AnasayfaBlogDizi Tadında Online Eğitimler
Online Eğitim

Dizi Tadında Online Eğitimler

03 Nisan 2020
Bir kadın yatağında uzanmış, dizüstü bilgisayarı önünde açık ve kullanımda. Beyaz yorganı beline kadar çekmiş ve gözleri ekrana odaklanmış. Solunda duvara yaslanmış bir gitar var. Ayaklarının yanında küçük bir bitki ve onun yanında da bir sehpa üzerinde bir lamba var. Lamba yakın plandadır, tabanı koyu gri, gölgesi beyazdır. Oda aydınlıktır ve kadın işine dalmış gibi görünmektedir.
Eğitim İsmiAçıklamaKime Yönelik
İkna Teknikleri Eğitimiİkna kabiliyeti ve stratejilerini, insanları etkileme yollarını öğrenmeye yönelik eğitim.İnsanları etkilemek ve yönlendirmek isteyen herkes
İmaj ve Algı Yönetimi EğitimiKişinin kendini etkin ve etkileyici bir şekilde ifade etmesini, pozitif bir imaj oluşturmasını hedefleyen eğitim.Kendi kişisel marka değerini oluşturmak isteyenler
NLP EğitimiAlgılama, düşünme ve davranış durumlarını bilinçli hale getirmeyi ve olumsuzlukları aşmayı hedefleyen eğitim.Yaşamındaki olumsuzlukları aşmak, daha başarılı olmak isteyenler
İş İngilizcesi Kursuİş dünyasında İngilizce bilgisini artırmayı ve pratik yapmayı hedefleyen kurs.İş hayatında İngilizce'sini geliştirmek isteyenler
Uzaktan Çalışma TeknikleriEvden veya uzaktan çalışmayı daha etkili hale getirmeye yönelik teknikleri öğreten eğitim.Uzaktan çalışanlar ve evden çalışmayı düşünenler

Çok zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Korona virüsü tüm dünya ülkelerini etkilediği gibi ülkemizi de oldukça etkiledi. Ülkemizde bu virüsten korunmak için kırmızı alarm verildi. İş yerleri, okullar, üniversiteler kapatıldı. Eğitim sistemi onlline eğitimler ile devam etmeye, iş hayatı uzaktan çalışma modeliyle işleri yürütmeye başladı. Bu virüsten korunmak için en etkili yolun kişisel karantina olduğu uzmanlarca belirtildi. ‘’Evde kal’’ sloganıyla tüm ülkenin evlerinden çıkmaması ve bu virüsün yayılması hedeflendi. Birçoğumuz ortalama 2 haftadır evlerimizde karantina altındayız. Üstelik bu sürecin daha da uzayabileceği söyleniyor. Bu durumda insanlar evlerinde vakit geçirmenin, kafalarını dağıtmanın ve verimli zaman geçirmenin yollarını aramaya başladı. Evler düzenlendi, dolaplar yerleştirildi, filmler seyredildi, diziler izlendi. Evde neler yapabileceğimiz ile ilgili birçok blog sayfasından, dergiden, internetten tavsiye ve ilhamlar alındı.

Bende size evde kaldığınız sürede verimli vakit geçirebileceğiniz, kişisel gelişiminize çok önemli katkıda bulunacağınız önerilerden bahsetmek istiyorum. Özlediğimiz, güzel günler geri gelecek. Biz evde kaldığımız süreyi ne kadar etkili, verimli ve kendimize yatırım yaparak geçirirsek, güzel günlere sağlam adımlarla gireceğiz.

Online Eğitimler ile Evde Mutlu Kalın

Hem eğlenmek hem de online eğitimler almak ister misiniz?  Dizi seyretmeyi hepimiz seviyoruz değil mi?  Hele birde sürükleyici ve heyecanlı bir dizi ise bir sonraki bölümü heyecanla bekleriz. İşte şimdi size bir sonraki dersi heyecanla bekleyeceğiniz şahane eğitimlerden bahsetmek istiyorum. İstanbul İşletme Enstitüsü tarafından verilen bu fırsatı kaçırmayın derim. Adeta dizi tadında online eğitimler önerilerime göz atmaya ve bu eğitimlere katılmaya ne dersiniz?

İkna Teknikleri Eğitimi

İkna kabiliyeti yapacağınız işlerde sizi başarıya ulaştıran önemli bir yöntemdir. Bireysel ilişkilerimizde, özel hayatımızda, iş hayatımızda ikna tekniklerini kullanarak insanları etkileyebilir ve amaçlarımıza yönlendirebiliriz. i̇kna stratejilerini ve algı yönetimini öğrenmek, günlük yaşantımızda uygulayabilmek için ikna teknikleri eğitimi tamda size göre.

İkna gücü, hayatımızın her alanında yer alır ve iletişimde başarıya gidebilmemiz için oldukça etkili bir yoldur. Kendi düşünce ve fikirlerimizin başka kişiler tarafından kabul edilmesini hepimiz isteriz. İkna yeteneğimiz yüksekse yaptığımız her işte insanları etkilemenin bir yolunu bulur ve başarıya ulaşırız. İkna teknikleri eğitimine  katıldıktan sonra hem kişileri ikna etmeyi öğreneceksiniz hem de başka kişilerin ikna tuzaklarına düşmeyeceksiniz. Eğitmenin keyifli anlatımıyla bitmesini istemeyeceğiniz bir dizi gibi olan bu eğitimi kaçırmayın.

İmaj ve Algı Yönetimi Eğitimi

Sürekli gelişen ve büyüyen ve rekabetin çok fazla olduğu iş dünyasında sadece çok çalışmak yeterli değil. Aynı zamanda kalıcı ve tercih edilebilir olmalıyız. Akıllarda nasıl kaldığımız önemlidir. Yani ne söylediğimiz değil, nasıl söylediğimiz, ne giydiğimiz değil nasıl giydiğimiz, ne yaptığımız değil nasıl yaptığımız önem kazanmıştır. Bu şekilde kendi ‘’kişisel marka değeri’’ ni oluşturursunuz. Bunun yolu da kendinizi karşınızdakine etkin ve etkileyici bir şekilde ifade etmekten geçer. Bu şekilde pozitif bir imaj oluşturarak tüm kapıları açabilirsiniz. İmaj, insanların bizi nasıl algıladığı ve hakkımızda neler düşündüğü ile ilgilidir.



Gerçekte olduğunuz kişi ve göründüğünüz kişi arasındaki farkları ortadan kaldırarak ‘’kişisel marka değerinizi’’ oluşturabilirsiniz. Bu da sizi sosyal hayatta ve iş hayatınızda öne çıkarıp vazgeçilmez olmanızı sağlar.Online eğitimler içerisinde yer alan imaj ve algı yönetimi eğitimi ile birlikte pozitif algı oluşturmak için gerekli bilgi beceri ve deneyimleri öğreneceksiniz. Sizi başkalarından ayıran farklılıklarınızı ve güçlü yanlarınızı karşınızdakine aktarabilme yollarını keşfedeceksiniz. Yine sürükleyici ve bilgilendirici bir eğitim sizler bekliyor.

NLP Eğitimi

İlgili eğitim: Nlp Eğitimi

NLP, Amerika’da geliştirilmiş, üzerinde düşünmeden otomatik olarak gerçekleştirdiğimiz algılama, düşünme ve davranış durumlarını, bilinçli hale getirme üzerine geliştirilen bir metodolojidir. Yaşamımızda istediğimiz gerçekleştirmek istediğimiz tüm hedeflerimiz için destekleyicidir. Bu eğitimle birlikte yaşamınızdaki olumsuzlukları aşacaksınız. Yaratıcılığınızı keşfedip, geliştireceksiniz. İnsanlarla etkili ve güçlü bir iletişim kurabileceksiniz. Başarıya odaklanıp, sizi olumsuz etkileyen alışkanlıklarınızdan kurtulacaksınız.

Online eğitimler programından bu eğitime düşük bir ücret ödeyerek katılabilir, uzun dönem takip edebilirsiniz. Eğitime 1 yıl boyunca erişim sağlayabilirsiniz. NLP eğitimi sonunda gireceğiniz sınavdan başarılı olmanız durumunda sertifika almaya hak kazanırsınız. Eğitmenin keyifli ve akıcı sunumuyla bitmesin istemeyeceğiniz bir serüven sizleri bekliyor.

İş İngilizcesi Kursu

İşte size fırsat! Evde karantina günlerini değerlendirmek ve karantina bitiminde güzel günlerde kendinize yapmış olduğunuz yatırımlarla gurur duyacağın güzel bir eğitim. En az B1-B2 seviyesinde İngilizceniz var ve uzun zamandır iş İngilizcesi öğrenmek istiyorsunuz. Artık iş yerleri temel İngilizcenin yanı sıra resmi kurumlarda kullanılan İngilizceye de sahip personel arıyorlar. Çalıştığınız kurumda ilerleyebilmek ve öne çıkabilmeniz içinde bu eğitim çok faydalı.

İş İngilizcesi kursu, kendinizi resmi ve nazik dille ifade edebilmenizi sağlar. Bunun yanı sıra, mailleşme ve mülakatlardan tutun da iş ile ilgili her alanda İngilizceyi nasıl kullanmanız gerektiğini öğreneceksiniz. İşle ilgili yazışmalar ve konuşmalar yapabileceksiniz. İş ingilizcesi kurs programı da  online eğitimler içerisinde uzun dönemli olup, ücretli bir eğitimdir. Eğitime 1 yıl boyunca sınırsız erişim sağlayabilirsiniz. Ufak ücretler ödeyerek büyük yatırımlar yapacağınız bir eğitim programıdır. 

İngilizce Konuşma Kursu (Speaking)

İngilizce bilen çoğu insanın anlayabildiğinden fakat konuşamadığından bahsettiğini duymuşsunuzdur. İngilizce konuşamamanın en büyük sebebi, günlük hayat diliyle yaşamamızdır. Yani günlük hayatımızda kendi anadilimizi konuşmamızdır. İngilizce sürekli konuşma ve pratik isteyen bir dildir. Herkesin bolca İngilizce konuştuğu ve pratik yaptığı bir ortamda  gerçek İngilizce öğrenmek mümkündür. İşte bu eğitim programı katılımcılara öz güven vererek, bolca pratik yaparak İngilizcelerini geliştirmelerini sağlamayı amaçlamıştır.

İngilizce konuşma kursu; sadece İngilizce konuşulan bir kurstur. Eğitmen katılımcılara mikrofonu açarak söz hakkı verip diyalog kurar. Katılımcılar bolca pratik yapma şansına sahiptir. Bu programın amacı katılımcıların kendilerini geliştirebilmelerini sağlamaktır. Online eğitimler içerisinde uzun dönem ve ücretli bir kurs programıdır. Programa 1 yıl boyunca erişim sağlayabilirsiniz. Ders bitiminde girdiğiniz sınavdan başarılı olduğunuzda sertifika alıp öğrendiklerinizi ispatlarsınız. Eğitimin pahalı olduğu bir çağda, ufak bedeller ödeyerek İngilizcenizi geliştirebilir, kendinize değerli yatırımlar yapabilirsiniz.

Zaman Yönetimi Eğitimi

İlgili eğitim: Zaman Yönetimi Eğitimi

Zaman, insanlar için çok kıymetli bir ölçüttür. Herkes bu değerli kaynağa eşit olarak sahiptir. Zamanı tükettiğimizde geri getirebilmemiz imkansızdır. Zamanını etkili ve verimli kullanabilmeyi başaran insanlar hayatlarında başarılı olmuşlardır. Başarılı bir iş ve sosyal hayat için zaman kavramı çok önemlidir.

Zaman yönetimi eğitimi ile 24 saati daha verimli kullanarak işlerinizi ve planlarınızı daha verimli şekilde nasıl kullanabileceğinizi öğreneceksiniz. Zaman yönetimi sağlayarak, farkındalığınız  artacak  ve zorlukların üstesinden planlı bir şekilde gelmeyi öğreneceksiniz. Hedef belirleme, öncelik verme ve zamanlama tekniklerini öğreneceksiniz. Keyifli ve eğlenceli geçecek eğitim süreci ile zamanınızın her anının kıymetini bileceksiniz. Bu da sizin başarıya giden yolda hızla ilerlemenizi sağlayacaktır.

İkna Teknikleri Eğitimi, İkna kabiliyeti ve stratejilerini, insanları etkileme yollarını öğrenmeye yönelik eğitim, İnsanları etkilemek ve yönlendirmek isteyen herkes, İmaj ve Algı Yönetimi Eğitimi, Kişinin kendini etkin ve etkileyici bir şekilde ifade etmesini, pozitif bir imaj oluşturmasını hedefleyen eğitim, Kendi kişisel marka değerini oluşturmak isteyenler, NLP Eğitimi, Algılama, düşünme ve davranış durumlarını bilinçli hale getirmeyi ve olumsuzlukları aşmayı hedefleyen eğitim, Yaşamındaki olumsuzlukları aşmak, daha başarılı olmak isteyenler, İş İngilizcesi Kursu, İş dünyasında İngilizce bilgisini artırmayı ve pratik yapmayı hedefleyen kurs, İş hayatında İngilizce'sini geliştirmek isteyenler, Uzaktan Çalışma Teknikleri, Evden veya uzaktan çalışmayı daha etkili hale getirmeye yönelik teknikleri öğreten eğitim, Uzaktan çalışanlar ve evden çalışmayı düşünenler
online eğitimler ikna teknikleri eğitimi imaj ve algı yönetimi eğitimi nlp eğitimi iş ingilizcesi kursu ingilizce konuşma kursu zaman yönetimi eğitimi
Uzun, siyah saçlı genç bir kadın mavi ve beyaz çizgili bir gömleğin önünde duruyor. Açık mavi renkteki gömleğin üzerinde hem yatay hem de dikey olarak uzanan beyaz çizgiler var. Saçları başının arkasında topuz yapılmış ve yüzü sol taraftan gelen sıcak bir ışıkla aydınlatılmış. Yüzünde sıcak ve huzurlu bir ifadeyle yana doğru bakıyor. Kollarını göğsünün önünde kavuşturmuş, kendinden emin ve güçlü bir duruş sergiliyor. Yirmili yaşlarının başında gibi görünüyor.
Şule Mikdan
Blog Yazarı

Özel bir şirkette, finans sektöründe 14 yıl boyunca Kıdemli Şef olarak çalıştım. Sermaye Piyasaları ile ilgili her türlü takas ve operasyon işlemleri yaptım. Kendimi geliştirmek adına İstanbul İşletme Enstitüsü tarafından aldığım "İçerik Editörlüğü" eğitimi ile hobi olarak başladığım yazma tutkumu geliştirdim. Ardından Enstitü bünyesinde İçerik Yazarı olarak çalışmaya başladım.

Benzer Yazılar
Doğru ve faydalı bilgiler sağlama konusunda kararlı olan uzman ekibimizle blogumuzu her zaman yeni makaleler ve videolarla güncelliyoruz. Güvenilir tavsiyeler ve bilgilendirici içerikler arıyorsanız, blog sayfamıza mutlaka göz atın.