışma zamanlarını düzenli bir şekilde planlayabilmektir.

Online eğitim sisteminde en önemli konulardan bir tanesi de günlük yaşamın ya da yapılmak istenen aktivitelerin çalışmanızı engellememesidir. Bu nedenle asla gezme zamanlarını genişleterek çalışma zamanınızı kısıtlamamalısınız.

Bu maddeye kadar saydığımız kişilik özelliklerinin haricinde bir de teknik beceriler bulunmaktadır ki bu kısım da başarı açısından önem taşımaktadır. Teknik beceri olarak yeterli bilgisayar bilginizin, evde ya da çalışmayı planladığınız alanda çalışmaya uygun ortamın ve tenik sorun yaşamamak adına da bahsi geçen programın yeterli desteğinin olması gerekmektedir.

Online Eğitim Mezunlarına Başarılı Bir Hayat Sunuyor

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte eğitim alanında da birçok değişiklik meydana gelmiştir. Klasik eğitim sisteminin haricinde farklı sistemler yine teknolojinin gelişimine paralel olarak ortaya çıkmıştır. Sözü edilen eğitim sistemlerinden bir tanesi de online eğitimdir.

Uzaktan Eğitim

Bilgisayar ortamında yapılan eğitim olarak tanımlanan bu sistem uzaktan eğitim, internet üzerinden eğitim, elektronik eğitim (e-eğitim) ve webde eğitim olmak üzere farklı isimlerle de anılmaktadır. Online eğitim sisteminin ortaya çıkış hikayesi 1910 yılında yapılan ilk eğitim videosunun hazırlanmasıyla başlamış ve günümüzde çok çeşitli online araçlarla varlığını sürdürmektedir. Özellikle Amerika’da bulunan uzaktan eğitim sistemleri tamamen internete bağımlı ve teknolojik sistemlerdir. Ülkemizde de bu alanda teknolojik altyapı sağlanmaya çalışılmaktadır.

E-Eğitim

E-eğitim internet ortamından derslerin görsel olarak zenginleştirilmiş bir biçimde işlenmesi ile klasik eğitimden ayrılırken, sınıf ortamının yaratılması için kullanılan chat odaları, forumlar ve farklı tartışma platformları sayesinde klasik eğitimdeki yüzyüze eğitime yaklaşmaktadır. Online eğitim tahmin edilenin aksine daha kolay bir sistem olmayıp, tam başarının sağlanması için eğitim öncesi yapılması gereken ödevler ve araştırmalar düşünüldüğünde klasik eğitimden daha zor bile sayılabilir. Diğer yandan, internet üzerinden eğitim veren kurumların diplomaları klasik eğitimden alınan diplomalardan farklı değildir.

Yani geçerlilikleri aynıdır. Günümüzde yurtiçinde ya da yurtdışında birçok kurum online eğitim vermekte ve farklı derece programlarını bitiren binlerce kişi iş hayatına atılmaktadır. Üstelik webde eğitim alan kişilerin hem eğitim sırasında hem de iş alanında daha başarılı olduğu yapılan araştırmalarla sabitlenmiş bir konudur.

Online Eğitim Programının Kalitesini Ölçen Kriterler

Herhangi bir eğitim programını tercih ederken programın ve verilen derslerin kalitesi en önemli belirleyici unsur olarak karşımıza çıkmaktadır. Ancak, bu konunun önemi online eğitimde çok daha belirgin olmaktadır. Bunun nedeni uzaktan eğitimin daha zor ve takip edilmesi güç bir şekilde ilerlemedir. Peki, sözü edilen eğitimin kalitesinin belirlenmesi ve o kurumun kaliteli kabul edilebilmesi için gerekli kriterler neler?

Online eğitim alınacak kurumun ne kadar süredir eğitimi verdiği kurum tecrübesi açasından önem taşımaktadır. Öyle ki, yeni açılan programlar genelde amacına ulaşma konusunda tecrübesizdirler.

Seçtiğiniz programın kaliteli olup olmadığını anlamak için test edilmesi gereken bir diğer konu da eğitim alacağınız kurum aynı kulvardaki farklı kurumlarla karşılaştırıldığı zaman elde edilen durum değerlendirmesidir.

Kaiteli bir online eğitim programı, mezunlarına iş imkanı, alınan eğitimin iş yaşamına uyarlanması, diğer farklı programlara geçiş sağlamalıdır.

Online eğitimin kalitesini belirleyecek olan bir diğer husus ise canlı sınıf ortamına benzer bir öğrenci etkileşim ortamının var olmasıdır. Sözü edilen iletişim ortamı chat odaları, özel sosyal medya araçları ve online mesaj sistemi olmak üzere çok farklı şekillerde olabilmektedir. Saydığımız iletişim şekillerinin bazen kombinlenerek kullanılması gerekmektedir.

Uzaktan eğitim programları ve sertifika programlarında kalite oldukça önemli olduğundan bu yazımızda saydığımız dört madde büyük bir öneme sahiptir.

Toplam Kalite Yönetimi, Daha profesyonel yöntemleri öğrenme ve iş başvurularında avantaj sağlama, İş yönetimi, Stratejik Yönetim, Stratejik düşünce yeteneğinin geliştirilmesi ve iş başvurularında avantaj sağlama, İş yönetimi, İş Hukuku Uygulamaları, Hukuki yükümlülüklerin anlaşılması, iş başvurularında avantaj sağlama, Hukuk, İnsan Kaynakları, İnsan Kaynakları Yönetimi, İşe alım, değerlendirme ve personel geliştirme becerilerinin geliştirilmesi, iş başvurularında avantaj sağlama, İnsan Kaynakları, İletişim Teknolojileri ve Toplum, Dijital çağın gerektirdiği bilgilerin edinilmesi, iş başvurularında avantaj sağlama, Bilgi Teknolojileri, Finansal Yönetim, Finansal stratejilerin belirlenmesi, iş başvurularında avantaj sağlama, Finans, İş yönetimi, 360 Derece Performans Değerlendirme, Performans seviyelerinin değerlendirilmesi ve geliştirilmesi, iş başvurularında avantaj sağlama, İnsan Kaynakları, Dijital Pazarlama, Dijital pazarlama tekniklerinin anlaşılması, iş başvurularında avantaj sağlama, Pazarlama, Veri Bilimi, Veri analizi ve yönetimi becerilerinin geliştirilmesi, iş başvurularında avantaj sağlama, Bilgi Teknolojileri, İstatistik, İş Analizi, Bilgi Güvenliği, Bilgi güvenliği ilkelerinin ve tekniklerinin anlaşılması, iş başvurularında avantaj sağlama, Bilgi Teknolojileri
Ücretsiz Online Eğitim Programlarıonline sertifika programlarısertifika eğitimisertifika eğitimi programları ücretsiz online sertifika eğitim programları
Genç bir kadın pencerenin önündeki ahşap masada oturuyor, siyah saçlarını topuz yapmış. Beyaz bir gömlek ve koyu renk bir blazer ceket giymiş, önündeki kitaplara ve kâğıtlara bakıyor. Sol eli derin düşüncelere dalmış gibi masanın üzerinde durmakta, sağ eli ise bir kalem tutmaktadır. Masanın üzerinde birkaç belge, açık bir dizüstü bilgisayar ve bir fincan kahve var. Pencereden içeri süzülen parlak güneş ışığı odayı aydınlatıyor. Yüz ifadesi düşünceli ve ciddi, işine çok konsantre olmuş gibi görünüyor.
Serem Gökler
Sosyolog, Yazar

İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezundur. Başarılı bir üniversite süreci geçirmiştir, birçok projede yer almıştır.

Benzer Yazılar
Doğru ve faydalı bilgiler sağlama konusunda kararlı olan uzman ekibimizle blogumuzu her zaman yeni makaleler ve videolarla güncelliyoruz. Güvenilir tavsiyeler ve bilgilendirici içerikler arıyorsanız, blog sayfamıza mutlaka göz atın.
Bu görüntü, gömlek giyen bıyıklı bir adamın yakın çekimidir. Hafifçe gülümsüyor ve çenesi görünüyor. Yüzü siyah bir arka planla çerçevelenmiş ve gözleri, burnu ve ağzı net bir şekilde görülebiliyor. Bıyığı kıvrımlı ve uzun, üst dudağının üzerinden ağzının bir tarafına doğru uzanıyor. Giydiği gömlek çoğunlukla beyazdır ve yakası boynunun etrafında görünmektedir. Elleri görünmüyor, ancak resmin sağ üst köşesinde bir kişinin elinin bulanık bir resmi görülebiliyor. Bıyıklı adamın bu portresi, bir insanın yüzünü ve ifadesini gösteren harika bir örnektir.
4.8
(73)

Eğiticinin Eğitimi

7 Konu4 Saat
Adam şık, koyu gri bir takım elbise giymektedir. Düzgünce kesilmiş bir bıyığı var ve saçları yana doğru düzgünce taranmış. Gözleri sanki uzaklara bakıyormuş gibi ileriye odaklanmıştır. Yüzünde kendinden emin ve ciddi bir ifade vardır. Elleri kalçalarında gururlu bir duruşla dimdik ayakta duruyor. Kendinden emin ve kararlı görünüyor. Duruşu bir güç ve kontrol hissi yayıyor.Umur Çalıkoğlu
1430787
Sarı ve beyaz bir arka plan üzerinde sıcak ve davetkâr bir ifadeye sahip bir kadın görülüyor. Omuz hizasında kahverengi saçları var ve yüz hatları açıkça görülebiliyor. Bakışları hafifçe yukarı doğru yönelmiş ve dudakları hafifçe ayrılmış. Açık renkli bir üst giymiş ve elleri yanlarında. Sarı parlak ve neşeli bir renk tonu, beyaz ise onunla güzel bir kontrast oluşturuyor. Renkler birlikte hoş bir atmosfer yaratıyor. Kadın rahatlamış ve mutlu görünüyor. Bu görüntü, basit bir arka planın bir kişiyi nasıl öne çıkarabileceğinin harika bir örneği.
Bu, bronz tenli ve omuz hizasında dalgalı kahverengi saçlı genç yetişkin bir kadının yakın plan çekimi. Hafif bir gülümsemeyle sol tarafa bakıyor, gözleri hafifçe kapalı. Kaşları hafifçe çatılmış ve ona düşünceli bir ifade veriyor. Çenesi ve çene hattı güçlü ve yanaklarına dağılmış birkaç çili var. Beyaz yakalı açık pembe bir gömlek giyiyor.Şerife Demir
650411
Bu online SPSS kursu, güçlü istatistiksel yazılım paketine derinlemesine bir bakış sunmaktadır. Eğitim, verilerin manipüle edilmesi, değişkenlerin oluşturulması ve temel hesaplamaların yapılması gibi temel kavramları tanıtarak başlamaktadır. Daha sonra veri analizi ve hipotez testi gibi daha gelişmiş konulara dalmaktadır. Öğrenciler sonuçları nasıl yorumlayacaklarını ve verileri anlamlı bir şekilde nasıl sunacaklarını öğreneceklerdir. Kurs ayrıca çok sayıda gerçek dünya örneği içerir, böylece öğrenciler becerilerini pratik senaryolara uygulayabilirler. Eğitimin sonunda öğrenciler SPSS hakkında kapsamlı bir anlayışa ve karmaşık problemleri çözmek için SPSS'i nasıl kullanacaklarına dair bilgi sahibi olacaklardır. Bu kurs, yazılımı ve yeteneklerini daha iyi anlamak isteyen herkes için idealdir.
5
(26)

SPSS Eğitimi

13 Konu9 Saat
Bu görüntü, içinde bir insan olan siyah bir daireden oluşuyor. Kişi kollarını iki yana açmış, kameraya dönük bir şekilde durmaktadır. Kişi beyaz bir gömlek ve mavi bir kot pantolon giymektedir. Arka plan gri tonda. Kişinin açık kahverengi gözleri ve kısa siyah saçları var. Daire pürüzsüz, kavisli bir dokuya ve parlak bir yüzeye sahip. Kişi kendinden emin ve güçlü görünüyor. Çemberin ortasında dururken kararlı bir ifadesi var. Resmin atmosferi davetkâr ve sıcak.Ders Eğitmeni
1112411