AnasayfaBlogÜcretsiz Sertifika Programları
Online Eğitim

Ücretsiz Sertifika Programları

08 Kasım 2018
Bir kadın masada oturmuş, sarı bir kalemle bir kâğıda bir şeyler yazıyor. İşine odaklanmış, dikkatle yazarken gözleri konsantrasyonla hafifçe kısılıyor. Masa çeşitli eşyalarla - bir dizüstü bilgisayar, bir kupa, bir kalem - darmadağınık ama kadının tüm dikkati önündeki kağıtta. Arka planda renkli bir nesnenin ve bir kişinin elinin bulanık görüntüsü de görülebiliyor. Yanındaki masanın üzerinde yeşil yapraklı sarı bir elma var. Kadın derin düşüncelere dalmış gibi görünüyor, dikkatle çalışırken başı hafifçe eğik.
Ücretsiz Sertifika ProgramlarıÖnemiKayıt Prosesi
Kişisel gelişim programlarıDiksiyon geliştirme, yeni diller öğrenme, etkili sunum teknikleri gibi konulara hakim ola bilme.İlgili sitelere kayıt olma ve eğitimlerin takip edilmesi
Online sertifika programlarıInternet ve bilgisayarın olduğu her yerden eğitim alma olanağıÜcretsiz veya uygun fiyatlı online programlara kayıt olma
Uzaktan eğitim programlarıMesai saatleri dışında kendi gelişimimiz için zaman ayırma imkanıİnternet üzerinden belgenin alınacağı şirkete kayıt olma
İşe alım sertifika programlarıÖzgeçmişi güçlendirme ve iş görüşmelerinde öncelikli olmaİleri düzey İngilizce eğitim siteleri veya benzer sitelerde ki için ücretsiz programlara kayıt olma
Alana özel sertifika programlarıBelirli bir meslekte veya alandaki bilgilerin pekiştirilmesiİlgili sitelere veya enstitülere kayıt olma
İstanbul İşletme Enstitüsü programlarıÖnde gelen eğitim kurumu tarafından sunulan belgelerin alınmasıİstanbul İşletme Enstitüsü'nün internet sitesinden kayıt olunur
Donanım geliştirme programlarıKendi profesyonel yeteneklerini ve becerilerini geliştirmeBireysel öğrenme sitelerine veya platformlara kayıt
Kar amacı gütmeyen eğitim siteleri programlarıSertifikaların tamamen ücretsiz olmasıGerçekleştirilen online kayıt süreci
Meslek edinme programlarıİş sahibi olma ve potansiyel işverenlere değerli becerilerini göstermeBelirli eğitim siteleri aracılığıyla kayıt olma
Teknoloji merkezli eğitim programlarıYeniliklerin takip edilmesi ve teknolojik becerilerin geliştirilmesiOnline teknoloji eğitim platformlarından kayıt yaptırma

Kendini işletme alanında geliştirmek isteyen herkesin katılımına açık ücretsiz sertifika programları düzenlemekteyiz. Çalışma hayatında bir adım önde olmak için eğitim sürekli hayatımızda olmalı. Üniversite hayatı bitti artık çalışıyorum diye düşünerek sektörümüzde ki gelişmeleri takip etmezsek bir süre sonra var olan pozisyonumuzu koruyamaz belki işimizi bile kaybedebiliriz. Başarımıza güvenerek kendimize bir şeyler katmazsak aksi mümkün olamaz.

İçinde bulunduğumuz çalışma hayatı sadece en iyilerin başarılı olabildiği bir sistem şeklinde çalışmakta. Bu sistem içinde ayakta kalmak içinde çok çalışmak gerekiyor. Kendimiz geliştirmek için yeni çıkan programları öğrenmeli, diksiyonumuzu geliştirmeli, yeni diller öğrenmeli, topluluğa karşı konuşacaksak etkili sunum teknikleri gibi konularda bilgi sahibi olmalıyız. Tüm bunları mesai saatleri içinde yapmak mümkün değildir. Bunun için mesai saatleri dışında bu konulara yoğunlaşmalı, kişisel gelişim veya sektörümüzdeki diğer yenilikleri takip etmek için zaman ayırmalıyız.

İlgili eğitim: Etkili Sunum Teknikleri Eğitimi

İlgili eğitim: Diksiyon Sertifikası

Bu durumda nereden başlayacağımıza karar veremiyorsak ücretsiz sertifika programları ile başlamak en yerinde karar olacaktır. Çünkü günümüz koşullarında bir kursa giderek eğitim almak hem çok fazla zaman gerektiren hem de maliyeti çok yüksek bir faaliyet haline gelmiştir.

Kısıtlı zamanımızdan ayıracağımız sürede maksimum verim elde etmek için de bize zaman kaybı yaratacak tüm etkenleri ortadan kaldırarak internet ve bilgisayarın olduğu her yerden eğitim alma olanağı sağlayan ücretsiz ve en uygun ücretli online sertifika programlarını seçerek kısa zamanda başarı elde etmek mümkün olacaktır. Bu şekilde hem uzaktan eğitim sistemini denemiş oluruz hem de işleyişe ayak uydurmanın ne kadar basit olduğunu. Diğer eğitimler içinde zemin oluşturmuş oluruz.

Ayrıca uzaktan eğitim programlarının önemli bir etkisinden söz etmeden de geçmek olmaz. Eğitim programları uzun yıllardan beri işe alımda önemli bir kriter haline gelmiştir. Şöyle ki bir iş görüşmesine gittiğinizde hangi eğitimlere katıldınız sorusu sorulabiliyor. Bunun en büyük nedeni ise günümüzde kişisel gelişimin önemli hale gelmesi. Artık işverenler çalışanlarının kendilerini geliştirmesini istiyor. Bu personel için bir maliyet ancak ücretsiz ve uygun fiyatlı sertifika programları ile bu maliyet ortadan kalkabilir. Ücretsiz sertifika programları başvurusu yaparak özgeçmişinize alanınızla ilgili belgeler ekleyerek başarılı olma yolunda önemli bir adım atmış olursunuz. Eğer uzun zamandır iş arıyorsanız size iş bulmada mutlaka katkı sağlayacaktır.

Ücretsiz Eğitimler ve Sertifika Programları Nelerdir?

Teknolojinin gelişmesi ile beraber artık bilgiye çok kolay ulaşabildiğimiz bir çağda yaşıyoruz. İnternet sayesinde her türlü bilgiye kolay bir şekilde ulaşılmaktadır. Bununla beraber eğitime verilen önem de artmıştır. Ancak ekonomik şartların zorlaşması nedeni ile herkes istediği eğitimi alamayabiliyor ve hayalini kurduğu mesleğe sahip olamıyor

Yaşanan sıkıntıların önüne geçmek için kar amacı gütmeyen ücretsiz online eğitim siteleri hemen her alanda online eğitim vermektedir. Bilgilerinizi pekiştirmek ve sizleri istediğiniz alanda geliştirmek amacı taşıyan bu siteler hizmetlerini ücretsiz olarak vermektedir.

İlgili Eğitimler: Ücretsiz Online Eğitimler ve Sertifika Programları

Ücretsiz Eğitimlerde Ne Gibi Hizmetler Var?

eğitim siteleri ücretsiz olarak verdiği eğitimler ile sizleri donanımlı bir hale getirmektedir. online verilen eğitimler uzaktan eğitim olarak da adlandırılır. bu alanda ingilizce eğitim siteleri ücretsiz eğitim programları da düzenlenmektedir. günümüz şartlarında daha ileriye gitmek ve aynı alandaki rakiplerinizi geçerek onlardan daha iyi olmak istiyorsanız sunulan fırsatların avantajlarından yararlanmanız gerekmektedir.

Birçok farklı sektörde İngilizce eğitim siteleri ücretsiz eğitimler düzenlemektedir. Hayalini kurduğunuz alanda kendinizi daha ileriye taşımak ve mesleğinizi tam anlamı ile icra etmek için bu fırsatlar tam size göre. İstanbul İşletme Enstitüsü ücretsiz online eğitim siteleri arasında çok önemli bir konumda yer almaktadır. 2012 yılında sektöre giriş yapan bu eğitim kurumu başarılı eğitim programları düzenliyor.

Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumu arasında yer alan İstanbul İşletme Enstitüsü eğitim siteleri ücretsiz eğitim programlarını internet üzerinden sunmaktadır. İstediğiniz zaman internet üzerinden kaydolabileceğiniz eğitim sonrasında resmi ve özel kurumlarda geçerli olan bir sertifikaya sahip oluyorsunuz. Eğitim siteleri ücretsiz olarak sunduğu eğitimler ile sizleri eğitim masrafından kurtarıyor. Bu fırsatları değerlendirerek hedeflerinize birkaç adım daha yaklaşabilirsiniz.

Ücretsiz Sertifika Programlarına Nasıl Kayıt Yapılabilir?

Ücretsiz online eğitim siteleri düzenli olarak eğitim programları sunmaktadır. Bu siteler arasından sizlere en uygun olanı tercih ederek işe başlayabilirsiniz. Günümüzde sayısı oldukça artan İngilizce eğitim siteleri ücretsiz programlarını da inceleyebilirsiniz. Daha sonra hangi bölümlere ilgi duyuyorsanız o alanda kendinizi ilerlemek istiyorsanız o eğitim programına katılacaksınız.

Birçok alanda İngilizce eğitim siteleri ücretsiz eğitimler vermektedir. Kaydolmak istediğiniz eğitim menüsüne giderek internet üzerinden gerekli başvuru formunu doldurabilirsiniz.

Bu esnada ücretsiz online eğitim siteleri programlarının saatlerine ve günlerine de bakarak kendinizi ona göre ayarlayabilirsiniz. Tüm bilgiler site içeriğinde yer almaktadır. Kaydolduğunuz eğitim siteleri ücretsiz eğitim programları internet üzerinden canlı olarak verilir. Gerekli materyaller ve testler de yine internet üzerinden sunulur.

İngilizce eğitim siteleri ücretsiz programlarında dersleri kaçırdığınız için üzülmenize hiç gerek yok. Eğitim siteleri tarafından verilen eğitimler sisteme kaydedilir. İstediğiniz zaman sisteme giriş yaparak ücretsiz online eğitim siteleri kapsamında verilen eğitimlerin videolarına ulaşabilirsiniz. Ayrıca verilen testler ve eğitim ile ilgili materyaller de aynı yere kaydedilir ve sürekli bilgileri tekrar etme şansı elde edersiniz.

Uzaktan Eğitime ve Eğitim Programlarına Olan İlgi Her Geçen Gün Artıyor

Örgün eğitim sınıf ya da konferans ortamında verilmektedir. Ancak eğitimin ücretli olması ve çoğu zaman farklı bir şehre gitmeyi gerektirmesi nedeni ile örgün eğitim alamayan kişilerin sayısı fazladır. Bunun önüne geçerek zaman, mekân ve ücret sorununu ortadan kaldıran eğitim siteleri ücretsiz eğitim programları düzenlemektedir. Bilgisayar ortamında internet üzerinden verilen bu eğitimlere olan ilgi son derece yüksektir.

Masraflar nedeni ile başka bir şehre gidemeyen ve eğitim alamadığı için hayalini kurduğu meslek sahibi olamayan kişilere çok büyük avantajlar sağlanmaktadır. Devrim niteliğinde olan bu hizmetler sayesinde birçok kişi hayallerine adım adım yürümektedir.

Türkiye’nin önde gelen kurumları tarafından düzenlenen bu eğitimleri alanında uzmanlaşmış öğretim görevlileri ve o işte profesyonelleşen yöneticiler vermektedir. Bu eğitim programı sayesinde örgün eğitimde olduğu gibi not tutmanıza gerek yoktur. Çünkü eğitim notları sisteme eklenir.

Tamamen profesyonel bir şekilde yürütülen yeni nesil eğitim sistemi sayesinde mevcut işinizi ilerletebilir ya da yeni bir iş kurabilirsiniz. İngilizce ve Türkçe olarak verilen eğitimlerden kendi mesleğinize uygun olan ve ilginiz bulunan bölümü seçebilirsiniz.

Siz değerli öğrencilerine en iyi eğitim programı hizmetlerini sunma amacı ile bu yola çıkan İstanbul İşletme Enstitüsü birçok alanda eğitimler düzenlemektedir. Sizlerde güvenilir bir online eğitim sitesinden ücretsiz eğitim alarak kariyerinize önemli bir başarı eklemek istiyorsanız, programları ve içeriklerini inceleyebilirsiniz.

En Uygun Ücretli Sertifikalı Eğitim Programları

Bütün firma ve işletmelerde İnsan Kaynakları Departmanı bulunması nedeni ile bu alanda personel ihtiyacı da daima fazladır. Çalıştığı firmalarda işe alım süreçlerini sürdüren İnsan Kaynakları çalışanları, personellerin iş verimliliğini değerlendirme ve performansı artırma gibi işlemler ile de ilgilenirler.

İnsan Kaynakları alanında çalışmak için gerekli eğitimin alınması gerekmektedir. Bu nedenle online eğitim programları ile verilen eğitimlere katılabilirsiniz. İnsan Kaynakları bölümünde gerekli olan temel bilgilerin verildiği ve gerekli yöntemlerin uygulamalarının teorik olarak sunulduğu eğitimler çok şey kazandıracaktır.

Hizmet sektöründe çalışan ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen herkes insan kaynakları eğitimleri ile online olarak sertifika sahibi olabilir. İhtiyacınız olan donanımı kazanarak bulunduğunuz departmanda yükselebilir ve rakiplerinizi geride bırakabilirsiniz.

Uzman eğitmenler tarafından sunulan insan kaynakları eğitimi sonrasında düzenlenen sınavda başarılı olduğunuz zaman belge almaya hak kazanıyorsunuz. Verilen belge uluslararası standartlarda olup resmi ve özel kurumların tamamında geçerlidir.

İstanbul İşletme Enstitüsü bünyesinde alanında uzman eğitmenler tarafından sunulan eğitimlerden istediğinize katılarak belgenizi alabilirsiniz. Peki, bu eğitimler hangileridir? Aşağıda bu konuda ayrıntılı bilgiler verilmektedir.

Bordro ve Bordro Uygulamaları Eğitimi

İnsan kaynakları ve muhasebe ilkelerine dayanan bordro uygulamaları insan kaynakları uzmanı olmak isteyen herkes katılabilir. Çalışanlar ile işverenler arasındaki ilişkinin düzenlenmesini sağlayan bordro uygulamaları çok önemlidir.

İçeriğinde neler var?

Birçok kişi tarafından kolay zor görünen bordro işlemleri insan kaynakları eğitim programı ile kolay bir hale gelecektir. Konu hakkında yasal prosedürlerin öğretildiği eğitim online olarak verilmektedir. Dilerseniz canlı eğitimlere katılabilirsiniz. Ancak zamanınız olmadığında da online sertifika programları avantajları kapsamında kaydedilen eğitimleri de izleyerek konulardan geri kalmazsınız. İnsan kaynakları alanında ilerlemek isteyen kişilerin katılabileceği eğitimde tüm bordrolama uygulamaları ve parametreleri anlatılmaktadır.

İlgili Eğitim: Bordro Uygulamaları Eğitimi

İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi

İnsan kaynakları alanında stratejilerin doğru ve düzenli bir şekilde uygulanması amacı ile sunulan insan kaynakları eğitimleri ile insan kaynakları departmanının ne olduğunu tam olarak anlayabileceksiniz. İnternetiniz olması halinde telefon, bilgisayar ya da tablet ile eğitimlere katılabilirsiniz.

Eğitim içeriğinde ne var?

İnsan kaynakları eğitimi süresince çalışanların performans yönetimleri, ödüllendirmenin nasıl olması gerektiği, işe alma ve devam süreçlerinin nasıl ilerlediği ve çalışanların eşit çalışma haklarına dair bilgi sunulmaktadır. Muhasebeciler, insan kaynakları uzmanları ile yardımcıları ve yeni mezunlar eğitimlere katılabilir.

İlgili eğitim: İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi

İş Analizi ve Görev Tanımı

Online olarak sunulan eğitim programlarından biri de iş analizi ve görev tanımıdır. Çalışılan şirkette bulunan bütün departmanların ve pozisyonların gerekliliklerini anlamanız için gerekli eğitim verilmektedir. Buna bağlı olarak insan kaynakları uzmanı olmak isteyen kişilere neden adil olması gerektiği anlatılmaktadır. Buna göre çalışanların maaşlarının da nasıl adil olabileceği teorik olarak öğretilir.

İnsan kaynakları departmanında çalışanlar insan kaynakları eğitim programı ile kendilerini geliştirebilirler. Ya da bu alana yönelmek isteyen kişiler rakiplerine birkaç adım fark atarak sektöre giriş yaparlar.

İlgili eğitim: İş Analizi ve Görev Tanımı Eğitimi

İşe Alım ve Mülakat Teknikleri Eğitimi

İnsan kaynakları yönetimi alanında sertifika programları dâhilinde verilen eğitimlerin en önemlilerinden biri işe alım ve mülakat teknikleri eğitimidir. İşletmelerin doğru elemanları bünyelerine dâhil etmeleri kazançlarını artırmaktadır. Bu nedenle işe alım tekniklerinin çok iyi analiz edilmesi gerekmektedir.

İşe alım sürecinde başarılı kararlar vermek için insan kaynakları eğitimleri en iyi şekilde verilerek bu alanda iyi bir yetkinlik kazandırılmaktadır. Eğitim sırasında yapılan hatalar da anlatılarak işi tam anlamı ile öğrenmeniz sağlanır.

İlgili eğitim: İşe Alım ve Mülakat Teknikleri Eğitimi

360 Derece Performans Değerlendirme Eğitimi

Çalışanların etkin olup olmadığını anlamak için yapılan performans değerlendirme insan kaynakları eğitimi için temel konulardan biridir. Yapılan değerlendirmeler ile çalışanların verimlilikleri ölçülürken bir yandan da performansın artırılması için neler yapılabileceği belirlenmektedir.

En gelişmiş değerlendirme yöntemlerinden olan 360 derece performansı sertifika programları ile online olarak sunulmaktadır. Bu eğitime yöneticiler, işverenler, insan kaynakları uzmanları, insan kaynakları yardımcıları ve kendini bu konuda geliştirmek isteyenler katılabilir.

İnsan kaynakları uzmanı olanlar öğrendikleri bu bilgiler ile çalıştıkları firmalara büyük başarılar sağlayacaklar. Firmada görev yapan çalışanların performanslarını artırmak için neler yapılması gerektiği video ve vaka çalışmaları ile örnek verilerek öğretilmektedir.

İstanbul İşletme Enstitüsü tarafından online olarak düzenlenen insan kaynakları eğitim programı kapsamında gerekli eğitimler verildikten sonra sınav düzenlenir. Sınavda başarılı olanlara ücretsiz olarak sertifika kodu veya başarı belgesi verilmektedir.

Profesyonel iş hayatına atıldığınızda kendinizi sürekli yenilenen teknolojiye hazırlamanız gerekmektedir. Görev aldığınız bölüm ile ilgili bazı değişiklikler görülebilir. Bu değişime ayak kolay bir şekilde uydurmanız için eğitim kursları düzenlenmektedir. Bu kurslar kapsamında kendinizi geliştirmeniz sağlanarak bulunduğunuz konumda yükselmenize yardımcı olunur.

İlgili eğitim: Performans Değerlendirme Eğitimi (360 Derece)

Sertifika Programları

Ücretsiz ve en uygun ücretli online eğitim programları konusunda uzmanlaşmış olan İstanbul İşletme Enstitüsü 2012 yılından bu yana sürdürdüğü başarılı işleri ile dikkat çekmiştir. Her alan için uzmanlaşmış deneyimli eğitmenler ile sunmuş olduğu eğitimler hem online olarak internetten hem de eğitim salonlarında takip edilebilmektedir.

Online olarak verilen uzaktan eğitimler uygun ücretlidir ya da ücretsizdir. Bu eğitimlerden istediğinize bilgisayar, telefon ya da tabletinizden katılarak o alanda uzmanlaşabilirsiniz. Uygulamalı ve videolu örnekler ile verilen eğitimleri kaçırdığınızda yeniden izleme şansınız vardır.

Eğitim süresince gerekli materyaller ve testleri bilgisayarınıza indirerek konu tekrarı yapabilirsiniz. Eğitim süresi dolduktan sonra kurum tarafından bir sınav düzenleniyor. Bu sınavdan geçerli not aldığınız zaman e sertifika hakkı kazanıyorsunuz. İsterseniz ücretsiz sertifika kodu alabilir ya da soğuk damgalı belgenizi elinizde bulundurabilirsiniz. Almış olduğunuz belge Uluslararası standartlarda olup hem resmi hem de özel kurumların tamamında geçerlidir.

Uzaktan online eğitim dışında bir sınıf ya da toplantı salonunda verilen sertifika programları eğitimleri de vardır. Bu eğitimlerin online eğitimlerden farkı bilgisayarda değil sınıf ortamında canlı olarak veriliyor olmasıdır.

Genel olarak İstanbul, Ankara ve İzmir’de bulunan merkezi lokasyonlarda verilen eğitimler tahtada, sunum olarak ya da bilgisayardan verilmektedir. Bu eğitimler de yine alanında kendini ispatlamış olan deneyimli eğitmenler tarafından verilmektedir. Verilen sertifika programları eğitimleri ücretlidir. Ancak ücret son derece uygundur. Her alana ve eğitimin içeriğine göre ücret değişmektedir. Peki, bu eğitimler hangileridir?

İş Yaşamında Etkili İletişim Eğitimi

Eğitim programları kapsamında verilen eğitimlerden biri iş yaşamını derinden etkileyen etkili iletişim eğitimidir. Günümüzde temel bir beceri olarak görülen etkili iletişim özellikle de iş yaşamında işinize yaramaktadır.

Karşılıklı olarak başarı sağlamanın temel ölçütlerinden biri iletişimdir. Bunun farkında olan kurum çalışanları, yeni mezun olan kişiler, yönetici birimlerinde çalışanlar ve bu alanda kendilerini ilerletmek isteyenler etkili iletişim eğitimine katılabilir.

Eğitimde iletişimin neden önemli olduğu, iletişim türlerinin neler olduğu ve simgesel iletişim konularına değinilir. Eğitim tamamlandıktan sonra vaka çalışması yapılarak sınav düzenlenir. Bu sınavda başarılı olan kişilere sertifika dışında Enstitü yöneticisi ile öğretim görevlisinin imzası olan bir referans mektubu verilmektedir. Bu sayede iş alanında kendinizi çok daha kolay yükseltebilirsiniz.

İleri Excel Kullanımı Kursu

Excel herkes tarafından temelde biliniyor olsa da uygulama aşamasında aslında tam olarak bilinmediği görülmektedir. Bunun bilincinde olan İstanbul İşletme Enstitüsü İleri Excel Kullanımı Eğitimi ile bu alanda başarılı olmanızı sağlar.

Hemen her sektörde Excel bilen personeller istihdam edilmektedir. Çok kapsamlı olan bu programı iyi bir şekilde öğrenerek iş hayatına bir adım önde başlayabilirsiniz. Her firmada müşteri takibinin yapılması, kayıt ve raporlama işlerinin aksamaması için Excel kullanılır.
Bu eğitime Excel’i sürekli kullanmak zorunda olanlar, operasyonel departmanlarda çalışanlar, veri girişi yapanlar ve yeni mezun olarak bu alana ilgi duyanlar katılabilir. Eğitim sonrasında Excel ile ilgili bilmeniz gereken tüm önemli ayrıntıları öğreneceksiniz.

İlgili eğitim: Excel Öğreniyorum (6 Eğitim)

İnternetten İş Yaratma Eğitimi

İnternet kullanımına hâkimseniz ve internet üzerinden verimli bir iş kurmak istiyorsanız, bu eğitim tam size göre. Çevrim içi iş kurmanın tüm ayrıntılarının anlatıldığı bu eğitime teknolojik girişimler ile para kazanmak isteyenler, internet üzerinden iş yapma hedefi olanlar ve mevcutta yürüttüğü işletmesini internet ortamına taşımak isteyenler katılabilir.

6 Sigma 6 Şapka Teknik Eğitimi

her işletmede başarının sürdürülebilir olması için 6 sigma stratejisi kullanılmaktadır. i̇şletmenin hedeflerine kısa sürede ulaşmalarını sağlayan bu teknik, eğitim ile tam olarak öğretilmektedir. i̇şletmelerin kalite bölümlerinde çalışanlar ve bu alana ilgi duyanlar bu eğitimi kaçırmamalıdır.

Performans Yönetimi Eğitimi

İşletmelerin temel hedeflerine ulaşabilmeleri için çalışanların performans değerlendirmesinin en iyi şekilde yapılması gerekir. Son dönemlerde çok önemli bir hale gelen bu eğitim ile İnsan Kaynakları departmanlarında çalışan kişiler şirketin hedeflerine ulaşabilmeleri için neler yapılması gerektiğini öğrenecekler.

Performans yönetiminin hem çalışanlar hem de işverenler açısından gereklilikleri de eğitim programında aktarılır. İstanbul İşletme Enstitüsü tarafından sunulan eğitim programları sayesinde hedeflediğiniz noktaya kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Kişisel gelişim programları, Diksiyon geliştirme, yeni diller öğrenme, etkili sunum teknikleri gibi konulara hakim ola bilme, İlgili sitelere kayıt olma ve eğitimlerin takip edilmesi, Online sertifika programları, Internet ve bilgisayarın olduğu her yerden eğitim alma olanağı, Ücretsiz veya uygun fiyatlı online programlara kayıt olma, Uzaktan eğitim programları, Mesai saatleri dışında kendi gelişimimiz için zaman ayırma imkanı, İnternet üzerinden belgenin alınacağı şirkete kayıt olma, İşe alım sertifika programları, Özgeçmişi güçlendirme ve iş görüşmelerinde öncelikli olma, İleri düzey İngilizce eğitim siteleri veya benzer sitelerde ki için ücretsiz programlara kayıt olma, Alana özel sertifika programları, Belirli bir meslekte veya alandaki bilgilerin pekiştirilmesi, İlgili sitelere veya enstitülere kayıt olma, İstanbul İşletme Enstitüsü programları, Önde gelen eğitim kurumu tarafından sunulan belgelerin alınması, İstanbul İşletme Enstitüsü'nün internet sitesinden kayıt olunur, Donanım geliştirme programları, Kendi profesyonel yeteneklerini ve becerilerini geliştirme, Bireysel öğrenme sitelerine veya platformlara kayıt, Kar amacı gütmeyen eğitim siteleri programları, Sertifikaların tamamen ücretsiz olması, Gerçekleştirilen online kayıt süreci, Meslek edinme programları, İş sahibi olma ve potansiyel işverenlere değerli becerilerini gösterme, Belirli eğitim siteleri aracılığıyla kayıt olma, Teknoloji merkezli eğitim programları, Yeniliklerin takip edilmesi ve teknolojik becerilerin geliştirilmesi, Online teknoloji eğitim platformlarından kayıt yaptırma
Ücretsiz Sertifika Programları online eğitimler sertifikalar sertifikalı eğitim sertifikalı eğitim programları uzaktan eğitim kursları ücretsiz sertifika en uygun ücretli online eğitimler hangileri az masraflı online eğitimler ücretsiz sertifika kodu sertifikalı online eğitimler
Genç bir kadın pencerenin önündeki ahşap masada oturuyor, siyah saçlarını topuz yapmış. Beyaz bir gömlek ve koyu renk bir blazer ceket giymiş, önündeki kitaplara ve kâğıtlara bakıyor. Sol eli derin düşüncelere dalmış gibi masanın üzerinde durmakta, sağ eli ise bir kalem tutmaktadır. Masanın üzerinde birkaç belge, açık bir dizüstü bilgisayar ve bir fincan kahve var. Pencereden içeri süzülen parlak güneş ışığı odayı aydınlatıyor. Yüz ifadesi düşünceli ve ciddi, işine çok konsantre olmuş gibi görünüyor.
Serem Gökler
Sosyolog, Yazar

İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezundur. Başarılı bir üniversite süreci geçirmiştir, birçok projede yer almıştır.

Benzer Yazılar
Doğru ve faydalı bilgiler sağlama konusunda kararlı olan uzman ekibimizle blogumuzu her zaman yeni makaleler ve videolarla güncelliyoruz. Güvenilir tavsiyeler ve bilgilendirici içerikler arıyorsanız, blog sayfamıza mutlaka göz atın.