AnasayfaBlogEvden Para Kazandıran İşler
Kariyer

Evden Para Kazandıran İşler

12 Ekim 2018
Bir kişi kanepede rahat bir pozisyonda oturmakta ve dizüstü bilgisayarı kucağında durmaktadır. Dizüstü bilgisayar mor renktedir ve beyaz bir ekranı vardır. Kişinin ayakları yakın plandan görülebiliyor ve çorap giyiyor. Odanın köşesinde çerçeve içinde bir resim görülüyor. Kanepenin üzerinde, kişinin ayaklarının yanında açık mavi renkte bir yastık var. Arka planda üzerinde mavi bir kutu bulunan ahşap bir kapı görülüyor.
Evden Para Kazanma YöntemiNasıl Yapılır?Potansiyel Kazanç
Makale Yazarak Para KazanmaFarklı konularda makaleler yazarak internet üzerinden satışını yapmakMakale başına değişkenlik gösterir
Dropshipping ile Satış YapmaBir ürünün satışını yapmak için kendi sosyal medya veya blog sayfanızı kullanmanız. Ürünün sevkiyatını ve sipariş işlemlerini tedarikçi firma yapar.Satılan her ürün üzerinden alınan komisyon
Call Center Hizmeti VermeÇeşitli çağrı merkezlerine hizmet vermek, ürün satışı ve müşteri hizmetleriKomisyon üzerinden kazanç+ saatlik ücret
Ürün Fotoğrafları Çekimi YapmakÜrün fotoğraflarını çekmek ve internet üzerinden satışını yapan firmalara hizmet vermekFotoğraf başına değişkenlik gösterir
Özel Ders VermekHer türlü konuda online özel ders vermekSaatlik ücrete göre değişir
Online Kurslarla İş Görüşmeleri YapmaBelli bir alanda profesyonel bilgiye sahipseniz, internet üzerinden kurslar oluşturabilirsiniz.Kurs başına değişir
Blog Sayfası Açarak Para KazanmaBir blog başlatmak ve içerik oluşturarak, reklamlar ve affiliate pazarlama yoluyla para kazanmakSite ziyaretleri ve reklam tıklamalarına göre değişir
Mobil Uygulamaları Kullanarak Para KazanmaBelirli uygulamalardaki reklamları izlemek veya tıklamakİzlenen reklam veya yapılan tıklama başına değişir
Anket Doldurarak Para KazanmaÇeşitli online anket sitelerine kaydolarak anketlere cevap vermekDoldurulan anket başına değişir

Para kazanmanız gerekiyor ama zamanınızın büyük çoğunluğu evinizde geçiriyorsunuz.  Ev ekonomisine katkı sağlamak, ek gelir elde etmek ve ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek için birçok değişik gelir elde etme şekli bulunmaktadır. Gerçekliği kanıtlanmış iş fikirleri ile evde geçirilen kayıp zamanı karlı hale getirebilir ekonominize katkıda bulunabilirsiniz.

Hemen her koşulda iş bulmanın ve para kazanmanın çeşitli yolları bulunabilir. Bilgi ve yetenekleriniz doğrultusunda karlı iş fikirleri ile evde geçirdiğiniz zamanları değerlendirebilirsiniz. Evde ne iş yapabilirim sorusuna cevap ararken ilk olarak birazdan değineceğimiz iş fikirleri arasında kendinize en uygun olan işi belirlemeniz gerekir. Bu iş fikirlerinden mutlaka biri sizin isteklerinize karşılık verir.

Yeterince istekli ve azimliyseniz çok kolay bir şekilde para kazanabilirsiniz.

Evde para kazanmak için yapılacak işler neler?

Makale Yazarak Para Kazanın

Son zamanlarda evde para kazanmanın en kolay yolu internet üzerinden yapılan işlerdir. Bu işlerden yaygın olanlarından biri de makale yazarak para kazanmaktır. Makale yazmayı hiç bilmeyenler için bu konuda eğitim videoları ve çeşitli yazılar bulunmaktadır. İnternette çeşitli konularda ücretli makale yazdıran siteler bulunmaktadır. Sizde kendinizi geliştirerek bu sitelerden herhangi birine yazılarınızı yazabilir, yazdığınız makaleleriniz üzerinden para kazanabilirsiniz.

Dropshipping ile satış yapın

Blog sayfanız var veya sosyal medyanız üzerinden para kazanmak istiyorsanız Dropshipping tam size göre bir para kazanma yolu. Peki, Dropshipping nedir? Bir şirkete ait ürünleri kendi sosyal medyanız veya bloğunuzda satışa çıkarabilirsiniz. Ürünleri sattıktan sonra şirket sizin adınıza ödemesini yaptığınız ürünlerin alıcılara ulaşımını sağlar. Sizin kazancınız her ürün üzerindeki kar farkı. Biraz karışık bir konu olarak gelen Dropshipping son zamanların popüler evde para kazanma yollarından biridir. Dropshipping ile para kazanma konusunda en ünlü firma amazon sitesidir.

Call Center Hizmeti Verin

Size ciddi anlamda gelir sağlayacak işlerden biri de call Center hizmeti vermektir. Bir bilgisayar ve kulaklığınızı aldıktan sonra yapmanız gereken tek şey çağrı merkezleri ile mail yolu ile anlaşma sağlamak.  Çağrı merkezleri telefon üzerinden ürünlerini satmayı amaçlarlar. Bunun için ise sattıkları ürünleri pazarlayabilmektir. İş burada size düşüyor. Ses tonunuz iyi ise birkaç deneme ile ciddi anlamda yüksek komisyonlar elde ederek büyük gelirler elde edebilirsiniz.

Ürün Fotoğrafları Çekimi Yapın

İnternet üzerinden satış yapan firmalar, satışını yapacakları ürünlerin fotoğraflarını çekmek için fotoğrafçı arayışına girerler. Ürün fotoğrafı çekimini yapan çok az fotoğrafçı olması sebebi ile çok talep alan bu işte yüksek kazançlar elde edilebilir.

E ticaret sitelerinde ürünlerin beyaz fonda net çekilmiş fotoğraflarını görürsünüz. Bu fotoğrafları çekmek için bir fotoğraf makinanız ve ürün çekim çadırınızın olması yeterli olur. İletişime geçip anlaşma sağladığınız firmalar ile fotoğraf çekerek para kazanabilirsiniz. Fotoğrafçılık eğitimi ile bu yolda bir adım atabilirsiniz.

Özel Ders Verin

Bir konuda profesyonellik derecesinde bilgiye sahipseniz evde özel ders verebilirsiniz. Dersi verdiğiniz konuya göre saatlik ücretiniz de değişir. Bu özel ders bir okul dersi, sanat dalı, hobi, uğraşı veya el işi yapma konusunda olabilir. Bunun için birkaç internet sitesinde reklamınızı yapmanız yeterli olacaktır.

Ücretli - Ücretsiz Kurslarla İş Görüşmeleri Yapın

Evde ders videoları çekebileceğiniz kadar bir konuda profesyonel bilgilere sahip olmanız size evde para kazandıran işler konusunda yeni bir mecra oluşturacaktır. İnternette bulunan ücretli ya da ücretsiz kurs platformlarından birine üye olduktan sonra çektiğiniz ders videolarını bu sitelere satarak gelir elde edebilirsiniz.

Blog Sayfası Açarak Para Kazanın

İnternetin en etkin iş mecralarından biri de Blog açmaktır. Blog yazmayı bilmeseniz de internette bulunan birçok ünlü blog sitesinde not defterine yazı yazmak kadar kolay bir şekilde kendi blogunuzdan para kazanabilirsiniz.  Blog üzerinden sayısız para kazanma yöntemi bulunmaktadır. Blog yazarak nasıl para kazanabilirim? En bilineni Google adsense üzerinden para kazanma, ürün satışı ve satış ortaklığı ile para kazanma yöntemleri vardır. Ayrıca blog yazarlığı kursuna katılarak nasıl blog yazacağınızı öğrenebilirsiniz.

Mobil Uygulamaları Kullanarak Para Kazanma

Evde yapılan işler arasında en kolay ve zahmetsiz olan mobil uygulamalar ile para kazanmaktır. Uygulamalar reklamlarını yapmasını sağlamak amacı ile yeni bir iş fırsatı sunmuştur. Bu işte yapılması gereken tek şey reklam videolarını izlemek veya reklamların linklerine tıklamaktır. Böylece hem uygulamanın sahibi reklam geliri elde edecek, hem de siz evde kolayca gelir elde edeceksiniz.  

Anket Doldurarak Para Kazanma

İnternetten para kazanma yollarından en bilinenlerinden biri anket doldurarak para kazanmaktır. Güvenilir bir firma ile çalışarak aylık olarak ciddi ekonomik gelir elde edebilirsiniz. Bu işin püf noktası güvenilir firmayı bulup, doldurmanız gereken anketi verilen sürede doldurmaktır.

Veri girişi yaparak para kazanın

Web sitelerine sahip olan kişiler sitelerinde yayınlamak isteyecekleri verileri sistemlerine düzenli bir şekilde girecek iş arkadaşları aramaktadırlar.  dağınık notları düzenleyip okunabilir halde yazmak, bu verileri sisteme girmek çok karmaşık bir iş değil. Yazı dışında e ticaret sayfalarında bulunan ürün fotoğraflarını yüklemek, fiyatını düzenlemek, tükenen ürünleri kaldırmak da bu işin diğer kollarından biri. Zamanımı ayırabilir, sistemli veri girişini sağlayabilirim diyorsanız bu  iş tam size göre.

Yerli ve yabancı kaynaklardan derlediğimiz bu iş fikirleri ile birçok kişi tatmin edici gelirler elde ediyor. Neden siz de zamanını kendinizin belirlediği bir işe sahip olmuyorsunuz? Çalışma zamanını kendinizin belirlediğiniz işiniz ile aktivite ve çalışmalarınıza zaman ayırabilirsiniz. Sizler için derlediğimiz evden para kazandıran işler ile ekonominizi güçlendirebilir, yaşam standartlarınızı daha iyi bir hale getirebilirsiniz.

Makale Yazarak Para Kazanma, Farklı konularda makaleler yazarak internet üzerinden satışını yapmak, Makale başına değişkenlik gösterir, Dropshipping ile Satış Yapma, Bir ürünün satışını yapmak için kendi sosyal medya veya blog sayfanızı kullanmanız Ürünün sevkiyatını ve sipariş işlemlerini tedarikçi firma yapar, Satılan her ürün üzerinden alınan komisyon, Call Center Hizmeti Verme, Çeşitli çağrı merkezlerine hizmet vermek, ürün satışı ve müşteri hizmetleri, Komisyon üzerinden kazanç+ saatlik ücret, Ürün Fotoğrafları Çekimi Yapmak, Ürün fotoğraflarını çekmek ve internet üzerinden satışını yapan firmalara hizmet vermek, Fotoğraf başına değişkenlik gösterir, Özel Ders Vermek, Her türlü konuda online özel ders vermek, Saatlik ücrete göre değişir, Online Kurslarla İş Görüşmeleri Yapma, Belli bir alanda profesyonel bilgiye sahipseniz, internet üzerinden kurslar oluşturabilirsiniz, Kurs başına değişir, Blog Sayfası Açarak Para Kazanma, Bir blog başlatmak ve içerik oluşturarak, reklamlar ve affiliate pazarlama yoluyla para kazanmak, Site ziyaretleri ve reklam tıklamalarına göre değişir, Mobil Uygulamaları Kullanarak Para Kazanma, Belirli uygulamalardaki reklamları izlemek veya tıklamak, İzlenen reklam veya yapılan tıklama başına değişir, Anket Doldurarak Para Kazanma, Çeşitli online anket sitelerine kaydolarak anketlere cevap vermek, Doldurulan anket başına değişir
Evden para kazanmak evden nasıl para kazanabilirim evden çalışmak
Resimdeki kadın, omuzlarından sarkan ve göğsünü örten beyaz ve mavi desenli bir eşarp takıyor. Kahverengi saçlarını arkaya toplamış ve kendinden emin bir ifadeyle dümdüz karşıya bakıyor. Gözleri kahverengi ve teni açık renk. Beyaz bir üst ve mavi kot pantolon giyiyor. Boynunda tek mavi taşlı bir kolye var. Resmin arka planı açık mavi ve gri karışımı. Kadın, uzakta birkaç ağacın bulunduğu açık bir alanda duruyor.
Tuba Özen
Blog Yazarı

Anadolu Üniversitesi Adalet bölümünden mezundur. Kamu kurumunda görev almakta ve edinmiş olduğu deneyimleri yazılarında okuyuculara aktarmaktadır.

Benzer Yazılar
Doğru ve faydalı bilgiler sağlama konusunda kararlı olan uzman ekibimizle blogumuzu her zaman yeni makaleler ve videolarla güncelliyoruz. Güvenilir tavsiyeler ve bilgilendirici içerikler arıyorsanız, blog sayfamıza mutlaka göz atın.
Bir kişi, üzerinde beyaz harfler ve rakamlar bulunan bir klavyede yazı yazmaktadır. Klavye ahşap bir masanın üzerine yerleştirilmiştir ve yan tarafında sarı çiçekli bir bardak ve bir gazetenin üzerinde bir fincan kahve vardır. Kişinin elleri klavyenin üzerindedir ve bir eli beyaz metinli siyah bir daire tutmaktadır. Diğer elin tırnakları kırmızı boyalıdır. Kişinin önünde, masanın üzerinde bir defter ve kalem bulunmaktadır.
İş Hayatı

Evden Para Kazanma Yolları Nelerdir?

10 Aralık 2019
Güneş gözlüğü takmış bir kadın kulağına telefon tutuyor. Elinin yakın çekiminde parlak kırmızı tırnakları görülüyor. Kadının tuttuğu telefon arka planda mavi ve beyaz bir küreyle çevrelenmiştir. Güneş gözlüğünün yakın çekimi yansıtıcı camları ve çerçevelerin klasik tarzını ortaya çıkarıyor. Konuşurken telefonu sıkıca tutan diğer eli görülüyor. Görüntü masmavi bir gökyüzü ile çerçevelenmiş ve kadın yana doğru bakıyor.
İş Hayatında Kadınlar

Girişimci Kadınların Ticaret Hayatı

29 Ağustos 2019
Ahşap bir masanın üzerindeki fincan tabağının üzerinde bir fincan kahve ve yanında bir dergi duruyor. Kahve sade ve dumanı tütüyor, yüzeyinden birkaç parça beyaz buhar yükseliyor. Dergi parlak bir dergi ve renkli kapağında bir çiçek resmi var. Ahşap masanın sıcak bir tonu var ve iyi cilalanmış, birkaç ince tanecik görünüyor. Kahve fincanı ve dergi masayla hoş bir kontrast oluşturarak sahneye sıcaklık ve çekicilik katıyor.
Kişisel Gelişim

Evde İş İmkanı Sağlayan Eğitimler

12 Eylül 2019