AnasayfaBlogE-ticaret Uzmanı Nedir? Ne İş Yapar?
Meslekler

E-ticaret Uzmanı Nedir? Ne İş Yapar?

04 Mayıs 2021
Bir kişi sağ elinde beyaz renkli bir akıllı telefon tutmaktadır. Telefon yüzüne yakın tutuluyor ve ekranında mavi bir daire deseni var. Sol eli ön planda, kırmızı bir alışveriş arabası sapı görünür şekilde gösteriliyor. Kişinin yüzünde ciddi bir ifade var ve dikkatle telefona odaklanmış görünüyor. Mavi bir gömlek ve gri bir pantolon giymektedir ve açık renkli saçları vardır. Arka plan bulanık, bazı ahşap raflar ve diğer eşyalar görünüyor.
TanımGörevlerÖnemli Beceriler
E-ticaret uzmanları, çevrimiçi satış stratejileri ve bir web sitesinde dijital satışlar, dönüşümler gerçekleştirmek için kullanılan çeşitli platformlardaki uzman kişilere denir.Kullanıcı deneyimini iyileştirme, web sitesi trafiğini ve satışları artırma, marka sadakatini geliştirme.Pazarlama ve satış bilgisi, arama motoru optimizasyonu (SEO).
E-ticaret Uzmanları, internet üzerinden satışla ilgili hizmetler üzerinde yoğun bir şekilde çalışan uzmanlardır.Ürün lansman stratejisi, satıcı ve satıcı hesabı yönetimi, promosyon yönetimi, grafik tasarım, envanter planlaması.Ürün ve pazar analizi, kapsamlı çevrimiçi pazar yönetimi, ürün veri temizliği.
E-ticaret Uzmanları, web sitesi ve E-ticaret danışmanlığı ile uçtan uca uygulama çözümleri sunan profesyonellerdir.Web sitesi pazarlaması, profesyonel web tasarımı ve geliştirme, arama motoru optimizasyonu (SEO).Web tasarımı ve geliştirme yetenekleri, SEO bilgisi, pazarlama teknikleri.
E-ticaret Uzmanı, elektronik fon transferi, mobil ticaret, internet pazarlaması, çevrimiçi işlem işleme, tedarik zinciri yönetimi ve elektronik veri değişim teknolojilerini kullanarak çevrimiçi işletmelerin ve web sitelerinin ürün ve hizmetlerinin alım satım sürecini yöneten bir profesyoneldir.E-ticaret süreçlerinin ve prosedürlerinin yönetme, iş modeli oluşturma ve geliştirme.Elektronik fon transferi, mobil ticaret, internet pazarlaması, çevrimiçi işlem işleme, tedarik zinciri yönetimi ve elektronik veri değişim teknolojisi bilgisi.
E-ticaret Uzmanı, işletmelerin çevrimiçi satış hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olur.Satış stratejileri oluşturma ve uygulama, marka bilinirliği artırma, müşteri deneyimini iyileştirme.Dijital pazarlama, sosyal medya stratejileri, SEO, Google AdWords ve Analytics.
E-ticaret Uzmanı, işletmelerin çevrimiçi pazarlama faaliyetlerini optimize eder.Reklam kampanyaları yürütme, sitenin etkinliğini ve performansını izleme.Dijital reklamcılık, veri analizi, izleme ve raporlama becerileri.
E-ticaret Uzmanı, bir şirketin çevrimiçi satışının tüm yönlerini yönetir.Ürün seçimi, fiyatlandırma, ürün yerleştirme, promosyonlar ve satış tahmini.Veri analizi, pazar araştırması, proje yönetimi.
E-ticaret Uzmanı, çevrimiçi işletmeler için web sitesi içeriği oluşturur ve yönetir.Web sitesi tasarımı ve geliştirme, içerik yönetimi, site performansını izleme ve iyileştirme.Web tasarımı ve geliştirme, içerik yönetimi, analitik.
E-ticaret Uzmanı, bir markanın çevrimiçi görünürlüğünü ve itibarını yönetir.Marka stratejisi oluşturma ve uygulama, çevrimiçi topluluk yönetimi, sosyal medya pazarlama.Marka yönetimi, sosyal medya pazarlama, çevrimiçi itibar yönetimi.
E-ticaret Uzmanı, bir işletmenin çevrimiçi satış kanallarını geliştirir ve yönetir.Çevrimiçi pazarlama stratejileri oluşturma ve uygulama, satış kanalları geliştirme, tedarikçi ve müşteri ilişkileri yönetimi.E-ticaret platformları, pazarlama, müşteri hizmetleri.

E-ticaret uzmanları, çevrimiçi satış stratejileri ve bir web sitesinde dijital satışlar, dönüşümler gerçekleştirmek için kullanılan çeşitli platformlardaki uzman kişilere denir. Ana amaçları, şirketin varlığını, ürününün çevrimiçi platformlardaki bilgisini ve pazarını artırmaktır. Sorumlulukları arasında, kullanıcı deneyimini iyileştirme, web sitesi trafiğini, satışlarını artırma ve marka sadakatini geliştirme gibi hedeflere ulaşmak için sitedeki günlük etkinliği ve genel performansını izlemek yer almaktadır. Bu uzmanlar arama motorlarında ve diğer web sitelerinde reklam kampanyaları yürütürler ve sosyal medyayı kullanarak en son dijital pazarlama stratejilerini araştırıp uygulamaktadırlar.

Bir E-ticaret uzmanı olmanın nitelikleri arasında pazarlama ile ilgili bir alanda lisans derecesi gerekmektedir. Ayrıca perakende ticareti ve E-ticaretin en iyi uygulamaları hakkında çalışma bilgisi bulunması lazımdır. Google AdWords, Reklam Rulosu ve Analytics gibi platformların yanı sıra sosyal medya platformlarını ve reklam stratejilerini kullanma deneyimine sahip olmalıdırlar.

E-ticaret Uzmanı Nedir?

E-ticaret Uzmanları, internet satış ile ilgili hizmetler üzerinde yoğun bir şekilde çalışmaktadırlar. İnternet satış hizmetleri arasında ürün lansman stratejisi, satıcı ve satıcı hesabı yönetimi, promosyon yönetimi, grafik tasarım, envanter planlaması yapmaktadırlar. İnternet satış siteleri için arama motoru optimizasyonu, tıklama başına ödeme reklamcılığı, satış analizi, içerik yönetimi, gelişmiş marka içeriği de yer almaktadır. E-ticaret Uzmanları yazımızda belirtilen alanlarla ilgili uzmanlıklara sahiptirler. Müşterilere hem satıcı merkezi hem de satıcı merkezi hesaplarını yönetmelerinde yardımcı olmaktadırlar. E-ticaret Uzmanları, kapsamlı çevrimiçi pazar yönetimi, ürün yönetimi, ürün analizi, ürün veri temizliği, ürün kategorisi yönetimi ve ürün kataloğu yönetimi gibi hizmetler sağlamaktadırlar. Pazar yeri yönetimi desteği, ürün bilgi yönetimi, ürün ekleme, envanter yönetimi, ürün fiyatlandırma yönetimi, sipariş işleme, pazarlama ve arka ofis müşteri desteği de içermektedir.

Ayrıca E-ticaret Uzmanları Web Tasarımı, Web Geliştirme ve Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) hizmetlerini sunmaktadırlar. Web sitesi pazarlamasına ek olarak profesyonel web tasarımı ve geliştirmesi sunarak müşteriler için en uygun web sitesi işlemlerini oluşturmaktadırlar. Yaratıcı tasarım ekipleri, müşterinin hedeflerine ulaşmak için birçok hizmet sunmaktadır. Profesyonel tasarımcılar, geliştiriciler ve arama motoru iyileştiricilerinden oluşan bir ekip ile hızlı satış imkânı sağlamaktadırlar. E-ticaret Uzmanları E-ticaret hizmetleri deneyimine sahiptir. E-Ticaret Uzmanları tercih ettiğiniz web sitesi ve E-ticaret danışmanlığı ile uçtan uca uygulama çözümleri sunmaktadırlar.

E-ticaret Uzmanı Ne İş Yapar?

Elektronik ticaret olarak da bilinen E-ticaret, elektronik fon transferi, mobil ticaret, internet pazarlaması, çevrimiçi işlem işleme, tedarik zinciri yönetimi ve elektronik gibi teknolojileri kullanmaktadır. Bu teknolojileri kullanarak internet üzerinden çevrimiçi işletmelerin ve web sitelerinin ürün ve hizmetlerinin alım satım sürecidir. E-ticaret iş modeli, ticaret yapmanın en kapsamlı ve en etkili yollarından biridir. Çünkü satışları hızla artırdığından dolayı en etkili iş modellerinden biri haline gelmiştir. E-ticaret sektöründe mükemmelleşerek en iyi olmak ve yerinde en verimli iş modellerinden birine sahip olmak için, E-ticaret süreçlerini ve prosedürlerini tam olarak anlamanız, konunun uzmanı olmanız oldukça çok önemlidir. Profesyonel derecede bir E-ticaret Uzmanı olmak için, oluşturmanız ve geliştirmeniz gereken bazı temel beceriler bulunmaktadır. Bu beceriler oldukça çok çeşitlidir ve hepsi eşit olduğu için ihtiyacınız olan tüm becerileri geliştirmenizi sağlamanız önemlidir. İşte ihtiyaç duyacağınız en önemli becerilerden bazıları şunlardır:

Pazarlama ve Satış Bilgisi: Pazarlama teknikleri konusunda uzman olmanız gerekmese de, pazarlama kavramları hakkında sağlam bir bilgi birikimine sahip olmanız gerekmektedir. Müşterilerinizin ne istediklerini iyi anlamanız oldukça önemlidir. Bunu yapabilmeniz için de marjları anlamanız gerekecektir. İşletmenizin her zaman karlı olmasını sağlamanız gerektiğinden ve asıl rolünüzün satış görevlisinin rolü olduğundan, mallarınızı veya hizmetlerinizi nasıl satacağınız konusunda sağlam bir anlayışa ihtiyacınız olmaktadır.

Arama Motoru Optimizasyonu: E-ticaret Uzmanlarının iyi bir Arama Motoru Optimizasyonuna (SEO) sahip olması kesinlikle gereklidir. SEO bilgisi olmadan hiçbir çevrimiçi işletme, özellikle bir E-ticaret sitesi gelişememektedir. SEO hakkında fazla bir şey bilmiyorsanız, web sitenizi benzersiz kılmak ve müşterileri çekecek birçok içerikle doldurmak için yardımcı olabilecek bir SEO Uzmanı ile yakın çalışmanız önerilmektedir. Web sitenizde mükemmel SEO içeriğine sahip olmak, Google gibi arama motorlarının organik arama sonuçlarında göstererek sitenize daha fazla sayıda müşteri çekmek demektir. Bu sadece web sitenizin hedef kitlesini artırmakla kalmaz, aynı zamanda daha alakalı müşterileri çektiğinden onlara daha fazla izleyiciler aktarmaktadır. Böylece web sitenizin ve işletmenizin ne kadar iyi performans gösterdiğine şahit olabilirsiniz. Bir SEO Uzmanıyla ortaklık yapmak, satışlarınızı hem kısa hem de uzun vadede büyük ölçüde artırabilmektedir.

Tıklama Başına Ödeme: Bir E-ticaret Uzmanı olarak, Google AdWords gibi ücretli reklam platformlarında biraz deneyime sahip olmanız gerekmektedir.

Teknik Beceriler: Bir E-ticaret sitesini etkin ve aktif bir biçimde çalıştırabilmek için teknik olarak bir dahi olmanıza gerek yoktur, ancak özellikle Magento, Shopify ve WooCommerce gibi büyük E-ticaret platformlarını anlamak için aşina olmanız gereken bazı temel bilgiler bulunmaktadır. Web sitenizin etkileşimlerini analiz etmek için analitiği, çevrimiçi metin düzenleyiciyi kullanma ve temel HTML bilgisine sahip olmanız gerekmektedir. Sitenizde basit değişiklikler yapabilme, farklı barındırma türleri arasındaki farkı anlama ve fotoğrafları sitenize eklemek için yeniden boyutlandırma bilgisine sahip olmanız gerekmektedir.

Metin Yazarlığı Becerileri: E-ticaret metin yazarlığı becerileri standarttan biraz farklıdır, farklı bir bakış açısı ve benzersiz bir yazı stili gerektirmektedir. Bu nedenle, son derece etkili ve daha fazla müşteri çeken ürün açıklamaları oluşturabilmek, E-ticaret siteniz için nasıl etkili bir şekilde yazılacağını anlamaya çalışmalısınız. Elbette, E-ticaret konusunda uzman bir SEO yazarı ile anlaşabilirsiniz.

Mağazacılık: E-ticaret Uzmanı bir ürün veya hizmet satışına yardımcı olmak istediğinde mağazacılık kavramına da aşina olması gerekmektedir. 

Dağıtım Ağlarını Anlamak: Ürün ve hizmetlerinizin müşteriye hızlı ve ucuza teslim edilmesini sağlamanız gerekeceğinden bir E-ticaret sitesine ihtiyacınız bulunmaktadır. Bu nedenle, E-ticaret işinize başlamadan önce, dağıtım ağını ve işletmeler için nasıl çalışılacağını ayrıntılı olarak bilmenizde fayda vardır.

Analitik: E-Ticaret web sitesi kurduktan sonra, verimli ve etkili bir şekilde çalıştığından emin olmak için E-ticaret sitesi analizi edebilmeniz gerekmektedir. Bunu yapmak için de Google Analytics gibi analiz yazılımlarını bilmeniz lazımdır. Bunu yaparak sitenizin nerede etkili bir şekilde çalıştığını ve iyileştirilmesi gereken alanları görebilirsiniz. Böylece sitenize gelen ziyaretçi sayısını ve dolayısıyla müşteriye dönüştürdüğünüz kitle sayısını artırmaya devam edebilirsiniz.

E-ticaret Uzmanı Maaşları

Bir E-ticaret Uzmanı çevrimiçi bir işletmenin özü olarak tanımlanmaktadır. Bu uzmanlar tüm satış operasyonlarını yönetir ve otomatikleştirilmiş teknolojiyle satışları artırmaktadır. Farklı E-ticaret platformları, belirli çevrimiçi işletmeler çalışmaktadır. E-ticaret Uzmanları web sitelerinde, portallarında bulunan ürün içeriğini geliştirmek, izlemek, yazmak ve güncellemek için çalışmaktadırlar.

Ayrıca ürün kategorilerinde konu uzmanlığı geliştirme ve satış hesaplarında günlük iş yönetiminin yönetilmesine katkı sunmaktadırlar. İçerik oluşturma, dağıtım, bakım, yeni ürün listeleri için standartları, sistemleri ve en iyi uygulamaları geliştirmek için çalışmaktadırlar. 2021 verilerine göre E-ticaret Uzmanının en düşük maaş miktarı 2920 TL, en yükse maaş miktarı 6730 TL'dir. Ortlama maaş miktarı ise 4.390 TL olarak belirlenmiştir. Bu maaş miktarları her firmaya ve her şirkete göre farklılıklar göstermektedir.

E-ticaret Uzmanı Nasıl Olunur?

e-ticaret uzmanlarının üniversiteler de mezun olabileceği bir bölüm bulunmamaktadır. genellikle bu mesleği destekleyen bölümlerden mezun olanlar sayısal kavram ve becerileri dahilinde dışarıdan ek bir eğitim ile bu mesleği yapabilmektedirler. genellikle bu mesleği yapanların mezun oldukları bölümler, i̇şletme, bilgisayar teknolojisi ve programlama, i̇ktisat, Bilgisayar Programcılığı ve Dış Ticaret bölümüdür. E-ticaret Uzmanı olmak isteyen kişilerin genel anlamda programlama, yazılım dilleri, dijital pazarlama ve SEO gibi kavramlara hakim olmaları gerekmektedir.

E-ticaret uzmanları, çevrimiçi satış stratejileri ve bir web sitesinde dijital satışlar, dönüşümler gerçekleştirmek için kullanılan çeşitli platformlardaki uzman kişilere denir, Kullanıcı deneyimini iyileştirme, web sitesi trafiğini ve satışları artırma, marka sadakatini geliştirme, Pazarlama ve satış bilgisi, arama motoru optimizasyonu (SEO), E-ticaret Uzmanları, internet üzerinden satışla ilgili hizmetler üzerinde yoğun bir şekilde çalışan uzmanlardır, Ürün lansman stratejisi, satıcı ve satıcı hesabı yönetimi, promosyon yönetimi, grafik tasarım, envanter planlaması, Ürün ve pazar analizi, kapsamlı çevrimiçi pazar yönetimi, ürün veri temizliği, E-ticaret Uzmanları, web sitesi ve E-ticaret danışmanlığı ile uçtan uca uygulama çözümleri sunan profesyonellerdir, Web sitesi pazarlaması, profesyonel web tasarımı ve geliştirme, arama motoru optimizasyonu (SEO), Web tasarımı ve geliştirme yetenekleri, SEO bilgisi, pazarlama teknikleri, E-ticaret Uzmanı, elektronik fon transferi, mobil ticaret, internet pazarlaması, çevrimiçi işlem işleme, tedarik zinciri yönetimi ve elektronik veri değişim teknolojilerini kullanarak çevrimiçi işletmelerin ve web sitelerinin ürün ve hizmetlerinin alım satım sürecini yöneten bir profesyoneldir, E-ticaret süreçlerinin ve prosedürlerinin yönetme, iş modeli oluşturma ve geliştirme, Elektronik fon transferi, mobil ticaret, internet pazarlaması, çevrimiçi işlem işleme, tedarik zinciri yönetimi ve elektronik veri değişim teknolojisi bilgisi, E-ticaret Uzmanı, işletmelerin çevrimiçi satış hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olur, Satış stratejileri oluşturma ve uygulama, marka bilinirliği artırma, müşteri deneyimini iyileştirme, Dijital pazarlama, sosyal medya stratejileri, SEO, Google AdWords ve Analytics, E-ticaret Uzmanı, işletmelerin çevrimiçi pazarlama faaliyetlerini optimize eder, Reklam kampanyaları yürütme, sitenin etkinliğini ve performansını izleme, Dijital reklamcılık, veri analizi, izleme ve raporlama becerileri, E-ticaret Uzmanı, bir şirketin çevrimiçi satışının tüm yönlerini yönetir, Ürün seçimi, fiyatlandırma, ürün yerleştirme, promosyonlar ve satış tahmini, Veri analizi, pazar araştırması, proje yönetimi, E-ticaret Uzmanı, çevrimiçi işletmeler için web sitesi içeriği oluşturur ve yönetir, Web sitesi tasarımı ve geliştirme, içerik yönetimi, site performansını izleme ve iyileştirme, Web tasarımı ve geliştirme, içerik yönetimi, analitik, E-ticaret Uzmanı, bir markanın çevrimiçi görünürlüğünü ve itibarını yönetir, Marka stratejisi oluşturma ve uygulama, çevrimiçi topluluk yönetimi, sosyal medya pazarlama, Marka yönetimi, sosyal medya pazarlama, çevrimiçi itibar yönetimi, E-ticaret Uzmanı, bir işletmenin çevrimiçi satış kanallarını geliştirir ve yönetir, Çevrimiçi pazarlama stratejileri oluşturma ve uygulama, satış kanalları geliştirme, tedarikçi ve müşteri ilişkileri yönetimi, E-ticaret platformları, pazarlama, müşteri hizmetleri
E-ticaret Uzmanı E-ticaret Uzmanı nedir E-ticaret Uzmanı ne iş yapar E-ticaret Uzmanı maaşları E-ticaret Uzmanı nasıl olunur
Açık tenli ve açık kahverengi saçlı genç bir kadın doğrudan kameraya bakmaktadır. Üzerinde siyah desenli beyaz bir tişört var. Gözleri hafifçe kapalı ve dudakları rahat bir ifadeyle hafifçe ayrılmış. Boynuna altın bir kolye ve bir çift küçük halka küpe takıyor. Saçları düzgün bir şekilde toplanmış ve yüzü güneşin ışığıyla çerçevelenmiş. Yüz ifadesi sakin ve huzurlu, duruşu kendinden emin ve rahat. Bakışları hem davetkâr hem de esrarengiz.
Fatma Aykut
Blog Yazarı

Süleyman Demirel Üniversitesi Radyo Televizyon bölümü mezunu olan Fatma Aykut, 7.5 yıl yerel bir televizyonda Yayın Operatörlüğü ve Muhabirlik yaptı. Şu an Atatürk Üniversitesi Reklamcılık bölümünü okuyor ve İstanbul İşletme Enstitüsü’nde içerik editörlüğü yapıyor.    

Benzer Yazılar
Doğru ve faydalı bilgiler sağlama konusunda kararlı olan uzman ekibimizle blogumuzu her zaman yeni makaleler ve videolarla güncelliyoruz. Güvenilir tavsiyeler ve bilgilendirici içerikler arıyorsanız, blog sayfamıza mutlaka göz atın.
İki el, etrafına tel sarılmış bir bilgisayarı tutmaktadır. Bilgisayarda siyah beyaz bir monitör, ekranda bir harita ve ortasında kırmızı bir iğne var. Eller bilgisayarın kenarlarını sıkıca kavrarken, tel de bilgisayarın etrafına sıkıca sarılmıştır. Arka plan beyaz bir duvar gibi görünüyor ve kablo bilgisayarın arkasındaki bir bağlantı noktasına bağlı. Ekrandaki harita, sokakları, binaları ve parkları etiketlenmiş bir şehrin topografik haritasına benziyor. Kırmızı iğne, haritanın ortasına yerleştirilir ve ilgilenilen bir konumu gösterir.
E-Ticaret

Yaratıcı E-Ticaret Fikirleri

06 Aralık 2019
E ticaret ile birlikte alışveriş yeni bir anlam kazandı. Ticaretin dijital ortama geçmesiyle şirketlerin yeni rekabet savaşı başlamış oldu. Peki e ticaret nedir? Ne anlama geliyor
Satış - Pazarlama

E-Ticaret Yapmak Nedir?

05 Aralık 2019
Uzun açık kahverengi saçlı bir kadın kameraya gülümsüyor. Mavi bir kazak giymiş ve boynunda sarı bir eşarp var. Yanakları pembe ve gözleri parlak. Yüzünde sıcak ve misafirperver bir ifade var. Arka planda mavi metinli beyaz bir tabela var. Tabelada Evimize Hoş Geldiniz yazıyor. Kadın büyük bir pencerenin önünde durmakta ve ışığın içeri girmesini sağlayarak sahneye sıcak, davetkâr bir atmosfer kazandırmaktadır. Kadının gülümseyen yüzü ve arka plandaki tabela bu anı mükemmel bir fotoğraf haline getiriyor.
Satış - Pazarlama

E-Ticarette En Çok Satılan Ürünler

03 Aralık 2019
Açık mavi gömlek giyen bir adam başparmağıyla onaylıyor. Yüzünde kocaman bir gülümsemeyle sevinçli bir ifade var. Gözleri kapalı ve sakalları düzgünce kesilmiş. Ağzı hafifçe açık ve beyaz dişleri görünüyor. Sağ elini kaldırmış, başparmağını ve işaret parmağını uzatarak başparmak işareti yapıyor. Sol eli yanında, rahat bir şekilde duruyor. Duruşu rahat ve kendinden emin. Arka planda beyaz bir duvarın olduğu aydınlık bir odada duruyor. Odanın ışığı yüzünden yansıyarak sıcak bir parıltı veriyor.
5
(29)

E-Ticaret Eğitimi

25 Konu15 Saat
Resimdeki adam ışıl ışıl gülümsüyor, gözleri neşe ve sevinçle kırışıyor. Dişleri tamamen düzgün ve beyaz, yanakları mutlulukla parlıyor. Açık mavi bir gömlek giymiş ve koyu renk saçları düzgünce taranmış. Ellerini önünde kavuşturmuş, yüzünde memnuniyet ve tatmin ifadesi var. Rahat bir duruşu var, rahatlık ve konfor hissi veriyor. Resmin arka planı açık gri, bu da onun parlak gülümsemesini daha da öne çıkarıyor. Görüntü mükemmel bir şekilde yakalanmış, neşe ve memnuniyet hissi yayıyor.Sedat Ateş
22771322
Bu görsel, Amazon Dropshipping'e odaklanan bir çevrimiçi kursu tasvir ediyor. Muhtemelen eğitmen olan bir kişi onaylamak veya teşvik etmek için baş parmağını kaldırıyor. Arka planda, kursun belirli bir marka veya kuruluşla ilişkili olabileceğini düşündüren siyah ve turuncu bir logo var. Ayrıca, görselde ilginç bir kompozisyon oluşturmak için her biri farklı renklere sahip birkaç turuncu kare var. Genel olarak bu görsel, bir Amazon Dropshipping kursunun mükemmel bir görsel temsilidir. Potansiyel öğrencilere kesinlikle hitap edecek bir onay, teşvik ve güvenilirlik mesajı iletiyor. Eğitmenin onaylayan başparmak işareti ile siyah ve turuncu logonun birleşiminden oluşan bu kursun, Amazon Dropshipping hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen herkes için başarılı olacağı kesin.
5
(11)

Amazon Eğitimi

6 Konu15 Saat
Resimdeki adam ışıl ışıl gülümsüyor, gözleri neşe ve sevinçle kırışıyor. Dişleri tamamen düzgün ve beyaz, yanakları mutlulukla parlıyor. Açık mavi bir gömlek giymiş ve koyu renk saçları düzgünce taranmış. Ellerini önünde kavuşturmuş, yüzünde memnuniyet ve tatmin ifadesi var. Rahat bir duruşu var, rahatlık ve konfor hissi veriyor. Resmin arka planı açık gri, bu da onun parlak gülümsemesini daha da öne çıkarıyor. Görüntü mükemmel bir şekilde yakalanmış, neşe ve memnuniyet hissi yayıyor.Sedat Ateş
2573901
Takım elbise giymiş bir adam dizüstü bilgisayarının önünde oturuyor. Elleri klavyenin üzerindedir ve gözleri ekrana odaklanmıştır. Kısa, koyu renk saçları vardır ve dizüstü bilgisayarın üzerinde mavi beyaz bir logo görülmektedir. Ellerinden birinin yakın çekimi ve siyah bir gömleğin başka bir yakın çekimi var. Arka planda bir fotoğraf görülmektedir. Adam dikkatle bir şeyler yazmakta, bakışları dizüstü bilgisayar ekranından hiç ayrılmamaktadır. İfadesi ciddi ve odaklanmış, önemli bir işle meşgul olduğunu gösteriyor. Görüntü, adam dizüstü bilgisayarında özenle çalışırken bir konsantrasyon anını yakalıyor.
5
(486)

WordPress Eğitimi

14 Konu5 Saat